Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

"Ξέρω για Άρη, αλλά..."

O Σέρβος φορ της Μόναχο 1860, Τζόρτζε Ράκιτς, δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του, αλλά όπως τόνισε "τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πάντα είναι στον… αέρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει".
"Ξέρω για Άρη, αλλά..."
«Δεν έχω ακόμη επίσημη πρόταση από τον Άρη, αλλά έχω μάθει ότι άνθρωποι του ρώτησαν για εμένα στη Μόναχο 1860. Με ενημέρωσε ο τεχνικός μας διευθυντής, Φλόριαν Χίντερμπεργκερ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πάντα είναι στον… αέρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να περιμένουμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του.

Ο Ράκιτς υπογράμμισε ότι οι διοικούντες της ομάδας του μετέφεραν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα την πάρει αυτός και όχι η Μόναχο 1860. «Θα ήθελα να παραμείνω στη Μόναχο 1860 και γι’ αυτό πολεμάω σκληρά στις προπονήσεις. Γνωρίζω ότι το συμβόλαιο μου είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει και να φύγω. Η ομάδα μπορεί να θέλει να με διώξει, ωστόσο εγώ αποφασίζω τι θα κάνω. Απέρριψα την πρόταση της ρωσικής Μινσκ και ακόμη μια από τουρκική ομάδα», είπε.
Πηγή: athltikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: