Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Παπαστεριανός: «Να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα»

Ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ο έλληνας μέσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά από την αρχή, πραγματοποιώντας σχετικά καλή εμφάνιση, σε σχέση πάντα με τον κακό Άρη του α΄ ημίχρονου.
Ο 24χρονος μέσος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας αρχικά: «Βρισκόμαστε πολλές μέρες στην Ιταλία και γενικά σε διάφορα μέρη για προετοιμασία και η κούραση είναι εμφανής. Τα φιλικά ήταν πολλά. Σε κάποια ήμασταν καλοί, σε κάποια όχι.
Το ζήτημα είναι να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων» τόνισε ο Παπαστεριανός για να προσθέσει αναφερόμενος στον εαυτό του: «Προσπαθώ ακόμη να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της προπόνησης και σε αυτά που ζητάει από μένα ο προπονητής μου καθημερινά. Μπορώ να βοηθήσω από διαφορετικές θέσεις. Αυτό που θέλω είναι κάθε φορά να φέρνω εις πέρας την αποστολή που δίνει ο κόουτς».
Πορτίγια: «Να είμαστε έτοιμοι στη πρεμιέρα»
«Το φιλικό με την Κάλιαρι μας άφησε μια καλή αίσθηση, παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε και τόσο καλά», ήταν τα λόγια του Κριστιάν Πορτίγια στις χθεσινές του δηλώσεις. Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο στο α΄ μέρος, σημείωσε στη συνέχεια λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή χτίζουμε φυσική κατάσταση και το ζήτημα είναι να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.
Η ομάδα βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. το κακό είναι ότι δεχθήκαμε και πάλι γκολ από στημένη φάση και ίσως πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: