Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Τζιτζικώστας: «Να ανταποκριθεί ο κόσμος στην ευχή του Χρυσοβαλάντη!»

Κάλεσμα στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να ενισχύσουν την προσπάθεια εκπλήρωσης της ευχής του 16χρονου Χρυσοβαλάντη να παρακολουθήσει έναν φιλικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδος Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004, στο πλαίσιο του «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας)», απηύθυνε Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Ο Χρυσοβαλάντης ευχήθηκε να διοργανωθεί ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και Εθνικής EURO 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Είναι σημαντικό το έργο του νοσοκομείου και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να βοηθάει παιδιά με καρκίνο».


«Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι υπάρχουν τρία στοιχεία που καθιστούν το φιλικό αυτό αγώνα ξεχωριστό. Το πρώτο είναι ότι οι φίλαθλοι θα έχουν τη χαρά να δουν ξανά στο γήπεδο την Εθνική που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι διαθέτει σπουδαία κοινωνικά αντανακλαστικά. Το δεύτερο είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Το τρίτο είναι ότι θα χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη. Από την πρώτη στιγμή θεώρησα ηθικό χρέος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να σταθεί δίπλα και να υποστηρίξει τον αγώνα για να εκπληρωθεί η ευχή του συγκεκριμένου παιδιού. Καλώ όλους τους φιλάθλους να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια και να παρακολουθήσουν μαζί μας τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Εθνική του EURO 2004».

«Έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά την ομάδα της Εθνικής Ελλάδος του 2004 αλλά και την ομάδα του ΠΑΟΚ, που αποδεικνύει εδώ και χρόνια την κοινωνική της ευαισθησία».

«Η οικονομική κατάσταση των Περιφερειών είναι χάλια με τις περικοπές που έχουν γίνει έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης. Όμως οφείλεις να βάλεις πλάτη στο αίτημά της, καθώς παίζονται μισθοί και συντάξεις των πολιτών μας. Εμείς προσπαθούμε με ελάχιστα χρήματα να ανταποκριθούμε στα τεράστια προβλήματα που έχουμε και να τα βγάλουμε πέρα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: