Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Με Τσιάρα και δύο αμφίβολους ο Άρης στο Ρέθυμνο!!

Ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τσιάρας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη, όπως και οι αμφίβολοι Νέιμικ και Σίμτσακ.

Με Τσιάρα και δύο αμφίβολους ο Άρης στο Ρέθυμνο
Με νέο πρόσωπο τον Γιώργο Τσιάρα, που αποκτήθηκε εν όψει play offs, αλλά και δύο ερωτηματικά αναχωρεί ο Άρης για το Ρέθυμνο και τον αγώνα του Σαββάτου με την τοπική ομάδα.

Οι «κίτρινοι», που με νίκη είναι σίγουρα τέταρτοι στην κανονική περίοδο, θα περιμένουν μέχρι το τζάμπολ για να διαπιστώσουν αν Νέιμικ και Σίμτσακ, που έχουν πρόβλημα στη μέση, είναι σε θέση να αγωνιστούν.

«Φτάσαμε στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου και μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, στο Ρέθυμνο, το οποίο θα κρίνει και τη θέση που θα καταλάβουμε στη βαθμολογία. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα για τη σημασία της αναμέτρησης. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία κάνει εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, με αρκετές πηγές κινδύνου», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ειδικά με τους παίκτες της γραμμής των ψηλών. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και να παρουσιαστούμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο ρυθμός, το ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: