Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Προσέχει για να… έχει ο Δέλλας!!

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Φωκικό. Εκτός οι Κορδέρο-Μπρέσεβιτς, με τον Δέλλα να μην ρισκάρει τη συμμετοχή τους. Ταξίδι στην Άμφισσα για Μπάγεβιτς-Μιλοβάνοβιτς.

Προσέχει για να… έχει ο Δέλλας
Χωρίς τους Μιγκέλ Κορδέρο και Ιβάν Μπρέσεβιτς θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Άμφισσα για τον επαναληπτικό (4-0) του Κυπέλλου απέναντι στον Φωκικό. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλησε να ρισκάρει με τους δύο ποδοσφαιριστές και μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο Ισπανός μέσος ακολούθησε μέρος του προγράμματος και ατομικό, ενώ ο Κροάτης φορ έκανε θεραπεία και ατομικό. Όσον αφορά τον Άρη Σοϊλέδη, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Ο Τραϊανός Δέλλας έριξε το βάρος στις συνθήκες που θα συναντήσουν οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο τους επίσημο εκτός έδρας ματς και παρά το ευρύ σκορ στο ματς του ΟΑΚΑ ζήτησε τη νίκη και στον επαναληπτικό.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής, ενώ μαζί με την ομάδα θα ταξιδέψουν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Αναλυτικά: Ανέστης, Ντούνης Π., Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Σαρρής, Φαγέ, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Ντακόλ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπακάκης, Αραβίδης, Ντούνης Μ. και Σβάρνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: