Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

«Στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ»

30270
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Ιταλός, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μίρκο Τάκολα. Μίλησε για την κλήρωση του «Δικεφάλου» στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ θυμήθηκε και την ατμόσφαιρα στην Τούμπα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μίρκο Τάκολα:
Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ:
“Δεν είναι ένας εύκολος όμιλος αλλά ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και μπορεί να περάσει. Μίλησα αμέσως μετά την κλήρωση με τον γιατρό του ΠΑΟΚ τον Γιώργο Οικονομίδη και του είπα να μου κρατήσει ένα εισιτήριο ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι μαζί με τους φιλάθλους και να θυμηθώ τα παλιά”.
Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:
“Έχω ένα μαγαζί στο Λούκα μια πόλη πολύ κοντά στην Φιρέντζε και πέρασε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ και φωτογραφηθήκαμε μαζί. Μου έδωσαν πάρα πολλά οι φίλοι της ομάδας και δεν μπορώ να τους ξεχάσω ποτέ. Ήταν απίστευτες στιγμές”.
Για το αν παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ:
“Παρακολουθώ πάντα τον ΠΑΟΚ με πολύ μεγάλη αγάπη και ήταν από τις ομάδες που έμειναν στην καρδιά μου. Μιλάω με πολλούς ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο facebook, ξέρω τον νέο ρόλο του Βρύζα στην ομάδα και γενικότερα μαθαίνω ότι συμβαίνει”.
Για το αν μπορεί να κερδίσει την Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ:
“Η Φιορεντίνα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά λείπει το μεγάλο της όπλο ο Ρόσι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιδιώξει να πάρει μια ισοπαλία στο Αρτέμιο Φράνκι. Η Τούμπα είναι μια απίστευτη έδρα και σπρώχνει την ομάδα κάθε δευτερόλεπτο. Εκεί θα δυσκολευτεί πολύ η Φιορεντίνα”.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: