Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ετοιμάζει "βόμβα" με Ορεγιάνα ο Αστέρας Τρίπολης

Μια άκρως εντυπωσιακή μεταγραφή θέλει να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, φέρνοντας στην Ελλάδα, τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό, Φαμπιάν Ορεγιάνα από την Ουντινέζε. Ποιος είναι και τι έχει πετύχει στην καριέρα του.



Έτοιμοι για το μεγάλο "μπαμ" είναι στον Αστέρα Τρίπολης, αν και η περίπτωση με την οποία ασχολούνται οι Αρκάδες είναι πάρα πολύ δύσκολη. Ο λόγος για τον 25χρονο Χιλιανό, Φαμπιάν Ορεγιάνα.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Τρίπολης έχουν καταθέσει πρόταση στον διεθνή μεσοεπιθετικό και περιμένουν την απάντησή του, προκειμένου αν όλα πάνε καλά, να ξεκινήσουν συζητήσεις και με την Ουντινέζε.

Η περίπτωση του Χιλιανού άσου μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η ιταλική ομάδα έδωσε 3.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Οι Αρκάδες φυσικά θα τον ζητήσουν με την μορφή δανεισμού, όμως και πάλι τα εμπόδια είναι αρκετά.

Μην ξεχνάμε πως είναι ένας παίκτης που έχει παίξει στην Πριμέρα Ντιβισιόν με την Χερέθ, ενώ βοήθησε πολύ την Γρανάδα να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας, έχοντας 38 συμμετοχές και 8 γκολ. Πρόκειται για έναν κοντό αλλά... θαυματουργό και θεαματικό ποδοσφαιριστή, με έμφαση στην ταχύτητα.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: