Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Γαλάνης: «Το χωριό είναι Άρης» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Ν. Αγιονερίου, Βασίλης Γαλάνης. Ο επιθετικός του Εθνικού μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, Πανσερραϊκό (Κυριακή 10/5, 17:00, live streaming από το metrosport.gr) στο Κιλκίς.



Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Γαλάνης «Στη Σέντρα»:

«Είχα την τύχη στο παρελθόν, να αντιμετωπίσω ένταση και πίεση, δεν είναι η πρώτη φορά που θα ζήσω κάτι τέτοιο την Κυριακή. Σίγουρα ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για την ομάδα του αντιπάλου. Ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από τέτοια αποτελέσματα, παλεύουμε όλους τους αγώνες και παίζουμε για τον εαυτό μας. Είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών και αξίζαμε την παραμονή στη Γ' Εθνική, κάτι που θα δείξουμε και στο παιχνίδι της Κυριακής».

Για το οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού είναι Άρης: «Ναι αυτή την εντύπωση έχω, το χωριό είναι Άρης, με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να υποστηρίζουν την ομάδα των «κίτρινων». Προσωπικά εγώ δεν υποστηρίζω καμία ομάδα».

«Έχουμε τις ίδιους στόχους ως ποδοσφαιριστές με Άρη και Πανσερραϊκό». 

«Είναι στο χαρακτήρα μας να μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια και να διεκδικούμε το καλύτερο και αυτό θα κάνουμε και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Αυτό το παιχνίδι σίγουρα έχει την ιδιαιτερότητα του, λόγω του ότι παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου. Όλος αυτός ο ντόρος που έγινε την τελευταία εβδομάδα, είναι μία διαφήμιση για την ομάδα μας! Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ να κερδίσει ο καλύτερος σε ένα πολύ καλό παιχνίδι». 

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: