Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλικό «ξεμούδιασμα»

Μία καλή ευκαιρία για «ξεμούδιασμα» και δοκιμές ήταν για τον ΑΓΟΡ το φιλικό της Πέμπτης κόντρα στο Ηράκλειο στο «Μελίνα Μερκούρη».

Φιλικό «ξεμούδιασμα»
Στην αναμέτρηση δεν κρατήθηκε σκορ, όμως ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είχε στη διάθεσή του τον Μοχάμεντ Φαγιέ, που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις του με Σενεγάλη στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών τόνισε πως: «Το σημερινό φιλικό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας και ήταν το πρώτο για την ομάδα μας. Τα παιδιά προέρχονται από σκληρή δουλειά και ήταν κουρασμένα. Οι συνεργάτες μου ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες, όσο καιρό ήμουν με την Εθνική ομάδα και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Σε γενικές γραμμές, η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Η προετοιμασία συνεχίζεται, όπως και η σκληρή δουλειά από όλους. Πλέον είμαστε πλήρεις, καθώς και με τη δικιά μου παρουσία και με αυτή του Φαγιέ, θα συνεχίσουμε το μοντάρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά το φιλικό με το Ηράκλειο, έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα τεστ, αυτό του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας, τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ και αυτοί οι αγώνες μόνο καλό μπορούν να τους κάνουν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: