Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αύριο η κλήρωση για τις ομάδες Α και Β!!

Μόλις... 16 μέρες πριν ξεκινήσει (;) το πρωτάθλημα, την Τρίτη (11/8) στα γραφεία της Super League θα γίνει η κλήρωση για να μάθουμε ποια τελικά εκ των Ολυμπιακού Βόλου ή Καβάλα θα είναι οι ομάδες Α και Β...
Αύριο η κλήρωση για τις ομάδες Α και Β

«Μαύρη Τετάρτη» στις διεθνείς χρηματαγορές!!

Χωρίς ανάσα παρακολουθούσαν χρηματιστές και επενδυτές το «καρδιογράφημα» των χρηματιστηριακών τιμών στις μεγάλες χρηματαγορές της Ευρώπης και των Η.Π.Α..
«Μαύρη Τετάρτη» στις διεθνείς χρηματαγορές
Ήδη, από την έναρξη των διαπραγματεύσεων στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τα «παπαγαλάκια» άφησαν να αιωρείται η φήμη περί υποβάθμισης της γαλλικής οικονομίας.
Την ίδια στιγμή η μετοχή της τραπεζικού «κολοσσού» της Societe Generale σημείωνε limit down (-13,00%) στο Χρηματιστήριο του Παρισιού, παρασύροντας στην «κόκκινη ζώνη» το δείκτη CAC-40.
Σε συνδυασμό με την ασάφεια που επικρατεί στις διεθνείς αγορές, παρά την καταλυτική παρέμβαση της Κεντρικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Η.Π.Α. (Fed), οι αγορές δεν άργησαν να σημειώσουν κατακόρυφη πτώση στη Φρανκφούρτη, το Μιλάνο, το Λονδίνο και το Παρίσι.
Σύμφωνα με τους χρηματιστηριακούς αναλυτές, ήταν πολύ φυσικό να αρχίσει με αρνητικό πρόσημο και το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, προδιαγράφοντας και τη συμπεριφορά που θα ακολουθήσουν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι ασιατικές αγορές.
Λίγο πριν το κλείσιμο των ευρωαγορών οι απώλειες σε Παρίσι και Φρανκφούρτη ήταν της τάξεως του -5,00%. Την ίδια ώρα στην Αθήνα ο χρηματιστηριακός δείκτης έπεφτε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες κάτω από τις 1.000 μονάδες, καταγράφοντας στο κλείσιμό του απώλειες κατά 1,80%.
Καλπάζουν οι τιμές του χρυσού
Την ίδια στιγμή, στα 1.800 δολάρια ανά ουγγιά αναρριχήθηκε η τιμή του χρυσού στις διεθνείς χρηματαγορές, την ώρα που τόσο ο δείκτης Dow Jones όσο και ο δείκτης Nasdaq παρουσίαζαν απώλειες από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.
Οι ρευστοποιήσεις σε εταιρείες υψηλής κεφαλαιοποίησης καθώς και η εγκατάλειψη από τους επενδυτές των κρατικών ομολόγων των δυτικών οικονομιών προκάλεσαν νέο κύμα απαισιοδοξίας και ανισορροπίας στη διεθνή χρηματαγορά.
Προϊόντα όπως ο χυμός πορτοκαλιού, τρόφιμα, μέταλλα, ευγενή μέταλλα, αποτέλεσαν και πάλι το καταφύγιο των επενδυτών.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy, διέκοψε τις διακοπές του, προκειμένου να προεδρεύσει σε έκτακτη σύσκεψη οικονομικών παραγόντων στο Παρίσι. Η ανησυχία για την υποβάθμιση της γαλλικής οικονομίας από τους οίκους αξιολόγησης αλλά και η διαχείριση της κρίσης χρέους της Ευρώπης ήταν τα θέματα της ατζέντας κατά τη σύσκεψη αυτή, η οποία δεν κατέληξε σε συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Αντιθέτως το Μέγαρο των Ηλυσίων σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως οι τελικές ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση του φάσματος της ύφεσης της ευρωπαϊκής οικονομίας θα πραγματοποιηθούν την 24η Αυγούστου, με ό,τι συνεπάγεται αυτή η χαρακτηριστική αναβλητικότητα.
Κατά τους αναλυτές του διεθνούς οικονομικού πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg, η εικόνα κατάρρευσης των ευρωαγορών οφείλεται κυρίως στην αδυναμία των αρμόδιων θεσμικών φορέων να αντιληφθούν την ουσία και το μέγεθος της ανισορροπίας στις διεθνείς αγορές.
Τόσο το Bloomberg όσο και η εφημερίδα «Wall Street Journal» ομολογούν πως οι αρμόδιοι οικονομικοί παράγοντες αιφνιδιάστηκαν από το «καρδιογράφημα» κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στα διεθνή χρηματιστήρια, χωρίς, μάλιστα, να είναι σε θέση να αντιληφθούν τους πραγματικούς λόγους που προκάλεσαν την κατακόρυφη πτώση των χρηματιστηριακών αξιών.
ΠΗΓΗ: zougla.gr

"Πιο δύσκολα φέτος με την αφαίρεση βαθμών"

Ικανοποιημένος και ανακουφισμένος με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να διατηρήσει την Καβάλα στη Σούπερ Λιγκ, εμφανίστηκε ο Σταύρος Ψωμιάδης.
"Πιο δύσκολα φέτος με την αφαίρεση βαθμών"
Ο πρόεδρος των "Aργοναυτών" φιλοξενήθηκε στον "Novasportfm 94,6" και μίλησε για:

-την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:
"Είναι πολύ θετική η απόφαση. Δεν υπήρχαν στοιχεία για την άδικη απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μου και στήριξε την ομάδα στα δύσκολα, όπως και τους νομικούς μας συμβούλους".
-τους στόχους της Καβάλας: "Από εκεί που η ομάδα ήταν στην καταστροφή, πήρε μία ανάσα ζωής. Ο κόσμος θα μπορεί να χαρεί και πάλι το όμορφο ποδόσφαιρο που προσφέρει η Καβάλα. Οι -8 βαθμοί είναι κάτι σημαντικό, αλλά πιστεύω πως οι στόχοι είναι ίδιοι: να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Απλώς φέτος με την αφαίρεση βαθμών θα είναι λίγο πιο δύσκολο".
-το ενδεχόμενο νέας προσφυγής στα δικαστήρια: "Προς το παρόν θέλω να ηρεμήσω λιγάκι. Θα μιλήσουμε με τους δικηγόρους μας και θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι και να καταφέρουμε κάτι καλύτερο".
-την τιμωρία του πατέρα του, Μάκη Ψωμιάδη: "Δεν έχει σχέση με την ομάδα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπήρχε αυτή η τιμωρία".
-τη συμφωνία με προπονητή και τις μεταγραφές: "Έχω συμφωνήσει με έναν Κροάτη προπονητή και θα είναι αύριο στην Αθήνα. Πρόκειται για τον Έλβις Σκορία, που εργαζόταν στη Ριέκα. Από εκεί και πέρα, συμφωνήσαμε με τρεις παίκτες, τον τερματοφύλακα της εθνικής Νέων Κώστα Καλδέλη, τον μπακ των Ελπίδων της Ρουμανίας Φλόριαν Αλίν Μπουλέικα και τον δεξιό μπακ της εθνικής Πολωνίας, Λούκας Μιερτσεγέφσκι".

Γράψτε λάθος για τις ομάδες Α και Β!!

Τελικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις κάτι για σίγουρο! Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η ομάδα Α δεν είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα η ομάδα Β!
Γράψτε λάθος για τις ομάδες Α και Β!
Σε ποια ομάδα θα βρεθούν οι δύο επαρχιακοί σύλλογοι είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα μέσω κλήρωσης που θα διεξαχθεί από την Superleague!!

Θυμίζουμε ότι την 1η αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την ΟΜΑΔΑ Α και η ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο την ομαδα Β.

"Η ολοκληρωτική δικαίωση θα έρθει αργότερα"!

κανοποιημένος για τη μερική-όπως τη χαρακτήρισε-δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργος Τόρης.
"Η ολοκληρωτική δικαίωση θα έρθει αργότερα"!
«Είναι μία εν μέρει δικαίωση. Η ολοκληρωτική δικαίωση θα έρθει αργότερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα φτάσει μέχρι εκεί που χρειάζεται για να δικαιωθεί απόλυτα. Από Σεπτέμβριο, όταν ανοίξουν τα δικαστήρια, θα ξέρουμε», τόνισε στην ανοικτή προπόνηση της ομάδας, που έγινε παρουσία πολλών φιλάθλων της ομάδας που υποδέχτηκαν με ικανοποίηση τα μαντάτα από την Επιτροπή Εφέσεων.
Όσο για το αν ανησυχεί για την αφαίρεση δέκα βαθμών και τους κινδύνους στους οποίους βάζει την ομάδα του, ο Γιώργος Τόρης είπε: «Για μας οι -10 βαθμοί δεν είναι τίποτα. Έχουμε μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα και θα τα καταφέρουμε».
Τέλος, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου: «Περιμένουμε την ανταπόκριση του κόσμου, κατά πόσο θέλει κι εκείνος την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Τα διαρκείας είχαν παρουσιάσει μείωση μετά την απόφαση, αλλά τώρα πιστεύουμε πως ο κόσμος θα σταθεί και πάλι κοντά μας».
Πηγή: sport-fm.gr

"Αρκάς" με τη βούλα ο Περόνε!1

Ο Εμάνουελ Περόνε είχε, ουσιαστικά, συμφωνήσει με τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης από την περασμένη εβδομάδα και το πρωί της Τετάρτης, λοιπόν, ο Αργεντινός πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με τον Αστέρα.
"Αρκάς" με τη βούλα ο Περόνε
Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Περόνε έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στο «arcadia-sports».
«Επέστρεψα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά από απουσία 6 μηνών και είμαι αποφασισμένος να δικαιώσω την επιλογή των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης και του τεχνικού επιτελείου.
Θέλω να συμβάλλω στη λύση της επιθετική δυστοκίας που είχε πέρυσι η ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα με φιλοδοξίες και θέλω να συνδέσω το όνομα μου με μια πορεία πολύ καλύτερη από την περσινή».
Πηγή: arcadia-sports.gr

"`Ντάξει μωρέ, αλλά έχουμε και -8"...!!

Iκανοποίηση προκλήθηκε στην Καβάλα για την απόφαση της αποφυγής του υποβιβασμού, αλλά το -8 στο νέο πρωτάθλημα δεν τους έκανε να πανηγυρίζουν κιόλας...
"`Ντάξει μωρέ, αλλά έχουμε και -8"...
«Είμαστε σίγουρα ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και ανακουφισμένοι για την παραμονή αλλά ξεκινάμε με -8 βαθμούς το νέο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα». Έτσι αυτή η απόφαση αφήνει μία μάλλον... γλυκόπικρη γεύση στους Αργοναύτες.
Ήδη πάντως η προσπάθεια της περαιτέρω μεταγραφικής ενίσχυσης έχει ξεκινήσει με τους ανθρώπους της ομάδας να επιδιώκουν να ολοκληρώσουν το ρόστερ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εκτός αυτού πρόκειται να κλείσει άμεσα ο νέος προπονητής.
Πηγή: gazzetta.gr

Σύννεφο πάει το δούλεμα...!!

Αλήθεια, τι έγιναν εκείνες οι δηλώσεις του Γερουλάνου ότι μπορεί να πέσουν κι άλλες ομάδες κατηγορία, παρά το γεγονός ότι θα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα;
Σύννεφο πάει το δούλεμα...
Μεγάλη δικαίωση του υπουργού Πολιτισμού οι σημερινές εξελίξεις. Ο Γερουλάνος υπονοούσε ότι δεν θα υποβιβαστούν μόνο Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, αλλά ότι θα πέσουν κι άλλες ομάδες μέσα στον Σεπτέμβριο κι αφότου έχει αρχίσει η σεζόν. Και τελικά;
Είναι δυνατόν να πέσουν τώρα οι π.χ. Κέρκυρα, Τρίπολη (όπως είχε ακουστεί), ενώ ήδη σώθηκαν οι… σίγουρα «πεσμένοι» Βόλος, Καβάλα; Σύννεφο πάει το δούλεμα, υπουργέ μου…
πηγή: sportdog.gr

"Γιατί δεν τους ζήτησε και συγγνώμη;"

Καυστική ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος εξέδωσε η ΠΑΕ Λάρισα με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για Βόλο και Καβάλα, αναφέροντας μεταξύ άλλων "γιατί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν τους ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία;"...
"Γιατί δεν τους ζήτησε και συγγνώμη;"
Αναλυτικά:
"Είχαμε διευκρινίσει εδώ και καιρό, ότι δεν θα ανεχτούμε κανένα «μαγείρεμα». Κάτι τέτοιο θα αποδείκνυε ότι οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου δεν είναι ευπρόσδεκτες σ’ αυτήν τη «φάρμα». Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε, όμως, οι εξελίξεις θα ξεπερνούσαν και την πιο νοσηρή φαντασία. Μια απορία: γιατί η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν τους ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία;

Αφού η ΑΕΛ είναι ανεπιθύμητη, ας μας ενημερώσουν οι αρμόδιοι αν υπάρχει άλλη χώρα που θα μπορούσε να μας δεχθεί στο πρωτάθλημά της. Αν μείνουμε εδώ, κανείς δεν θα μπορέσει να ελέγξει τις αντιδράσεις του κόσμου, όταν κάποιος αποπειραθεί να (ξανα)κουμπώσει αγώνα της ομάδας μας.

Γνωρίζει άραγε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τι δεδικασμένο δημιουργείται μετά την ετυμηγορία της;

Από εδώ και στο εξής, οποιοσδήποτε παράγοντας μπορεί να ασχολείται με παράνομο (ή νόμιμο) στοίχημα, χωρίς να κινδυνεύει με υποβιβασμό η ομάδα του. Οποιοσδήποτε μπορεί, χωρίς κυρώσεις, να «κουμπώνει» παιχνίδια. Οποιοσδήποτε νομιμοποιείται να τηλεφωνεί στον πρόεδρο ή σε υπάλληλο της ΕΠΟ και να τον υποχρεώνει να ορίσει συγκεκριμένους διαιτητές.

Οποιοσδήποτε μπορεί, πλέον, να χτυπήσει το χέρι πάνω στο γραφείο του Παύλου Γερουλάνου και του Πάνου Μπιτσαξή και να τους πει: «Το πήρατε το μάθημά σας. Από εδώ και πέρα κοιτάξτε την δουλειά σας και αφήστε μας να κάνουμε την δική μας».

Έχουν περάσει ώρες από την ανακοίνωση κι ακόμα όλοι αναζητούν το άρθρο στο οποίο στηρίχθηκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.
Κανείς δεν ξέρει… Κανείς δεν χρειάζεται να μάθει… Επήλθε κάθαρση…»

Γέννημα θρέμμα Δυτικής Αττικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Το “Κουρκούτι” παραχώρησε τη... μούσα του στον “Ψαλιδοχέρη”, ο οποίος έφτιαξε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με πρωταγωνιστή, ποιον άλλον από τον Κώστα Μήτρογλου.
Γέννημα θρέμμα Δυτικής Αττικής (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ο Κώστας Μητρογλου μετακόμισε στα δυτικά προάστια για λογαριασμό του Ατρομήτου και τραγουδά για χάρη του Γιώργου Δώνη», σχολιάζει ο Ψαλιδοχέρης στο contra.gr.














ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ by psalidoheris

Με τη μπουκιά στο στόμα μετά τη σωτηρία!!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά μείνανε με την μπουκιά στο στόμα και οι ομάδες που περιμένανε πως και πως σαν τα… κοράκια να αρπάξουν παίκτες από την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι επίδοξοι αγοραστές ήταν στην αναμονή και ξερογλείφονταν μέχρι την απόφαση, αλλά τελικά χάλασαν τα σχέδιά τους.

Τουλάχιστον πέντε, έξι παίκτες από τις δυο ομάδες παίζανε στο παζάρι για να φύγουν, όμως τώρα οι περισσότεροι το πιθανότερο είναι ότι θα κάτσουν στ’ αυγά τους.
Δεν είναι, άλλωστε, απαγορευτικός ο αριθμός των πόντων που αφαιρούνται για να πει κάποιος ότι θα υποβιβαστούν του χρόνου σίγουρα οι επαρχιακοί σύλλογοι. Θα το παλέψουν, δηλαδή.

Λογικό, λοιπόν, τόσο η Καβάλα, όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου να κοιτάξουν πώς θα ενισχυθούν κι όχι πώς θα αποδυναμωθούν.

"Kαι έφεση και στο CAS"

O δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Μιτζικός, εξέφρασε τα παράπονα του για την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, ενώ τόνισε πως "θα γίνει έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της UEFA και εξετάζουμε ασφαλιστικά μέτρα στο CAS".
"Kαι έφεση και στο CAS"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο NOVAΣπορFM:
«Η διαδικασία άρχισε στις 15:00 και τελείωσε στις 18:50. Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA δεν δέχτηκε καν να πάρει στα χέρια του γραπτώς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που έφτασε με φαξ. Το δέχτηκαν μετά από χίλια ζόρια και μετά από μία διακοπή που έγινε. Ζητήσαμε αναστολή για να πάρουν το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ, αλλά δεν δέχτηκαν», τόνισε ο κ. Μιτσικός και πρόσθεσε: «Καταστρατηγήθηκαν θεμελιώδη δικαιώματα του εγκαλουμένου. Είναι αδιανόητο. Είναι τρομερό, δεν έχει ξαναγίνει και καταδεικνύει το εχθρικό κλίμα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ακόμη και ο επιθεωρητής, ο κ. Γεωργιάδης από την Κύπρο, ήταν στην αρχή εχθρικός, αλλά στο τέλος είπε πως ήταν έτοιμος ακόμη και να αποσύρει την αναφορά του. Όμως ο πρόεδρος της Πειθαρχικής είπε πως ήταν προετοιμασμένοι για αυτή την απόφαση και παρ’ όλα αυτά απέβαλε τον Ολυμπιακό. Μας έκαναν δηλαδή χάρη που μας κάλεσαν σε ακροαματική διαδικασία;».
Όσο για τις επόμενες ενέργειες του Ολυμπιακού Βόλου, είπε: «Θα γίνει έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της UEFA και εξετάζουμε ασφαλιστικά μέτρα στο CAS»

Μια ανάσα από Νότιγχαμ ο Ντάρμπισιρ!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματ Ντάρμπισιρ βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με το ΒΒC.
Μια ανάσα από Νότιγχαμ ο Ντάρμπισιρ
Για τον Άγγλο επιθετικό είχαν δείξει ενδιαφέρον οι Λέστερ, Ντέρμπι και Νότιγχαμ, με την τελευταία να είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο ΒΒC, ο 25χρονος στράικερ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους "ξυλοκόπους", αφού οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα.

 

Πηλαδάκης: «Μακάρι να μπορούσα να εξαφανιστώ»

Απογοητευμένος για την ανατροπή σκηνικού και την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης!
Πηλαδάκης: «Μακάρι να μπορούσα να εξαφανιστώ»
Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» παραχώρησε δηλώσεις στον Σπορ Fm, όπου τόνισε ότι περίμενε διαφορετική απόφαση από την δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, προκειμένου να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα η Λάρισα: «Είμαι τόσο πολύ απογοητευμένος που αυτή τη στιγμή το μόνο πράγμα για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω είναι το ποδόσφαιρο. Μακάρι να είχα ένα μαγικό ραβδί και να μπορούσε αυτομάτως να εξαφανιστώ από αυτόν τον χώρο».
Κλείνοντας, ο Κώστας Πηλαδάκης, σχολίασε: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα απορώ πώς δεν έπεσαν οι ποινές και στα πρόσωπα και έμειναν ως είχαν…», αναφερόμενος φυσικά στις περιπτώσεις του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη.

H κρίση διαγράφει την προσωπική ζωή!!

Δείτε το νέο σκίτσο που έστειλε στο sportdog.gr ο Δημήτρης Δημαρέλλος.
H κρίση διαγράφει την προσωπική ζωή!
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να βάλουν πλάτη για να ξεπεράσει η Ελλάδα την κρίση. Οι απολύσεις και η ανεργία αποτελεί πλέον συνηθισμένη καθημερινότητα για τους Έλληνες, ωστόσο, αυτοί που συνεχίζουν να εργάζονται, επωμίζονται τη δουλειά αυτών που τους σχόλασαν...
Αυτό σημαίνει περισσότερη δουλειά άρα και διαγραφή της προσωπικής ζωής...

"Εν μέρει δικαίωση για τον Ολυμπιακό Βόλου, εμείς περιμέναμε την πλήρη απαλλαγή μας»!

O δικηγόρος της ΠΑΕ Oλυμπιακός Βόλου, κ. Θανάσης Χαρμάνης, έκανε λόγο για... "εν μέρει δικαίωση" (!), αφού όπως τόνισε "εμείς περιμέναμε την πλήρη απαλλαγή μας"!
"Εν μέρει δικαίωση για τον Ολυμπιακό Βόλου, εμείς περιμέναμε την πλήρη απαλλαγή μας»!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "SENTRA 103,3":
«Υπάρχουν δικαστές που δεν ξεχνούν τον όρκο τους ακόμη κι αν έχουν συνταξιοδοτηθεί. Η απόφαση είναι εν μέρει δικαίωση για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού εμείς περιμέναμε την πλήρη απαλλαγή μας»!
Ο Θανάσης Χαρμάνης, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι η πρώτη απόφαση του αθλητικού δικαστή της Superleague εκδόθηκε στις πέντε και μισή τα ξημερώματα, ενώ τόνισε και ότι «είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της ΟΥΕΦΑ, να μας καλούν με mail τη Δευτέρα το πρωί για να απολογηθούμε 45 ώρες αργότερα»!
Πηγή: gazzetta.gr

Γελάει ο κόσμος όλος…!!

Να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας; Μιλάμε για μια απόφαση της πλάκας που γελάει ο κόσμος όλος. Δεκάδες τέτοιες έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα ήρθε μια ακόμα.
Γελάει ο κόσμος όλος…
Και γι’ αυτό το πρωτάθλημα βρίσκεται στον Καιάδα της αναξιοπιστίας. Απ’ όλα αυτά τα όργια που γίνονται επί δεκαετίες! Σήμερα είναι η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου, χθες ήταν κάποιοι άλλοι, αύριο θα είναι οι επόμενοι. Και το πρωτάθλημα θα πέφτει όλο και πιο κάτω, όλο και πιο χαμηλά. Ποτέ το κόκαλο δεν θα μπει στο μαχαίρι. Ποτέ δεν θα γίνει η αρχή! Από κανέναν…

Δεν έχουμε τίποτα με την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Για όνομα του θεού! Οι δυο επαρχιακές ομάδες παίξανε υποδειγματικό για τα κυβικά τους ποδόσφαιρο. Είναι συμπαθέστατες. Κι έχουμε πει χίλια καλά λόγια από τον σκύλο. Άλλο αυτό, όμως, κι άλλο στην περιπέτεια που μπλέχτηκαν και οι ομάδες.

Εμείς, λοιπόν, εδώ στον σκύλο μέσα σ’ αυτόν τον παραλογισμό που υπάρχει έχουμε να κάνουμε ένα, δυο λογικά – πιστεύουμε – ερωτήματα:

Από πότε μια ομάδα τιμωρείται την επόμενη σεζόν για κάτι που έχει κάνει την προηγούμενη; Και είναι δυνατόν το ένα πειθαρχικό όργανο να τιμωρεί για την προηγούμενη σεζόν, ενώ το εφετείο για την επόμενη; Πού έχουν ξαναγίνει αυτά; Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Υπάρχει ενοχή των δυο ομάδων για όσα κάνανε τα αφεντικά τους; Τότε υποβιβάζονται. Δεν υπάρχει ενοχή; Τότε αθωώνονται. Δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοιες μεσοβέζικες αποφάσεις. Αν, λοιπόν, υπάρχει τέτοιο αδίκημα, τότε για ποια αφαίρεση βαθμών μιλάμε; Είναι καραμπινάτος υποβιβασμός.
Γιατί έγινε σκόντο στις ομάδες κι όχι και στους Ψωμιάδη, Μπέο; Μα είναι απλό. Εδώ, δηλαδή, υπάρχει απάντηση. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει να γίνεται φασαρία όταν ξεσπάει ένα σκάνδαλο, μετά να βγάζουμε δυο, τρία πρόσωπα μπροστά κι όλοι οι άλλοι να την γλιτώνουν στο τέλος.
Έτσι, λοιπόν, μπήκαν στο στόχαστρο – όχι άδικα, φυσικά – Ψωμιάδης, Μπέος, Τσακογιάννης, όμως όλοι οι άλλοι πάνε να βγούνε λάδι, είτε σαν άτομα, είτε σαν ομάδες κλπ.
Αν ήταν να γίνει έτσι η δουλειά, για ποιο λόγο έπρεπε να φτάσουμε μέχρι τον 15αύγουστο; Αφού θέλανε να τους αθωώσουνε ουσιαστικά. Γιατί, λοιπόν, μπήκαμε σε έναν Γολγοθά για να έρθει τελικά το αποτέλεσμα που έχουμε ξαναδεί χίλιες φορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
πηγή: sportdog.gr

Πάρτε μαθήματα από τον Ντιέγκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τι θα κάνει η Αλ Γουάσλ με τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην τεχνική ηγεσία της δεν ξέρουμε, αλλά ο Ντιεγκίτο άρχισε ήδη να... παραδίδει μαθήματα!
Πάρτε μαθήματα από τον Ντιέγκο! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Άγαμοι θύται του... χρόνου» (ΦΩΤΟ)

ελικά Βόλος και Καβάλα παραμένουν στη Superleague, μετά την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Δείτε πως διαχειρίστηκαν την είδηση τα δημοφιλέστερα αθλητικά sites.
 
«Άγαμοι θύται του... χρόνου» (ΦΩΤΟ)
Gazzetta.gr
ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ!
Η απόφαση για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα με αφαίρεση βαθμών είναι οριστική για τον Ολυμπιακό Βόλου (-10) και την Καβάλα (-8) και στο μυαλό όλων ήρθε ένα συγκρότημα από τα... παλιά!
Sport24.gr
Εφ..αίσιο τέλος αλά ελληνικά!
Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την Πρωτοβάθμια απόφαση της Superleague και τιμώρησε με αφαίρεση 10 βαθμών τον Ολυμπιακό Β. και 8 την Καβάλα χωρίς να τους υποβιβάζει! Το οριστικό πρόγραμμα της Superleague 2011/12 »
Contra.gr
Yποβιβάζονται... του χρόνου
Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα γλίτωσαν τον υποβιβασμό, αφού η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την απόφαση της Super League! Αφαίρεση βαθμών από τη νέα σεζόν η τιμωρία των δύο ομάδων. Μένουν ως έχουν οι ποινές Μπέου-Ψωμιάδη.
Sport-fm.gr
Μένουν… μειωμένοι
Παραμένουν στη Σούπερ Λίγκα, αλλά με αφαίρεση 10 και 8 βαθμών αντίστοιχα Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε εν μέρει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, όπως είχε μεταδώσει πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Βάσει του κανονισμού, η αφαίρεση βαθμών συνεπάγεται και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από το Europa League.

Eκτός Σούπερ Καπ, εντός... Παναθηναϊκού

Ένα βήμα από την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ο Αντρέ Κάστρο, όπως υποστηρίζουν στην Πορτογαλία. Ενδεικτικό του οτι βρίσκεται εκτός πλάνων του Βίκτορ Περέιρα,είναι οτι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Eκτός Σούπερ Καπ, εντός... Παναθηναϊκού
Την Πέμπτη αναμένεται να έχει επαφή με την διοίκηση της Πόρτο προκειμένου να ενημερωθεί και τυπικά για την παραχώρησή του στον Παναθηναϊκό, με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Πηγή: leoforos.gr

Ιδού και το οριστικό πρόγραμμα!!

Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό Βόλου και η ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο την Καβάλα.
Ιδού και το οριστικό πρόγραμμα!
Αναλυτικά:
1η - 16η
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ
Ο.Φ.Η. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

2η - 17η
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
SKODA ΞΑΝΘΗ - Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - Ο.Φ.Η.

3η - 18η
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ο.Φ.Η. - ΚΑΒΑΛΑ
ΑΡΗΣ -ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ

4η - 19η
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - Ο.Φ.Η.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ
ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ

5η -20η
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Κ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Ο.Φ.Η. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ

6η - 21η
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

7η - 22η
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ.
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ

8η -23η
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ
ΑΕΚ - ΑΡΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΒΑΛΑ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

9η - 24η
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η.
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

10η - 25η
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο.Φ.Η. - ΑΡΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΚΑΒΑΛΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ
Α.Ε.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

11η - 26η
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ
ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
Π.Α.Ο.Κ. - ΚΕΡΚΥΡΑ

12η - 27η
ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - SKODA ΞΑΝΘΗ
Ο.Φ.Η. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ.
Α.Ε.Κ. - ΚΕΡΚΥΡΑ

13η - 28η
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΚΑΒΑΛΑ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

14η - 29η
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΒΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - Π.Α.Ο.Κ.
Ο.Φ.Η. - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Α.Ε.Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

15η - 30η
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΚΑΒΑΛΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΡΗΣ
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Ο.Φ.Η.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

Πανευτυχής ο Αλβάρες!!

Την ικανοποίηση του για την απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει στη Σούπερ Λίγκα, έστω και με αφαίρεση βαθμών, εξέφρασε ο Λέαντρο Αλβάρες.
Πανευτυχής ο Αλβάρες!
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι γι' αυτό που έγινε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μένουμε κατηγορία. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που έγινε το πρώτο βήμα.
Τώρα θα περιμένουμε και την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για το Γιουρόπα Λιγκ. Κάτι που επίσης είναι πολύ σπουδαίο για εμάς», σχολίασε. Εν συνεχεία ξεκαθάρισε ότι «και 15 βαθμούς να μας αφαιρούσαν εμείς θα το... παλεύαμε. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας».
Πηγή: gazzetta.gr

Κύπριοι την έπεσαν σε ΑΕΚτζήδες!!

Θρασύδειλη επίθεση οπαδών της Ανόρθωσης σε ανήλικους οπαδούς της ΑΕΚ λίγο πριν το χθεσινό φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.
Κύπριοι την έπεσαν σε ΑΕΚτζήδες
Μπορεί στο Αντώνης Παπαδόπουλος να αναρτήθηκε πανό που έγραφε “ΑΕΚ-Ανόρθωση σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη”, κάποιοι οπαδοί της κυπριακής ομάδας όμως μάλλον δεν ενστερνίζονται το μήνυμα του συγκεκριμένου μηνύματος και ήθελαν να το πουλήσουν μαγκιά σε πιτσιρικάδες οπαδούς της Ένωσης.
Τι έκαναν; Λίγο πριν τον αγώνα των δύο ομάδων, φίλοι της ομάδας της Αμμοχώστου την... έπεσαν σε 2-3 ανήλικους φίλους της Ένωσης που πήγαιναν αμέριμνοι στο γήπεδο. Μάλιστα τους αφαίρεσαν με τη βία μπλούζες της ΑΕΚ.
Η ψευτομαγκιά τους όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού μία μέρα μετά ανάρτησαν φωτοραφίες με τα κλοπιμαία σε blog στο διαδίκτυο.
πηγή: sportdog.gr

"Kατάπτυστη απόφαση, φέρνει το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω"

Με το στόμα... ανοιχτό έμειναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μόλις ενημερώθηκαν για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων σχετικά με την παραμονή του Ολυμπιακού Βόλου στην Super League και την ακύρωση της πρωτοβάθμιας ποινής!
"Kατάπτυστη απόφαση, φέρνει το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω"
Αν και ζητήθηκε από τους «πράσινους» ένα επίσημο σχόλιο σχετικά με αυτή την εξέλιξη, επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν, καθώς περιμένουν πρώτα να διαβάσουν το σκεπτικό της απόφασης των Αθλητικών Δικαστών της ΕΠΟ.
Τα πρώτα σχόλια πάντως είναι χαρακτηριστικά, καθώς κάνουν λόγο για "κατάπτυστη απόφαση, που αποτελεί τρομερή εφεύρεση και φέρνει το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω. Φαίνεται μάλιστα πως οι υποσχέσεις περί κάθαρσης έμειναν στον δρόμο, κάτι που δικαιολογημένα έχει προκαλέσει την αγανάκτηση και τον ξεσηκωμό της ελληνικής φίλαθλης γνώμης..."

Θερμή υποδοχή στην Κύπρο!!

Θερμή υποδοχή επιφύλλασαν περίπου 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ στους παίκτες της ομάδας κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Θερμή υποδοχή στην Κύπρο
Πολλά συνθήματα, φωτογραφίες και πολλή λαχτάρα για τον "δικέφαλο", ο οποίος σε λίγες ώρες θα δώσει το πρώτο από τα δύο φιλικά, κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

"Ξέρω για Άρη, αλλά..."

O Σέρβος φορ της Μόναχο 1860, Τζόρτζε Ράκιτς, δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του, αλλά όπως τόνισε "τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πάντα είναι στον… αέρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει".
"Ξέρω για Άρη, αλλά..."
«Δεν έχω ακόμη επίσημη πρόταση από τον Άρη, αλλά έχω μάθει ότι άνθρωποι του ρώτησαν για εμένα στη Μόναχο 1860. Με ενημέρωσε ο τεχνικός μας διευθυντής, Φλόριαν Χίντερμπεργκερ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πάντα είναι στον… αέρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να περιμένουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του.

Ο Ράκιτς υπογράμμισε ότι οι διοικούντες της ομάδας του μετέφεραν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα την πάρει αυτός και όχι η Μόναχο 1860. «Θα ήθελα να παραμείνω στη Μόναχο 1860 και γι’ αυτό πολεμάω σκληρά στις προπονήσεις. Γνωρίζω ότι το συμβόλαιο μου είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει και να φύγω. Η ομάδα μπορεί να θέλει να με διώξει, ωστόσο εγώ αποφασίζω τι θα κάνω. Απέρριψα την πρόταση της ρωσικής Μινσκ και ακόμη μια από τουρκική ομάδα», είπε.
Πηγή: athltikanea.gr

"Έλα μωρέ... ένα φιλικό είναι"

Μετά την ήττα με 3-0 και την άσχημη εμφάνιση με την Ανόρθωση, ένας πικραμένος οπαδός της ΑΕΚ, πλησίασε τον Σταύρο Αδαμίδη και του εξέφρασε τα παράπονά του για την εικόνα της ομάδας.
"Έλα μωρέ... ένα φιλικό είναι"
"Μα τι είναι αυτά ρε πρόεδρε; Τι κάνατε; Τι ομάδα είναι αυτή; Λίγο ντροπή δεν υπάρχει; Είναι δυνατόν 3-0 από την Ανόρθωση...", είπε ο πικραμένος φίλος της "Ένωσης", ο οποίος όπως φέρεται να έλεγε ο ίδιος μετά το σύντομο διάλογό του με τον πρόεδρο της ΑΕΚ έλαβε την εξής απάντηση: "Ελα μωρέ, εντάξει... Ενα φιλικό ματς είναι. Στα επίσημα θα είναι έτοιμη η ομάδα..."

Οι χάκερ «Ανώνυμοι» θα επιτεθούν και θα «σκοτώσουν» το Facebook! (BINTEO)

H διεθνούς οργάνωσης χάκερ «Ανώνυμοι" ορκίστηκε πως θα επιτεθεί και θα «σκοτώσει» το Facebook στις 5 Νοεμβρίου!
Οι χάκερ «Ανώνυμοι» θα επιτεθούν και θα «σκοτώσουν» το Facebook! (BINTEO)
Οι "Ανώνυμοι" ευθύνονται για πολλές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων τις Amazon, PayPal, MasterCard, Visa, Sony την Ελβετική τράπεζα PostFinance.
Τώρα οι χάκερ μέσω του Twitter και του Youtube ανακοίνωσαν το σχέδιο για την επίθεση στο Facebook. Αν όντος η "Επιχείρηση Facebook" γίνει στην πραγματικότητα, πρόκειται για το μεγαλύτερο κτύπημα που θα δεχθεί η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι "Ανώνυμοι" υποστηρίζουν ότι το facebook είναι "ένοχο" για την κακοδιαχείριση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του. Επίσης, υποστηρίζουν πως τα προσωπικά δεδομένα των 750 εκατομμύρια χρηστών διατίθενται σε κυβερνητικές υπηρεσίες και ότι πωλούνται σε επιχειρήσεις. Προσθέτουν πως έστω και αν κάποιος χρήστης διαγράψει το προφίλ του, τα προσωπικά του δεδομένα φυλάγονται στα αρχεία του Facebook.
«Το Facebook γνωρίζει περισσότερα για εσάς από την οικογένειά σας. Εχει πωλήσει τις πληροφορίες σε κυβερνητικές υπηρεσίες και δίνεται παράνομη πρόσβαση στις επιχειρήσεις πληροφοριών, έτσι ώστε να μπορούν να κατασκοπεύουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», λέει η ανακοίνωση των "Ανώνυμων".
Επίσης, καλούν τον κόσμο να συμμετέχει για να «σκοτώσουν» το Facebook για το καλό της προσωπικής τους ασφάλειας.
Πηγή: shootandgoal.com (κλικ πάνω στη φώτο)

Πέντε χρόνια έριξε στον Βόλο η UEFA!!

Πενταετή αποκλεισμό, που αφορά όμως μόνο τρεις σεζόν, επέβαλε η UEFA στον Ολυμπιακό Βόλου η Πειθαρχική Επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας!
Πέντε χρόνια έριξε στον Βόλο η UEFA!
Η τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου σημαίνει πως αν μέσα σε αυτή την πενταετία εξασφαλίσει μία, δύο ή τρεις φορές την έξοδό του στην Ευρώπη μέσω των ελληνικών διοργανώσεων, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αλλά αν τα καταφέρει τέταρτη ή πέμπτη χρονιά μέσα στην πενταετία, θα μπορεί να λάβει κανονικά μέρος.
Στην UEFA πήραν την απόφαση αφού έμαθαν την απόφαση από την Ελλάδα για παραμονή της θεσσαλικής ομάδας στην Σούπερ Λίγκα, όμως από την στιγμή που επιβλήθηκε το -10 στους βαθμούς η ΟΥΕΦΑ έκρινε πως υπάρχει ενοχή και γι' αυτό απέβαλλε τον Ολυμπιακό Βόλου από το Europa League.
Η ποινή είναι άμεσα εφαρμόσιμη, πράγμα που σημαίνει πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα περάσει άνευ αγώνων στους ομίλους του Europa.
πηγή: sportdog.gr

Κόκκινη στο ντεμπούτο του!!

Αυτό θα πει να μη θέλει να σε… ξέρει ούτε η μάνα σου. Αυτό θα πει γκαντεμιά. Ο Μπιλ Χαμίντ το γνωρίζει από πρώτο χέρι. Ο 20χρονος τερματοφύλακας της DC United πήρε την εντολή από τον προπονητή του να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός στην πρώτη ομάδα. Όμως, αυτό δεν στέφθηκε με επιτυχία. 

Μόλις 7 λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού ο Χαμίντ δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον αμυντικό του και στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα γκρέμισε τον αντίπαλό του μπροστά στα μάτια του βοηθούν διαιτητή. Όπως καταλαβαίνετε το χρώμα της κάρτας ήταν κόκκινη και ο Χαμίντ μπήκε στη λίστα με τους παίκτες που αποβλήθηκαν στο ντεμπούτο τους στο επαγγελματικό πρωτάθλημα… 
 



Δείτε το βίντεο 
 
 

Κοντά στην ομάδα ο Αδαμάκης!!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης βρίσκεται ήδη στο Βέρμιο της Νάουσας, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, παρακολουθεί από κοντά την προετοιμασία των παικτών του Εθνικού Αστέρα, ενώ παράλληλα συντονίζει τις επόμενες κινήσεις. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος τα λέει πλέον συνεχώς με τον τεχνικό της ομάδας Πέτρο Δημητρίου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση και ο Εθνικός Αστέρας προχωράει με αργά, αλλά σταθερά βήματα, στην τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων, προκειμένου η ομάδα να εμφανισθεί πανίσχυρη στο νέο πρωτάθλημα, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει των δυσκολιών.

Πήρε Λεμόν η Σεντ Ετιέν!!

Τη μεταγραφική της ενίσχυση παρά το γεγονός ότι η αγωνιστική περίοδος στη Γαλλία ξεκίνησε, συνεχίζει η Σεντ Ετιέν.

Οι «σταφανουά» έκαναν δικό τους τον Φαμπιέν Λεμόν της Ρεν, έναντι άγμωστου χρηματικού ποσού. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος λογιζόταν από τους καλύτερους στη θέση του στο Σαμπιονά, αλλά ο περσινός τραυματισμός του που τον άφησε εκτός για 7 μήνες, τον έφερε πολύ πίσω.

Η Σεντ Ετιέν, όμως, δείχνειν πως του έχει εμπιστοσύνη και τον έκαναν δικό τους, αποσπώντας την υπογραφή του για την επόμενη 4ετια.

«Χτυπήθηκε» από καρκίνο ο Jon Lord!!

Υπό τους ήχους των πλήκτρων του έχουν «ταξιδέψει» όσοι έχουν ακούσει τραγούδια των συγκροτημάτων στα οποία έχει συμμετάσχει, με κυριότερους -φυσικά- τους Deep Purple. 

Ο λόγος για τον κορυφαίο στο είδος του, Jon Lord, ο οποίος, όμως, έχει μπροστά του την μεγαλύτερη... μάχη της ζωής τους. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, σε εξετάσεις που υποβλήθηκε πρόσφατα, διαγνώστηκε ότι έχει «χτυπηθεί» από καρκίνο, με συνέπεια να αποσυρθεί από τις δραστηριότητές του, έτσι ώστε να ακολουθήσει την επιβαλλόμενη θεραπεία.

«Θα ήθελα όλοι μου οι φίλοι, οι οπαδοί και οι συνταξιδιώτες να γνωρίζουν ότι παλεύω με τον καρκίνο και συνεπώς θα κάνω ένα διάλειμμα από τις δραστηριότητές μου όσο ακολουθώ τη σχετική θεραπεία. Φυσικά, θα συνεχίσω να συνθέτω μουσική -στον δικό μου κόσμο, κάτι τέτοιο επιβάλλεται να είναι μέρος της θεραπείας- και περιμένω να επιστρέψω σε καλή φόρμα την επόμενη χρονιά.

Ο Θεός να σας έχει καλά και θα τα πούμε σύντομα,

Jon», αναφέρει η χαρακτηριστική ανακοίνωση. 
 

Πουλάει Ακουιλάνι και φέρνει αμυντικό!!

Όλο και πιο κοντά στο να παραχωρήσει τον Αλμπέρτο Ακουιλάνι βρίσκεται η Λίβερπουλ, η οποία αναμένεται να τα βρει στα 16 εκατομμύρια ευρώ με τη Φιορεντίνα.

Ο διεθνής Ιταλός μέσος δεν υπολογίζεται και οι «ρεντς» αναζητούσαν αγοραστή, με τους «βιόλα» να βρίσκονται στην... pole position παρά και το ενδιαφέρον της Μίλαν.

Οι Ιταλοί ανέβασαν την προσφορά τους στα 14 εκατομμύρια λίρες, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως θα γίνει αποδεκτή, καθώς ο Νταλγκλίς έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός σέντερ μπακ και ενός αριστερού μέοσυ όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Να σημειωθεί πως η απόκτηση Ακουιλάνι από τη Φιορεντίνα, δεν αποκλείεται να ανοίξει το δρόμο της απόκτησης του Μοντολίνο από τη Μίλαν... 
πηγή: theplayer.gr

Αναβρασμός στην Λάρισα!!

Δυσαρεστημένοι με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε να ανατρέψει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και να κρατήσει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα στην Σούπερ Λιγκ, είναι οι άνθρωποι της Λάρισας. 

Ο λόγος είναι ότι πιστεύουν ότι δεν ευσταθεί η απόφαση και μάλιστα ετοιμάζουν και ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα.
πηγή: theplayer.gr

Αρσάβιν: «Δεν πάω στην Ανζί»

Η διάθεση της νεόπλουτης Ανζί να δαπανήσει... φορτηγά χρημάτων για να ενισχυθέι, έχει φέρει στο στόχαστρο της πολύ μεγάλα ονόματα. Ο αρσάβιν είναι ένα εξ αυτών, με τον Ρώσο όμως να το αποκλείει...

Ο 30χρονος περιφερειακός επιθετικός της Άρσεναλ φερόταν να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Emirates, όμως μένει στο Βόρειο Λονδίνο, σύμφωνα με λεγόμενα του.

«Όλα αυτά είναι απλά φήμες. Έχω δηλώσει πολλές φορές πως είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να μείνω. Αν ποτέ αποφάσιζα να γυρίσω στη Ρωσία, αυτό θα το έκανα μόνο για τη Ζενίτ. Όσο για άλλες χώρες, μόνο σε μια ομάδα δεν θα πήγαινα ποτέ: Στη Ρεάλ Μαδρίτης γιατί είμαι φαν της Μπαρτσελόνα!», δήλωσε. 
πηγή: theplayer.gr

Δυνατά για Χουλκ η Τότεναμ!!

Έτοιμη να κάνει τη μεταγραφική έκπληξη είναι η Τότεναμ, η οποία ετοιμάζει πρόταση στην Πόρτο για τον Χουλκ!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει... βγάλει μάτια την τελευταία διετία και πολλές ομάδες θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, με την αγγλική ομάδα να φαίνεται διατεθειμένη να καταθέσει τα σχεδόν 40 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται!

Ο Χουλκ έχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του ύψους 88 εκατομμυρίων λιρών, αλλά η Daily Mail αναφέρει πως ένα ποσό κοντά στα 35εκ. λίρες συν κάποια μπόνους θα είναι αρκετά για να πείσουν τους «δράκους».

Πλέον αναμένουμε να δούμε αν θα επαληθευθεί το δημοσίευμα... 
πηγή: theplayer.gr

Το πρώτο εντός έδρας φιλικό για Ξάνθη!!

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να δώσει η Ξάνθη το πρώτο φιλικό στην έδρα της, στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena. Την Τετάρτη το απόγευμα στις 19:30 θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα σε μία αναμέτρηση που η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Ωστόσο την Τρίτη συνεχίστηκε κανονικά το πρόγραμμα με απογευματινή προπόνηση. 

Το πλάνο μετά την προθέρμανση περιλάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και εκρηκτικότητας με και χωρίς μπάλα. Τα παιχνίδια ολιγομελών ομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα ενός ζεστού - λόγω θερμοκρασίας - απογεύματος.

Ντε Λαουρέντις: «Να εκραγεί αλλού ο Μπαλοτέλι!»

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάριο Μπαλοτέλι να μετακομίζει στη Νάπολι με τη μοερφή δανεισμού διέψευσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις.

Ο 20χρονος δεν έχει ικανοποιήσει τον Μαντσίνι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ η έλευση (και) του Αγουέρο, έχει γιγαντώσει τον ανταγωνισμό.

Με δεδομένο πως ο Μπαλοτέλι είναι οξύθυμος, καλό θα ήταν να... παίξει κάπου αλλού φέτος, προκειμένου να είναι βασικός. Τα ιταλικά ΜΜΕ τον έστελναν στη Νάπολι, αλλά...

«Όλα αυτά είναι απολύτως λάθος. Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Μπαλοτέλι. Έχει πλάκα, αλλά είναι τόσο απρόβλεπτος που καλύτερα να αποδείξει αλλού το ταλέντο του. Εκτιμώ τις δυαντότητες του, μου αρέσει το πάθος στο παιχνίδι του, αλλά προτιμώ να εκραγεί κάπου αλλού και όχι στο Σαν Πάολο!», δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις. 
πηγή: theplayer.gr

Η απόφαση της μεγάλης... ανατροπής!!

Οριστικά στην Super League της νέας σεζόν θα αγωνίζονται Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα. 
 

Όπως είχε διαρρεύσει λίγο πριν τις 17:00, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να ανατρέψει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, σε ότι αφορά τις δύο ομάδες και να τις τιμωρήσει με αφαίρεση 10 βαθμών (τον Ολυμπιακό Βόλου) και 8 βαθμών (την Καβάλα) από το νέο πρωτάθλημα.

Αντιθέτως, οι ποινές στους Αχιλλέα Μπέο και Μάκη Ψωμιάδη, μένουν ως έχουν.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της διάσκεψη για τις υποθέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, της ΠΑΕ Καβάλα, του κ. Αχιλλέα Μπέου και του κ. Χρυσόστομου Ψωμιάδη, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΥΛΟΥ-ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ

Συνεκδικάζει τις από 29-7-2011 εφέσεις της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ και με την υπ΄αριθμ. 179/10-8-2011 απόφασή της:

1) Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία  την έφεση του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.204/28-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.
Διατάσσει την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου.

2) Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ.204/28-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.
Εξαφανίζει εκκαλουμένη κατά το μέρος που αφορά την εκκαλούσα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.
Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ την ποινή αφαίρεσης δέκα (-10) βαθμών από το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.
Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου.

ΥΠΟΘΕΣΗ Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ-ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ

Συνεκδικάζει τις από 29-7-2011 εφέσεις της ΠΑΕ Ν.ΚΑΒΑΛΑ και του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ και με την υπ΄αριθμ. 180/10-8-2011 απόφασή της:

1) Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ κατά της υπ΄αριθμ. 205/28-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.
Διατάσσει την κατάπτωση του κατατεθέντος παραβόλου.

2) Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ν.ΚΑΒΑΛΑ κατά της υπ΄αριθμ.205/28-7-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.
Εξαφανίζει εκκαλουμένη κατά το μέρος που αφορά την εκκαλούσα ΠΑΕ Ν.ΚΑΒΑΛΑ.
Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ν.ΚΑΒΑΛΑ την ποινή αφαίρεσης οκτώ (-8) βαθμών από το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012.
Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκεπτικό της απόφασης δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, αλλά κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. 
πηγή: theplayer.gr

Tα 200 χιλιάρικα χάλασαν τη μεταγραφή!!

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν εξ αρχής διατεθειμένος να πληρώσει την Κάχα Λαμποράλ για την αποδέσμευσή του Ντέιβιντ Λόγκαν κι ο Χοσεάν Κερεχέτα θα πρέπει να ζητήσει από αλλού τις €200.000.
Tα 200 χιλιάρικα χάλασαν τη μεταγραφή!
Ο Αμερικανός -με πολωνικό διαβατήριο- γκαρντ έχει υπόλοιπο συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με απολαβές που φτάνουν στις €850.000 ετησίως. Η ομάδα της Βιτόρια θέλει να τον ξεφορτωθεί, αλλά όχι και να τον δωρίσει, γι' αυτό, όπως φάνταζε λογικό, αξιώνει λεφτά για να τον αποδεσμεύσει.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

"Να σώσουμε την ΑΕΚ"

Η Ανεξάρτητη Ένωση φίλων ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πήρε θέση για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα μπάσκετ της "Ένωσης".
"Να σώσουμε την ΑΕΚ"
ΟΙ φίλοι της ΑΕΚ προτείνουν λύσεις που θα οδηγήσουν στην εξυγίανση της "Βασίλισσας" και ζητά να προχωρήσει άμεσα η λύση του Πρωτοδικείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
« Π Ρ Ο Τ Α Σ Η
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ Κ.Α.Ε. Α.Ε.Κ.
Με αγωνία, για την τύχη της «Βασίλισσας», προσπαθούμε, τον τελευταίο καιρό, να βρούμε και να προτείνουμε τρόπους διάσωσής της, έστω και με παραμονή στην Α2 κατηγορία.
Δεν είμαστε «επενδυτές», ούτε εκπροσωπούμε συμφέροντα τρίτων. Είμαστε απλοί φίλαθλοι της Α.Ε.Κ., που προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας, σε θέματα που την ταλανίζουν, από αγάπη μόνο και πίστη στην ιδέα Α.Ε.Κ., αφιλοκερδώς και χωρίς καμία ατομική προσδοκία.
Μετά τη γνωστή πρόταση του κ. Φιλίππου, περί μεταβίβασης όλων των μετοχών που κατέχει στην Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ, σε όποιον πληρώσει ένα (1) ευρώ, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του, αλλά δεν μπορέσαμε, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, όπως μας είπαν, αλλά επικοινώνησε με το μέλος της Ένωσής μας, Βασίλη Καπετανόπουλο, ο κ. Σωκράτης Λαμπρόπουλος, ο οποίος δήλωσε, ότι εκπροσωπεί τον κ. Φιλίππου.
Με τον κ. Λαμπρόπουλο έγινε συνάντηση στις 4/8/2011, κατά την οποία μας παρέδωσε δακτυλογραφημένη κατάσταση των σημερινών, πραγματικών, κατά δήλωσή του, οφειλών της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ , οι οποίες δημοσιεύθηκαν και στον Τύπο και οι οποίες αναλύονται, ως ακολούθως:
α) Οφειλές περιόδου 1994 – 2005 (Ι. Φιλίππου) και 2005-2007 (Ι. Γρανίτσας), συνολικού ποσού 1.510.000 ευρώ.
Από το ποσό αυτό, 1.215.000 ευρώ έχει ρυθμισθεί και καταβάλλεται από τον κ. Φιλίππου, σε δόσεις και οφείλεται υπόλοιπο 295.000 ευρώ.
β) Οφειλές περιόδου 2007 -2011 (Δρόσος –Ερασιτεχνική-Καραμανλής), συνολικού ποσού 1.470.000 ευρώ, το οποίο οφείλεται.
ΔΗΛΑΔΗ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΟΣΟ :
1.765.000 € ( 295.000 + 1.470.000)
Επίσης, μας γνώρισε, ότι:
α) Υπάρχει φορολογική ενημερότητα, αλλά, για ασφαλιστική ενημερότητα, πρέπει να υποβληθεί σχετική αίτηση ρύθμισης, με καταβολή κάποιου ποσού.
β) Οι καλαθοσφαιριστές και οι λοιποί πιστωτές δέχονται χρονική ρύθμιση των απαιτήσεών τους, εφόσον αποφευχθεί η πτώχευση, για να μη χάσουν το σύνολο των απαιτήσεών τους.
γ) Το ποσό που απαιτείται, ΑΜΕΣΑ, για την επανεκκίνηση και επαναλειτουργία της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ, ο κ. Λαμπρόπουλος το προϋπολόγισε σε 150.000 ευρώ, ενώ, μέχρι το τέλος της προσεχούς περιόδου θα απαιτηθούν άλλες 350.000 ευρώ, για συμμετοχή στην Α2 κατηγορία. Τα μοναδικά έσοδα που προβλέπονται, για να καλύψουν τον προϋπολογισμό αυτό, είναι τα εισιτήρια των αγώνων και οι χορηγοί.
δ) Τέλος, ο κ. Λαμπρόπουλος επιβεβαίωσε, ότιο κ. Φιλίππου επιθυμεί να απεμπλακεί από την Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ, εξοφλώντας τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει και έχει διακανονίσει και παραχωρεί τις μετοχές του, που ανέρχονται στο 90% του συνόλου των μετοχών, αντί ενός (1) ευρώ, χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση του αγοραστή, πλην της καταβολής των φόρων μεταβίβασης των μετοχών. Οι φόροι αυτοί υπολογίζονται στις 100.000 ευρώ, περίπου και πρέπει να καταβληθούν πριν τη μεταβίβαση των μετοχών (όπως στα συμβόλαια μεταβίβασης ακινήτων).
Με βάση τα πιο πάνω στοιχεία, τα οποία δεν είναι δυνατόν να επαληθεύσουμε, αντί της παραπάνω άμεσης μεταβίβασης και προς αποφυγή καταβολής του πιο πάνω ποσού, που ενδεχόμενα θα είναι άσκοπη, αν οι πιστωτές δεν δεχθούν ρύθμιση των απαιτήσεών τους, προτείναμε την εξής μεθόδευση:
1.- Να γίνει διορισμός προσωρινής διοίκησης της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ, από το Πρωτοδικείο, με αίτηση του κ. Ι. Φιλίππου, ως μετόχου. Τα προτεινόμενα πρόσωπα να είναι ευρέως αποδεκτά στον κόσμο της Α.Ε.Κ., όπως π.χ. παλαιοί μπασκετμπολίστες και παράγοντες του μπάσκετ, που γνωρίζουν το αντικείμενο και μπορούν, άμεσα, να ασχοληθούν με τα τρέχοντα θέματα, αλλά και για να μπορέσουν να προσελκύσουν φιλάθλους, στην αύξηση του κεφαλαίου, που προτείνουμε παρακάτω.
2.- Το προσωρινό Δ.Σ., αμέσως, μόλις διορισθεί και συγκροτηθεί σε σώμα, θα καλέσει τους πιστωτές, για γραπτή αποδοχή ρύθμισης των οφειλών τους (χρονική και ποσοτική), για να γίνει το χρέος διαχειρίσιμο και να μπορέσει η Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
3.- Αν η ρύθμιση δεν γίνει αποδεκτή από τους πιστωτές , τότε, το Δ.Σ. θα συγκαλέσει Γ.Σ. με μοναδικό θέμα τη λύση και εκκαθάριση της Κ.Α.Ε.-Α.Ε.Κ. γιατί δεν θα υπάρχει, πλέον, λόγος ύπαρξής της.
4.- Μετά την απόφαση λύσης της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ, το δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 κατηγορία μπορεί να αναλάβει Τ.Α.Κ. του ιδρυτικού σωματείου (Ερασιτεχνικής), σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 115 του Ν. 2725/1999, που προστέθηκε με το άρθρο 37 παρ.8 του Ν.3259/2004 και έχει ως εξής:
« Οι Κ.Α.Ε., που δικαιούνται συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας , δύνανται, μετά από σχετική απόφαση των μετόχων τους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2190/20, να αποφασίσουν τη λύση τους και με απόφαση της Γ.Σ. των μελών του Ιδρυτικού Σωματείου, να αντικατασταθούν από Τμήματα Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Τ.Α.Κ.), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/1999 και τα οποία υποκαθιστούν τις Κ.Α.Ε., στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις».
Με τη θέση της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ σε εκκαθάριση, οι απαιτήσεις των πιστωτών μηδενίζονται, γι' αυτό, το Ιδρυτικό Σωματείο (Ερασιτεχνική) μπορεί να διαπραγματευθεί, από μηδενική βάση, πλέον, τις απαιτήσεις αυτές και, αν επέλθει συμβιβασμός, να δημιουργήσει Τ.Α.Κ., για να αγωνισθεί η ομάδα στην Α2.
5.- Αν η ρύθμιση των χρεών γίνει αποδεκτή από τους πιστωτές και καταστεί το χρέος βιώσιμο, τότε το διορισμένο Δ.Σ. θα συγκαλέσει έκτακτη Γ.Σ., με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης :
α) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ, με μείωση της ονομαστικής αξίας στα 0,30 ευρώ την κάθε μία, δηλαδή, στην ελάχιστη ονομαστική αξία που προβλέπει ο νόμος, με παράλληλη μείωση του αριθμού των μετοχών (π.χ. στις 10 παλαιές μετοχές να δοθεί 1 νέα), γα να καλυφθούν, λογιστικά, οι μέχρι τώρα ζημιές.
Το μετοχικό της κεφάλαιο της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ ανέρχεται, κατά τον ισολογισμό της 30/6/2007, σε 3.004.980,00 ευρώ και είναι διαιρεμένο σε 957.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 3,14 ευρώ εκάστης, από τις οποίες, το 10% κατέχει η Ερασιτεχνική και το 90% ο κ. Ι. Φιλίππου. Με την προτεινόμενη μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο θα περιορισθεί, π.χ. στις 100.000 ευρώ, με την ίδια συμμετοχή των νυν μετόχων.
β) Την ταυτόχρονη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, π.χ. κατά 500.000 ευρώ, με παραίτηση των παλαιών μετόχων (Ι. Φιλίππου) του δικαιώματος προτίμησης και δημόσια προσφορά (ευρεία διασπορά – λαϊκή συμμετοχή) των μετοχών της αύξησης, που θα προβληθεί, με το σύνθημα :
«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»
και στόχο την προσέλκυση των ΑΕΚτζήδων της εποποιΐας του 1968,
αλλά και νεωτέρων, που θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά και νεαρής ηλικίας φιλάθλων, που θα μπορούν, με 33 ευρώ, να πάρουν 100 μετοχές. Τη μεθόδευση της ταυτόχρονης αυξομείωσης του κεφαλαίου, εφάρμοσε και η Π.Α.Ε.-Α.Ε.Κ., πολλές φορές, μετά την υπαγωγή της, στο άρθρο 44.
γ) Την τροποποίηση του καταστατικού, για να διασφαλισθεί ο έλεγχος και η διαφάνεια της διαχείρισης της εταιρείας, η εφαρμογή της απλής αναλογικής, κατά την εκλογή των οργάνων της, δηλαδή να υπάρχει και αντιπολίτευση στο Δ.Σ., για να γίνεται έλεγχος των αποφάσεών του, να εφαρμοσθεί η ψήφος εξ αποστάσεως, για να μετέχουν και φίλαθλοι εκτός Αττικής και εξωτερικού, στην εκλογή του Δ.Σ. κ.λ.
δ) Μετά την ολοκλήρωση της αύξησης, θα εκλεγεί νέο Δ.Σ., από τους μετόχους, που θα λάβουν μέρος στην αύξηση.
Η συνεδρίαση της Γ.Σ. των μετόχων, για τη λήψη των πιο πάνω αποφάσεων, αν παραστούν όλοι οι μέτοχοι (Φιλίππου και Ερασιτεχνική) μπορεί να γίνει αυθημερόν, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του νόμου, περί «δημοσιότητας της πρόσκλησης».
Με αυτόν τον προτεινόμενο τρόπο εξυγίανσης, όσοι εισφέρουν χρήματα πρέπει να γνωρίζουν, ότι:
α) τα χρήματά τους θα διακινηθούν μέσω Τραπέζης, β) έστω και με μία μετοχή, θα μπορούν να μετέχουν στις Γ.Σ. και να ζητούν πληροφορίες, για την πορεία της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ (άρθρο 39 παρ. 4 Ν.2190/20), γ) μέτοχος ή ομάδα μετόχων, κάτοχοι του 10% των μετοχών, περίπου, με την απλή αναλογική, θα μπορούν να εκλέγουν ένα μέλος του Δ.Σ. δ) θα μπορούν να ψηφίζουν εξ αποστάσεως, από την εκτός Αττικής πόλη τους ή από το εξωτερικό και ε) γενικά, θα συμμετέχουν ΑΜΕΣΑ στη διοίκηση και στη λήψη αποφάσεων των οργάνων της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ.
Αυτή είναι , κατά τη γνώμη μας, σε γενικές γραμμές, η μεθόδευση και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ της Κ.Α.Ε.-ΑΕΚ, η δε επιτυχία της προσπάθειας αυτής θα εξαρτηθεί από την κοινή προσπάθεια των μετόχων (Φιλίππου – Ερασιτεχνικής), την αποδοχή των προσώπων του προσωρινού Δ.Σ., από τους φιλάθλους, για να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή και την προβολή της προσπάθειας, με κάθε τρόπο. Στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να βοηθήσουν όλοι οι φίλαθλοι της Α.Ε.Κ. που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, χωράνε δε όλοι, πλούσιοι και φτωχοί, που αγαπούν την Α.Ε.Κ. και δεν ανέχονται το κατάντημά της.
Την πρότασή μας αυτή αναπτύξαμε στον κ. Λαμπρόπουλο, τόσο προφορικά, κατά τη συνάντηση της 4ης/8/2011, όσο και τηλεφωνικά, λόγω απουσίας του εκτός Αθηνών, μετά τη συνεδρίαση των μελών μας, της σχετικής με το μπάσκετ ομάδας, στις 8/8/2011 και επειδή, μέχρι σήμερα, δεν είχαμε καμία απάντηση και δεν βλέπουμε καμία εξέλιξη, αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε την πρόταση με τις θέσεις μας, για να εκτεθούν τυχόν αντιθέσεις και να σχηματισθεί η τελική σύνθεση, για τη λύση του προβλήματος, που πρέπει να είναι άμεση, γιατί υπάρχει χρονικός περιορισμός.
Αθήνα 10 Αυγούστου 2011»

Ο Μέσι καπνίζει! (ΦΩΤΟ)

Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Ο Μέσι, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και το ποδοσφαιρικό είδωλο χιλιάδων παιδιών, πιάστηκε από τους παπαράτσι με τσιγάρο στο στόμα! Τα σχόλια δικά σας...
Ο Μέσι καπνίζει! (ΦΩΤΟ)
πηγή: sportdog.gr

Συνεχίζει ο Μαχλάς στην προεδρία!!

Στην κρίσιμη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, που διεξάγεται αυτή την ώρα στο "Βαρδινογιάννειο", μετά από πρόταση του Γιάννη Κουράκη, το Δ.Σ. του ΟΦΗ συνεχίζει το ίδιο και ανακαλούνται όλες οι παραιτήσεις!
Συνεχίζει ο Μαχλάς στην προεδρία!
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, όλο το συμβούλιο, τον Γιάννη Κουράκη, παλιούς και νέους μετόχους που είναι δίπλα μας. Θέλαμε να κάνουμε μια δίκαιη ΓΣ. Ο σκοπός που παραιτήθηκα ήταν να μην κλείσουμε την πόρτα σε κανέναν και να δείξουμε έμπρακτα ότι όσοι μπορούν να βοηθήσουν αυτόν τον σύλλογο. Να μπουν ανθρώποι και να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια που εμείς ξεκινήσαμε.
Αποδέχομαι την πρόταση του κυρίου ΚΟυράκη και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Δεν θα αφήσω την ομάδα στα δύσκολα και με όλους εσάς, τον ερασιτέχνη που έχει προσπαθήσει και να έρθει ξανά η ηρεμία στην ομάδα μας. Δείξαμε έμπρακτα ότι οι πόρτες είναι ανοικτές!
Όλοι θα προσπαθήσουμε για να πάμε τον ΟΦΗ μας εκεί που αξίζει", είπε ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε.
Πηγή: gentikoule.gr

«Ο μπελάς του Πατριαρχείου, γίνεται πρόεδρος»!

Μία από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της Τουρκίας, η «Hurriyet», με δημοσίευμα της, αναφέρεται στον Βασίλη Φλωρίδη και ο τίτλος του κειμένου είναι «Ο μπελάς του Πατριαρχείου, γίνεται πρόεδρος»!
Πηγή φωτό: paok24.gr
Στο ρεπορτάζ υπάρχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, όταν είχε αποκαλυφθεί το ενδιαφέρον του ομογενούς επιχειρηματία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αναφέρεται, η υπόθεση με τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης και τα χρήματα που είχαν δοθεί τότε, καθώς επίσης και η δεύτερη διένεξη του με το Πατριαρχείο που είχε να κάνει με τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο, ο οποίος τον έχει αφορίσει...
Πηγή: paok24.gr