Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Μπέιλ: «Η Τσέλσι θα πάρει το πρωτάθλημα»

Την πεποίθησή του πως η Τσέλσι θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γκάρεθ Μπέιλ. «Είναι πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα το πάρει», είπε χαρακτηριστικά.

Μπέιλ: «Η Τσέλσι θα πάρει το πρωτάθλημα»
Θέση για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Αγγλία πήρε ο Γκάρεθ Μπέιλ, δηλώνοντας πως η Τσέλσι θα είναι αυτή που θα το κατακτήσει.

Ο 25χρονος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης, οποίος έχει αγωνιστεί στο Λονδίνο για έξι χρόνια για λογαριασμό της Τότεναμ, έσταξε… μέλι για την ομάδα Ζοσέ Μουρίνιο, λέγοντας:

«Πιστεύω πως φέτος το πρωτάθλημα στην Αγγλία θα το πάρει η Τσέλσι. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και θεωρώ πως θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια», δήλωσε αρχικά ο Ουαλός άσος και εν συνεχεία αναφέρθηκε στις διαφορές του αγγλικού πρωταθλήματος με του ισπανικού:

«Η Premier League και η Primera Division είναι δύο πάρα πολύ καλά πρωταθλήματα, αλλά πιστεύω πως είναι λίγο διαφορετικά. Αν έχεις παίξει στην Αγγλία και μετά πας στην Ισπανία θα μάθεις ένα νέο στυλ ποδοσφαίρου και αυτά τα καινούργια πράγματα ίσως να μην τα μάθαινες στην Αγγλία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: