Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ρόσμπεργκ στο… νήμα!!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ ήταν ο ταχύτερος πιλότος στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας αφήνοντας ελάχιστα πίσω του τον ομόσταβλό του, Λιούις Χάμιλτον.

Ρόσμπεργκ στο… νήμα
Με εβδομήντα χιλιοστά διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον, ο Νίκο Ρόσμπεργκ επικράτησε στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Καταλονίας. Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes έκανε 1:26:828 σε 28 γύρους αφήνοντας ελάχιστα πίσω του τον ομόσταβλό του.

Η Ferrari επιβεβαίωσε πως είναι πλέον η δεύτερη δύναμη, καθώς Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν είχαν τον τρίτο και τέταρτο καλύτερο γύρο αντίστοιχα. Μηχανικά προβλήματα αντιμετώπισε η Red Bull του Ντάνι Ρικιάρντο με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην ένατη θέση με μόλις εννιά γύρους, ενώ δύο λιγότερους έκανε ο άλλος πιλότος της ομάδας, Ντάνιελ Κβίατ, που όμως είχε τον έβδομο καλύτερο χρόνο.

Ο Φερνάντο Αλόνσο με McLaren είχε ένα σπινάρισμα, ενώ κατετάγη μόλις 15ος, ενώ μια θέση πάνω (14η) ήταν η Σούζι Βολφ με Williams. Στις 15:00 θα ακολουθήσει ο δεύτερος γύρος των ελεύθερων δοκιμών, ένας ακόμη θα γίνει αύριο και θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες (15:00), ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Αναλυτικά η κατάταξη:

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: