Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

"Πήρα πληροφορίες"

Λακωνικός ήταν ο Λάζλο Μπόλονι μετά το φιλικό με τη Φορτούνα, λέγοντας πως τέτοιου είδους παιχνίδια τον βοηθούν ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας, ενώ τόνισε πως η ομάδα του δουλεύει για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινά σε περίπου έναν μήνα και όχι για να βελτιώνεται από φιλικό σε φιλικό.
"Πήρα πληροφορίες"
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:
Για την εικόνα της ομάδας του:
"Ήταν ένα πολύ καλό ματς για εμάς, γιατί τέτοιου είδους παιχνίδια δίνουν πληροφορίες για το ατομικό και ομαδικό επίπεδο."
Για το τι πρέπει να δουλευτεί στην ομάδα εν όψει των επόμενων φιλικών αγώνων: "Δεν δουλεύουμε για το επόμενο φιλικό παιχνίδι. Δουλεύουμε για την αγωνιστική περίοδο."
πηγή: sportdog.gr

Είναι ακόμα αρχή!!

Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε 3000 οπαδούς του, που έκαναν το γήπεδο... Τούμπα, ηττήθηκε από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-1 στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, δείχνοντας κενά στα μετόπισθεν, σαφώς όμως είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.
Είναι ακόμα αρχή
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος παρατάχτηκε με μία πειραματική ενδεκάδα, κάτι που τον επηρέασε, αφού δεν κατάφερε να φτάσει προς την εστία της Φορτούνα. Αντίθετα,οι Γερμανοί πέρα από το γκολ που πέτυχαν στο 18` με τον Γκριμάλντι ,είχαν και δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει και άλλη φορά, ευκαιρίες που προήλθαν από το αριστερό άκρο της άμυνας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς βελτιωμένος με τον Μπόλονι να ρίχνει στον αγώνα τους βασικούς, όμως «πλήρωσε» για μία ακόμη φορά την αδυναμία του στις στημένες φάσεις με τους Γερμανούς να φτάνουν στο 2-0 με κοντινή προβολή του Λουκίνιαρ μετά από προβολή, ενώ δύο λεπτά μετά θα μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο γκολ.
Στο τελευταίο τέταρτο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του, έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη και στο 81’ μείωσε το σκορ με τον Αθανασιάδη να κοντρολάρει άψογα τη σέντρα του Φωτάκη και να εκτελεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στη συνέχεια κυνήγησε την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Χαλκιάς, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Ιντζίδης, Έτο, Κουρδάκης, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Αποστολόπουλος, Ρομπέρ, Μωϋσιάδης
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Γλύκος, Έτο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Λίνο, Αρίας, Ίβιτς, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
πηγή: sportdog.gr

«Το μπάσκετ είναι το άθλημα του Έλληνα»

Για την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωμπάσκετ μίλησε μεταξύ άλλων ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου.
«Το μπάσκετ είναι το άθλημα του Έλληνα»
Κώστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, ανακοίνωσε χθες τους 16 παίκτες που θα παλέψουν για να μπουν στη δωδεκάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Και είσαι μέσα σε αυτούς. Το περίμενες;
«Για κάθε Έλληνα αθλητή το να αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα νομίζω πως είναι ύψιστη τιμή και ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Έχω αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικής και πλέον επόμενος στόχος μου είναι να παίξω με την Εθνική Ανδρών σε μια μεγάλη διοργάνωση. Το αν το περίμενα ή όχι δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι πως το ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην προεπιλογή και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην προετοιμασία της ομάδας».
Και λογικά ο στόχος σου είναι να βρεθείς στην τελική 12αδα, έτσι δεν είναι;
«Όπως και τις άλλες δύο φορές που κλήθηκα, τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια δηλαδή, ούτε για πλάκα πάω στην προετοιμασία, ούτε να περάσω το καλοκαίρι μου, ούτε να κάνω προπόνηση στο υψηλότερο επίπεδο. Πάω στην προετοιμασία με στόχο να δώσω το 110% των δυνάμεων μου και ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει εάν θα πρέπει να είμαι ή όχι στη 12αδα. Εγώ το μόνο που έχω ως στόχο είναι να δώσω τα πάντα μέσα στο παρκέ. Θέλω να πιστεύω πως θα καταφέρω να βρεθώ στην τελική 12αδα».
Στον Ολυμπιακό πήρες αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος. Πιστεύεις πως αυτό θα σε βοηθήσει στην παρουσία σου στην Εθνική ομάδα;
«Με βοήθησε η χρονιά που έκανα στον Ολυμπιακό φέτος. Και πέρσι είχα μεγάλη βοήθεια και φέτος. Φέτος κατάλαβε αυτό που λένε όλοι. Δηλαδή είναι καλές οι προπονήσεις, αλλά το να αγωνίζεσαι σε επίσημα ματς σε αλλάζει επίπεδο. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ φέτος αγωνίστηκα αρκετά και στις τρεις διοργανώσεις και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ».
Η φετινή χρονιά στην Εθνική ομάδα φαίνεται να είναι… μεταβατική. Αν κρίνει κανείς από τις απουσίες που θα μας ακολουθούν πλέον για πάντα. Όπως αυτές των Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή, Παπαλουκά. Πως βλέπεις τη φετινή προσπάθεια λοιπόν;
«Σίγουρα οι απουσίες είναι πολύ μεγάλες. Θεωρώ πως υπάρχει ένα μείγμα παικτών νεότερων και λίγο μεγαλύτερων σε ηλικία, κάτι που μπορεί να μας δώσει αυτά που θέλουμε μέσα στο παρκέ».
Φέτος στην ομάδα θα έχει και συμπαίκτες που τους γνωρίζεις πολύ καλά. Αναφέρομαι στους Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη που έχετε αγωνιστεί μαζί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.
«Νιώθω πολύ ωραία γι’ αυτό. Θεωρώ πως η παρουσία τους θα με κάνει να νιώσω πιο άνετα, πιο όμορφα γιατί είναι παιδιά με τα οποία έχω παίξει πολλά χρόνια μαζί και ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου».
Οι «μικροί» είστε πλεον αρκετοί στην Εθνική. Να αισιοδοξούμε για… την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ;
«Θεωρώ πως υπάρχει επόμενη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ. Έρχεται μια αρκετά καλή φουρνιά από πίσω η οποία έχει δείξει με τα αποτελέσματα της και τις επιτυχίες της πως μπορεί να τα καταφέρει. Έχουμε αποδείξει ως ομάδα τι μπορούμε να καταφέρουμε και υπάρχουν και άλλα παιδιά που έρχονται όπως οι Κατσίβελης, Γεωργάκης, Χρυσικόπουλος, αλλά και πολλοί ακόμη».
Κώστα η οικονομική κρίση που έχει πλήξει και το μπάσκετ… «αναγκάζει» και τους δύο μεγάλους (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό) του αθλήματος να ρίξουν το μπάτζετ τους. Εκτιμάς πως είναι η μεγάλη σας ευκαιρία, εσείς όλοι της επόμενης γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, να βγείτε μπροστά και να αρπάξετε την ευκαιρία;
«Η αλήθεια είναι πως όπως εξελλίσονται τα πράγματα, δεν θα έχουμε μπροστά μας παίκτες με υψηλά συμβόλαια. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Το θέμα κατά τη γνώμη μου είναι κατά πόσο και εμείς θα αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν από τις ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε μέσα στο παρκέ και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Σίγουρα δεν είναι ωραία όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και στο άθλημα, αλλά από την άλλη δεν καταλαβαίνω και όσους μιλάνε υποτιμητικά για το άθλημα λόγω της οικονομικής κρίσης. Ακούγονται άσχημα λόγια για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως αυτό είναι το άθλημα μας. Το μπάσκετ είναι το άθλημα του Έλληνα και δεν θα πρέπει στην πρώτη “ευκαιρία” να το χτυπάμε. Το μπάσκετ έχει φέρει αμέτρητες επιτυχίες στη χώρα. Είναι το άθλημα μας και πρέπει όλοι να το προστατεύουμε, όχι να το χτυπάμε».
Σχεδόν ενάμισης μήνας απομένει για το πρώτο τζάμπολ στο Ευρωμπάσκετ. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά τι μπορούμε να πούμε γι’ αυτή τη διοργάνωση; Ποιοι στόχοι;
«Όντως είναι ακόμη πολύ νωρίς. Δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα σε μια προετοιμασία ενός μήνα. Στην ομάδα έχουμε και έμπειρους παίκτες και παιδιά με πολύ ενέργεια. Είναι στο πετσί μας να πρωταγωνιστούμε, οπότε θεωρώ πως θα πάνε όλα καλά».
Πηγή: gazzetta.gr

Τα γράφαμε για "μπόμπες" και Μαρινάκη!!

"Μπόμπες" όπως λέει και μια ψυχή περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά δεν βλέπει να σκάνε. Όποιος διαβάζει Sportdog ξέρει πώς θα κινηθούν οι ερυθρόλευκοι στο παζάρι εδώ και ενάμιση μήνα.
Τα γράφαμε για "μπόμπες" και Μαρινάκη
Τα έχουμε γράψει και δικαιωνόμαστε. Δεν πρόκειται να ξοδέψει πολύ χρήμα στις μεταγραφές ο Ολυμπιακός. Μέχρι τώρα έχει αγοράσει τον Φέισα με 1.5 εκατομμύριο (άσε τι λένε από τον Πειραιά) και τα Σερβάκια με λιγότερο από 800.000 ευρώ.
Δανεικός ο Μαρκάνο και ελεύθεροι οι Κοστάντζο και Δασκαλάκης. Ελεύθερος είχε έρθει και ο Χαβίτο. Το πιθανότερο είναι να πάρει κανά δυο ελεύθερους ακόμα εκτός του αμυντικού χαφ και μετά τέλος.
Αν πουληθεί ο Βασίλης Τοροσίδης και μπουν στα ταμεία 3-4 εκατομμύρια ευρώ, ένα μέρος αυτών θα δαπανηθεί για μεταγραφή που θα κάνει το σχετικό πάταγο αλλά μην περιμένετε τίποτα εξωπραγματικό...
πηγή: sportdog.gr

Mπολάδο ή Μάντζιος;

Ίσες πιθανότητες για να αποκτηθούν από τον Άρη έχουν αυτή τη στιγμή ο Ιβάν Μπολάδο και ο Βαγγέλης Μάντζιος.
Mπολάδο ή Μάντζιος;
Βέβαια, είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει διάθεση να γίνει ιδιαιτέρως μεγάλη προσφορά στον Ισπανό...
Πηγή: sentra-goal.gr

«Και φέτος τίτλο, μην… χαλάσω το σερί»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε από το Ζέεφελντ για τον «νέο» Ολυμπιακό, αλλά και για την επιθυμία του να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα και να μην χαλάσει το σερί που έχει δημιουργήσει…

«Και φέτος τίτλο, μην… χαλάσω το σερί»
Ο Βάσκος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου από την Αυστρία και αρχικά αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα: «Σήμερα το πρόγραμμά μας ήταν χαλαρό καθώς προερχόμασταν από ταξίδι με αεροπλάνο και πούλμαν. Εδώ θα δουλέψουμε κυρίως στην τακτική, αλλά και στη φυσική κατάσταση. Στο Ρέντη τις προηγούμενες ημέρες κάναμε καλή δουλειά με πολύ τρέξιμο και σχεδόν καθόλου μπάλα καθώς προερχόμασταν από μεγάλο διάστημα διακοπών. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε περισσότερο και με μπάλα».

Στην συνέχεια ο Βαλβέρδε μίλησε πιο συγκεκριμένα για το τι ακριβώς θα δουλέψει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία και τι στην Ολλανδία: «Εδώ στο Σέεφελντ, στόχος μας είναι οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας και του παιχνιδιού μας. Επίσης θέλουμε να δουλέψουμε και σε κάποια πράγματα τα οποία πέρυσι κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν τα κάναμε όσο καλά θα θέλαμε. Στην Ολλανδία όπου θα δώσουμε και τα φιλικά θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας».

Τέλος, όσον αφορά την παρουσία του στην ομάδα για δεύτερη διαδοχική χρονιά σχολίασε: «Την πρώτη φορά που ήλθα κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα, το ίδιο και πέρυσι, ελπίζω να μην το χαλάσω εφέτος. Θα μου άρεσε να πανηγυρίσουμε και εφέτος τον τίτλο!».

«Σκουλαρίκι» τα κινητά!!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να δίνει το πρώτο του φιλικό κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο ο Παντελής Κωνσταντινίδης που βρίσκεται στην κερκίδα έχει αλλού το μυαλό του…
«Σκουλαρίκι» τα κινητά!
Κατά την διάρκεια του ματς συνομιλεί συνεχώς στο κινητό, ενώ η κάμερα τον «έπιασε» κάποια στιγμή πρώτα να σηκώνει το ένα τηλέφωνο και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας του να παίρνει προβληματισμένος από άλλη συσκευή.

Πιθανότατα αυτός ο «αναβρασμός» να αφορά και την υπόθεση Βιτόλο, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του Ισπανού με τον Ζαγοράκη.
πηγή: sportdog.gr

Έλεκ, ο αντί-Βιτόλο;

Ανεξαρτήτως το ποια κατάληξη θα έχει τελικά το θέμα της παραμονής ή όχι του Βίκτορ Βιτόλο στον ΠΑΟΚ, στον "Δικέφαλο" εξετάζουν ήδη την περίπτωση του Άκος Έλεκ, ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Ισπανού.
Έλεκ, ο αντί-Βιτόλο;
O 23χρονος διεθνής Ούγγρος μέσος αγωνίζεται στη Βιντεοτόν ωστόσο δε θα απαιτηθεί μεγάλο ποσό για την αποζημίωση της ουγγρικής ομάδας, εφόσον η περίπτωση προχωρήσει.
Πηγή: sentra-goal.gr

"ΠΑΟΚ σ` αγαπώ" και στο Ντίσελντορφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ΠΑΟΚτσήδικη εξέδρα που έχει στηθεί "Πολ Τζέινς Στάντιον" του Ντίσελντορφ!
"ΠΑΟΚ σ` αγαπώ" και στο Ντίσελντορφ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γίνεται "Περιστεριώτης" ο Ζουέλα!!

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα θα είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Ατρόμητου τις επόμενες ημέρες.
Γίνεται "Περιστεριώτης" ο Ζουέλα!
Ο αμυντικός από την Αγκόλα θα αποκτηθεί από την ομάδα του Περιστερίου ως δανεικός. Οι όποιες διαφορές υπήρξαν ανάμεσα στις δυο πλευρές ξεπεράστηκαν και πλέον ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή.
Ο Ατρόμητος θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη. Τις προσεχείς ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η απόκτησή του.
Πηγή: novasports.gr

"Έχω κι άλλες προτάσεις", λέει τώρα ο Σάντσεζ!!

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Κάρλος Σάντσες, με νέες του δηλώσεις διευκρίνισε πως έχει στα χέρια του προσφορές και από άλλες ομάδες, τις οποίες θα εξετάσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή...
"Έχω κι άλλες προτάσεις", λέει τώρα ο Σάντσεζ
Ο Κολομβιανός αμυντικός χαφ της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες μιλώντας σε ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής τόνισε αρχικά: «Είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο έχουμε και άλλες προσφορές και είμαστε ανοιχτοί να τις ακούσουμε όλες». Ο διεθνής παίκτης συνέχισε λέγοντας ότι «μπορώ να παίξω οπουδήποτε.
Έχω αυτήν την ικανότητα. Προς το παρόν όμως είμαι αφοσιωμένος στο Κόπα Αμέρικα και την Κολομβία. Μετά θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για το μέλλον μου». Με αυτόν τον τρόπο ο Σάντσες γνωστοποίησε πως υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον διεκδικούν και ενώ ήδη τα πράγματα είχαν γίνει δύσκολα για τον Ολυμπιακό.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό!!

Η διαφορά στα χρήματα που θα πάρει αν μείνει στον ΠΑΟΚ και στο ποσό που του δίνει ο Εργοτέλης, αποτελεί το "αγκάθι" για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στους Κρητικούς.
Δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό
Όπως προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση, ο Εργοτέλης προσφέρει στον Κουτσιανικούλη ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ και ο παίκτης απαντά ότι από τον ΠΑΟΚ φέτος θα έπαιρνε 250.000 ευρώ συν τα μπόνους.
Ο Εργοτέλης δεν μπορεί να καλύψει αυτό το ποσό και στην αυριανή νέα επαφή μεταξύ των τριών πλευρών ίσως να ζητηθεί από τον ΠΑΟΚ να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη.
Πηγή: paok24.gr

"Ρώσος" κι επίσημα ο Λουκάς!!

Παίκτης της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και επίσημα είναι από το βράδυ του Σαββάτου ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.
"Ρώσος" κι επίσημα ο Λουκάς
Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ για τα δύο επόμενα χρόνια ενώ παράλληλα φιλοξενεί μεγάλο αφιέρωμα στην καριέρα και τα επιτεύγματα του παίκτη.

Είναι… τρελοί οι ΠΑΟΚτσήδες!!

Μοναδική ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι περίπου 3.000 φίλοι του ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στο Ντίσελντορφ κόντρα στην τοπική Φορτούνα.

Είναι… τρελοί οι ΠΑΟΚτσήδες!
Το πέταλο των φιλοξενουμένων είναι ασφυκτικά γεμάτο, ενώ αρκετοί φίλοι του «Δικεφάλου» βρίσκονται διασκορπισμένοι στις άλλες κερκίδες.

Μάλιστα, μόλις βγήκαν οι δύο ομάδες στο χορτάρι άναψαν δεκάδες καπνογόνα και το πέταλο θύμισε κάτι από Τούμπα και «Θύρα 4».
πηγή: sportdog.gr

Κι όμως, λεφτά υπάρχουν…!!Κι όμως, λεφτά υπάρχουν…!!

…άλλα όχι για τους Έλληνες, για τους Μουσουλμάνους, αφού η κυβέρνηση εγκρίνει 15 εκ. ευρώ για ανέγερση τεμένους.
Κι όμως, λεφτά υπάρχουν…
Τη στιγμή που εκατομμύρια Έλληνες «ματώνουν» καθημερινά για να «φέρουν βόλτα» τα οικονομικά τους, τη στιγμή που η κυβέρνηση περνάει το ένα μετά το άλλο τα πιο σκληρά μέτρα, που έχει ζήσει σε οικονομικό επίπεδο, ο ελληνικός λαός στη σύγχρονη ιστορία, φαίνεται πως η ξακουστή ρήση του πρωθυπουργού (πριν τουλάχιστον διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα άδεια ταμεία) «λεφτά υπάρχουν», ισχύει.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο newstoday.gr

«Γυρνάμε στην εποχή της σαρδέλας…»

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Χίου με ανακοίνωση παίρνει θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ και αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ βαδίζει ξανά στον δρόμο της παρακμής…
«Γυρνάμε στην εποχή της σαρδέλας…»
Αναλυτικά:

"Οι εξελίξεις τρέχουν. Ο ΠΑΟΚ διαλύεται. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Γυρνάμε στην εποχή της σαρδέλας. Ξεπουλιέται η περιουσία της ομάδας μας εξαιτίας συσσωρευμένων χρεών. Οι διαχειριστές φαίνεται ότι δεν έκαναν χρηστή διαχείριση. Δεν μας ενδιαφέρουν οι προθέσεις το αποτέλεσμα μετράει πάντα. Πέρσι η χρονιά χάθηκε με τις επιλογές των προπονητών. Φέτος πάλι το ίδιο πάει να συμβεί με την αποδυνάμωση της ομάδας. Και πέρσι και φέτος χαλάει το καλό κλίμα που υπάρχει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, με ευθύνη της διοίκησης. Αφού η μαύρη τρύπα των χρεών μεγάλωνε, γιατί σπαταλούσατε χρήματα σε μεταγραφές τύπου Κουτσιανικούλη και Σαλπιγγίδη;
Εμείς σαν οπαδοί συγκεκριμένα πράγματα ζητούσαμε, και όλο αυτόν τον καιρό, τα παρουσιάζαμε από τα άρθρα και τις ανακοινώσεις μας:
1. Καλή και σφιχτή διαχείριση των χρημάτων της ΠΑΕ, αφού στόχος ήταν και είναι η οικονομική εξυγίανση.
2. Ρήξη με τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και δυνατή αυτόνομη φωνή.
3. Μη παρουσία εντός της ομάδας ατόμων όπως ο Γκαγκάτσης και ο Σαλπιγγίδης για ηθικούς λόγους.
Τίποτα από αυτά δεν έγινε και ο ΠΑΟΚ βαδίζει ξανά στο δρόμο της παρακμής. Δηλώνουμε σύμφωνοι και αλληλέγγυοι στην συμβολική κατάληψη της Τούμπας. Ο λαός είναι τελικά ο μόνος θεματοφύλακας της ιστορίας του συλλόγου".

Αρκεί ένα τηλεφώνημα;

Επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ η τηλεφωνική παρέμβαση των υποψήφιων επενδυτών στην υπόθεση Βιτόλο, ωστόσο το πρόβλημα στο οικονομικό παραμένει.
Αρκεί ένα τηλεφώνημα;
Εξελίξεις θα υπάρχουν πολύ σύντομα στην υπόθεση του Βίκτορ Βιτόλο, καθώς από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης κατά την διάρκεια του ραντεβού με τον Ισπανό άσο, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Γιώργο Σαχπατζίδη, ο οποίος ζήτησε την παραμονή του παίκτη και ανέφερε πως θα βοηθήσει οικονομικά στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Οι υποψήφιοι επενδυτές όμως, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα χρήματα που οφείλει ο «Δικέφαλος» στον Βιτόλο από την περσινή χρονιά και όχι το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν, που είναι το βασικό πρόβλημα.

Ο Βιτόλο δεν δέχεται μείωση στις αποδοχές του και για αυτό επιθυμεί να παραμείνει ελεύθερος. Το ραντεβού δεν έχει ολοκληρωθεί και περιμένουμε νεότερα…
πηγή: sportdog.gr

Χείρα βοηθείας από Σάλκε σε Τβέντε!!

Διατεθειμένη να βοηθήσει την Τβέντε είναι η Σάλκε, με το να της παραχωρήσει το γήπεδό της, στην περίπτωση που η ολλανδική ομάδα χρειαστεί νέα έδρα για κάποιο διάστημα, μετά την κατάρρευση μέρους της οροφής του σταδίου «Ντε Γκρολς Βέστε», που είχε τραγική κατάληξη με τον θάνατο δύο εργατών και τον τραυματισμό άλλων 16.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της δευτεραθλήτριας Ολλανδίας σκέφονται πολύ σοβαρά να ζητήσουν από τη Σάλκε την παραχώρηση της "Φέλτινς Αρένα", προκειμένου να δώσουν εκεί τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γήπεδο της ομάδας του Γκελεζενκίρχεν απέχει μόλις μία ώρα από το Ενσέντε, που είναι η βάση της Τβέντε. «Εάν μας έρθει τέτοιο αίτημα, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αποδεκτό και να τους βοηθήσουμε», τόνισε ο μάνατζερ της Σάλκε, Πέτερ Πέτερς, στη γερμανική εφημερίδα "Westdeutsche Allgemeine Zeitung".

Αυτός ο χρόνος μένει...!!

Στην αποκάλυψη πως η ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα είναι και η τελευταία του στη Βέρντερ Βρέμης, προσχώρησε ο Τιμ Βίζε.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μίλησε στην εφημερίδα Bild και τόνισε πως προτεριαότητα του είναι να παραμείνει στο σύλλογο, αλλά οι διοικούντες δεν έχουν χρήματα...

«Όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσω το επόμενο καλοκαίρι», είπε αρχικά στην «Bild». «Θα ήθελα πραγματικά να παραμείνω εδώ. Το σκέφτηκα πολύ αυτό. Απλά δυστυχώς η ομάδα δεν έχει τα χρήματα για να ανανεώσει το συμβόλαιό μου», εξήγησε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Φινάλε πρώτης εβδομάδας!!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων για την Ξάνθη. Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που διήρκησαν 2,5 μέρες στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα ασκήσεων. 

Στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου το τεχνικό team επέλεξε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης αρχικά και στη συνέχεια ακολούθησαν τα αερόβια παιχνίδια κατοχής μπάλας. Λάζαρος Γκατσολάρι και Δήμος Μπαξεβανίδης έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης δείχνοντας ότι ξεπερνούν τα προβλήματά τους.

Παρών σε όλες τις προπονήσεις ήταν και ο γυμναστής – πλέον - της Ακαδημίας της Ξάνθης, Ηλίας Καραλίδης που από φέτος έχει την εποπτεία της φυσικής κατάστασης των νεαρών αθλητών των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

Για την Κυριακή υπάρχει ρεπό ενώ από την Δευτέρα ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις της 
Ξάνθης (πρωί – απόγευμα) με τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Πηγάδια, μέχρι την αναχώρησή τους για την Κύπρο. 
πηγή: theplayer.gr

Πήρε Λορέ η Παλέρμο!!

Την επιθετική της γραμμή με την απόκτηση του Ινάσιο Λορέ ενίσχυσε η Παλέρμο.

Η ομάδα της Σικελίας τα βρήκε σε όλα με τη Ντεφεσνόρ Σπόρτινγκ για τη μεταγραφή του 20χρονου περιφερειακού επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 5ετους διάρκειας.

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Η Παλέρμο είναι μια σπουδαία ομάδα και έχω ακούσει τα καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της», δήλωσε ο Ουρουγουνός .

«Κόκκινη κάρτα» σε τρεις διαιτητές!!

Γιώργος Δαλούκας, Μιχάλης Ντάκος και Κώστας Παπασταμάτης έκαναν αιτήσεις για να λάβουν μέρος στα σεμινάρια, όμως είδαν την «κόκκινη κάρτα» της ΚΕΔ για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Κοινός παρανομαστής ότι δεν πληρούν τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό, καθώς έπρεπε να ήταν στους πίνακες μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-11.

Το διοριστήριο του Δαλούκα ανακλήθηκε μετά από επιστολή που έστειλε στο ΔΣ της ΕΠΟ, στην οποία χρησιμοποιούσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς ενώ έθιγε ακόμη και συναδέλφους του διαιτητές. Λέγεται ότι και η ΚΕΔ τον διέγραψε αλλά η απόφαση δεν ανακοινώθηκε δημόσια.

Ο Μιχάλης Ντάκος (Ξάνθης) βγήκε εκτός πινάκων πέρσι το καλοκαίρι. Η αποπομπή του αποτέλεσε έκπληξη, με δεδομένο ότι τη σεζόν 2009-10 είχε πάρει αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Όμως ούτε αυτός έχει δικαίωμα να επιστρέψει.

Η περίπτωση του Κώστα Παπασταμάτη (Αθηνών) είναι διαφορετική. Είχε πάρει μεταγραφή για την Κύπρο, όπου μετατέθηκε λόγω επαγγέλματος (σ.σ. στρατιωτικός), επέστρεψε στην Αθήνα και επιθυμούσε να αξιολογηθεί.

Η κατάσταση για κάποιον από τους παραπάνω μπορεί να αλλάξει μόνο με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν γίνονται αυτά! (video)

πηγή: theplayer.gr

Όλοι μας έχουμε δει τα πλέον απίστευτα αυτογκόλ στο ποδόσφαιρο. Όμως, πολλοί τερματοφύλακες δεν βάζουν μυαλό και μας... χαρίζουν απλόχερα το γέλιο!

Στην αναμέτρηση Κρίβμπας-Βολίν ο τερματοφύλακας Βίταλι Νεντίλκο είχε όλο το χρόνο να παρατηρήσει την τροχιά και την ταχύτητα της μπάλας από το γύρισμα από το κέντρο (!) του Όλεχ Χεράσιμιουκ, αλλά υπέπεσε σε γκάφα...

Δείτε το:

Η Λαρίσα απειλεί ότι… θα γδυθεί!!

Ποιες είσαστε εσείς κυράδες μου που θα τα βάλετε με τη μία και μοναδική Λαρίσα Ρικέλμε; Και ποιος σας είπε ότι θα μπορέσετε να της πάρετε τη θέση στην… παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή; Κοντολογίς ποιες είναι αυτές οι Περουβιανές χορεύτριες που κάνουν σόου στα γήπεδα της Αργεντινής; Είναι αυτές που τελικά κινδυνεύουν από την Λαρίσα Ρικέλμε. 

Η Παραγουανή βλέποντας την Ιρίνα και την Ντέιζι να εκθέτουν τα… υψίπεδα τους στα γήπεδα της Αργεντινής, πέρασε στην αντεπίθεση και… απείλησε ότι θα γδυθεί. Δήλωσε ότι αν η Παραγουάη πάρει το τρόπαιο θα γδυθεί στο κέντρο του γηπέδου. Βαριά κουβέντα; Πολύ βαριά! Όχι γιατί θα γδυθεί, αυτό δεν χρειάζεται να πάρει η Παραγουάη το Κόπα για να το κάνει. Απλά είναι δύσκολο να το πάρει. 
Τέλος, πάντων, επειδή εμείς είμαστε με τη Λαρίσα, σας θυμίζουμε ένα παλαιότερο βίντεο με την Παραγουανή καλλονή να ποζάρει στα χρώματα της σημαίας της χώρας της… 
 
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

 

Θέλει Μαρικά η Λοκομοτίβ!!

Για την απόκτηση του Τσιπριάν Μαρικά αναμένεται να κινηθεί η Λοκομοτίβ Μόσχας, όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα.

Ο Ρουμάνος επιθετικός της Στουτγκάρδης έχει σκοράρει μόλις 30 γκολ σε 133 ματς την τελευταία τετραετία και γι' αυτό το λόγο οι διοικούντες άναψαν το «πράσινο φως» για να του βρει ομάδα ο ατζέντης του.

Η ρώσικη ομάδα δεν είναι η πρώτη που θέλει να τον κάνει δικό της, καθώς τον Ιανουάριο ενδιαφέρθηκε και η Ζενίτ, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεση.

«Θέλει Γουάιτ ο Ολυμπιακός»

Τον MVP και πρώτο σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, Τζέιμς Γουάιτ εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketinside.com». Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ ανήκει στην Ντίναμο Σάσαρι με την οποία δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του. 

Ο λόγος είναι ότι επιδιώκει να συμφωνήσει με ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν και το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. 

Πιέσεις της Λίγκα Αντριάτικα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!!

Έντονες πιέσεις σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό προκειμένου να λάβουν μέρος στην ερχόμενη Αδριατική Λίγκα άσκησαν οι παράγοντες της  διοργάνωσης όπως αποκαλύπτει ο Γενικός Διευθυντής της Λίγκας, Ρόμαν Λίσατς στην σλοβένικη ιστοσελίδα siol.net!

Με δεδομένο ότι η Μακάμπι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συμμετοχής στη Λίγκα Αντριάτικα, οι παράγοντες της διοργάνωσης έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να πείσουν τους δύο «αιωνίους» της Ελλάδας να ακολουθήσουν το παράδειγμα της πρωταθλήτριας Ισραήλ ως μιά διέξοδο προκειμένου να συμμετέχουν σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!

«Είχαμε σοβαρές συνομιλίες, και ασκήσαμε μεγάλη πίεση σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την είσοδο στο πρωτάθλημα μας, όμως ήταν αδύνατο το τρέχον έτος. Το πρόβλημα της κακής ποιότητας στα εγχώρια πρωταθλήματα υποχρεώνει πολλές ομάδες να βλέπουν ως λύση τα περιφερειακή πρωταθλήματα κάτι που τόνισε προσφάτως και ο πρόεδρος της Μακάμπι. Εκτιμώ ότι το πρωτάθλημα μας έχει ευοίωνο μέλλον» είπε ο Λίσατς κι άφησε ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον: «Δεν θέλω να κάνω καμία πρόβλεψη αλλά πιστεύω ότι η πόρτα μας θα ανοίξει και για άλλες ομάδες».

Το 360 του Κόμπε (video)

Μπορεί προ ημερών να υποβλήθηκε σε ακόμα μία εγχείρηση για το μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, όμως ο Κόμπε Μπράιναντ δεν σταματά να δείχνει την αξία του όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Ο σούπερ σταρ των L.A. Lakers επισκεφτηκε την ακαδημία που διατηρεί και αποφάσισε να δώσει λίγο θέαμα στους μικρούς θαυμαστές του...

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, δείτε το:
πηγή: theplayer.gr

Ενίσχυση για Σέλτικ!!

Στην απόκτηση του Βίκτορ Γουανιάμα προχώρησε η Σέλτικ, η οποία πιστεύει πως ο μέσος από την Κένυα θα κάνει τη διαφορά στο προβληματικό της κέντρο.

Ο 20χρονος αμυντικός μέσος έδωσε πολύ καλά στοιχεία κατά τη θητεία του στο βελγικό πρωτάθλημα και την Μπέρσοτ (παλιά Γκέρμιναλ) και οι «καθολικοί» αποφάσισαν να δαπανήσουν περί τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος υπέγραψε 4ετες συμβόλαιο με άγνωστες οικονομικά απολαβές και από τη στιγμή που πήρε την απαραότητη άδεια εργασίας, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση όταν η Σέλτικ επιστρέψει από την Αυστραλία, όπου βρίσκεται για τουρνουά.

Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους…υπουργούς!!

Τελικά δεν μας λέγανε ψέματα… «λεφτά υπάρχουν», απλά όχι για εμάς!
Θέλετε απόδειξη; Σε 5 εκατομμύρια 800 χιλιάδες ευρώ ανέρχεται το κόστος των μετακινήσεων υπουργών με κυβερνητικά αεροσκάφη από το Μάρτιο του 2010 και για έναν χρόνο!

Περισσότερα στο www.prionokordela.gr

«Συνεχίζει να απασχολεί την Στόουκ ο Τοροσίδης»

Ο Βασίλης Τοροσίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί αποδεδειγμένα την Στόουκ. Σύμφωνα λοιπόν με την «Daily Mail» και όπως αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα «fansfc.com», ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο του αγγλικού συλλόγου μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο της μεταγραφής του Σκοτ Νταν από τη Μπέρμιγχαμ. 

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο προπονητής ων «Πότερς» να στρέψει την προσοχή του στον «Τόρο», ο οποίος όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι Άγγλοι έχει ρήτρα αποδέσμευσης 6,3 εκατομμυρίων λιρών.

 

Σιλβέστρ μέσω Γένοβας για Μίλαν!!

Οι καλές σχέσεις της Μίλαν με τη τζένοα λόγω των... «τραμπών» της τελευταίας διετίας, έφερε στο φως μια ακόμα μεταγραφή μεταξύ των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Tζένοα κινείται για την απόκτηση του Mατίας Σιλβέστρ της Κατάνια, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους σέντερ μπακ την περσινή σεζόν.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Αργεντινός άσος θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά στους «ροσομπλού» και έπειτα θα πάρει την άγουσα προς το Μιλάνο, καθώς οι δύο σύλλογοι φέρονται να τα έχουν βρει από τώρα στην από κοινού απόκτηση του με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

Ίδωμεν...
πηγή: theplayer.gr

«Ρωμαίος» και τυπικά ο Λαμέλα!!

Μπορεί στις Μίλαν, Νάπολι και Τσέλσι να μην... έκανε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αξίζει μια ευκαιρία στην Ευρώπη. Η Ρόμα δίνει αυτή τη δυαντότητα στον Ερίκ Λαμέλα, τον οποίο απέκτησε από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο νεαρός χαφ είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του την τελευταία διετία και είχε στρέψει τα βλέμματα πάνω του. Ωστόσο, η κακή πορεία των «εκατομμυριούχων», η οποία οδήγησε και στον υποβιβασμό, «πάγωσε» τους ενδιαφερόμενους.

Έτσι, οι «τζιαλορόσι» κίνησαν γρήγορα τις διαδικασίες και τον έκαναν δικό τους έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία μπορεί να γίνουν 14εκ. μαζί με κάποια μπόνους και κάποιο αριθμό συμμετοχών.

Αναφορικά με το συμβόλαιο του 19χρονου, υπέγραψε για πέντε χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

«Μιλάνε με άλλες ομάδες Μπέντνερ και Αλμούνια»

Το γεγονός ότι εδώ και καιρό έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται από τον Αρσέν βενγκέρ, έχει στρέψει τους Μάνουελ Αλμούνια και Νίκλας Μπέντνερ να αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει χάσει τη θέση του από τον Φαμπιάνσκι, ενώ ο Μπέντνερ δεν παίρνει ευκαιρίες λόγω της παρουσίας των Φαν Πέρσι και Σαμάκ.

Αμφότεροι θέλουν να αποχωρήσουν με το Δανό σέντερ φορ να έχει προτάσεις από όλη την Ευρώπη, ενώ τον Ισπανό γκολκίπερ να συζητάει με μεσαίες ομάδες της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται πιο συγκεκριμένες εξελίξεις...

"Ψάχνεται" για Αγγλία ο Νέμεθ!!

Στην Αγγλία αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Κρίστιαν Νέμεθ, σύμφωνα με πληροφορίες.
"Ψάχνεται" για Αγγλία ο Νέμεθ
Ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει της νέας σεζόν και έτσι δεν ακολούθησε την αποστολή στο Ζέεφελντ.
Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων" έχει μείνει στην Αθήνα και προπονείτε μόνος του στο Ρέντη, ψάχνοντας παράλληλα, μαζί με τον μάνατζερ του, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ατζέντης του μιλά με πολλές ομάδες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα. Ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ως δανεικός τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: novasports.gr

Φορτούνα Ντίσελντορφ - ΠΑΟΚ!!

Η 11άδα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Φορτούνα: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Ιντζίδης, Σακελλαρίου, Αποστολόπουλος, Κουρδάκης, Τσουκαλάς, Γεωργίου, Έτο, Ρομπέρ, Μωυσιάδης
Πηγή φωτό: paok24.gr

Βιτ-ολική ανατροπή;

Στο… παραπέντε φαίνεται να χαλάει η μεταγραφή του Βίκτορ Βιτόλο στον Παναθηναϊκό. Οι νέοι επενδυτές του «Δικεφάλου» ενημέρωσαν πως δίνουν τα χρήματα για να μείνει στην ομάδα!

Βιτ-ολική ανατροπή;
Ανατροπή της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του Βιτόλο, ο οποίος δεν δέχθηκε τη μείωση στις αποδοχές του και ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες είχε ήδη μιλήσει με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, στην συνάντηση που έχει αυτή την ώρα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη έγινε η… έκπληξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzeta.gr, την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κάθονταν στο ίδιο τραπέζι με τον Ισπανό και τους μάνατζερ του για το καθοριστικό μίτινγκ, χτύπησε το κινητό τηλέφωνο του «Ζαγόρ».
Στην άλλη γραμμή ήταν οι υποψήφιοι αγοραστές της ΠΑΕ κ.κ Φλωρίδης και Ταχπατζίδης, οι οποίοι ζήτησαν από τον Ζαγοράκη να κρατήσει τον παίκτη και να καλύψουν αυτή την διαφορά στο συμβόλαιο!

Το ραντεβού είναι ακόμα σε εξέλιξη…

Την είδαμε.... και πάθαμε ατύχημα...! (ΦΩΤΟ)

Έχει ανέβει που έχει ανέβει η θερμοκρασία... ήρθε και η Μελίσα Σάτα, να την εκτοξεύσει στα ύψη..!

Την είδαμε.... και πάθαμε ατύχημα...! (ΦΩΤΟ)
Πολλοί μπορεί να έχετε πετύχει την αιθέρια αυτή ύπαρξη σε κάποιες από τις φωτογραφήσεις της ως μοντέλο.. αλλά όσοι ασχολούνται με ποδόσφαιρο, ίσως να ξέρουν περισσότερα για εκείνη, καθώς για μερικά φεγγάρια ζούσε το ρομάντζο της με τον ποδοσφαιριστή Κριστιάν Βιέρι.!
 Όπως και να έχει πάντως,  το εκρηκτικό μοντέλο από την Ιταλία, ανάβει φωτιές, κάτι που φάνηκε στην τελευταία της εμφάνιση στις παραλίες της Ισπανίας, δίνοντας έμφαση στο καλοσχηματισμένο πίσω μέρος του σώματος της..!
Πηγή: athensbars.gr

«Ονειρεύονται» Καλάθη οι Ισπανοί!!

Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Νικ Καλάθη… ανακάλυψε ισπανική ιστοσελίδα, που αναφέρει πως οι Καταλανοί θέλουν να πάρουν τον «άσο» των «πρασίνων» δίνοντας του μικρότερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στο «τριφύλλι».
«Ονειρεύονται» Καλάθη οι Ισπανοί (ΒΙΝΤΕΟ)
Σύμφωνα με το encancha.com, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει βάλει στο "μάτι" τον 21χρονο διεθνή και θέλει να επωφεληθεί της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, που έχει επηρεάσει και τον Παναθηναϊκό, ώστε να τον πάρει στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον Καλάθη:
"Ο Νικ Καλάθης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στα play offs της Ευρωλίγκα μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός με το ελληνικό διαβατήριο εξαφάνισε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και την ομάδα του με την άμυνά του, αλλά και το σκοράρισμά του όποτε χρειάστηκε.
Επίσης ήταν εξαιρετικός και στο Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης, όπου η ομάδα του πήρε τον τίτλο και ειδικά στον ημιτελικό με τη Σιένα. Δεν πέρασε λοιπόν απαρατήρητος από τον Πασκουάλ, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί την ελληνική κρίση και να τον φέρει στην Μπαρτσελόνα.
Ο Καλάθης έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του ύψους 2,1 εκατομμύρια ευρώ, όμως θα έβλεπε με πολύ καλό μάτι μια πιθανή αποταμίευση ενός ποσού τώρα, για να μην τον χάσει του χρόνου ως ελεύθερο.
Φυσικά, οι Καταλανοί δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν το ίδιο συμβόλαιο με αυτό που είχε στην Ελλάδα, αλλά κάτι πιο οικονομικό για να δώσουν και 1 εκατομμύριο στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του. Βέβαια, έτσι ο Ομπράντοβιτς θα χάσει έναν από τους αστέρες του, αλλά έχει στην ομάδα δύο άλλους παίκτες για τη θέση, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Μιλένκο Τέπιτς, έναν νεαρό γκαρντ που είχε λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα."

Σε εξέλιξη το ραντεβού!!

Μια τελευταία συνάντηση έχουν αυτή την ώρα ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με τον Βίκτορ Βιτόλο και τους εκπροσώπους του, όπου θα κριθεί το μέλλον του Ισπανού στον ΠΑΟΚ.
Σε εξέλιξη το ραντεβού!
Ως γνωστόν, ο έμπειρος αμυντικός μέσος επέστρεψε εσπευσμένα από την Ολλανδία όπου προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του καθώς ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μείωσης των αποδοχών. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής το ρεπορτάζ τον οδηγούσε… στην Παιανία για να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού».
Μετά τα όσα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου και την πίεση από τους οπαδούς του «δικεφάλου», η διοίκηση Ζαγοράκη κάνει αυτή την ώρα (αφού το ραντεβού είναι σε εξέλιξη) μια ακόμα μια κίνηση για να παραμείνει ο Βιτόλο!
Στην συνάντηση εκτός από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον παίκτη, παρόντες είναι και οι εκπρόσωποι του Ισπανού.
Πηγή: gazzetta.gr

Πάει με... 100 η "Μακεδονία"

Η ευχή «να τα εκατοστήσει» έγινε πλέον πραγματικότητα για την εφημερίδα «Μακεδονία», που την Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 συμπληρώνει 100 ζωής!
Πάει με... 100 η "Μακεδονία"
Μια από τις παλιότερες και ιστορικότερες εφημερίδες της Ελλάδος που ιδρύθηκε το 1911 από τον Κωνσταντίνο Βελλίδη κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 10 Ιουλίου 1911, σε καθεστώς τουρκοκρατίας.
Η «Μακεδονία», κατέγραψε πολλές πρωτοπορίες: πρώτη τύπωσε έγχρωμες φωτογραφίες το 1939, πρώτη εξέδωσε ένθετο περιοδικό, τις «Επιλογές», το 1982, και είναι η πρώτη εφημερίδα στην Ελλάδα που βγήκε στο Internet. Συνεργάστηκαν μαζί της, κατά καιρούς, οι υψηλότερες μορφές του πνεύματος.
Στα 29.095 πρωτοσέλιδα και τις 1.300.000 σελίδες της, καταγράφεται όλη η πολιτική και κοινωνική ιστορία του 20ού αιώνα – είναι ήδη μια κιβωτός γνώσης για κάθε Έλληνα, αλλά ταυτόχρονα συνεχίζει με το ίδιο πάθος και με ανανεωμένη μαχητικότητα τη μακρά, δυναμική της παράδοση.
Πηγή: gazzetta.gr

«Την επόμενη εβδομάδα αποφασίζω»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν άφησε με δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Ράσο Νεστέροβιτς.

«Την επόμενη εβδομάδα αποφασίζω»
«Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψω στην Ελλάδα για να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας και να αποφασίσω» είπε ο 35χρονος σέντερ.

Ο Σλοβένος μιλώντας στον Τύπο της χώρας του αποκάλυψε πως «η αποθεραπεία μου πηγαίνει μια χαρά. Πλέον είναι δικό μου θέμα καθαρά να επιστρέψω απόλυτα έτοιμος και αυτό θεωρώ πως θα συμβεί στις αρχές Σεπτέμβρη. Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψω στην Ελλάδα για να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας και να αποφασίσω».

Από τα Μέγαρα στο... Άνφιλντ!!

Στη Λίβερπουλ θα δοκιμαστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Σεραφείμ Μωυσίδης. Ο 21χρονος σέντερ φορ του Βύζαντα Μεγάρων βρίσκεται ήδη στην Αγγλία μετά από πρόσκληση που απέστειλαν οι «κόκκινοι» στον σύλλογο.
Από τα Μέγαρα στο... Άνφιλντ!
Ο νεαρός επιθετικός έχει εμπειρία από ομάδα του εξωτερικού καθώς είχε φορέσει τη φανέλα ης ιταλικής Μπρέσια για διάστημα τεσσάρων χρόνων.
Πηγή: sport-fm.gr

«Τρέλα» και… εκδίκηση Νο2!!

Χαρακτηριστικό του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό ήταν το πάθος που έβγαζε στα ντέρμπι. Το ίδιο υπόσχεται να κάνει και στην Λάτσιο, ενώ ανυπομονεί να σκοράρει ξανά κόντρα στην Ρόμα.

«Τρέλα» και… εκδίκηση Νο2!
Ανυπόμονος να αγωνιστεί με την φανέλα της Λάτσιο δήλωσε σε ιταλική εφημερίδα ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να σκοράρει κόντρα στην «μισητή» Ρόμα και να τρέξει να πανηγυρίσει με τους οργανωμένους. Με αφορμή αυτό, θυμήθηκε στην συνέντευξή του και τα γκολ που είχε βάλει κόντρα στους Ρωμαίους με την φανέλα του «τριφυλλιού» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γάλλος επιθετικός μιλώντας στην «ilmessaggero» ανέφερε: «Έκανα μία σημαντική επιλογή. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Λάτσιο, ήθελα πάντα να έρθω. Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα».

Στην συνέχεια μίλησε για το… μίσος που έχει κόντρα στην Ρόμα, η οποία παλιότερα είχε προτιμήσει τον Μπαπτίστα από αυτόν για την επιθετική της γραμμή: «Πήρα ήδη μία φορά την εκδίκησή μου με τα γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα θέλω να κάνω ένα γκολ και σε ντέρμπι και να τρέξω να πανηγυρίσω στην “curva Sud”».

Αρμάνι με ...φιρμάνι!

Παίκτης της Αρμάνι Τζινς είναι και επίσημα, πλέον, ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον ιταλικό σύλλογο.
Αρμάνι με ...φιρμάνι!
Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας σέντερ, καθώς η ομάδα του Μιλάνου γνωστοποίησε τη μεταγραφή του 27χρονου άσου.
Ο Μπουρούσης έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στην ιταλική ομάδα θα βρει τον Αντώνη Φώτση, που υπέγραψε λίγες μέρες νωρίτερα...
Ο διεθνής σέντερ είχε συμφωνήσει σε όλα με την Αρμάνι και το μόνο που έμενε ήταν να βγουν τα αποτελέσματα του ελέγχου αντιντόπινγκ για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του.
«Ο Μπουρούσης τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη κι έχει κερδίσει σημαντική εμπειρία, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, παλεύοντας πάντα για την πρώτη θέση σε όλες τις διοργανώσεις.
Είναι πολύ καλός στο λόου ποστ, στην επίθεση και έχει μια αξιοσημείωτη έφεση στην άμυνα. Έχει καλό μακρινό σουτ και γενικά είναι ένας παίκτης με ταλέντο κι εμπειρία», είπε ο προπονητής της Αρμάνι Τζινς, Σέρτζιο Σκαριόλο.
πηγή: sportdog.gr