Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

«Ονειρεύονται» Καλάθη οι Ισπανοί!!

Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Νικ Καλάθη… ανακάλυψε ισπανική ιστοσελίδα, που αναφέρει πως οι Καταλανοί θέλουν να πάρουν τον «άσο» των «πρασίνων» δίνοντας του μικρότερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στο «τριφύλλι».
«Ονειρεύονται» Καλάθη οι Ισπανοί (ΒΙΝΤΕΟ)
Σύμφωνα με το encancha.com, ο Τσάβι Πασκουάλ έχει βάλει στο "μάτι" τον 21χρονο διεθνή και θέλει να επωφεληθεί της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, που έχει επηρεάσει και τον Παναθηναϊκό, ώστε να τον πάρει στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον Καλάθη:
"Ο Νικ Καλάθης ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στα play offs της Ευρωλίγκα μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός με το ελληνικό διαβατήριο εξαφάνισε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και την ομάδα του με την άμυνά του, αλλά και το σκοράρισμά του όποτε χρειάστηκε.
Επίσης ήταν εξαιρετικός και στο Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης, όπου η ομάδα του πήρε τον τίτλο και ειδικά στον ημιτελικό με τη Σιένα. Δεν πέρασε λοιπόν απαρατήρητος από τον Πασκουάλ, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί την ελληνική κρίση και να τον φέρει στην Μπαρτσελόνα.
Ο Καλάθης έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του ύψους 2,1 εκατομμύρια ευρώ, όμως θα έβλεπε με πολύ καλό μάτι μια πιθανή αποταμίευση ενός ποσού τώρα, για να μην τον χάσει του χρόνου ως ελεύθερο.
Φυσικά, οι Καταλανοί δεν είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν το ίδιο συμβόλαιο με αυτό που είχε στην Ελλάδα, αλλά κάτι πιο οικονομικό για να δώσουν και 1 εκατομμύριο στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του. Βέβαια, έτσι ο Ομπράντοβιτς θα χάσει έναν από τους αστέρες του, αλλά έχει στην ομάδα δύο άλλους παίκτες για τη θέση, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Μιλένκο Τέπιτς, έναν νεαρό γκαρντ που είχε λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: