Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Είπε το «ναι» και υπογράφει!!

Έτοιμος να υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης που είπε το «ναι» στην προσφορά του «Δικεφάλου του Βορρά».

Είπε το «ναι» και υπογράφει!
Αίσιο τέλος στην υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και το απόγευμα θα βάλει και την υπογραφή του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι απολαβές του θα ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ το χρόνο, κάτι που φανερώνει την εκτίμηση τεχνικού επιτελείου και διοίκησης στις ικανότητες του 25χρονου επιθετικού.

Άλλωστε το πρωί είχε προηγηθεί σύσκεψη των υπευθύνων της ομάδας και αποφασίστηκε να γίνει νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον ποδοσφαιριστή τον οποίο αγαπά ιδιαίτερα και η εξέδρα.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ επανήλθε με νέα προσφορά που καλύπτει απολύτως τις απαιτήσεις του Κλάους που το απόγευμα θα μεταβεί στο «Μακεδονία Παλάς» προκειμένου να υπογράψει και να τελειώσει και τυπικά το σίριαλ!

Μεγάλο ρόλο στις θετικές εξελίξεις αυτές φαίνεται να έχει παίξει η θέση του Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επεσήμανε στους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι έκαναν τις διαπραγματεύσεις πως πάση θυσία πρέπει να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας ο νεαρός επιθετικός.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: