Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Θρίλερ με Αθανασιάδη!!

Σε οριακή κατάσταση βρίσκονται οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Στέφανο Αθανασιάδη για την ανανέωση του συμβολαίου του 25χρονου φορ, που αρχικά απάντησε αρνητικά. Κρίσιμη η Παρασκευή.

Θρίλερ με Αθανασιάδη!
Από μια… κλωστή κρέμονται όλα στην υπόθεση Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της Πέμπτης πραγματοποιήθηκαν τρεις συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και έγινε παύση των διαπραγματεύσεων λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το πρωί ο παίκτης τα είπε με Ζήση Βρύζα, στη συνέχεια μπήκε στην κουβέντα και ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Ιάκωβος Αγγελίδης, ενώ υπήρξε και τρίτη επαφή αργά το βράδυ. Αρχικά ο Αθανασιάδης ήταν αρνητικός και παρά τη συμφωνία που υπήρχε για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2015 δεν ήθελε να υπογράψει, τονίζοντας πως θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Φαίνεται πως μια σειρά από γεγονότα τον οδήγησαν στο να αλλάξει στάση, με τους Βρύζα-Αγγελίδη να προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τον μεταπείσουν.

Η Παρασκευή είναι κρίσιμη ημέρα και αυτό φάνηκε και από τη δήλωση του παίκτη. Από τα λεγόμενα του φάνηκε ότι όλα εξαρτώνται από τον σύλλογο, αλλά είναι πολύ πιθανόν να ισχύει το αντίθετο. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά την κατάληξη της υπόθεσης, αλλά το σίγουρο είναι ότι κλίμα αντιστράφηκε με την τελευταία συνάντηση και φάνηκε να «μαλακώνει» ο Αθανασιάδης.

Ο διεθνής επιθετικός εμφανίζεται προβληματισμένος με την ομάδα και τις προοπτικές που βλέπει για το μέλλον του, για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, φάνηκε δυσαρεστημένος και από το γεγονός ότι δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Εθνική. Δεν ήταν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στην Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO, αν και ο Μήτρογλου που έπαιξε βασικός, είναι εμφανώς ανέτοιμος.

Υπενθυμίζεται, ότι το θέμα έπεσε στο τραπέζι για πρώτη φορά ουσιαστικά την περασμένη Άνοιξη. Αρχικά, υπήρξε οικονομική διαφορά και συγκεκριμένα πάνω από 500.000 ευρώ στο τετραετές συμβόλαιο που προτάθηκε στον Αθανασιάδη. Κοντά στα μέσα Αυγούστου επετεύχθη συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: