Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Τζέκο: «Μεγάλη ομάδα η Ελλάδα»

Μεγάλη ομάδα χαρακτήρισε την εθνική Ελλάδος ο Έντιν Τζέκο. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το φιλικό παιχνίδι της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και  «έπλεξε» το εγκώμιο της «Γαλανόλευκης».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 25χρονος στράικερ στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6: 

Για το αποψινό φιλικό: 
«Θέλουμε να κερδίσουμε φυσικά, αφού παίζουμε εντός έδρας. Έχουμε αρκετούς τραυματισμούς και παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά θέλουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι η Βοσνία βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου της για τα προκριματικά του Euro 2012, αλλά και το γεγονός ότι κληρώθηκε μαζί με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014 στη Βραζιλία: 
«Η πρώτη θέση είναι ο στόχος. Έχουμε δύσκολα μπροστά μας, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στην τελική φάση του Euro και μετά θα σκεφτούμε τη Βραζιλία. Ο όμιλος καλός, αλλά η Ελλάδα θα πάει να “χτυπήσει” την πρώτη θέση».

Για τα επεισόδια που γίνονται στην Αγγλία: 
«Δεν ξέρω κάτι. Είμαι εδώ στη Βοσνία. Είδα λίγα πράγματα στις ειδήσεις και νομίζω είναι τρομερά αυτά που γίνονται. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα γίνει κανονικά η πρώτη αγωνιστική της Premier League».

Για τους στόχους της Μάντσεστερ Σίτι: 
«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Στόχος είναι να μπούμε στην τετράδα και να προκριθούμε και πάλι στους ομίλους του Champions League, όπως έγινε φέτος. Έχουμε μια μεγάλη χρονιά μπροστά μας, με πολλά ματς, αλλά στόχοι μας είναι και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ».





Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: