Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Παπαγεωργίου: «Αυτά μου πρότειναν οι Ισπανοί, στηρίζω ακόμη τον Γαλανό»

Ο Χάρης Παπαγεωγίου όντας ο πρωταγωνιστής των επαφών με τον Όλιβερ Σιέρα μίλησε στο Metropolis 95.5 και τον Δημήτρη Κανελλάκη για την πρόταση που του κατατέθηκε, την προοπτική που υπάρχει αλλά και τη στήριξη που εξακολουθεί να παρέχει στον  Γαλανό.

Για την πρόταση του Ισπανού επιχειρηματία: «Στον Άρη υπάρχει πάντα τάση δραματοποίησης των γεγονότων. Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Είχα πει πως επεξεργάζομαι και άλλες προτάσεις ακόμα και λίγο πριν αναλάβει ο κύριος Γαλανός. Έτσι είχα μία τηλεφωνική επαφή με τον κ. Παυλόπουλο που με διαβεβαίωσε πως υπάρχει μια σοβαρή πρόταση. Έτσι πήγα στην Αθήνα, με παρουσίασαν το ενδιαφέρον τους και στην επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη πήρα ένα emai lπου μου παρουσιάζει την πρότασή τους»

Για τις λεπτομέρειες της πρότασης: «Διαβεβαιώνουν πως η οικονομική συμμετοχή θα είναι σταδιακά φέτος 1.5 εκατομμύριο ευρώ με άμεση καταβολή 300.000 ευρώ. Επίσης είναι έτοιμοι να καταθέσουν εγγυητική επιταγή 4.εκ ευρώ εις χείρας Ερασιτέχνη που θα χρησιμοποιηθούν για μετοχοποίηση όταν γίνει η ΠΑΕ. Και πρέπει να πω συγχαρητήρια για το διεξοδικό ρεπορτάζ στο Metrosport».

Για την κριτική που του έγινε:« Βρίσκομαι στον αθλητισμό από το 1965 και να πω στα ΜΜΕ που μου καταλόγισαν απειρία, πως έχω πολύ μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Αντιλαμβάνομαι την αμφισβήτηση που υπάρχει, δεν είναι ανάγκη να εικάζουμε πράγματα, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή. Πλέον το επόμενο ραντεβού θα γίνει στη Θεσσαλονίκη όπου θα πρέπει να παρουσιάσουν τις εγγυήσεις τους  και κυρίως τις 300.000 ευρώ που θα πρέπει να παρουσιάσουν άμεσα.

Δε θα απολογηθώ για ότι έκανα, ενώ εγώ είμαι που προχώρησα στην επιλογή Γαλανού. Στηρίζω τον Γαλανό όπως και όλος ο Άρης. Τρέχω όλη μέρα για να διεκπεραιώσω τα διαδικαστικά ενόψει της Κυριακής. Νιώθω πικρία γιατί το ότι τρέχω για την επόμενη μέρα της ομάδας και μου καταλογίζονται διάφορα».

Για τη Λάρισα: «Υπήρχαν άλλοι λόγοι που δεν προχώρησε το ενδιαφέρον για τη Λάρισα. Εγώ προστατεύω τον Άρη και το σύλλογο. Έπρεπε να διερευνήσω την προοπτική ακόμα και αν αποδειχτεί φούσκα. Έκανα το καθήκον μου ενώ και ο κύριος Γαλανός  έχει πει πως δεν είναι αντίθετος στον ερχομό ενός επενδυτή».

Για τις επόμενες εξελίξεις: «Περιμένω τηλέφωνο για να έρθουν οι9 άνθρωποι εδώ στη Θεσσαλονίκη. Επαναλαμβάνω πως θα πρέπει να παρουσιάσουν την εγγυητική των 4 εκ. ευρώ και να δώσουν άμεσα τα 300.000 ευρώ που υποσχέθηκαν. Μετά μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά».

Για τον κύριο Παυλόπουλο και τη συμμετοχή του: «Έχω εικόνα της πορείας του και των υπεύθυνων θέσεων που ακολούθησε και η παρουσία του ήταν καταλύτης προκειμένου να προχωρήσω και να κάνω αυτό το ραντεβού»

Για το αν ενοχλήθηκε ο Γαλανός: «Δεν μπορώ να το ξέρω, αυτό είναι δικό του θέμα. Υπάρχει συνεργασία με τον κύριο Γαλανό. Εγώ ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη δουλεύω για το άμεσο καλό της ομάδας και την επόμενη μέρα. Ο Γαλανός πρόσφερε πολλά με την άμεση εμπλοκή του και επαναλαμβάνω πως συμπορευόμαστε μαζί του».

Για τον φόβο πως ο Άρης θα γίνει ομάδα… ατζέντηδων που θα προωθούν τους παίκτες τους: «Ο κόσμος πρέπει να πάψει να είναι καχύποπτος. Εγώ θα είμαι μπροστά και υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του συλλόγου. Είμαι ο πρώτος που αν δω κάτι περίεργη, θα αντιδράσω. Είναι ένα θέμα που αν προκύψει, θα το ερευνήσουμε»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: