Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Οι χάκερ «Ανώνυμοι» θα επιτεθούν και θα «σκοτώσουν» το Facebook! (BINTEO)

H διεθνούς οργάνωσης χάκερ «Ανώνυμοι" ορκίστηκε πως θα επιτεθεί και θα «σκοτώσει» το Facebook στις 5 Νοεμβρίου!
Οι χάκερ «Ανώνυμοι» θα επιτεθούν και θα «σκοτώσουν» το Facebook! (BINTEO)
Οι "Ανώνυμοι" ευθύνονται για πολλές επιθέσεις σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων τις Amazon, PayPal, MasterCard, Visa, Sony την Ελβετική τράπεζα PostFinance.
Τώρα οι χάκερ μέσω του Twitter και του Youtube ανακοίνωσαν το σχέδιο για την επίθεση στο Facebook. Αν όντος η "Επιχείρηση Facebook" γίνει στην πραγματικότητα, πρόκειται για το μεγαλύτερο κτύπημα που θα δεχθεί η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι "Ανώνυμοι" υποστηρίζουν ότι το facebook είναι "ένοχο" για την κακοδιαχείριση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του. Επίσης, υποστηρίζουν πως τα προσωπικά δεδομένα των 750 εκατομμύρια χρηστών διατίθενται σε κυβερνητικές υπηρεσίες και ότι πωλούνται σε επιχειρήσεις. Προσθέτουν πως έστω και αν κάποιος χρήστης διαγράψει το προφίλ του, τα προσωπικά του δεδομένα φυλάγονται στα αρχεία του Facebook.
«Το Facebook γνωρίζει περισσότερα για εσάς από την οικογένειά σας. Εχει πωλήσει τις πληροφορίες σε κυβερνητικές υπηρεσίες και δίνεται παράνομη πρόσβαση στις επιχειρήσεις πληροφοριών, έτσι ώστε να μπορούν να κατασκοπεύουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», λέει η ανακοίνωση των "Ανώνυμων".
Επίσης, καλούν τον κόσμο να συμμετέχει για να «σκοτώσουν» το Facebook για το καλό της προσωπικής τους ασφάλειας.
Πηγή: shootandgoal.com (κλικ πάνω στη φώτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: