Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Μένει στην ΑΕΚ ο Μανωλάς!!

Δεδομένη η επιθυμία του παίκτη και της οικογένειας του να μην πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι - Δεν είναι σίγουρο αν θα δεχτεί την πρόταση ανανέωσης ή θα περιμένει ένα χρόνο για να τελειώσει το συμβόλαιο του.
Μένει στην ΑΕΚ ο Μανωλάς
Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2012 ο Κώστας Μανωλάς. Τόσο ο νεαρός αμυντικός όσο και η οικογένεια του δεν επιθυμούν την δεδομένη στιγμή να μεταγραφεί ο Κώστας σε ομάδα του εξωτερικού και μέχρι χθες Παρασκευή που έγινε η νέα πρόταση της ΑΕΚ η βασική επιθυμία ήταν να εξαντλήσει το συμβόλαιο του και να φύγει σαν ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.
Αυτό παραμένει και το πιθανότερο σενάριο όμως η νέα βελτιωμένη και αντικειμενικά πολλή καλή πρόταση έχει αλλάξει μερικώς τα δεδομένα και έτσι δεν αποκλείεται ο Μανωλάς να δεχτεί και να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο. Προς αυτή την κατεύθυνση πιέζουν τόσο τον Μανωλά όσο και τον θείο του που ενεργεί σαν μάνατζερ του άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος.
Δεν είναι... είδηση πως όλη η ζωή της οικογένειας Μανωλά έχει κεντρικό σημείο αναφοράς την ΑΕΚ και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω τόσο από τον Στέλιο όσο και τον Κώστα δίνουν κι αυτοί την δική τους μάχη για να υπογράψει ο συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.
Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν αποκλείεται πλέον στο ραντεβού της Δευτέρας ο Κώστας να πει το πολυπόθητο «ναι» και να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο που αναμένεται να του αποφέρει με τα... εύκολα μπόνους κοντά στο 1.000.000 ευρώ για τρία χρόνια. Αυτό που απέκλειαν και αποκλείουν τόσο ο Κώστας όσο και ο Στέλιος είναι να συναινέσουν σε πώληση του παίκτη αυτό το καλοκαίρι εκτός αν το συμβόλαιο που θα προταθεί στον παίκτη θα είναι με ένα ποσόν το οποίο δεν θα μπορούν να... αρνηθούν.
Στην παρούσα φάση όμως θεωρούν βέβαιο, προφανώς επειδή έχουν έτοιμες προτάσεις για υπογραφή από 1η Γενάρη, πως τα χρήματα που θα προσφερθούν στον παίκτη θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που μπορεί να πάει αν μεταγραφεί σαν ελεύθερος, γιατί θα πρέπει να αποζημιωθεί και η ΑΕΚ με ένα ποσό που θα ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ.
Όλα είναι ανοικτά λοιπόν αλλά αυτή την στιγμή ο Μανωλάς θεωρεί σίγουρο το ότι την σαιζόν 2011-2012 θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ είτε με το νέο είτε με το παλιό συμβόλαιο.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: