Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο!!

PAOK Football Prints
Ακόμα μία συμφωνία με ομάδα από τη Μεγαλόνησο κατάφερε να κλείσει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών του.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της για τη συγκεκριμένη συμφωνία:
“Δίχτυα και στη Λάρνακα ρίχνει ο ΠΑΟΚ, που καλωσορίζει στο PAOK Football Prints μία ακόμα Ακαδημία της Κύπρου, την Nuovo Calcio. Mετά την Olympico στην Πάφο και την Καρμιώτισσα Ανόρθωση Πολεμιδιών, στο διευρυμένο δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών του Δικεφάλου προστίθεται και η μεγαλύτερη Ακαδημία ποδοσφαίρου της Λάρνακας.
Η Nuovo Calcio μετρά ήδη δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και πλέον μαθαίνει ποδόσφαιρο σε 160 παιδιά ηλικίας από τεσσάρων έως 12 ετών, συμπεριλαμβανομένων και κοριτσιών. Στις εγκαταστάσεις της διαθέτει έξι γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA 3 Pro.
Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Αιμίλιος Τέκης, ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ – συχνά πυκνά ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα – διαθέτει UEFA A Elite, ενώ στη διάθεση των παιδιών που εκπαιδεύει, υπάρχει και προπονητής τερματοφυλάκων και γυμναστής, όπως και εργοφυσιολόγος και διατροφολόγος”.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: