Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Έτοιμος για νέο συμβόλαιο!!

10705166_10152635116645502_726779211_n
Μέσα από το istagram o Στέφανος Αθανασιάδης φαίνεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για την υπογραφή νέου συμβολαίου στον ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, φίλος του Στέφανου Αθανασιάδη «ανέβασε» πριν λίγη ώρα μια φωτογραφία με την εξής λεζάντα:
«Τον φτιάχνουμε να παει ωραίος για το καινούργιο του συμβολαίο..!!»
*Πηγή: arenafm.gr*

Στο ARIS LEGEND STORE η ομάδα του Άρη!

4744
Στο ARIS LEGEND STORE θα δώσει το «παρών» σήμερα (12/9) η ομάδα του Άρη.

«Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας θα βρεθούν στην επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ στις 8.20μ.μ., μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα νέα προϊόντα της ΚΑΕ, όπως τα συλλεκτικά t-shirt για το «Nick Galis Cup», τα σχολικά είδη, αλλά και το παπούτσι του ΑΡΗ το οποίο είναι ήδη προς διάθεση!
Επίσης, θα συνομιλήσουν με τους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το «παρών» στο ARIS LEGEND STORE και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας», αναφέρει το arisbc.gr.

Είπε το «ναι» και υπογράφει!!

Έτοιμος να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης που είπε το «ναι» στην προσφορά του «Δικεφάλου του Βορρά».

Είπε το «ναι» και υπογράφει!
Αίσιο τέλος στην υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και το απόγευμα θα βάλει και την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι απολαβές του θα ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ το χρόνο, κάτι που φανερώνει την εκτίμηση τεχνικού επιτελείου και διοίκησης στις ικανότητες του 25χρονου επιθετικού.

Άλλωστε το πρωί είχε προηγηθεί σύσκεψη των υπευθύνων της ομάδας και αποφασίστηκε να γίνει νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον ποδοσφαιριστή τον οποίο αγαπά ιδιαίτερα και η εξέδρα.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ επανήλθε με νέα προσφορά που καλύπτει απολύτως τις απαιτήσεις του Κλάους που το απόγευμα θα μεταβεί στο «Μακεδονία Παλάς» προκειμένου να υπογράψει και να τελειώσει και τυπικά το σίριαλ!

Μεγάλο ρόλο στις θετικές εξελίξεις αυτές φαίνεται να έχει παίξει η θέση του Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επεσήμανε στους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι έκαναν τις διαπραγματεύσεις πως πάση θυσία πρέπει να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας ο νεαρός επιθετικός.*Πηγή: sport-fm.gr*

Έκλεισε Σηφάκη ο Λεβαδειακός!!

Σε συμφωνία με τον Μιχάλη Σηφάκη ήρθε ο Λεβαδειακός την τελευταία μέρα των μεταγραφών ελεύθερων παικτών. Υπέγραψε για 1+1 χρόνο ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Έκλεισε Σηφάκη ο Λεβαδειακός!
Σημαντική ενίσχυση της τελευταίας στιγμής από τον Λεβαδειακό.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών (ελεύθερων παικτών) οι Βοιωτοί ήρθαν σε συμφωνία με τον διεθνή τερματοφύλακα, Μιχάλη Σηφάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Εντός της ημέρας αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.*Πηγή: sport-fm.gr*

«Άκυρο» από Λάζαρ, παίρνει Μαρσέλο!

Ο Άρης προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον στρέφεται στον Μαρσέλο.

«Άκυρο» από Λάζαρ, παίρνει Μαρσέλο
Αρνητική τροπή πήρε για τον Άρη η περίπτωση του Κοστίν Λάζαρ.

Οι δύο πλευρές έμοιαζαν να είναι κοντά σε συμφωνία, καθώς οι «κίτρινοι» του είχαν κάνει μια εξαιρετική πρόταση (για τα δεδομένα ομάδας που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική) χθες, αλλά τελικά δεν είπε το «ναι» ο 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Ρουμάνος μέσο ενημέρωσε σήμερα πως δεν θέλει να αγωνιστεί στην Football League 2 και πλέον θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη ο Μαρσέλο Γκοϊανίρα. Με τον Βραζιλιάνο χαφ υπάρχει συμφωνία και περίμενε να ειδοποιηθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

O Λάζαρ έχει πρόταση από ομάδα του Ισραήλ και φημολογείται πως υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο της Ινδίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γαλλικά μπουγέλα στους Ισπανούς!! (pic)

Σα να μην έφτανε στην οικοδέσποινα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ισπανία, ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Γαλλία, υπήρξε και συνέχεια. Συγκεκριμένα, οι «τρικολόρ» έκαναν «Ice Bucket» στην παρέα του Γκασόλ.

Γαλλικά μπουγέλα στους Ισπανούς (pic)
Αποτέλεσε αναμφίβολα την «βόμβα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο λόγος φυσικά για τον αποκλεισμό της οικοδέσποινας, Ισπανίας από τους πρωταθλητές Ευρώπης, Γάλλους για τα προημιτελικά του θεσμού.

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ντιαό κι Ερτέλ, οι «τρικολόρ» κέρδισαν επάξια το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης ενάντια σε έναν Πάου Γκασόλ που ουσιαστικά πήγε να σώσει μόνος του την παρτίδα για τους «φούριας ρόχας».

Άκρως αντίθετα φυσικά ήταν και τα σχόλια που φιλοξενούσαν τα Μέσα των δύο ευρωπαϊκών χωρών την επομένη της αναμέτρησης, με τους μεν Γάλλους να κάνουν λόγο για έπος και τους δε Ισπανούς για… τραγωδία.

Ακόμα για τους νικητές όμως, η εν λόγω πρόκριση απέναντι στο θεωρητικά φαβορί είναι «φρέσκια» και Μέσο της χώρας βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να κάνει «καζούρα».

Συγκεκριμένα, έφτιαξε μια φωτογραφία που δείχνει τους άσους των θριαμβευτών -σε καρτούν έκδοση- να πραγματοποιούν το γνωστό σε όλους «Ice Bucket Challenge» επάνω στους δύσμοιρους ηττημένους!

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέρασε μπροστά ο Οζιέ!!

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ πήρε τις δύο σούπερ ειδικές και με την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας του Ράλι Αυστραλίας πέρασε πρώτος.

Πέρασε μπροστά ο Οζιέ
Μεγάλη μάχη μαίνεται στο Ράλι Αυστραλίας, αφού με την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας πέντε οδηγοί βρίσκονται σε «απόσταση» 7,9 δευτερολέπτων.

Ο Σεμπαστιάν Οζιέ μετά το μουδιασμένο του ξεκίνημα πέρασε στη κορυφή κερδίζοντας τις δύο σούπερ ειδικές, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας Γιάρι Μάτι Λάτβαλα ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, με το τρίτο Volkswagen του Αντρέας Μίκελσεν επίσης κοντά.

Ο Κρις Μικ, που ήταν πρώτος μέχρι την έκτη ειδική διαδρομή, υποχώρησε στην τέταρτη θέση.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Οζιέ, VW, 50:05.8
2. Λάτβαλα, VW, +0,4
3. Μίκελσεν, VW, +3,5
4. Μικ, Citroen, +4,1
5. Χιρβόνεν, M-Sport Ford, +7,9
6. Παντόν, Hyundai, +46,4
7. Όστμπεργκ, Citroen, +50,3
8. Κούμπιτσα, M-Sport Ford, +57,6
9. Έβανς, M-Sport Ford,+1:30.5
10. Νουβίλ, Hyundai, +2:08,4

Οι νικητές των ειδικών διαδρομών

SS1: Οζιέ
SS2: Μικ
SS3: Μικ
SS4: Οζιέ
SS5: Λάτβαλα
SS6: Λάτβαλα
SS7: Οζιέ
SS8: Οζιέ *Πηγή: sport-fm.gr*

Αγιασμός και προπόνηση στο «Βικελίδης»

Στη φυσική έδρα της ομάδας, στο Κλεάνθης Βικελίδης, ορίστηκε η σημερινή προπόνηση από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Κι αυτό διότι πριν την έναρξή της, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον αγώνα απέναντι στην Καστοριά την προσεχή Κυριακή.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Ρύσιο, με τον Καλαϊτζίδη να «δείχνει» σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις προθέσεις του ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στους «γουναράδες». Ούτως ή άλλως οι επιλογές του είναι περιορισμένες, δεδομένου του ότι υπάρχει το πρόβλημα με τους ξένους, την τιμωρία του Καρατζιοβαλή, αλλά και το «κώλυμα» που προέκυψε με ορισμένα δελτία.

Ολα δείχνουν πως ο Μπαϊμάκης θα επιλεγεί κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική τετράδα να στελεχώνεται από τους Ψυχογιό, Λιόλιο, Γκόλια και Γιαννίτση. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός έγκειται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου «σίγουρος» μπορεί να θεωρηθεί ο Λεμονής, έχοντας λογικά ως παρτενέρ του τον Δημήτρη Σουνά. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής, δεδομένη είναι η χρησιμοποίηση του Σταυρόπουλου, με τη θέση στα αριστερά να εξαρτάται κατά πολύ από την κατάσταση του Μίλτου Λιόνη. Για την επίθεση, σαφές προβάδισμα έχουν οι Καπνίδης-Ρένια, που παίζουν μαζί σχεδόν από την έναρξη της φετινής προετοιμασίας και έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλη εξοικείωση.
*Πηγή: metrosport.gr*

Στα χέρια του SUPER-3 τα διαρκείας!!

super3_1602
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο SUPER-3, γνωστοποίησε την παραλαβή αλλά και την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για το ποδόσφαιρο.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο SUPER 3 ανακοινώνει ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια διαρκείας στο ποδόσφαιρο για την χρονιά 2014-2015. Προεγγραφές γίνονται απ` όλους τους συνδέσμους και η τιμή είναι στα 50 ευρώ (με οικονομική τακτοποίηση των μελών). ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3».

Συμφωνία με Φερνάντες!!

image_resizer
Ο Άρης συμφώνησε με τον Βάσκο Φερνάντες και αν όλα πάνε καλά τότε το Σάββατο θα είναι στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πλατανιά αναμένεται να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”, καθώς ο ίδιος απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.
*Πηγή: Arenafm.gr*

Στήριξη ΚΜΑ σε Γαλανό!!

e5244bea09c1c077a217ee8ed6ec5c8a_XL
Δεν πέρασαν απαρατήρητες οι… τελευταίες ποδοσφαιρικές εξελίξεις στην ΚΜΑ, με αποτέλεσμα να βγει ανακοίνωση-στήριξη προς το πρόσωπο του Γιώργου Γαλανού, ο οποίος ηγείται της νέας προσπάθειας των “κιτρίνων”.
Αναλυτικά:
«Πέρασαν μήνες, από την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με ποδόσφαιρο, πέρασαν μήνες από την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με  αυτό που πραγματικά αγαπάμε κι αυτό δεν είναι άλλο από την φυσική και δυναμική μας παρουσία στο πλευρό του ΑΡΗ μας.
Τα δικαστήρια τέλειωσαν, οι αποφάσεις πάρθηκαν, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και εμείς στη φυσική μας θέση:
Άρθρο 2 παράγραφοι 1,2 και 3- Σκοπός ίδρυσης του σωματείου.
Το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. θα ήθελε, με σεβασμό στον μοναδικό κόσμο μας, να υπενθυμίσει ότι ο ΑΡΗΣ μας ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και όπου παίζει ο Θεός δεν θα είναι μοναχός.
Στηρίζουμε ως Δ.Σ. τον άνθρωπο που ηγείται της προσπάθειας σωτηρίας του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ, στηρίζουμε την προσπάθεια του Γ. Γαλανού που έχει αναλάβει την ευθύνη της ανόδου κατηγορίας. Αγοράζοντας διαρκείας-στηρίζουμε τον ΑΡΗ.
Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε. Το έχουμε κάνει παλιότερα, θα το ξανακάνουμε»

15 χρόνια Ίκερ Κασίγιας!! (videos)

Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης τον αποκαλούν «Άγιο Ίκερ». Οι υπόλοιποι απλώς «βγάζουν το καπέλο» στον Κασίγιας, ο οποίος σαν σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 1999 έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της «βασίλισσας».

15 χρόνια Ίκερ Κασίγιας (videos)
Σημαδιακή είναι η σημερινή μέρα για τον Ίκερ Κασίγιας. Παιδάκι ακόμη στις 12 Σεπτεμβρίου 1999 (μόλις είχε κλείσει τα 18 του χρόνια), έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο (2-2). Και τρεις μέρες αργότερα ήρθε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο αξέχαστο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3-3) στο ΟΑΚΑ για το Champions League.


Πέρασαν 15 χρόνια και κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Ήρθε το σήμερα και ο Ισπανός τερματοφύλακας λατρεύεται σαν θεός από τους φίλους της ομάδας, την οποία «υπηρετεί» από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Μια καριέρα που τα έχει όλα. Τρία Champions League, δύο ευρωπαϊκά Super Cup, πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η τροπαιοθήκη του 33χρονου Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος πανηγύρισε μια φορά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δύο φορές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.



Οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης τον αποκαλούν «Άγιο Ίκερ» για τα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχουν καθόλου άδικο. Με 683 συμμετοχές είναι τρίτος στη σχετική λίστα πίσω από τους Ραούλ Γκονζάλες (741) και Μανουέλ Σαντσίς (711), είναι πρώτος σε ευρωπαϊκές συμμετοχές με 147, αλλά και πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές στην εθνική Ισπανίας με 156.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα, αφού παραγκωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα από τους Ζοσέ Μουρίνιο και Κάρλο Αντσελότι, αλλά φέτος τα πράγματα ξεκίνησαν διαφορετικά. Παρά την έλευση του Κέιλορ Νάβας, που ερχόταν με… φόρα λόγω των εμφανίσεων του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ο Ίκερ Κασίγιας έδειξε πολύ «σκληρός για να πεθάνει»!

Και στα πέντε επίσημα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν (δύο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, δύο για το ισπανικό και ένα για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ) φόρεσε φανέλα βασικού. Φαίνεται ότι ξαναβρήκε τη χαμένη αυτοπεποίθηση, μετά και το καταστροφικό Μουντιάλ και όταν ο «Άγιος Ίκερ» είναι στα καλά του, είναι από τους καλύτερους… 



*Πηγή: sport-fm.gr*

Εμπόδιο για Σάντος και Πορτογαλία!!

«Κολλάει» η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας. Ποιο το εμπόδιο και οι γνώριμες στο ελληνικό κοινό εναλλακτικές λύσεις.

Εμπόδιο για Σάντος και Πορτογαλία
Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο διακαής πόθος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πορτογαλίας για να πάρει τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον εγχώριο Τύπο, το θέμα «κολλάει» στην τιμωρία οκτώ αγώνων που έχει επιβληθεί στον Πορτογάλο προπονητή για τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει αναθέσει σε δικηγόρο την προσπάθεια μείωσης της αυστηρής τιμωρίας που του έχει επιβληθεί, αλλά η υπόθεση πιθανώς να καθυστερήσει και να μην έχει την επιθυμητή κατάληξη για τον ίδιο, με την ομοσπονδία της Πορτογαλίας να μην έχει την πολυτέλεια της αναμονής μιας και υπάρχουν σε εξέλιξη τα προκριματικά του Euro 2016.

Για το λόγο αυτό, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, ήδη αναζητούνται άλλες λύσεις. Βασική εναλλακτική είναι ο Ζοσέ Πεσέιρο, άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού που πλέον εργάζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Γουάντα. Στη λίστα υπάρχουν ακόμη ο επίσης πρώην προπονητής του «τριφυλλιού» Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς και ο Βίτορ Περέιρα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Τον έχουν από κοντά!!

Ο Κρις Μικ οδηγεί την κούρσα στο Ράλι Αυστραλίας μετά από έξι ειδικές διαδρομές, αλλά Λάτβαλα και Οζιέ πλησιάζουν.

Τον έχουν από κοντά
Η έκπληξη συνεχίζεται στο Ράλι Αυστραλίας, καθώς ο Κρις Μικ συνεχίζει να διατηρείται πρώτος μετά και τις έξι πρώτες ειδικές διαδρομές του αγώνα.

Πίσω από τον οδηγό της Citroen και σε απόσταση αναπνοής είναι τα τρία Volkswagen, των Λάτβαλα, Οζιέ και Μίκελσεν, με τη συνέχεια του αγώνα να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το μενού της πρώτης μέρας ολοκληρώνεται αργότερα με δύο σούπερ ειδικές, ενώ η δράση συνεχίζεται το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή.


Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Κρις Μικ Citroen 54:50.4
2. Γιάρι Μάτι Λάτβαλα VW +2.1
3. Σεμπαστιάν Οζιέ VW +2.6
4. Αντρέας Μίκελσεν VW +5.2
5. Μίκο Χιρβόνεν M-Sport Ford +5.6
6. Χέιντεν Παντόν Hyundai +43.4
7. Μαντς Όστμπεργκ Citroen +46.6
8. Ρόμπερτ Κούμπιτσα M-Sport Ford +53.4
9. Έλφιν Έβανς M-Sport Ford+1:23.7
10. 6. Τιερί Νουβίλ Hyundai +2:05.2

Οι νικητές των ειδικών διαδρομών

SS1: Οζιέ
SS2: Μικ
SS3: Μικ
SS4: Οζιέ
SS5: Λάτβαλα
SS6: Λάτβαλα*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ζέσταμα» με ντέρμπι!

Αναμέτρηση, Λιόν-Μονακό για… ορεκτικό περιλαμβάνει το «μενού» της Παρασκευής η πέμπτης αγωνιστικής του Championnat. Εκτός έδρας αποστολή για την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ζέσταμα» με ντέρμπι
Με το Λιόν-Μονακό επιστρέφει και πάλι το γαλλικό πρωτάθλημα, μετά την παύση της περασμένης εβδομάδας, λόγω των Εθνικών ομάδων.

Οι δύο ομάδες έχουν κάνει πολύ κακό ξεκίνημα, καθώς οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη επί της Ρεν στην πρεμιέρα του Championnat και συνέχισαν με τρεις ήττες (Τουλούζ, Λανς, Μετς), ενώ η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν «τρίποντο» και μια ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια.

Από την άλλη η πρωταθλήτρια, Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει ξεκινήσει λίγο καλύτερα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, φιλοξενείται το Σάββατο από τη Ρεν. Ο Λοράν Μπλαν θα πρέπει να βρει λύσεις για το κέντρο της άμυνας, καθώς θα λείψει και πάλι ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ είναι αμφίβολος ο Νταβίντ Λουίς, ενώ την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Ολλανδία για την πρώτη αγωνιστική του Champion League.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, Γκινγκάμπ παίζει εντός με την Μπορντό.

Δείτε εδώ την βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική

Παρασκευή (12/9)

Λιόν-Μονακό (21:30)

Σάββατο (13/9)

Ρεν-Παρί Σεν Ζερμέν (18:00)
Μπαστιά-Λανς (21:00)
Μονπελιέ-Λοριάν (21:00)
Νις-Μετς (21:00)
Ρεμς-Τουλούζ (21:00)
Σεντ Ετιέν-Καέν (21:00)

Κυριακή (14/9)

Λιλ-Ναντ (15:00)
Γκινγκάμπ-Μπορντό (18:00)
Εβιάν-Μαρσέιγ (22:00)

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Παρασκευή (19/9)

Μπορντό-Εβιάν (21:30)

Σάββατο (20/9)

Μαρσέιγ-Ρεν (18:00)
Λοριάν-Ρεμς (21:00)
Μετς-Μπαστιά (21:00)
Ναντ-Νις (21:00)
Τουλούζ-Καέν (21:00)

Κυριακή (21/9)

Λιλ-Μονπελιέ (15:00)
Λανς-Σεντ Ετιέν (18:00)
Μονακό-Γκινγκάμπ (18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν (22:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Τεστ… αγγλικών!!

Μπάγερν και Ντόρτμουντ έχουν θεωρητικά εύκολο έργο για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga, πριν αντιμετωπίσουν Σίτι και Άρσεναλ για το Champions League.

Τεστ… αγγλικών
Μετά από δύο εβδομάδες η Bundesliga επιστρέφει με τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής.

Η Μπάγερν φιλοξενεί τη Στουτγκάρδη τέσσερις μέρες προτού υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Σίτι για την πρεμιέρα του Champions League. Σβαϊνστάιγκερ, Μαρτίνεθ, Τιάγκο και Ραφίνια είναι εκτός μάχης, αλλά διαθέσιμο είναι το νέο απόκτημα, Τσάμπι Αλόνσο.

Η Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, που την Τρίτη αναμετράται με την Άρσεναλ, περιμένει στο ίδιο γήπεδο τη Φράιμπουργκ. Πολλά προβλήματα έχει ξανά ο Γιούργκεν Κλοπ, αφού τραυματίες είναι οι Χούμελς, Ρόις, Μπλαστσικόφσκι, Σαχίν, Γκουντογκάν και Κιρχ, ωστόσο η επιστροφή του Καγκάουα ενισχύει σημαντικά τους κιτρινόμαυρους.

Την Τετάρτη η Σάλκε παίζει με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά μέχρι τότε υπάρχει η δύσκολη αναμέτρηση με τη Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ».

Η Λεβερκούζεν του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που την Τρίτη δοκιμάζεται στο Μονακό, υποδέχεται τη Βέρντερ και θέλει να παραμείνει η μόνη ομάδα που έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Η Μάιντς αναμετράται με τη Χέρτα στο Βερολίνο, με τους Στέφανο Καπίνο και Πάμπλο Ντε Μπλάσις πιθανότατα στον πάγκο.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική

Παρασκευή, 12/9

Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης (21:30)

Σάββατο, 13/9

Χόφενχαϊμ-Βόλφσμπουργκ (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Στουτγκάρδη
Ντόρτμουντ-Φράιμπουργκ
Χέρτα-Μάιντς
Πάντερμπορν-Κολωνία
Γκλάντμπαχ-Σάλκε (19:30)

Κυριακή, 14/9

Άιντραχτ-Άουγκσμπουργκ (16:30)
Ανόβερο-Αμβούργο (18:30)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Παρασκευή, 19/9

Φράιμπουργκ-Χέρτα (21:30)

Σάββατο, 20/9

Σάλκε-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης
Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ
Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου
Πάντερμπορν-Ανόβερο
Μάιντς-Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή, 21/9

Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν (16:30)
Κολωνία-Γκλάντμπαχ (18:30)*Πηγή: sport-fm.gr*

«Φοβόμουν πως ο Πιστόριους θα με σκοτώσει»

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την ποινή του Όσκαρ Πιστόριους, πρώην σύντροφός του καταγγέλλει πως τη χτυπούσε και φοβόταν για τη ζωή της. Διαβάστε τις καταγγελίες της.

«Φοβόμουν πως ο Πιστόριους θα με σκοτώσει»
Η απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει μη προμελετημένη τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ από τον Όσκαρ Πιστόριους έχει προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις.

Ενώ αναμένεται η ετυμηγορία για την ποινή που θα του επιβληθεί, μια πρώην σύντροφος του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη κατήγγειλε πως φοβόταν για τη ζωή της λόγω της εκρηκτικής συμπεριφοράς του.

Η Σαμάνθα Τέιλορ, που ήταν σύντροφος του Πιστόριους για ενάμιση χρόνο, πριν τη Ρίβα Στίνκαμπ, έκανε λόγο για τις εκρήξεις οργής και την κτητικότητα του αθλητή. Μάλιστα αναφέρει πως είχε κρύψει το όπλο που είχε στην κατοχή του ο 27χρονος άνδρας, φοβούμενη για τη ζωή της. Επρόκειτο για το ίδιο όπλο από το οποίο έπεσε νεκρή η Ρίβα Στίνκαμπ.

«Ο Όσκαρ συνήθιζε να με κλειδώνει στο σπίτι και να βγαίνει. Δεν είχα φαγητό και δεν μπορούσα να βγω έξω. Ήταν επικίνδυνα. Έλειπε για πολλές ώρες, συχνά ήταν όλο το βράδυ έξω και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του. Ο Όσκαρ δεν είναι αυτός που νομίζει ο πολύς κόσμος. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Ρίβα. Πραγματικά το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό», αναφέρει.

Παράλληλα καταγγέλλει πως την είχε χτυπήσει, αλλά και για να την… τιμωρήσει μετά από μια διαφωνία που είχαν, την είχε βάλει στη θέση συνοδηγού της Porsche του και οδηγούσε με 200 μίλια την ώρα. «Όταν νευριάζει, χάνει τα λογικά του. Φωνάζει, φτύνει, βρίζει… Ήταν τρομακτικό. Με δάγκωνε, με τσιμπούσε, πάνω στα νεύρα του ή για πλάκα. Είχα μώλωπες και σημάδια. Πονούσα. Κάποια μέρα είχε πιεί κι έβαλε φωτιά στο πάτωμα και άρχισε να χορεύει. Γλίστρησε και χτύπησε στα δόντια του και νόμιζε πως τον είχα χτυπήσει εγώ. Με έβριζε και κοιτούσε το όπλο του. Πίστευα πως ήμουν σε κίνδυνο», προσθέτει.

Μάλιστα για την κατάθεση του Πιστόριους στη δίκη του αναφέρει πως «... πάντα ήταν πολύ καλός στα ψέματα. Στην οικογένειά μου λέγαμε για πλάκα πως έχει κάθε μέρα και μια διαφορετική προσωπικότητα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Αστεράτα ντέρμπι!!

Πριν ριχτούν στη μάχη του Champions League, οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Primera Division μονομαχούν. Ρεάλ-Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο έχει το μενού της τρίτης αγωνιστικής.

Αστεράτα ντέρμπι
Δύο πολύ μεγάλα ματς έχει το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Primera Division. Οι τέσσερις εκπρόσωποι της Ισπανίας στο Champions League λίγες μέρες πριν κουνήσουν το σεντόνι διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε δύο σπουδαία παιχνίδια.

Τα βλέμματα συγκεντρώνονται στο «Μπερναμπέου», όπου η Ρεάλ υποδέχεται την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» δεν άρχισε καλά τη σεζόν, αφού πέρα από την απώλεια του Σούπερ Καπ από τους συμπολίτες της, προέρχεται κι από την ήττα με 4-2 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει σε Καρβαχάλ και Κεντίρα. Στον αντίποδα, οι «ροχιμπλάνκος» που την Τρίτη αναμετρώνται με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και θέλουν να επαναλάβουν το περσινό τους επίτευγμα (0-1). Ο τιμωρημένος Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα πλην της πιθανής απουσίας του Ροντρίγκες.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η Μπαρτσελόνα, μοναδική ομάδα στην κατηγορία με 2/2, φιλοξενεί την Μπιλμπάο. Ινιέστα και Βερμάελεν προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ τιμωρημένος παραμένει ο Σουάρες για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, που την Τετάρτη υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ. Οι Βάσκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε, που την ίδια μέρα θα παίξουν με τη Σαχτάρ, έχουν αμφίβολο τον Ιραόλα.

Βαλένθια-Εσπανιόλ και Σεβίλλη-Χετάφε είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο υπόλοιπο πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η τρίτη αγωνιστική:

Παρασκευή 12/9
Αλμερία-Κόρδοβα 22:00

Σάββατο 13/9
Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο 17:00
Μάλαγα-Λεβάντε 19:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 21:00
Θέλτα Βίγκο-Ρεάλ Σοσιεδάδ 23:00

Κυριακή 14/9
Ράγιο Βαγεκάνο-Έλτσε 13:00
Βαλένθια-Εσπανιόλ 18:00
Σεβίλλη-Χετάφε 20:00
Γρανάδα-Βιγιαρεάλ 22:00

Δευτέρα 15/9
Εϊμπάρ-Λα Κορούνια 21:45

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Παρασκευή 19/9
Έλτσε-Εϊμπάρ 22:00

Σάββατο 20/9
Λα Κορούνια-Ρεάλ Μαδρίτης 17:00
Μπιλμπάο-Γρανάδα 19:00
Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα Βίγκο 21:00
Εσπανιόλ-Μάλαγα 23:00

Κυριακή 21/9
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Αλμερία 13:00
Βιγιαρεάλ-Ράγιο Βαγεκάνο 18:00
Κόρδοβα-Σεβίλλη 20:00
Λεβάντε-Μπαρτσελόνα 22:00

Δευτέρα 22/9
Χετάφε-Βαλένθια 21:45*Πηγή: sport-fm.gr*

Γαμώ το έξυπνο μπάσκετ μας!!

Οι Σέρβοι, οι Γάλλοι, ακόμη και οι Αμερικανοί μας στολίζουν με πολλά κομπλιμέντα και ο Βασίλης Σκουντής τα επιστρέφει ως... απαράδεκτα!
Όπως συνηθίζω να λέω σε τέτοιες περιπτώσεις, έχω καλά και κακά νέα, από ποια προτιμάτε να αρχίσω;
Επειδή βιάζομαι ο δόλιος για να βρω - σε αυτή τη διοργάνωση που φτιάχτηκε με τη λογική της... σολομώντειας λύσης-  μια τηλεόραση και να παρακολουθήσω τον ημιτελικό της Βαρκελώνης παίρνω μόνος μου την πρωτοβουλία και αρχίζω από τα καλά νέα...
Προκρίθηκαν λοιπόν στην τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που διεξάγεται ερήμην ημών, οι γείτονες, φίλοι και ομόδοξοι Σέρβοι οι οποίοι μάλιστα μας πέταξαν έξω (άρα την πατήσαμε από μια αποδεδειγμένα πλέον καλή ομάδα) και οι άλλοτε πελάτες μας, οι Γάλλοι. Αυτά τα καλά νέα γίνονται ακόμη καλύτερα, εάν διαβαστούν ανάποδα, διότι σε αυτή την εναλλακτική ανάγνωση, εξυπηρετούν και τα απωθημένα που κουβαλάμε ως μπασκετική φυλή: προκρίθηκαν οι Σέρβοι και οι Γάλλοι,  τουθόπερ γυρίζει στο σπίτι του με την ουρά στα σκέλια ο Βαρεζάο που ακόμη τον αναθεματίζουμε για το προ οκταετίας κτύπημα στον Ζήση κι επίσης έμειναν εκτός νυμφώνος οι σιχαμένοι και λαομίσητοι Ισπανοί!
Εντάξει τώρα, ικανοποιήθηκαν τα πάθη και τα απωθημένα μας;
Φαίνεται ίσως ότι βγάζω μια οργή με τα γραφόμενα μου, αλλά εάν όντως εισπράττεται αυτό το συναίσθημα, δεν μπορώ να το καταστείλω: όντως τσατίστηκα πολύ με τον αποκλεισμό της Εθνικής από την οκτάδα και νιώθω την οργή μου να μεγαλώνει διότι ενώ οι δικοί μας έμειναν από νωρίς εκτός νυμφώνος, οι λεγάμενοι προχωρούν πάνω στα δικά μας ίχνη.
Το 'παν ξεκάθαρα κιόλας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ότι μας νίκησαν με τη δική μας συνταγή (βάσει της εικόνας που παρουσίασε η Εθνική στη Σεβίλλη), μου ΄κλεισε κιόλας πονηρά το μάτι (σαν να μου 'λεγε, «ευχαριστώ που μας εκπαιδεύατε τόσα χρόνια») χθες το βράδυ ο Μπορίς Ντιό, οπότε εκεί που τα 'χα χύμα, μου 'ρθαν και τσουβαλάτα!
Τι εννοώ; Απλούστατα ενώ εδώ και τόσα χρόνια κοκορευόμασταν (κι ακόμη το ΄χουμε για λάβαρο και το κραδαίνουμε δίκην ρομφαίας) ότι εμείς οι Έλληνες εκφράζουμε το έξυπνο μπάσκετ και όλα τα παρελκόμενα του, τώρα τα λουζόμαστε από τους άλλους!
Ασφαλώς και παίζαμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, αυτό το είδος του μπάσκετ: το έξυπνο, το «σκεπτόμενο» (που λέει κι ο Πεδουλάκης, καλή του ώρα στο Καζάν), με τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης, με τα πολλά καντάρια τακτικής, με την έντονη προπονητική παρέμβαση και με τους παίκτες οι οποίοι- ως φορείς αυτού του IQ- λειτουργούν μέσα στο γήπεδο ως οιονεί προπονητές!
Έλα όμως που ενώ εμείς επαναπαυθήκαμε στις (εδώ και πέντε χρόνια μαραμένες) δάφνες του... νιονιού μας και μείναμε στάσιμοι, οι αντίπαλοι μας προοδεύουν: ανεξαρτήτως του εάν αντέγραψαν τα δικά μας κόλπα ή εάν εφηύραν δικά τους, σημασία έχει ότι μας άφησαν μετεξεταστέους και είναι πραγματικό πολύ δυσάρεστο να τους ακούς να επικαλούνται το «Greek style of playing»!
Αμ' το άλλο, που είναι και το χειρότερο; Καλά οι Γάλλοι που τους βαράγαμε είκοσι χρόνια στο ψαχνό, καλά και οι Σέρβοι το κόμπλεξ των οποίων είχαμε αποτινάξει μέχρι την αποφράδα 7η Σεπτεμβρίου του 2014, αλλά να μας κάνει πλάκα και ο Σιζέφσκι, ε, αυτό πάει πολύ!
Βεβαίως ο «κόουτς Κ» δεν είχε την παραμικρή όρεξη να μας περιπαίξει, απλώς είδε μπροστά του τον Παναγιώτη Γιαννάκη (μετά τον αγώνα των Αμερικανών με τη Σλοβενία) και θυμήθηκε το σκληρό, αλλά τόσο πολύτιμο μάθημα που του έδωσε η Ελλάδα πριν από οκτώ χρόνια στη Σαϊτάμα. Λογικός ο συνειρμός των παραστάσεων του και ακόμη λογικότερος ο συλλογισμός του, διότι μέχρι εκείνη τη βραδιά που τους κάναμε γιο γιο με τα δέκα επτά, μετρημένα από τον Καρμέλο Αντονι pick n' roll (που έστηνε ο ακατονόμαστος από τον Σιζέφσκι, «number four», κατά κόσμον Θοδωρής Παπαλουκάς) οι ΝΒΑers δεν είχαν καμιά νίκη, αλλά από τότε δεν έχουν καμιά ήττα!
Τη σκαπουλάρησαν στον ημιτελικό του Σίδνεϊ με το άστοχο τρίποντο του οδυρόμενου Γιασικεβίτσιους, αλλά τους ήρθε ο κούκος αηδόνι στο Μουντομπάσκετ του 2002, στο Ολυμπιακό Τουρνουά του 2004 και στο Μουντομπάσκετ του 2006. Έφυγαν πριν την ώρα τους και σαν βρεγμένες (από τη νεροποντή του 101-95) γάτες από τη Σαϊτάμα κι από τότε πήραν αμπάριζα τους πάντες και τα πάντα!
Μ' αυτά και μ' αυτά, μπορούμε τουλάχιστον να χρυσώνουμε το χάπι των αποτυχιών και να παρηγορούμαστε από τα καλά λόγια των... τεθλιμμένων (ευεργετηθέντων) συγγενών και φίλων! Όμως, γαμώ το κέρατο μου, όλοι μας θέλουμε μια Εθνική που δεν θα αρκείται στις ευεργεσίες προς τους άλλους, αλλά θα ξαναγυρίσει στις δικές της επιτυχίες...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Κόπα Σουνταμερικάνα: «Καθάρισε» ο Μπλάνκο για Μπαρτσελόνα!! (video)

Με μοναδικό σκόρερ τον πρώην φορ της ΑΕΚ, Ισμαέλ Μπλάνκο, η Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ επικράτησε με 1-0 της Λιμπερτάδ.
Ο σύλλογος της Παραγουάης βρέθηκε στο Εκουαδόρ για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στον δεύτερο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα, δεύτερης διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, στο 14ο λεπτό ο Μπλάνκο έμεινε αμαρκάριστος και ολοκλήρωσε αντεπίθεση με δυνατό σουτ για το 1-0, που δεν άλλαξε μέχρι το πέρας της αναμέτρησης, αν και οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 74ο.
Παρακάτω ο «χάρτης» του Κόπα Σουνταμερικάνα:
Δεύτερος γύρος
1 – Σπορτ Ρεσίφε (Βραζιλία) – ΒΙΤΟΡΙΑ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 0-1 & 1-2
2 – Ντεπορτίβο Καπιατά (Παραγουάη) – Καράκας (Βενεζουέλα) 16-24/09
3 – Γοδόι Κρουζ (Αργεντινή) – Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή) 0-1 & 18/09
4 – Ουατσιπάτο (Χιλή) – Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (Χιλή) 11-25/09
5 – Φλουμινένσε (Βραζιλία) – ΓΚΟΪΑΣ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 2-1 & 0-1
6 - Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) – Ντεπορτίβο Καλί (Κολομβία) 16-24/09
7 – Ουνιβερσιτάριο (Βολιβία) – Ουνιβερσιδάδ (Περού) 17-23/09
8 – Ιντερνασιονάλ (Βραζιλία) – ΜΠΑΪΑ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 0-2 & 1-1
9 – Ιντεπεντιέντε Ντε Βάγιε (Εκουαδόρ) – Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) 16-23/09
10 – Χιμνάσια Λα Πλάτα (Αργεντινή) – Εστουντιάντες Λα Πλάτα (Αργεντινή) 0-0 & 16/09
11 – Έμελεκ (Εκουαδόρ) – Ρίβερ Πλέιτ (Ουρουγουάη) 18-25/09
12 – Κρισιούμα (Βραζιλία) – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ (ΒΡΑΖΙΛΙΑ) 2-1 & 0-2
13 – Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) – Λιμπερτάδ (Παραγουάη) 1-0 & 17/09
14 – Ροζάριο Σεντράλ (Αργεντινή) – Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή) 1-1 & 17/09
15 – Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) – Τζένεραλ Ντίαζ (Παραγουάη) 0-2 & 25/09
Τρίτος γύρος
16 – Νικητής 15 – Βιτόρια (Βραζιλία)
17 – Νικητές 14-2
18 – Νικητές 13-3
19 – Σάο Πάολο (Βραζιλία) – Νικητής 4
20 – Νικητής 11 – Γκοΐας (Βραζιλία)
21 – Νικητές 10-6
22 – Νικητής 9 – Λανούς (Αργεντινή)
23 – Μπαΐα (Βραζιλία) – Νικητής 7
Προημιτελικοί
24 – Νικητές 23-16
25 – Νικητές 22-17
26 – Νικητές 21-18
27 – Νικητές 20-19
Ημιτελικοί
28 – Νικητές 27-24
29 – Νικητές 26-25
Τελικοί
Νικητές 28-29




*Πηγή: onsports.gr*

Brasileiro: Νέα νίκη για Κρουζέιρο!! (videos)

Έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά η πρωτοπόρος του Brasileiro, Κρουζέιρο, κέρδισε με 2-1 την Μπαΐα ολοκληρώνοντας την 20ή αγωνιστική.
Στο 30ό λεπτό άνοιξε το σκορ ο Ραφαέλ Μιράντα, πρώην αμυντικός μέσος της πορτογαλικής Μαρίτιμο, αλλά στο 53ο ισοφάρισε ο Έβερτον Ριμπέιρο με πέναλτι, που συνδυάστηκε με δεύτερη κίτρινη στον Τίτι λόγω διαμαρτυριών, ενώ ο Ρικάρντο Γκουλάρτ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 70ό. Νωρίτερα, η Κορίνθιανς ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης με 1-0 επί της Ατλέτικο Μινέιρο χάρη σε γκολ του Πέτρος, οποίος σκόραρε στο 14ο και στο 87ο αντίκρισε κίτρινη κάρτα, που προκάλεσε αυτόματη τιμωρία μίας αγωνιστικής.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Κορίνθιανς-Ατλέτικο Μινέιρο 1-0
Κρουζέιρο-Μπαΐα 2-1
Και η βαθμολογία:
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Κρουζέιρο
20
46
Σάο Πάολο
20
39
Κορίνθιανς
20
36
Ιντερνασιονάλ
20
34
Γκρέμιο
20
34
Φλουμινένσε
20
32
Σπορτ Ρεσίφε
20
31
Ατλέτικο Μινέιρο
20
30
Γκοΐας
20
27
Σάντος
20
26
Φιγκουιρένσε
20
25
Φλαμένγκο
20
25
Ατλέτικο Παραναένσε
20
25
Μποταφόγκο
20
22
Παλμέιρας
20
21
Σακεποένσε
20
20
Κοριτίμπα
20
20
Βιτόρια
20
18
Κρισιούμα
20
18
Μπαΐα
20
17
-Στο Κόπα Λιμπερταδόρες προκρίνονται οι πρώτες τέσσερις ομάδες, ενώ οι τελευταίες τέσσερις υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.





*Πηγή: onsports.gr*

Ολοκληρώθηκε του Ζόνας στην Μπενφίκα!

Στην Μπενφίκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζόνας. Ο Βραζιλιάνος φορ, που έμεινε ελεύθερος από τη Βαλένθια και απασχόλησε τον Ολυμπιακό, υπογράφει σήμερα.

Ολοκληρώθηκε του Ζόνας στην Μπενφίκα
Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζόνας στην Μπενφίκα.

Ο Βραζιλιάνος φορ, που είχε απασχολήσει αυτό το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό και παλαιότερα είχε βρεθεί κοντά στην ΑΕΚ, συμφώνησε σε όλα με τους «αετούς» της Λισαβόνας και σήμερα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Πάντως για να ολοκληρωθεί το deal ο 30χρονος άσος χρειάστηκε να κάνει σημαντική «έκπτωση» στο κασέ του, καθώς σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ θα εισπράττει 900.000 ευρώ το χρόνο, ενώ στις «νυχτερίδες» έπαιρνε τα διπλάσια.

Ο Ζόνας είχε 157 εμφανίσεις και 52 γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε εκεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Κιτρινίζει» ο Λάζαρ!!

Κοντά στην απόκτηση του Κοστίν Λάζαρ, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Άρης! Κλεισμένος είναι ο Φερνάντες. Κερδίζει έδαφος ο Σιαλμάς.

«Κιτρινίζει» ο Λάζαρ
Σε τάξη μπαίνουν σιγά-σιγά τα μεταγραφικά του Άρη. Έστω και την ύστατη στιγμή…

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την Πέμπτη τους Γκίνο, Κογκνού και φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτηση ακόμη δύο παικτών… στον Βάσκο Φερνάντες και Κοστίν Λάζαρ.

Στον 33χρονο μέσο έγινε νέα πρόταση την Πέμπτη, η οποία θεωρείται εντυπωσιακή για τα δεδομένα ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Πέρυσι, ο Ρουμάνος έκανε 23 συμμετοχές στην Super League (και ακόμη μια στα play-off), οκτώ στο Europa League, τρεις στα προκριματικά του Champions League και τρεις στο Κύπελλο.

Εναλλακτική, για το ενδεχόμενο που «στραβώσει» η συγκεκριμένη περίπτωση, αποτελεί ο Μαρσέλο Γκοϊανίρα της Καλλονής. Επαφή έχει γίνει με τον 34χρονο Βραζιλιάνο και είναι θετικός στο να παίξει στον Άρη και περιμένει να ειδοποιηθεί για να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη.

Ο Βάσκο Φερνάντες, που πέρυσι έπαιξε στον Πλατανιά έχει δεχθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο και είναι πολύ πιθανόν να πει το «ναι». Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται δεξιά, αλλά και στο κέντρο της άμυνας και τον προτιμάει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης από τον Σπύρο Βάλλα. Με τον Έλληνα στόπερ δεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, αλλά ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί ότι είναι καλύτερη επιλογή ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, διότι είναι περίπου έξι χρόνια μικρότερος.

Επιπλέον, από τον Άρη επανεξετάζεται ο Δημήτρης Σιαλμάς αν και αρχικά ο κ. Καλαϊτζίδης εμφανιζόταν αρνητικός. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για την επίθεση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Βασιλείου… στο παρά πέντε!

Ο Στέλιος Βασιλείου τα βρήκε με τον Λεβαδειακό για να αποχωρήσει και θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη του Παναιτωλικού.

Βασιλείου… στο παρά πέντε
Προσθήκη την τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας θα κάνει ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Στέλιο Βασιλείου, που θα έμενε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό την 1η Ιανουαρίου. Τελικά δεν θα χρειαστεί να περιμένει το νέο έτος, καθώς μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο 23χρονος φορ κατάφερε να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα της Βοιωτίας κι εκείνη θα συναινέσει στην πρόωρη αποδέσμευσή του.

Ο Βασιλείου, που πέρσι είχε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει αλλά πρόπερσι έκανε εξαιρετική σεζόν με 11 γκολ σε 31 εμφανίσεις, θα προσφέρει μια ακόμη καλή επιθετική λύση στην ομάδα του Μάκη Χάβου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Απέρριψε προτάσεις για Γκιστ!!

Τρεις διόλου ευκαταφρόνητες προτάσεις για την πώληση του Γκιστ απέρριψε ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τεστ με απουσίες σήμερα στη Γαλλία με Ερυθρό Αστέρα, κριτήριο για τα μεταγραφικά.

Απέρριψε προτάσεις για Γκιστ
Το σίριαλ με την ενσωμάτωση του Τζέιμς Γκιστ έλαβε αίσιο τέλος, με τον Αμερικανό που διευθέτησε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα να ενσωματώνεται από χθες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Οι «πράσινοι» όχι απλώς στήριξαν εμπράκτως τον παίκτη στην περιπέτειά του, αλλά και απέρριψαν στη διάρκεια του καλοκαιριού προτάσεις για την πώλησή του. ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές κατέθεσαν, σύμφωνα με την «Πράσινη», προτάσεις 500-600 χιλ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (19:30) τον Ερυθρό Αστέρα στο πρώτο από τα τρία φιλικά που θα δώσει στη γαλλική πόλη Μιλούζ. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Σλότερ, Χαραλαμπόπουλος και Λούντζης, ενώ από ελαφρά θλάση ταλαιπωρείται ο Μαυροκεφαλίδης και ο Νέλσον έχει ενοχλήσεις στην κνήμη και θα επανεξεταστεί.

Το Σάββατο οι «πράσινοι» θα παίξουν με τη Στρασμπούρ (22:00) και την Κυριακή με την Μπάγερν Μονάχου (16:00). Τα τρία αυτά τεστ πιθανότατα θα αποτελέσουν κριτήριο για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, ειδικά στις θέσεις «3» και «5». Η τελική απόφαση ανήκει στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Θρίλερ με Αθανασιάδη!!

Σε οριακή κατάσταση βρίσκονται οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη για την ανανέωση του συμβολαίου του 25χρονου φορ, που αρχικά απάντησε αρνητικά. Κρίσιμη η Παρασκευή.

Θρίλερ με Αθανασιάδη!
Από μια… κλωστή κρέμονται όλα στην υπόθεση Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν τρεις συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και έγινε παύση των διαπραγματεύσεων λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το πρωί ο παίκτης τα είπε με Ζήση Βρύζα, στη συνέχεια μπήκε στην κουβέντα και ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Ιάκωβος Αγγελίδης, ενώ υπήρξε και τρίτη επαφή αργά το βράδυ. Αρχικά ο Αθανασιάδης ήταν αρνητικός και παρά τη συμφωνία που υπήρχε για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2015 δεν ήθελε να υπογράψει, τονίζοντας πως θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Φαίνεται πως μια σειρά από γεγονότα τον οδήγησαν στο να αλλάξει στάση, με τους Βρύζα-Αγγελίδη να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τον μεταπείσουν.

Η Παρασκευή είναι κρίσιμη ημέρα και αυτό φάνηκε και από τη δήλωση του παίκτη. Από τα λεγόμενα του φάνηκε ότι όλα εξαρτώνται από τον σύλλογο, αλλά είναι πολύ πιθανόν να ισχύει το αντίθετο. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά την κατάληξη της υπόθεσης, αλλά το σίγουρο είναι ότι κλίμα αντιστράφηκε με την τελευταία συνάντηση και φάνηκε να «μαλακώνει» ο Αθανασιάδης.

Ο διεθνής επιθετικός εμφανίζεται προβληματισμένος με την ομάδα και τις προοπτικές που βλέπει για το μέλλον του, για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, φάνηκε δυσαρεστημένος και από το γεγονός ότι δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Εθνική. Δεν ήταν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στην Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO, αν και ο Μήτρογλου που έπαιξε βασικός, είναι εμφανώς ανέτοιμος.

Υπενθυμίζεται, ότι το θέμα έπεσε στο τραπέζι για πρώτη φορά ουσιαστικά την περασμένη Άνοιξη. Αρχικά, υπήρξε οικονομική διαφορά και συγκεκριμένα πάνω από 500.000 ευρώ στο τετραετές συμβόλαιο που προτάθηκε στον Αθανασιάδη. Κοντά στα μέσα Αυγούστου επετεύχθη συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το… διπλό πλάνο του Μίτσελ!!

Σχέδια, αλλά και εναλλακτικά πλάνα για τις απουσίες που πιθανώς να υπάρξουν έχει στα σκαριά ο Μίτσελ για τους αγώνες με ΟΦΗ το Σάββατο και Ατλέτικο την Τρίτη.

Το… διπλό πλάνο του Μίτσελ
Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και με το μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτη την προσεχή Τρίτη να βρίσκεται στο… φόντο.

Ο Μίτσελ έχει καταστρώσει τα πλάνα του και για τα δύο αυτά παιχνίδια έχοντας κι εναλλακτικά πλάνα δράσης, αφού υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών. Στον αγώνα του πρωταθλήματος όλα δείχνουν πως πέραν του Μανιάτη (που έχει βάσιμες ελπίδες να προλάβει την πρεμιέρα των ομίλων) θα υπάρχουν άλλες δύο απουσίες. Πρόκειται για τον Μποτία, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στον μηρό, αλλά και τον Εντινγκά, που επιστρέφοντας σήμερα από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Κονγκό δεν θα έχει προπονήσεις στα πόδια του. Τη θέση του Ισπανού στόπερ, που λογικά προλαβαίνει το ματς με τους «ροχιμπλάνκος», διεκδικούν οι Αυλωνίτης και Σιόβας, με τον δεύτερο να έχει μειονέκτημα την απραξία ενάμιση μήνα.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, ελλείψει Μανιάτη και Εντινγκά, ο Μιλιβόγεβιτς αναπόφευκτα θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έχοντας στο πλευρό του στη μεσαία γραμμή κατά πάσα πιθανότητα τους Κασάμι και Τσόρι. Για το ματς με την Ατλέτικο όλα θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή ή όχι του Μανιάτη. Αν δεν είναι διαθέσιμος, το πιθανότερο είναι να ενισχυθεί το κέντρο με Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, με τον Τσόρι στα άκρα. Στο παιχνίδι της Τρίτης όλα δείχνουν πως Μασουακού, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ και Μποτία θα είναι η τετράδα της άμυνας, ο Αφελάι θα βρίσκεται αριστερά, ενώ ερωτηματικό παραμένει η θέση του σέντερ φορ.

Πάντως στον Ολυμπιακό αποφεύγουν από τώρα να αναφέρονται καν στην Ατλέτικο, καθώς προέχει ο αγώνας με τον ΟΦΗ και δεν θέλουν δεύτερη συνεχή απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 19:30 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Με υπογραφή… Βαζέχα!!

Εξαιρετικές συστάσεις από τον μεγάλο Κριστόφ Βαζέχα για τον 22χρονο μπακ Ντάνιελ Τζβίνιελ, που παρακολούθησε με τις Ελπίδες της Πολωνίας ο Νίκος Νταμπίζας. Τι ετοιμάζει για Καλλονή ο Αναστασίου.

Με υπογραφή… Βαζέχα
Ο Κριστόφ Βαζέχα είχε έρθει άγνωστος στο ευρύ κοινό από την Πολωνία και έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τώρα, από τη θέση του προπονητή του Φωστήρα πλέον, αλλά πάντα σαν αγνός φίλος του «τριφυλλιού», ο παλαίμαχος φορ μιλά με τα καλύτερα λόγια για έναν συμπατριώτη του που τσεκάρουν οι «πράσινοι».

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Τζβίνιελ, τον 22χρονο αριστερό μπακ της Ρουχ Χορζόφ, που παρακολούθησε ο Νίκος Νταμπίζας προ ημερών. Ο νεαρός άσος, που είχε 31 συμμετοχές και 1 γκολ την τελευταία σεζόν, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. «Είναι μεγάλο ταλέντο κι αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στην Πολωνία. Είναι αρκετά γρήγορος κι έχει καλή τεχνική κατάρτιση, γενικά τα χαρακτηριστικά του έχουν ενδιαφέρον. Κατάφερε να ξεχωρίσει στην πρώτη του χρονιά στη Ρουχ Χορζόφ. Χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια γιατί με μια χρονιά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Είναι πάντως καλός παίκτης», τόνισε ο Βαζέχα στο «Goal» για τον συμπατριώτη του.

Επειδή, πάντως, αν κι εφόσον γίνει κίνηση για τον Τζβίνιελ αυτή δεν αναμένεται πριν το Γενάρη, στον Παναθηναϊκό ζουν για το… σήμερα. Κι αυτό περιλαμβάνει τον μεθαυριανό αγώνα με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Ρισβάνη, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που είχε υποστεί την Τρίτη. Ιατρικά θα είναι έτοιμος για το ματς της τρίτης αγωνιστικής, αλλά πιθανώς να μείνει στην Αθήνα, αφού υπάρχουν αρκετές λύσεις για τα μετόπισθεν. Το βέβαιο είναι πως στην επίθεση θα βρίσκονται και πάλι οι Πέτριτς και Καρέλης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Καλό… χειμώνα!!

Ως έχει θα μείνει η ΑΕΚ, αφού δεν αναμένεται να υπάρξει προσθήκη ελεύθερου παίκτη την τελευταία ημέρα μεταγραφών. Αν προκύψει ανάγκη υπάρχει και ο Γενάρης. Γκολ και θέαμα ο στόχος με Φωκικό.

Καλό… χειμώνα
Η 12η Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία μέρα προθεσμίας των ομάδων για να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι. Η ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κάνει προσθήκη, παρότι είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας επιπλέον λύσεις στη θέση του μεσοαμυντικού (Κατσουράνης;) ή του σέντερ φορ.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ικανοποιημένος και πλήρως καλυμμένος με το διαθέσιμο ρόστερ κι αν διαπιστωθεί κάποια ανάγκη ενίσχυσης στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν, υπάρχει πάντα η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για βελτιωτικές κινήσεις.

Στο μεταξύ, τα βλέμματα σήμερα στρέφονται στο ματς με τον Φωκικό στην Άμφισσα (18:00, OTE TV, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr). Η ΑΕΚ με «προίκα» το 4-0 του ΟΑΚΑ δεν θέλει απλώς να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου, αλλά παράλληλα και να δείξει ξανά τη δυναμική της προσφέροντας γκολ και θέαμα. Άλλωστε το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν και περίπου 2.000 φίλοι της.

Η αποστολή θα μεταβεί αυθημερόν στην Άμφισσα και σε αυτή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Κορδέρο, Μπρέτσεβιτς και Σοϊλέδης, όπως και οι Βούρας-Καραγκιολίδης για λόγους τακτικής, καθώς προτιμήθηκε ο νεαρός Ντούνης πίσω από τον Ανέστη για τη θέση του γκολκίπερ. Αντίθετα συμμετέχει κανονικά ο Μάνταλος, που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο.

Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Μπακάκης, Ρόβας, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης. Στην αποστολή είναι ακόμη οι Π. Ντούνης, Γεωργέας, Σαρρής, Σβάρνας, Πεταυράκης, Φαγέ, Τζανετόπουλος, Ντ’ Ακόλ και Μ. Ντούνης.

Την ομάδα θα παρακολουθήσουν από κοντά ο εκτελεστικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.*Πηγή: sport-fm.gr*

«Από την ομάδα εξαρτάται αν θα μείνω»

Το «μπαλάκι» στη διοίκηση του ΠΑΟΚ έριξε ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά τη συνάντησή του το βράδυ της Πέμπτης με τον Ζήση Βρύζα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Από την ομάδα εξαρτάται αν θα μείνω»
Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, ενώ κυκλοφόρησε η πληροφορία πως το ραντεβού θα γινόταν την Παρασκευή και ανέλυσαν τους στόχους και τις προοπτικές που έχει η ομάδα για το μέλλον για να παραμείνει το ίδιο ισχυρή.

Ο Βρύζας δεσμεύτηκε πως η απάντηση σε αυτά που ζήτησε ο Κλάους θα δοθεί την Παρασκευή και ο ίδιος ο διεθνής επιθετικός, μετά τη συνάντηση, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και τόνισε πως: «Από αυτούς εξαρτάται. Αύριο περιμένω το "ναι" ή το "όχι" τους, εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα που αγαπάω». *Πηγή: sport-fm.gr*

Εν αρχή… εκπλήξεις!

Ο Κρις Μικ οδηγεί την κούρσα στο Ράλι Αυστραλίας μετά από τις τρεις πρώτες ειδικές. Μόλις τέταρτος ο Οζιέ, πέμπτος ο Λάτβαλα.

Εν αρχή… εκπλήξεις
Με εκπλήξεις άρχισε το Ράλι Αυστραλίας, καθώς αν και ο Σεμπαστιάν Οζιέ κέρδισε την πρώτη ειδική διαδρομή, ο Κρις Μικ πήρε γρήγορα κεφάλι και οδηγεί την κούρσα μετά από το πρώτο σκέλος της πρώτης ημέρας του αγώνα.

Τον οδηγό της Citroen ακολουθεί ο Αντρέας Μίκελσεν με Volkswagen, τρίτος ήταν ο Μίκο Χιρβόνεν με Ford, ενώ οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, Σεμπαστιάν Οζιέ και Γιάρι Μάτι Λάτβαλα ακολούθησαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση.

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Κρις Μικ Citroen 27:44.5
2. Αντρέας Μίκελσεν VW +2.4
3. Μίκο Χιρβόνεν M-Sport Ford +3.3
4. Σεμπαστιάν Οζιέ VW +8.4
5. Γιάρι Μάτι Λάτβαλα VW +9.0
6. Τιερί Νουβίλ Hyundai +9.4
7. Χέιντεν Παντόν Hyundai +22.1
8. Μαντς Όστμπεργκ Citroen +29.3
9. Ρόμπερτ Κούμπιτσα M-Sport Ford +31.3
10. Κρις Άτκινσον Hyundai +46.1

Οι νικητές των ειδικών διαδρομών

SS1: Οζιέ
SS2: Μικ
SS2: Μικ 3 *Πηγή: sport-fm.gr*

«Είναι θαύμα που δημιουργήθηκε ομάδα σε δύο εβδομάδες»

Στο θαύμα που συνετελέσθη, ώστε να καταφέρει να φτιάξει ομάδα στην Α1 μπάσκετ σε δύο εβδομάδες η ΑΕΚ στάθηκε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της «Ένωσης» Γιώργος Νικολάου μιλώντας στο NovaΣπορ FM 94,6.

«Είναι θαύμα που δημιουργήθηκε ομάδα σε δύο εβδομάδες»
O κ. Νικολάου τόνισε στην εκπομπή των Χρήστου Σούτου και Ηρακλή Αντύπα πως η ομάδα είναι έτοιμη, η ΚΑΕ δημιουργήθηκε και περιμένει να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής σε μερικές μέρες, «αποθέωσε» τον Βαγγέλη Ζιάγκο, αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον για το Νίκο Μπάρλο, ενώ τόνισε πως πιθανή έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά: «Όλα τα προβλήματα λύθηκαν, η ΑΕΚ έγινε ΚΑΕ και περιμένει τις επόμενες μέρες να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΕΕΑ για να αγωνιστεί κανονικά στην Α1 μπάσκετ.

Από την περυσινή περίοδο, έμειναν μόνο τρεις παίκτες και οι υπόλοιποι είναι καινούργιοι. Από τις 30 Αυγούστου, καταφέραμε μέσα σε δύο εβδομάδες να φτιάξουμε ομάδα στην επιστροφή μας εκεί που ανήκουμε και αυτό ισοδυναμεί με ένα θαύμα.

Ο Ζιάγκος σωστά έμεινε στην ομάδα, είναι 300% βελτιωμένος σε σχέση με τα τρία προηγούμενα χρόνια και έφτιαξε επιτελείο με παλιούς και νέους συνεργάτες.

Ο Αλεξίου έχει δεύτερο σχέδιο στο μυαλό του για την ΚΑΕ και αναμένεται να αναλάβει το μπάσκετ. Δε νομίζω να έρθει κάποιο μεγάλο όνομα, περιμένουμε τον Μπάρλο, έχουμε συζητήσει μαζί του, όμως αν αργήσει να απαντήσει, θα πάρουμε κοινοτικό.

Πιθανή έδρα θα είναι το ΟΑΚΑ από την 1η Οκτωβρίου και περιμένουμε τη νέα αδειδότηση για τα γήπεδα.

Υπάρχει σχέδιο για ανάδειξη και απόκτηση νέων και ταλαντούχων παικτών, όμως δεν υπάρχουν γήπεδα για να προπονηθούν.

Ο στόχος για τη φετινή περίοδο είναι η είσοδος στα πλέι οφ, δεν κοιτάμε την παραμονή, το ίδιο πιστεύουν και περιμένουν και οι παίκτες».*Πηγή: sport-fm.gr*

Βάζουν «stop» για Στρόουτμαν!

Τέλος στην μεταγραφολογία γύρο από το όνομα του Κέβιν Στρόουτμαν βάζουν στην Ρόμα. Ο τεχνικός διευθυντής των «τζιαλορόσι» τόνισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης του Ολλανδού.

Βάζουν «stop» για Στρόουτμαν

«Δεν σκεφτόμαστε σε καμία περίπτωση την παραχώρησή του και τον περιμένουμε να γυρίσει από τον τραυματισμό του. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε, είναι ένας πολύτιμος παίκτης», δήλωσε χαρακτηριστικά σε ιταλικά Μέσα ο τεχνικός διευθυντής των «τζιαλορόσι».*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μέσα» ο Βον!

Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη ο Τζούλιαν Βον και έδειξε πως ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

«Μέσα» ο Βον
Ο Αμερικανός σέντερ του «Δικεφάλου» δεν προπονήθηκε την Τετάρτη και υπήρχε ανησυχία για την κατάστασή του, όμως ο Μακεδόνας τεχνικός διαπίστωσε πως μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του πρώην σέντερ του ΚΑΟΔ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τρομοκρατία…!!

Μετά από ένα άνευρο πρώτο ημίχρονο, η Team USA σκόρπισε… τρόμο και τη Λιθουανία με 96-68 αφιερώνοντας την πρόκριση στον τελικό του Μουντομπάσκετ στα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Τρομοκρατία…
Για ένα ημίχρονο υπήρχε… ματς. Στο δεύτερο, ωστόσο, υπήρχε μια ομάδα στο παρκέ. Οι ΗΠΑ συνέτριψαν τη Λιθουανία με 96-68 στη Βαρκελώνη και εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου την Κυριακή θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι στο νικητή του αγώνα Σερβία-Γαλλία.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ με 18 και ο Τζέιμς Χάρντεν με 16 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νικητών. Διασώθηκαν Κουζμίνσκας και Βαλαντσιούνας, που είχαν από 15 για τη «Λιέτουβα, που όμως είχε 2/18 τρίποντα και 21 λάθη, ενώ έχασε κατά κράτος τα ριμπάουντ (50-38, με 18 επιθετικά).

Το ματς

Η Λιθουανία μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και με ώριμες επιθέσεις έφτασε να προηγείται με τρεις (10-13) φορτώνοντας μετά από τέσσερα λεπτά τρεις παίκτες των ΗΠΑ με δύο φάουλ, Χάρντεν, Κάρι και Φαρίντ. Η είσοδος του Τόμπσον πρόσφερε σκορ στους Αμερικανούς που πήραν τα ηνία του αγώνα και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο 21-16, με τον Γιόνας Καζλάουσκας να χρεώνεται τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Τα λάθη της «Λιέτουβα» και τα επιθετικά ριμπάουντ των παικτών της Team USA έκαναν τη διαφορά και στη δεύτερη περίοδο (41-32), αλλά η αστοχία των παικτών του Σιζέφσκι και οι λύσεις του Κουζμίνσκας κρατούσαν στο ματς τη Λιθουανία, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 43-35.

Οι Αμερικανοί επέστρεψαν αγριεμένοι από τα αποδυτήρια. Με ένα επί μέρους σκορ 18-2 στο πρώτο πεντάλεπτο «καθάρισαν» το ματς και με τον Χάρντεν να πετυχαίνει 16 πόντους στην τρίτη περίοδο έφτασαν και στο +30 (76-46). Το υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Δεκάλεπτα: 21-16, 43-35, 76-49, 96-68.

ΗΠΑ (Σιζέφσκι): Κάρι 13, Τόμπσον 16, Ρόουζ 4, Φαρίντ 9 (6 ριμπ.), Γκέι 3, ΝτεΡόζαν, Ίρβινγκ 18 (4 ασίστ), Πλάμλι 2, Κάζινς 7 (6 ριμπ.), Χάρντεν 16, Ντέιβις 9 (6 ριμπ.), Ντράμοντ.

Λιθουανία (Καζλάουσκας): Πότσιους 10, Γιουσκεβίτσιους 12, Κουζμίνσκας 15 (9 ριμπ.), Ντ. Λαβρίνοβιτς 9, Ματσιούλις 2, Σεϊμπούτις 3, Γιασάιτις, Μοτιεγιούνας 2, Κ. Λαβρίνοβιτς, Γιανκούνας, Βαλαντσιούνας 15 (7 ριμπ.), Βασιλιάουσκας.

Διαιτητές: Ρέγες (Μεξικό), Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Ράντοβιτς (Κροατία). *Πηγή: sport-fm.gr*

«Ήθελα να βοηθήσω οικονομικά τον Πανιώνιο»

Στο κεφάλαιο που κλείνει στην καριέρα του, μετά την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο, αναφέρθηκε ο Αμίρης Κούρντι. «Δύσκολα και ωραία χρόνια», είπε για την θητεία του στους «κυανέρυθρους».

«Ήθελα να βοηθήσω οικονομικά τον Πανιώνιο»
Με πολλές αναμνήσεις αποχώρησε από τον Πανιώνιο ο Αμίρης Κούρντι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αλ Αχλί, μιλώντας στη Nova, μίλησε για την πολυετή θητεία του στους «κυανέρυθρους» αναφερόμενος και στην οικονομική βοήθεια που έδωσε η μεταγραφή του στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για το πως νιώθει που αποχωρεί από τον Πανιώνιο μετά από 10 χρόνια: «Σίγουρα νιώθω πολύ περίεργα. Φεύγω από τον Πανιώνιο μετά από σχεδόν 10 χρόνια. Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει πολλά, με έχει αναδείξει ποδοσφαιρικά και νιώθω πάρα πολύ περίεργα που φεύγω».

Για το αν είναι όνειρο ότι αγωνίζεται στο εξωτερικό και στη Σαουδική Αραβία: «Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό. Δεν την περίμενα αυτή την πρόταση. Είναι μια πρόκληση για μένα, στην οποία πιστεύω θα ανταποκριθώ. Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Ρισκάρω αλλά θέλω να δω πως είναι το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ελπίζω μ' αυτή την κίνηση να βοηθήσω και τον εαυτό μου, αλλά πάνω απ' όλα βοηθάω τον Πανιώνιο κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για την οικονομική βοήθεια που προσφέρει η μεταγραφή του στον Πανιώνιο: «Ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω οικονομικά τον Πανιώνιο. Δεν ήθελα να φύγω έτσι γιατί μου έχει προσφέρει πολλά, με έχει αναδείξει ποδοσφαιρικά, έχω περάσει πολλά όμορφα χρόνια εδώ. Δύσκολα και ωραία χρόνια. Εδώ κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος».
Για τις "ρίζες" που έχει στη Σαουδική Αραβία: «Έχω γεννηθεί εκεί. Ο πατέρας μου είναι από εκεί, η μητέρα μου είναι ελληνίδα. Ξέρω ότι η ζωή δεν είναι όπως στην Ελλάδα. Είναι πολύ διαφορετική, είναι δύσκολη, αλλά σίγουρα θα είναι εκεί ο πατέρας μου κάτι που θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Απ' ότι ξέρω η Αλ Αχλί πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, κάνει πρωταθλητισμό και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το πως έγινε η επαφή για τη μεταγραφή του: «Κοιτάξτε, εγώ δεν το περίμενα. Δεν ήξερα, απλά ήρθε η πρόταση. Ικανοποιούσε και εμένα και τον Πανιώνιο. Δεν δυσκολεύτηκε ούτε ο Πανιώνιος, ούτε εγώ να πούμε το ναι. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που δεν το κατάλαβα ούτε εγώ».

Για το όνειρό του: «Το όνειρό μου... Να βοηθήσω την οικογένειά μου θέλω μέσα από τη δουλειά που κάνω. Και ότι προκύψει».

Για το μήνυμα που στέλνει στους συμπαίκτες του και στον κόσμο του Πανιωνίου: «Να ευχηθώ στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Πιστεύω φέτος είναι μια χρονιά, ελπίζω καλύτερη από τις προηγούμενες. Ο στόχος είναι να μείνει στην κατηγορία και όσο πιο ψηλά να τερματίσει. Εύχομαι στους ανθρώπους του Πανιωνίου. Από τους παράγοντες, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου να έχουν υγεία».

Φιλικό «ξεμούδιασμα»

Μία καλή ευκαιρία για «ξεμούδιασμα» και δοκιμές ήταν για τον ΑΓΟΡ το φιλικό της Πέμπτης κόντρα στο Ηράκλειο στο «Μελίνα Μερκούρη».

Φιλικό «ξεμούδιασμα»
Στην αναμέτρηση δεν κρατήθηκε σκορ, όμως ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε στη διάθεσή του τον Μοχάμεντ Φαγιέ, που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις του με Σενεγάλη στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών τόνισε πως: «Το σημερινό φιλικό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας και ήταν το πρώτο για την ομάδα μας. Τα παιδιά προέρχονται από σκληρή δουλειά και ήταν κουρασμένα. Οι συνεργάτες μου ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες, όσο καιρό ήμουν με την Εθνική ομάδα και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Σε γενικές γραμμές, η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Η προετοιμασία συνεχίζεται, όπως και η σκληρή δουλειά από όλους. Πλέον είμαστε πλήρεις, καθώς και με τη δικιά μου παρουσία και με αυτή του Φαγιέ, θα συνεχίσουμε το μοντάρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά το φιλικό με το Ηράκλειο, έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα τεστ, αυτό του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας, τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ και αυτοί οι αγώνες μόνο καλό μπορούν να τους κάνουν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ηρέμησαν με Νικλιτσιώτη!!

Καθαρή ήταν η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Γιώργος Νικλιτσιώτης. Χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ ο μέσος της Νίκης, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει Εργοτέλη.

Ηρέμησαν με Νικλιτσιώτη
Απέφυγε τα χειρότερα ο Γιώργος Νικλητσιώτης.

Ο μέσος της Νίκης Βόλου αποχώρησε με αιμάτωμα από την προπόνηση της Νίκης Βόλου την Τετάρτη και την Πέμπτη υποβλήθηκε σε μαγνητική. Ευτυχώς για τον Βίλιαν Βλουτ τα αποτελέσματα ήταν «καθαρά» κάτι που σημαίνει θα τον έχει σύντομα στην διάθεσή του.

Ο Νικλητσιώτης δεν προλαβαίνει το σαββατιάτικο ματς, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία στους Θεσσαλούς ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη την επόμενη εβδομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παράσχος: «Ένα γρήγορο γκολ»

Στους τρόπους που θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» ο Ατρόμητος τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της αναμέτρησής τους για την 3η αγωνιστική, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Παράσχος: «Ένα γρήγορο γκολ»
Στην αναμέτρηση του Ατρόμητου απέναντι στον Παναιτωλικό αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως ένα γρήγορο γκολ θα είναι καθοριστικό για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Αγρινιώτες.

Παράλληλα αναφερόμενος στο πρόγραμμα της ομάδας του στην Σούπερ Λίγκα ο Παράσχος τόνισε πως δεν είναι ευνοϊκό το ότι «ακολουθεί» τον Ολυμπιακό. Τέλος, τόνισε πως η Εθνική έχει τον χρόνο να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στο Euro 2016.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:
Για το πώς περιμένει το ματς με τον Παναιτωλικό, μετά την ισοπαλία της ομάδας του Αγρινίου με τον Ολυμπιακό:

«Ο Παναιτωλικός θα παρουσιαστεί λίγο αλλαγμένος σε σχέση με την περσινή περίοδο καθώς έκαναν πάρα πολλές μεταγραφές. Έχει αλλάξει η ομάδα τους κατά 50%. Επειδή λίγο πολύ ξέρουμε πως συμπεριφέρεται ο κάθε προπονητής, λίγο πολύ γνωριζόμαστε, νομίζω ότι είναι μία ομάδα που θα παίξει πάρα πολύ κλειστά. Θα βασιστεί καθαρά στις αντεπιθέσεις, όπως είδαμε στο πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπου έπαιξαν μία μαζική άμυνα. Έτσι λίγο πολύ πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε και τον Παναιτωλικό. Δουλεύουμε όλη αυτή την εβδομάδα απέναντι σε κλειστές άμυνες, πώς μπορούμε να τις διασπάσουμε. Αν είμαστε τυχεροί και μπορέσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, σίγουρα οι τακτικές των προπονητών μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη».
Για το αν είναι θετικό ή αρνητικό για την ομάδα το γεγονός ότι ακολουθεί το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

«Πιστεύω ότι είναι θετικό μόνο για τον πρώτο γύρο. Στον πρώτο γύρο σίγουρα με τον Ολυμπιακό υπερβάλλουν οι αντίπαλοι, δέχονται κάρτες, μπορεί να έχουν τραυματισμούς. Στον δεύτερο γύρο όμως, που οι κάρτες αρχίζουν και γίνονται πολύ περισσότερες, εκεί κάποιες ομάδες σίγουρα τον Ολυμπιακό δεν θα τον επιλέξουν. Θα βάλουν τους τιμωρημένους με τον Ολυμπιακό και με εμάς σίγουρα θα παίζουν όλοι. Αυτή είναι η διαφορά. Στον πρώτο γύρο μπορούμε πραγματικά να αξιοποιήσουμε το ότι όποιον αφήνει ο Ολυμπιακός τον παίρνουμε εμείς. Ενώ στον δεύτερο γύρο θα είναι για μας ντεσαβαντάζ».

Για το τι πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθούν οι επιθετικές επιδόσεις της ομάδας:

«Περισσότερο είναι θέμα άγχους και τύχης. Καλό είναι να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες όπως στο Βόλο. Πιστεύω ότι αν κατορθώνουμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ. Είναι λεπτομέρειες, άλλες φορές η μπάλα θα χτυπήσει δοκάρι και θα βγει έξω, άλλες θα χτυπήσει δοκάρι και θα μπει μέσα. Απλώς έχει μία κακοδαιμονία ο Ναπολεόνι αυτή τη στιγμή που του έχει γίνει άγχος το γκολ. Γι' αυτό και αυτός ο παίκτης αν μπορέσει και σκοράρει εγώ νομίζω θα απελευθερωθεί κιόλας».
Για το αν θα λείψει ο Γιαννούλης και το τι μπορεί να προσφέρει ο Κοντοές:

«Γενικά μας λείπει όλη η αριστερή μας πλευρά. Θα μας λείψει ο Μπρίτο για καιρό. Μας λείπει ο Γιαννούλης που νομίζω ότι αμυντικά και επιθετικά, επειδή οι διαδρομές του ήταν ατελείωτες, και οι σέντρες που έβγαζε και η δουλειά που έκανε πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε. Μακάρι ο Κοντοές και το παιδάκι ο Κούρος που έρχεται από πίσω, να προσαρμοστούν όσο γίνεται πιο γρήγορα. Αλλά από εκεί και πέρα με τις δυνάμεις που είχε ο Γιαννούλης, είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να βρούμε έναν τέτοιο παίκτη. Το κυριότερο ήταν ότι με τον Μπρίτο μπορούσαν να συνεννοούνται πάρα πολύ καλά. Πραγματικά βρίσκονταν με κλειστά μάτια. Αν δούμε όλες λίγο πολύ οι σέντρες που έβγαλε ο Γιαννούλης ήταν με κάποιες πολύ καλές προσπάθειες του Μπρίτο στο χώρο, μερικές πολύ καλές μπαλιές τ0υ Μπρίτο, που μπορούσε να τον βρίσκει συνέχεια και να βγάζει αυτές τις ωραίες σέντρες».

Για την επιστροφή του Ούμπιδες και το αν μπορεί να παίξει με τον Τάτο:

«Ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Έχει μία φοβία, αλλά πιστεύω πως από την Κυριακή μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Σίγουρα μας έλειψε πάρα πολύ και ιδιαίτερα με τα τρεξίματά του και πάνω απ' όλα με τις καλές σέντρες του και το πολύ καλό κράτημα της μπάλας. Μακάρι να μπορούν να παίξουν και οι δύο γιατί είναι πολύ καλοί τεχνίτες. Απλώς ο Τάτος είπαμε πάρα πολλές φορές ότι έμεινε λίγο πίσω, θέλει λίγο χρόνο και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα μπει σύντομα και πολύ δυνατά».

Για τον Αγκουαζί:

«Νομίζω ότι είναι σε καλή κατάσταση γιατί τον έχουμε παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια. Το κασέ του ήταν πάρα πολύ υψηλό όταν αρχικά ενδιαφερθήκαμε, στη συνέχεια έπεσε. Θα είναι καλό για μας, είναι ο παίκτης που ζητούσα στον χώρο του κέντρου για να μας δώσει λίγο ύψος».

Για την Εθνική και την πίεση που έχει ο Ρανιέρι μετά την ήττα από τη Ρουμανία:

«Ευτυχώς που υπάρχει η παράδοση όπου οι προπονητές που ξεκίνησαν το πρώτο παιχνίδι άσχημα. Ας βασιστούμε τουλάχιστον σε αυτό και να πούμε ότι ήταν κάτι το οποίο περιμέναμε. Φαίνεται ότι ο κύριος Ρανιέρι δεν γνωρίζει αρκετά τα παιδιά. Παρουσιαστήκαμε και πάρα πολύ μέτριοι γιατί και οι επιλογές που έκανε ήταν κάποιοι παίκτες που είχαν μεγάλη αποχή και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός, έχει την εμπειρία και πάνω απ' όλα είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Νομίζω ότι θα βρει το κατάλληλο σχήμα για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Ο όμιλος είναι πάρα πολύ εύκολος, δεν προκρίνεται μία ομάδα αλλά δύο και η άλλη δίνει μπαράζ. Νομίζω ότι κάποια θέση θα πάρουμε».

«Διαψεύδει» και παίζει ο Τέβες!

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού προχώρησε ο Κάρλος Τέβες, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για το ματς της Γιουβέντους απέναντι στην Ουντινέζε.

«Διαψεύδει» και παίζει ο Τέβες
Κανένα πρόβλημα τραυματισμού δεν αντιμετωπίζει ο Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός επιθετικός με ανάρτησή του στο twitter διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να τίθεται νοκ-άουτ για το προσεχές ματς της Γιουβέντους το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Ουντινέζε- λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Τέβες ευχαρίστησε τους οπαδούς των «μπιανκονέρι» για το ενδιαφέρον που έδειξαν σχετικά με την κατάστασή του, ενημερώνοντας παράλληλα πως θα βρίσκεται στην διάθεση του Αλέγκρι για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

«Σας ευχαριστώ όλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τραυματισμού και είμαι έτοιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Βάσει λοιπόν των λεγόμενων του παίκτη, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του για στην αναμέτρηση της 1η αγωνιστικής των ομίλων του Champions League απέναντι στην Μάλμε, στο γκρουπ όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.*Πηγή: sport-fm.gr*