Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

«Ασπρόμαυρη» γιορτή στην Κύπρο

Ο ΠΑΟΚ τίμησε και θα τιμηθεί. Ο Δικέφαλος του Βορρά σεβόμενος την ιστορία της Ανόρθωσης και την τιμή που αυτή του έκανε προσκαλώντας τον στο τουρνουά που διοργανώνει για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, κατεβαίνει σήμερα στην Κύπρο, για να λάβει μέρος σε μια μεγάλη γιορτή.
Μια γιορτή, που θα έχει έντονο ασπρόμαυρο χρώμα ελέω ΠΑΟΚ, ο οποίος θα τιμηθεί με τη σειρά του από τους Κύπριους.
Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην πιο νότια ελληνική γη, όπου ζουν χιλιάδες φίλοι του. Και συμμετέχοντας στο τουρνουά της Ανόρθωσης, δείχνει ότι σέβεται όλους αυτούς τους τρελαμένους ΠΑΟΚτσήδες, που… ζουν και αναπνέουν για μερικές μόνο ώρες δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα.
Η «ασπρόμαυρη» γιορτή θα είναι μεγάλη, θα είναι ξεχωριστή. Θα διαρκέσει δύο ημέρες και θα ξεκινήσει από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, για να συνεχιστεί στα δύο γήπεδα όπου θα παίξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και οπουδήποτε αλλού βρεθούν τα μέλη της.
Μέσα σε όλο αυτό το γιορτινό κλίμα, ο Λάσλο Μπόλονι θα προσπαθήσει να κάνει και πάλι σωστά τη δουλειά του, προσπαθώντας να προβεί σε κάποιες δοκιμές στα δύο 90λεπτα με Απόλλωνα Λεμεσού και Ανόρθωση.
Απόψε το βράδυ, στις 9:30, κόντρα στον Απόλλωνα, στο «Τσίρειο» στάδιο, ο Ρουμάνος τεχνικός ενδέχεται να παρατάξει την ομάδα του, με τους Κρέσιτς, Έτο, Λίνο, Μαλεζά, Σαβίνι, Γκαρσία, Αρίας, Γεωργιάδη, Ρομπέρ, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδη, με βάση όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός ο Τσουκαλάς αντί του Ρομπέρ και να μετατοπιστεί στα άκρα ο Βιεϊρίνια, ή να ξεκινήσουν βασικοί και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές.
Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Μπόλονι θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν αγωνίστηκαν στα δύο παιχνίδια με τη Βαλερένγκα, αλλά και στους νεαρούς παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: