Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αγιασμός και προπόνηση στο «Βικελίδης»

Στη φυσική έδρα της ομάδας, στο Κλεάνθης Βικελίδης, ορίστηκε η σημερινή προπόνηση από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Κι αυτό διότι πριν την έναρξή της, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον αγώνα απέναντι στην Καστοριά την προσεχή Κυριακή.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Ρύσιο, με τον Καλαϊτζίδη να «δείχνει» σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις προθέσεις του ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στους «γουναράδες». Ούτως ή άλλως οι επιλογές του είναι περιορισμένες, δεδομένου του ότι υπάρχει το πρόβλημα με τους ξένους, την τιμωρία του Καρατζιοβαλή, αλλά και το «κώλυμα» που προέκυψε με ορισμένα δελτία.

Ολα δείχνουν πως ο Μπαϊμάκης θα επιλεγεί κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική τετράδα να στελεχώνεται από τους Ψυχογιό, Λιόλιο, Γκόλια και Γιαννίτση. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός έγκειται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου «σίγουρος» μπορεί να θεωρηθεί ο Λεμονής, έχοντας λογικά ως παρτενέρ του τον Δημήτρη Σουνά. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής, δεδομένη είναι η χρησιμοποίηση του Σταυρόπουλου, με τη θέση στα αριστερά να εξαρτάται κατά πολύ από την κατάσταση του Μίλτου Λιόνη. Για την επίθεση, σαφές προβάδισμα έχουν οι Καπνίδης-Ρένια, που παίζουν μαζί σχεδόν από την έναρξη της φετινής προετοιμασίας και έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλη εξοικείωση.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: