Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Θέλει το «τρία στα τρία» ο Μαντούρο!!

Νίκες στα τρία επόμενα παιχνίδια πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χέντβιγκες Μαντούρο.

Θέλει το «τρία στα τρία» ο Μαντούρο
Στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι Χέντβιγκες Μαντούρο και Εγιάλ Γκολάσα, με τον Ολλανδό μέσο να τονίζει πως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό αλλά για να παραμείνει έτσι θα πρέπει οι Θεσσαλονικείς να κάνουν το «τρία στα τρία» στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε όσα είπε ο Μαντούρο:

Για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Είναι πολύ θετικό που υπάρχουν εδώ πολλά νεαρά παιδιά που υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και χρειάζεται τον κόσμο του».

Για τους συνεχόμενους αγώνες που έχει ο ΠΑΟΚ και το αν θα είναι έτοιμος:
«Είναι πολλά παιχνίδια και η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες γι' αυτά. Θα είναι καλό να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες. Στόχος είναι την επόμενη εβδομάδα να μπω με την υπόλοιπη ομάδα. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσω προπονήσεις. Θέλω να βοηθήσω. Η αποθεραπεία μου πάει καλύτερα απ' ό,τι περίμενα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τη Νίκη Βόλου χωρίς κόσμο:
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να διατηρηθεί η αυτοπεποίθησή που υπάρχει στην ομάδα. Έχουμε τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και πρέπει να είμαστε καλά για να τα κερδίσουμε».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:
«Είναι πολύ καλός άνθρωπος μας βλέπει όλους σαν παιδιά του. Ενδιαφέρεται για εμάς και κοιτάει να είμαστε καλά. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος».

Για το αν αισθάνεται ότι με κάποιο κακό αποτέλεσμα η ομάδα θα δεχθεί και πάλι κριτική:
«Δε νομίζω ότι μπορεί και πρέπει να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με πολλές ευθύνες. Αν έρθει ένα κακό αποτέλεσμα θα πρέπει να αντιστρέψουμε γρήγορα το κακό κλίμα που θα δημιουργηθεί. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε».

Για τις μεταγραφές:
«Μπορούμε να πάρουμε κάτι απ' όλους τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ομάδα. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: