Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ο Χιμένεθ έβαλε… γκάζι


Μια ματιά στον πάγκο της ΑΕΚ κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Ανόθρωση ήταν αρκετή, για να μπορέσει να διαγνώσει κάποιος τις σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ για όσα έβλεπε. Ο Ισπανός τεχνικός βημάτιζε νευρικά, έκανε κινήσεις και προς τον πάγκο και προς το γήπεδο και εύκολα καταλάβαινε κανείς πως ήταν έξαλλος. 

Αμέσως μετά το παιχνίδι εξέφρασε δημοσίως την δυσαρέσκεια του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Και όπως ήταν φυσικό στους παίκτες του πάτησε ένα πρώτης τάξεως… γκάζι, προκειμένου να τους αφυπνίσει. Ο Χιμένεθ τα… έψαλε ένα χεράκι στους κιτρινόμαυρους, ειδικά για την αμυντική τους λειτουργία και τα λάθη τα οποία έγιναν. 

«Η εικόνα που είχαμε στο χθεσινό ματς ήταν απαράδεκτη. Καταλαβαίνω πως υπήρχε ζέστη και κούραση από την προετοιμασία και ότι είχαμε και απουσίες. Αλλά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την συγκεκριμένη εμφάνιση για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν απαράδεκτη. Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται. Λάθη που είναι απαράδεκτο να γίνονται και που είδατε πως κοστίζουν ακριβά. Δεν είναι θέμα ενός ποδοσφαιριστή. Το πρόβλημα ήταν συνολικά στην λειτουργία ολόκληρης της ομάδας».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: