Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Πιέσεις της Λίγκα Αντριάτικα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!!

Έντονες πιέσεις σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό προκειμένου να λάβουν μέρος στην ερχόμενη Αδριατική Λίγκα άσκησαν οι παράγοντες της  διοργάνωσης όπως αποκαλύπτει ο Γενικός Διευθυντής της Λίγκας, Ρόμαν Λίσατς στην σλοβένικη ιστοσελίδα siol.net!

Με δεδομένο ότι η Μακάμπι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συμμετοχής στη Λίγκα Αντριάτικα, οι παράγοντες της διοργάνωσης έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να πείσουν τους δύο «αιωνίους» της Ελλάδας να ακολουθήσουν το παράδειγμα της πρωταθλήτριας Ισραήλ ως μιά διέξοδο προκειμένου να συμμετέχουν σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!

«Είχαμε σοβαρές συνομιλίες, και ασκήσαμε μεγάλη πίεση σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την είσοδο στο πρωτάθλημα μας, όμως ήταν αδύνατο το τρέχον έτος. Το πρόβλημα της κακής ποιότητας στα εγχώρια πρωταθλήματα υποχρεώνει πολλές ομάδες να βλέπουν ως λύση τα περιφερειακή πρωταθλήματα κάτι που τόνισε προσφάτως και ο πρόεδρος της Μακάμπι. Εκτιμώ ότι το πρωτάθλημα μας έχει ευοίωνο μέλλον» είπε ο Λίσατς κι άφησε ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον: «Δεν θέλω να κάνω καμία πρόβλεψη αλλά πιστεύω ότι η πόρτα μας θα ανοίξει και για άλλες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: