Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωσε Αγκουαζί ο Ατρόμητος!!

Ολοκληρώθηκε κι επισήμως σήμερα η μεταγραφή του Λοράν Αγκουαζί στον Ατρόμητο. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ομάδας και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ανακοίνωσε Αγκουαζί ο Ατρόμητος
Συμφώνησε, πέρασε από τις προαπαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα υπέγραψε με τον Ατρόμητο. Ο λόγος για το τελευταίο απόκτημα του συλλόγου, Λοράν Αγκουαζί.

Συγκεκριμένα, αφού συναντήθηκε με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παράσχο, τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό, Σπύρο Σοφιανό, ο 30χρονος αμυντικός χαφ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τους Περιστεριώτες.

inner

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Λοράν Καρίμ Αγκουαζί (Laurent Karim Agouazi).

O Αλγερινός ποδοσφαιριστής που αποτελεί την επιτομή μια ισχυρής ποδοσφαιρικής προσωπικότητας καθώς διετέλεσε αρχηγός σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε κι έχει πλούσιες παραστάσεις στα γήπεδα της Γαλλίας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Λοράν Αγκουαζί συναντήθηκε με τον προπονητή μας Γιώργο Παράσχο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του Γενικού Αρχηγού Σπύρου Σοφιανού.

Τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό του κι εκείνο που ζήτησε είναι να μάθει την τακτική της ομάδας μας για να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη νοοτροπία της. Επιπλέον θα ξεκινήσει άμεσα την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας για να μπορεί να συνεργάζεται με τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου που γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1984 έχει πραγματοποιήσει πετυχημένη καριέρα στη Γαλλία. Πέρσι αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Καέν και είχε σημαντική συμβολή με 26 συμμετοχές και 1 γκολ στην άνοδο της στο Σαμπιονά.

Ο Αγκουαζί έχει συνολικά 65 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος με Μπουλόν και Μετς καθώς και 159 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία με Μετς, Μπουλόν, Ιστρ, Καέν. Είναι δύο φορές διεθνής με την Εθνική Αλγερίας.

Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Θα φορέσει στη φανέλα του το νούμερο “5”.

Ο Αγκουαζί θα αναχωρήσει το Σάββατο για τη Γαλλία και θα επιστρέψει την Τρίτη προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις
».

inner

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο και θα ζήσω στην Ελλάδα την πρώτη μου εμπειρία εκτός Γαλλίας.

Θέλω να στείλω το μήνυμα στους Γάλλους παίκτες ότι μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα γιατί όσα έχω συναντήσει στη νέα μου ομάδα πραγματικά είναι υπέροχα. Διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ σε όλους τους τομείς και νιώθω ευτυχισμένος για την επιλογή μου.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της κι εγώ από τη μεριά μου είμαι πολύ διψασμένος και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαι έτοιμος να δώσω σε αυτήν το 100% των δυνατοτήτων μου γιατί πραγματικά αδημονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους μας.

Έμαθα πολλά πράγματα για την ομάδα που έχει καλό όνομα στη Γαλλία όλο αυτό το διάστημα που βρισκόμουν σε συζητήσεις και εισέπραξα από παντού θετικά μηνύματα. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί αυτά που μου είπαν τα συνάντησα κιόλας κι έτσι δεν είχα κανένα ενδοιασμό για να κάνω αυτό το βήμα και να έρθω στον Ατρόμητο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: