Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ρότζερς: «Δεν ενδιαφερθήκαμε ποτέ για τον Ντεπάι»!

Σε αντίθεση με όσα είπε πριν λίγες ώρες ο Τεχνικός Διευθυντής της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπράντς, για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Μέμφις Ντεπάι, ο Μπρένταν Ρότζερς ξεκαθάρισε πως οι «κόκκινοι» δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για τον 21χρονο άσο, που κατέληξε τελικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Παραμένει το «μυστήριο» σχετικά με το αν τελικά η Λίβερπουλ κινήθηκε ή όχι για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, πριν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταφέρει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Δεν έχουν περάσει αρκετές ώρες από τις δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπράντς, ο οποίος ανέφερε πως παρά το ενδιαφέρον που έδειξαν οι «κόκκινοι», ο παίκτης επέλεξε τους «κόκκινους διαβόλους».
Ο Μπρένταν Ρότζερς λοιπόν ήρθε να... ακυρώσει τα λεγόμενα του παράγοντα της ολλανδικής ομάδας, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον 21χρονο, καθώς στη θέση που αγωνίζεται, υπάρχουν ήδη τέσσερις παίκτες στο ρόστερ.
«Δεν ήταν κάτι που ενδιαφερθήκαμε ποτέ. Έχουμε ήδη τέσσερις ακραίους στην ομάδα και έχουμε άλλες προτεραιότητες. Προφανώς και είναι ένας πολύ ταλαντούχος νεαρός παίκτης, αλλά έχουμε τον Στέρλινγκ, τον Άιμπ, τον Λαλάνα και τον Μάρκοβιτς σε αυτές τις θέσεις. Είμαστε καλά καλυμμένοι, ειδικά από αριστερά», ήταν το σχόλιο του Βορειοϊρλανδού κόουτς.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: