Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ρόκα: «Τώρα είναι το πιο δύσκολο»

Την απόλυτη συγκέντρωση των παικτών του Πανθρακικού, παρότι έβγαλαν το απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι σήμερα, ζητά ο Μανουέλ Ρόκα εν όψει της Ξάνθης, όπως δήλωσε ο Ισπανός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ρόκα: «Τώρα είναι το πιο δύσκολο»
Παγίδες κρύβει ο κυριακάτικος αγώνας του Πανθρακικού με τη Skoda Ξάνθη, όπως δήλωσε ο Μανουέλ Ρόκα στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όταν είχαμε το δύσκολο πρόγραμμα, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ περιμέναμε κάτι εξαιρετικό για να σωθούμε. Το κάναμε και τώρα δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, από τη στιγμή κάναμε το δύσκολο και τώρα έχουμε κάτι εύκολο», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι αδιάφορος, είσαι πιο ήρεμος και παίρνεις σωστές αποφάσεις. Αυτό δεν είναι αρνητικός λόγος για την Ξάνθη (που δεν κυνηγάει κάποιο αποτέλεσμα)».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανουέλ Ρόκα στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη

Για την προσεχή αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη: «Έχουμε έναν μεγάλο τελικό την Κυριακή. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι, αλλά πράγμα στον καιρό του. Όταν είχαμε το δύσκολο πρόγραμμα, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ περιμέναμε κάτι εξαιρετικό για να σωθούμε. Το κάναμε και τώρα δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, από τη στιγμή κάναμε το δύσκολο και τώρα έχουμε κάτι εύκολο. Για εμένα είναι πιο δύσκολο τώρα. Πρέπει να είμαστε στην πίεση για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα που έχουμε μπροστά μας».

Για το γεγονός ότι η Ξάνθη είναι «αδιάφορη»: «Όλοι μιλάμε στα αποδυτήρια. Το μοναδικό αδιάφορο παιχνίδι που είχαμε ήταν με τη Γαλατασαράι, αφού είχαμε εκτός κάποιους παίκτες. Παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Όταν είσαι αδιάφορος, είσαι πιο ήρεμος και παίρνεις σωστές αποφάσεις. Αυτό δεν είναι αρνητικός λόγος για την Ξάνθη».

Για την παρουσία του στον Πανθρακικό: «Δεν είμαι αχάριστος. Η διοίκηση μου έδωσε την ευκαιρία ο Πανθρακικός να είναι η πρώτη μου ομάδα στην Α’ Εθνική. Εφόσον μου ζητήσω να μείνω, θα το κάνω και θα τους τιμήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Παράλληλα, έχω παίξει και εδώ ποδόσφαιρο. Όλοι στη διοίκηση μου συμπεριφέρθηκαν σωστά. Το μόνο που είναι στο μυαλό μου είναι να σωθεί η ομάδα. Το σκέφτομαι σοβαρά να μείνω στην ομάδα».

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο πρόσωπό τους: «Ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια, επειδή έρχονται και με κάνει χαρούμενο αυτό το πράγμα. Δείχνουν ότι εκτιμούν τη δουλειά μου και αυτό είναι το ζητούμενο. Προσπαθώ να κάνω όσο πιο σωστά γίνεται τη δουλειά μου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: