Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γκιστ είναι... εδώ!!

Αίσιο τέλος οριστικά με τον Τζέιμς Γκιστ! Το πρόβλημα του Αμερικανού λύθηκε και ο παίκτης ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό για το τουρνουά στη Γαλλία. «Είμαι ευγνώμων», πρόσθεσε.

Ο Γκιστ είναι... εδώ!
Τέλος καλό, όλα καλά στην υπόθεση του Τζέιμς Γκιστ! Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ξεπέρασε οριστικά το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ενσωματώθηκε στην αποστολή των πρασίνων, ενόψει του προσεχούς φιλικού τουρνουά στην Γαλλία.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος αθλητής περίμενε τους «πράσινους» στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης -ήταν ο ενδιάμεσος προορισμός- και στη συνέχεια ταξίδεψε με τους υπόλοιπους στη γαλλική πόλη, Μιλούζ που είναι και ο τελικός προορισμός του συλλόγου.

«Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που κατάλαβαν ότι είχα ένα προσωπικό θέμα να ρυθμίσω στην πατρίδα μου και μου έδωσαν άδεια αλλά και μου επεσήμαναν ότι θα είχα όσο χρόνο χρειαζόμουν για να διεκπεραιώσω την υπόθεσή μου», ήταν τα λόγια του Γκιστ.

«Λόγω κάποιων έκτακτων καταστάσεων χρειάστηκε να μείνω κάποιες μέρες παραπάνω αλλά και πάλι υπήρξε κατανόηση από τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους πάντες. Πλέον είμαι εδώ, στην ομάδα, χαρούμενος που θα συναντήσω τους συνεργάτες, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ με την ομάδα μου», υποστήριξε*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: