Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Πίρσον και Μπεντέκε οι καλύτεροι του μήνα!!

Στον Νίγκελ Πίρσον και τον Κριστιάν Μπεντέκε παραδόθηκαν αντίστοιχα τα βραβεία του καλύτερου προπονητή και του καλύτερου παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Απρίλιο.
Καλύτερος προπονητής της Πρέμιερ Λιγκ για τον περασμένο μήνα αναδείχθηκε ο Νίγκελ Πίρσον.
Ο 51χρονος τεχνικός της Λέστερ οδήγησε την ομάδα του σε τέσσερις συνεχόμενες νίκες τον Απρίλιο κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Γουέστ Μπρομ, Σουόνσι και Μπέρνλι, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο άλμα για την παραμονή των «αλεπούδων» στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Απρίλιος «έκλεισε» με την ήττα από την Τσέλσι με 3-1, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Πίρσον να παραλάβει το βραβείο του καλύτερου κόουτς, μπροστά από τους Μουρίνιο, Μαρτίνεθ και Βενγκέρ.
Από την πλευρά των παικτών, ο Κριστιάν Μπεντεκέ δικαίως πήρε το δικό του βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ τον μήνα Απρίλιο.
Ο στράικερ των «χωριατών» πέτυχε πέντε γκολ σε τρία παιχνίδια τον περασμένο μήνα, δίνοντας χάρη σε αυτά τέσσερις βαθμούς στην ομάδα του.
Η αρχή έγινε στην ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 στις 4/4, ενώ μία εβδομάδα αργότερα σκόραρε και πάλι κόντρα στην Τότεναμ αυτή τη φορά, δίνοντας τη νίκη στην Βίλα. Το «χατ-τρικ» κόντρα στην ΚΠΡ ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» για τον 24χρονο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: