Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Το… διπλό πλάνο του Μίτσελ!!

Σχέδια, αλλά και εναλλακτικά πλάνα για τις απουσίες που πιθανώς να υπάρξουν έχει στα σκαριά ο Μίτσελ για τους αγώνες με ΟΦΗ το Σάββατο και Ατλέτικο την Τρίτη.

Το… διπλό πλάνο του Μίτσελ
Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και με το μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτη την προσεχή Τρίτη να βρίσκεται στο… φόντο.

Ο Μίτσελ έχει καταστρώσει τα πλάνα του και για τα δύο αυτά παιχνίδια έχοντας κι εναλλακτικά πλάνα δράσης, αφού υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών. Στον αγώνα του πρωταθλήματος όλα δείχνουν πως πέραν του Μανιάτη (που έχει βάσιμες ελπίδες να προλάβει την πρεμιέρα των ομίλων) θα υπάρχουν άλλες δύο απουσίες. Πρόκειται για τον Μποτία, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στον μηρό, αλλά και τον Εντινγκά, που επιστρέφοντας σήμερα από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Κονγκό δεν θα έχει προπονήσεις στα πόδια του. Τη θέση του Ισπανού στόπερ, που λογικά προλαβαίνει το ματς με τους «ροχιμπλάνκος», διεκδικούν οι Αυλωνίτης και Σιόβας, με τον δεύτερο να έχει μειονέκτημα την απραξία ενάμιση μήνα.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, ελλείψει Μανιάτη και Εντινγκά, ο Μιλιβόγεβιτς αναπόφευκτα θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έχοντας στο πλευρό του στη μεσαία γραμμή κατά πάσα πιθανότητα τους Κασάμι και Τσόρι. Για το ματς με την Ατλέτικο όλα θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή ή όχι του Μανιάτη. Αν δεν είναι διαθέσιμος, το πιθανότερο είναι να ενισχυθεί το κέντρο με Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, με τον Τσόρι στα άκρα. Στο παιχνίδι της Τρίτης όλα δείχνουν πως Μασουακού, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ και Μποτία θα είναι η τετράδα της άμυνας, ο Αφελάι θα βρίσκεται αριστερά, ενώ ερωτηματικό παραμένει η θέση του σέντερ φορ.

Πάντως στον Ολυμπιακό αποφεύγουν από τώρα να αναφέρονται καν στην Ατλέτικο, καθώς προέχει ο αγώνας με τον ΟΦΗ και δεν θέλουν δεύτερη συνεχή απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 19:30 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: