Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

«Στον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια ο Μπόλονι»!

Δεδομένη θεωρούν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Λάζλο Μπόλονι οι Ρουμάνοι, οι οποίοι κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

«Στον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια ο Μπόλονι»!
Μάλιστα, η ιστοσελίδα «Onlinesport.ro» αναφέρει «Ο Μπόλονι πάει στον ΠΑΟΚ» και μέσα στο ρεπορτάζ γράφει ότι υπήρξε συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, στην οποία οι δύο τους έδωσαν τα χέρια.

Η ρουμάνικη ιστοσελίδα συμπληρώνει πως το συμβόλαιο θα είναι τριετούς διάρκειας με αποδοχές που αγγίζουν τα 600.000 ευρώ το χρόνο.sportdog gr

Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ

Τα παρατράγουδα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον τρίτο «μικρό» τελικό της Α1 μπάσκετ των ανδρών στην Πυλαία το βράδυ της Τετάρτης θα επιφέρουν κυρώσεις στον «Δικέφαλο». Η «ασπρόμαυρη» ΚΕ κλήθηκε σε απολογία πα τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και κινδυνεύει με τιμωρία της έδρα της.

Πέραν του άρθρου 18, ο ΠΑΟΚ παραπέμφθηκε και για το άρθρο 24 του σχετικού κανονισμού.

α) Σε περίπτωση επεισοδίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εάν ο αγώνας δεν διακόπηκε οριστικά λόγω των επεισοδίων αυτών, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού μίας έως δύο αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 3.300 ευρώ. β) Σε περίπτωση επεισοδίων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, εάν ο αγώνας δεν διακόπηκε οριστικά λόγω των επεισοδίων αυτών, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού τριών έως τεσσάρων αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 7.700 ευρώ. γ) Σε περίπτωση ρίψης αντικειμένων επικινδύνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κλπ. (ιδίως κροτίδων που παράγουν ήχο ή φως ή καπνό) εντός των αγωνιστικών χώρων κατά τη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά τη λήξη του, επιβάλλεται στην υπαίτια ΚΑΕ ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο 7.700 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση υποτροπής, οι ανωτέρω επιβαλλόμενη ποινή και χρηματικό πρόστιμο διπλασιάζονται. Σε περίπτωση που τα επεισόδια ή οι αναγραφόμενες στο φύλλο αγώνα πράξεις υπάγονται σε άλλη διάταξη του παρόντος κανονισμού που προβλέπει την επιβολή βαρύτερης ποινής σε βάρος της υπαίτιας ΚΑΕ, αυτή επιβάλλεται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παραπέμφθηκε και για το άρθρο 26 που προβλέπει ποινή για ομάδες που είναι υπότροπες και αναφέρει ότι: «Σε περίπτωση, κατά την οποία η ίδια ΚΑΕ κατά τη διάρκεια της αυτής αγωνιστικής περιόδου υποπέσει σε ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα (υποτροπή) από τα προβλεπόμενα στον παρόντα κανονισμό, της επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού σύμφωνα με τα ανωτέρω, επαυξημένη κατά μία αγωνιστική, καθώς και το προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο προσαυξημένο κατά 50%».

Το άρθρο 28 προβλέπει χρηματικό πρόστιμο για υβριστικά συνθήματα.

Περιμένει Τσεσνάουσκις ο Εργοτέλης

Την λύση του συμβολαίου του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις  με τον Άρη περιμένει ο Εργοτέλης για να κάνει κρούση στον παίκτη.

Ο Νικός Καραγεωργίου θεωρεί τον Λιθουανό ως την καλύτερη λύση για να καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής του Εργοτέλη.  

Βέβαια οι Κρητικοί δεν έχουν κάνει ακόμη καμία κίνηση για την απόκτηση του – καθώς παρ’ ότι ο Τσεσνάουσκις δεν υπολογίζεται από τον Σάκη Τσιώλη -  δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «κίτρινους». 

Σε περίπτωση πάντως που λύσει το συμβόλαιό του με τον Άρη, τότε ο Εργοτέλης θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του.  

Ραντεβού το… φθινόπωρο

Mπορεί να προσβληθεί η απόφαση της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του Ηρακλή σύμφωνα με τον νομικό Παντελή Δέδε. Ωστόσο, η απόφαση του CAS μπορεί να βγεί σε τρεις μήνες…
Ραντεβού το… φθινόπωρο
Ο γνωστός νομικός Παντελής Δέδες, που έχει διατελέσει ο μοναδικός Έλληνας δικαστής του ανώτατου αθλητικού δικαστηρίου της Λοζάνης (CAS), φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και μίλησε για το δρόμο που προτίθεται να ακολουθήσει ο Ηρακλής, μετά τη χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ.
Μεταξύ άλλων ο κ. Δέδες τόνισε: «Οι αποφάσεις των ομοσπονδιών σύμφωνα με το καταστατικό της FIFA μπορούν ασφαλώς να προσβληθούν στο CAS εφόσον βέβαια υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Αυτό που πρέπει όμως είναι να έχουν ολοκληρωθεί τα εσωτερικά ένδικα μέσα, να υπάρχει αμφισβήτηση σε ότι αφορά την εφαρμογή κανονισμών. Το CAS είναι αυτό που ζητά την επίλυση της διαφοράς και είναι αυτό που εξετάζει από την αρχή όλη την υπόθεση, οριστικά, όχι αμετάκλητα.
Ο Ηρακλής θεωρώ πως έχει στα χέρια του την περσινή απόφαση του CAS, που του έχει υποδείξει από πέρυσι σε ποια όργανα πρέπει να απευθυνθεί. Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να προσβάλλει την απόφαση εντός του χρονικού διαστήματος των 21 ημερών, αλλιώς χάνεται η ευκαιρία. Φυσικά μιλάμε για 21 ημέρες, από τη στιγμή που γίνεται γνωστή η απόφαση.
Από τη στιγμή που θα κατατεθεί η αίτηση, τότε μέσα σε 20 ημέρες, αυτός που καταθέτει την προσφυγή θα πρέπει να καταθέσει τους λόγους που στηρίζει την προσφυγή. Να αναφέρει τα έγγραφα, τους μάρτυρες, αλλά και το τι θα πουν αυτοί. Υπάρχει βέβαια και η κατεπείγουσα διαδικασία για τις εξαιρετικά επείγουσες υποθέσεις. Στην περίπτωση του Ηρακλή πάντως, θεωρώ πως χρειάζονται οπωσδήποτε τρεις μήνες για την οριστική απόφαση. Βέβαια είναι και θέμα τακτικής που θα ακολουθηθεί. Πάντως υπάρχει η δυνατότητα να πάρει το CAS ασφαλιστικά μέτρα ακόμη και σε μία ώρα».

«Πενταψήφιος» στόχος διαρκείας στον Άρη!!

Τρίτη ημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια μεταγραφή... "κράχτης", Καθημερινά όλο και περισσότεροι οπαδοί του Αρη προσέρχονται στο Aris Molibe για να προμηθευτούν το εισιτήριο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Άλλωστε, μέχρι τέλος του Ιουνίου υπάρχει η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τόσο τις μειωμένες τιμές όσο και τα προνόμια που παρέχονται στους κατόχους τους.

Βασικός στόχος της διοίκησης, όπως έχει εκφραστεί και δημόσια είναι ο αριθμός των διαρκείας να είναι και πάλι... πενταψήφιος, με δεδομένο ότι πέρσι τα εισιτήρια δεν εξπέρασαν τις 8.500, παρά την προοπτική της Ευρώπης, αλλά και την παρουσία του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 30 Ιουνίου υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις, που ξεκινήσουν από 10% και φτάνουν στο 25%.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές στο Aris Mobile όσων επιθυμούν να γράψουν μια ευχή με το όνομά τους, η οποία θα τοποθετηθεί στο τούνελ, που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. Η σχετική λίστα θα κλείσει μόλις συμπληρωθούν 1914 ευχές (την χρονιά ίδρυσης του συλλόγου).
Πηγή: theplayer.gr

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Βαλντέζ»

Τον Ολυμπιακό  παρουσιάζουν Γερμανοί δημοσιογράφοι, ως φαβορί για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ από την Έρκουλες. Ο Παραγουανός φορ αποτελεί «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες του εξωτερικού με τους «ερυθρόλευκους» να είναι οι βασικός μνηστήρας του παίκτη.

Συγκεκριμένα, η γερμανική ιστοσελίδα «freenet» παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα για τους παίκτες που θα αποτελέσουν στόχους μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές προέρχονται αποκλειστικά από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν από τις πρώτες κατηγορίες μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Premier League, Primera Division, Campionato, Championat) στη δεύτερη κατηγορία.

Έτσι, οι Γερμανοί συνάδελφοι επέλεξαν τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές των Γουέστ Χαμ, Μπέρμιγχαμ από Αγγλία,  Έρκουλες, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από Ισπανία, Σαμπντόρια, Μπάρι από Ιταλία και Λανς, Μονακό από Γαλλία έκαναν μία μικρή ανάλυση στα «αστέρια» των ομάδων.Όσον αφορά λοιπόν την Ισπανία και την υποβιβασμένη Έρκουλες, οι συντάκτες στάθηκαν στον Νέλσον Βαλντέζ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδος. «Ο πρώην παίκτης της Βέρντερ και της Ντόρτμουντ θα αγωνίζεται από του χρόνου στη Segunda Division με την Έρκουλες, με την αξία του να ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός από τον Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως έχουν ήδη γίνει επαφές» αναφέρει το δημοσίευμα.

Ελπίδες για Κατσαβάκη!!

Την περίπτωση του Μάκη Κατσαβάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας εξετάζουν στον Πανσερραϊκό, δεδομένου ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι ιθύνοντες των «λιονταριών», στράφηκαν στον 58χρονο τεχνικό μετά την απόρριψη του Παύλου Δερμιτζάκη, στον οποίο έγινε πρόταση, αλλά οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές.

Από κει και πέρα, ο Ισπανός Ουρίμπε εξακολουθεί να περιμένει την απάντησή των Σερραίων αφού έχει ήδη κάνει δεκτή την πρότασή τους. 

Παράλληλα στον Πανσερραϊκό βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Απόστολου Παϊζάνου από τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών. 

Ο υψηλόσωμος αμυντικός  πρόσφατα είχε δοκιμαστεί από τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο οι Αρκάδες δεν προχώρησαν στην απόκτησή του. 
Πηγη: theplayer.gr

Κυανόλευκες αποδοκιμασίες στο φιλικό των Σερρών!!

Το είπαν και το κάνουν πράξη... "Θα μας βλέπετε μπροστά σας, παντού", είναι ένα από τα μηνύματα των οπαδών του Ηρακλή σε όλους εκείνους που επιδιώκουν την διάλυση του συλλόγου.

Έτσι από το απόγευμα της Πέμπτης περίπου 200 οπαδοί του Ηρακλή βρίσκονται στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου Σερρών, για το φιλικό παιχνίδι της εθνική ελπίδων με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας. Με συνθήματα (αρκετά από τα οποία είναι υβριστικά), εκφράζουν την απαίτησή τους για ισονομία. Αποδέκτες των συνθημάτων είναι αρκετοί: από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου μέχρι τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σοφοκλή Πιλάβιο!

«Ελλάς, Ελλάς, η χώρα της π...ας» και πολλά άλλα συνθήματα... δονούν την ατμόσφαιρα, ενώ έχουν αναρτηθεί και δύο πανό. Το ένα γράφει: «Τα ξωτικά του Ηρακλή σας κυνηγούν» ενώ το δεύτερο αναφέρει: «103 χρόνια περηφάνιας».
Πηγή: theplayer.gr

Μετά τα διοικητικά... οι μεταγραφές σε Πιερικό!!

Την Παρασκευή  αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Πιερικό.

Οι νυν μεγαλομέτοχοι Γιάννης Ντούμος και Δημήτρης Ελευθεριάδης – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, στους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώτη Σατσίδη. 

Επίσης την ίδια μέρα ίσως ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή, με τον Αντρέας Κομιάτι να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Αφού διευθετηθεί και αυτό το ζήτημα θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις με τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, προκριμένου να ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνουν ή όχι στην ομάδα.

Πολλές πιθανότητες να παραμείνουν κάτοικοι Κατερίνης συγκεντρώνουν οι Δήμου, Γκουγκουλιάς, Πέντα, Μιλόσκοβιτς, Πορτουλίδης, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου και Χατζής. 
Πηγή: theplayer.gr

Παρελθόν από την Οσέρ ο Ζαν Φερναντέζ!!

Χώρισαν οι δρόμοι της Οσέρ με τον Ζαν Φερναντέζ. Ο 56χρονος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τα σενάρια των γαλλικών ΜΜΕ για συνεργασία του με τη Μαρσέιγ να δίνουν και να παίρνουν.

«Πήρα την απόφασή μου το απόγευμα της Τετάρτης. Αποφάσισα να φύγω» τόνισε ο Φερναντέζ, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της τοπικής εφημερίδας «L'Yonne Republicaine».

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αφού τα πέντε χρόνια παραμονής μου στον σύλλογο δεν μπορώ να τα ξεχάσω εύκολα», συνέχισε ο Φερναντέζ, ο οποίος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τα σενάρια που τον θέλουν να «δίνει τα χέρια» με την πρωταθλήτρια Γαλλίας του 2010, Μαρσέιγ. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη που θα πάω» κατέληξε ο Φερναντέζ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Μασσαλίας το 2006.

"Τρύπια" τα χέρια του;

Ιδού η απορία. Ο τερματοφύλακας της «Cerro Porteño» έκανε ένα τραγικό λάθος που στοίχησε στην ομάδα του την ήττα από τη Σάντος με 2-0. Έχουμε δει λάθη και λάθη και τα δικαιολογούμε όλα. Αυτό όμως παρα-πάει!

Δείτε το video:


Για ένατη μέρα οι «αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα!!

Πιστοί στο καθημερινό τους ραντεβού παραμένουν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες οι οποίοι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται για ένατη ημέρα στο κέντρο της Αθήνας.

 
Διαβάστε περισσότερα στο www.newsbomb.gr

Αγκουέρο: «Θέλω να συνεχίσω στην Ισπανία»

Την επιθυμία του να συνεχίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Σέρχιο Αγκουέρο, αν και δεν θέλησε να αναφερθεί συγκεκριμένα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θα μου άρεσε να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και το αγγλικό μου αρέσει, όπως και το ιταλικό. Θα προτιμούσα όμως την Ισπανία επειδή είμαι εδώ εδώ και 5 χρόνια.

Θέλω να φύγω από την Ατλέτικο, ελπίζω ο κόσμος και ο σύλλογος να το καταλαβαίνει. Πάντα έλεγα ότι όταν θα ήθελα να φύγω θα το έλεγα. Το θέμα είναι ξεκάθαρο, ενημέρωσα την Ατλέτικο και θέλω να με βοηθήσουν να φύγω με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να αφήσω ανοιχτή την πόρτα σε οποιαδήποτε ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή και ο κόσμος και ο σύλλογος να δείξει κατανόηση. Ξεκαθάρισα την ομάδα ότι θέλω να διαπραγματευτώ με όποια ομάδα προκύψει, χωρίς όρους. Δεν έχω προτιμήσεις», τόνισε ο παίκτης.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ερχόμενο Κόπα Αμέρικα: «Θα είναι το πρώτο μου Κόπα Αμέρικα, είμαι ευτυχισμένος. Πάντα το να φοράς τη φανέλα της Εθνικής της χώρας σου είναι κάτι όμορφο. Θα πρέπει να τα δώσω όλα στις προπονήσεις και να αφήσω τον προπονητή να αποφασίσει. Ελπίζω να είμαι ανάμεσα στους 22. Στις 8 ξεκινάω να προπονούμαι με την Εθνική και μετά θα δω σε ποιά ομάδα θα πάω». 
Πηγή: theplayer.gr

Πιθανή παρέμβαση εισαγγελέα για το θέμα «Μπουλούτ»

Με νέες του δηλώσεις του στο Real FM ο νομικός εκπρόσωπος του Ερόλ Μπουλούτ, Γιάννης Μαρακάκης, επανέλαβε ότι υπάρχουν οφειλές προς τον πελάτη του από τον Ολυμπιακό Βόλου εκφράζοντας παράλληλα την άποψη του ότι η υπόθεση θα …θαφτεί στο αρχείο.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρακάκη:

 «Δεν ταρακουνήθηκε κανένας από τις δηλώσεις μου. Εγώ ψάχτηκα, έκανα την έρευνα μου και είπα τα όσα είπα, χωρίς όμως να ακολουθήσει κάτι. Υπάρχουν οφειλές στον Μπουλούτ το 2010. Αυτές οι οφειλές φαίνονται τακτοποιημένες στο φάκελο του Ολυμπιακό Βόλου.

Έχει πάει στα πολιτικά δικαστήρια η συγκεκριμένη αντιδικία ως προς τα οφειλόμενα. Ως προς την καταγγελία που κάναμε στην ΕΠΟ, θεωρώ ότι θα εξετάσουν ξανά τον φάκελο. Δεν έχω ακόμα απάντηση από τον κ. Δημητρίου. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω τον Ρομπέν των Δασών και να ξεκινήσω την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Αν δεν θέλουν αυτοί να κάνουν την κάθαρση, δεν θα τους δείξω εγώ τον δρόμο. Δεν το έκανα για λόγους εντυπωσιασμού, υπάρχει ουσία από πίσω. Αν δεν υπάρχει ουσία πίσω από πλαστά παραστατικά, τότε να τα παρατήσουμε. Μήπως πρέπει να καλέσουμε εισαγγελέα για να το αποδείξουμε αυτό;

Αν ήμουν ο Δημητρίου θα έπρεπε να επανεξετάσω τον φάκελο. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν άμεση προτεραιότητα μου. Δεν μπορώ να τους πως τι θα κάνω. Εμείς απλά δείξαμε τον δρόμο, για κάτι που έγινε παράτυπα. Θεωρώ ότι θα το πνίξουν το θέμα, παρά το ότι θεωρώ τον κ. Δημητρίου ευσυνείδητο υπάλληλο της ΕΠΟ. Διατηρώ επιφυλάξεις ακόμα για το ότι θα ελεγχθεί το θέμα. Ας μου απαντήσουν κάποια στιγμή για την καταγγελία. Δεν θέλω να κάνω κακό στον Ολυμπιακό Βόλου, απλά θέλω να διαπιστωθεί ότι όλα αυτά είναι αλήθεια.

Θα ήταν οδυνηρό για πολλούς αν ευδοκιμήσει αυτή η καταγγελία. Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να σηκώσω το λάβαρο της κάθαρσης του ποδοσφαίρου. Έχω έναν φάκελο και αυτό κατήγγειλα. Υπάρχει πιθανότητα επειδή η καταγγελία έγινε καθυστερημένα, να την αφήσουν. Εμείς όταν βεβαιωθήκαμε, τότε το καταγγείλαμε.
Σε κανέναν δεν έχω εμπιστοσύνη, απλά θεωρώ ευσυνείδητο τον κ. Δημητρίου. Είναι ένα θέμα το οποίο οδεύει προς αρχείο. Δεν μʼ αρέσει που το λέω αλλά αυτό θα είναι το αποτέλεσμα.

Ως προς τα οφειλόμενα θα δικαιωθούμε στα πολιτικά δικαστήρια. Για το θέμα της καταγγελίας πολύ φοβάμαι ότι θα θαφτεί. Αν οι φόβοι αποδειχθούν πραγματικοί θα συζητήσουμε για παρέμβαση εισαγγελέα».

Tουρνουά για ελεύθερους ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη!

Διεθνές τουρνουά για ελεύθερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, τη Σλοβενία και τη Βουλγαρία, θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης". Την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή του τουρνουά έχει ο ΠΣΑΠ, υπό την αιγίδα της FIFPro.

Αυτό είναι το δεύτερο διεθνές τουρνουά για ελεύθερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Το πρώτο έγινε πέρσι στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, με τις ομάδες της Ελλάδας και της Βουλγαρίας και χάρη στη συμμετοχή τους σε αυτό το τουρνουά σχεδόν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν, βρήκαν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που θα συγκροτηθεί από Έλληνες παίκτες, θα προπονηθεί σε γήπεδο της Αθήνας στις 4, 5, 6 και 7 Ιουλίου, από 18.00-20.00.

Νέα πρόσωπα στην Ξάνθη!!

Δύο νεαρούς παίκτες προσέθεσε στο δυναμικό της η Ξάνθη.

Ο λόγος για τους Γιάννη Παρασκευά και Βαγγέλη Χλωρίδη, οι οποίοι αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στη Καππαδοκία, από όπου και τους ανακάλυψαν οι άνθρωποι των ακριτών.
Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, άφησαν καλές εντυπώσεις  τις προηγούμενες μέρες που δοκιμάστηκαν και πήραν το οκ από τους ιθύνοντες της Ξάνθης.  

Οι δυο παίκτες πλέον θα αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. 
Πηγή: theplayer.gr

Άγαλμα του Φέρεντς Πούσκας στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Τον αείμνηστο Φέρεντς Πούσκας θα τιμήσει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε ότι το άγαλμα του «καλπάζοντα συνταγματάρχη» θα στολίζει το «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον προσεχή Νοέμβριο. Η σημερινή ανακοίνωση συνδυάζεται με τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την επέτειο του Γουέμπλεϊ, όπου γράφτηκε μια από τις ενδοξότερες σελίδες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

«Σαν σήμερα συμπληρώνονται 40 χρόνια από το `έπος του Γουέμπλεϊ`, μια από τις ενδοξότερες ημέρες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Η 2α Ιουνίου 1971 παραμένει ανεξίτηλη στο νου και την καρδιά όλων των Παναθηναϊκών, αφού η συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης κόντρα στον Άγιαξ μέσα στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, προκαλεί και θα συνεχίσει να προκαλεί ανά τους αιώνες ρίγος και δέος.

 Σε μια τόσο σημαντική ημέρα, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η Ουγγρική Πρεσβεία στην Αθήνα με μεγάλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουν από κοινού, ότι τον προσεχή Νοέμβριο και με την συνδρομή του Δήμου Αθηναίων, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια αγάλματος του καθοδηγητή αυτής της μεγάλης επιτυχίας, της μεγαλύτερης που είχε ποτέ Ελληνικός Σύλλογος στην Ευρώπη, του προπονητή Φέρεντς Πούσκας στο χώρο, όπου δοξάστηκε, το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

61 συλλήψεις στην Παραγουάη (photos)

Στη σύλληψη 61 οπαδών της Σάντος προχώρησε η αστυνομία της Παραγουάης μετά τον ημιτελικό ανάμεσα στη βραζιλιάνικη ομάδα και την Σέρο Πορτένιο.

Τα επεισόδια συνέβησαν μετά την ισοπαλία 3-3 που χάρισε στη Σάντος την πρόκριση χάρη στο 1-0 του πρώτου ματς.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για κλοπή καταστημάτων, βανδαλισμό και διατάραξη της δημόσιας τάξης στο προάστιο Σαν Λορέντσο, λίγο έξω από την πρωτεύουσα Ασουνσιόν.

Οι οπαδοί επέστρεφαν στη Βραζιλία με δύο πούλμαν όταν η αστυνομία, έπειτα από παράπονα ιδιοκτητών καταστημάτων, έκανε έλεγχο.

Πηγή: theplayer.gr
 
 

Νικολαΐδης: «Η ατιμωρησία γεννά τα επεισόδια»

Ο Ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας στο πλαίσιο του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ-Άρης.

«Το κλίμα του χθεσινού αγώνα δεν έχει καμία σχέση με το αθλητικό κλίμα που πρέπει να επικρατεί στα γήπεδα. Γενικά όλοι μας έχουμε συμβιβαστεί με το γεγονός ότι αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν ανταποκρίνονται στην ανθρώπινη υπόσταση. Ο Άρης ευτυχώς αποτελεί εξαίρεση», είπε μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Οι πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες μας και το απέδειξαν στο παρκέ. Αποκαταστάθηκε η τάξη. Στον επόμενο αγώνα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και προσοχή για να κατακτήσουμε τη νίκη και την τρίτη θέση. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που δεν βρέθηκε τυχαία στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Όταν πηγαίνει κάποιος στο γήπεδο αυτό πρέπει να είναι λίγο "αλλήθωρος" γιατί πρέπει να παρακολουθεί τον αγώνα και τις κερκίδες μήπως και του πετάξουν κάτι. Το περίμενα ότι κάποιους από όσους ήμασταν στην κερκίδα, θα δεχόταν κάποιο αντικείμενο. Έτυχε να είναι ο κ. Δαμιανίδης. Όταν πηγαίναμε στη φισούνα, είδα τον Μπάβτσιτς να μην μπορεί να ακούσει λόγω της κροτίδας. Όλα αυτά είναι άσχημα για τον αθλητισμό και τις αρχές του. Οι διαιτητές έχουν συμβιβαστεί με αυτά και τα θεωρούν φυσιολογικά. Αυτά τα έχουμε δει να γίνονται και αλλού, όπως στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ. Κάποια στιγμή οι αρμόδιες αρχές πρέπει να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές. Τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας που υπάρχει».

Τέλος ο Νικολαΐδης έστειλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Άρη: «Είμαι πολύ περήφανος για τον κόσμο της ομάδας μου και κάνοντας τη σύγκριση ότνα ήμουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και είδα όσα είδα, το ένιωσα ακόμα περισσότερο. Τον τρόπο με τον οποίο στηρίζουμε την ομάδα μας, τον έχουμε δείξει πολλές φορές. Είναι ο μοναδικός στόχος για να στηρίξεις την ομάδα σου. Όπως ήμασταν πάντα τύποι και υπογραμμοί, έτσι πρέπει να είμαστε και στον επόμενο αγώνα, να στηρίξουμε την ομάδα μας και αυτοί θα μας ανταμείψουν». 
Πηγή: theplayer.gr

«Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά όχι επαφή για Γκοβού»

Το ενδιαφέρον της Εβιάν για την απόκτηση του Σίντνεϊ Γκοβού παραδέχτηκε ο manager του Γάλλου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, ο manager του παίκτη του «τριφυλλιού» παραδέχτηκε στη γαλλική έκδοση του «Goal.com» τα εξής: «Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την Εβιάν. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον, αυτό δεν μας έχει γίνει ακόμη γνωστό. Υπάρχουν όμως άλλες προτάσεις για τον πελάτη μου από ομάδες της Γαλλίας και του εξωτερικού». 

Να θυμίσουμε πως η Εβιάν θα αγωνίζεται από το νέο έτος στο Σαμπιονά και ήδη κινείται για περιπτώσεις παικτών που γνωρίζουν το γαλλικό ποδόσφαιρο όπως ο Σίντενεϊ Γκοβού που απογοήτευσε στη φετινή χρονιά με τους «πράσινους».

Παίρνει επιθετικό ο ΠΑΣ!!

Τα τυπικά φαίνεται πω έχουν απομείνει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του 26χρονου μεσοεπιθετικού,  Φώτη Γεωργίου, στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο μάνατζερ του 26χρονου ποδοσφαιριστή συναντήθηκε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και φαίνεται πως έχει βρεθεί η χρυσή τομή του συμβόλαιό του. Έτσι ο Γεωργίου  αναμένεται να αποτελέσει την  πρώτη μεταγραφή του «Άγιαξ της Ηπείρου» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Γεωργίου είχε πολύ καλή παρουσία με την ομάδα της Ρόδου, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 31 συμμετοχές και έτσι αποτελεί σημαντική προσθήκη για την νέα σεζόν

Φερέιρα-Σάντος στον Νίκο Βέρτη!!

Στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδά ο Νίκος Βέρτης βρέθηκαν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

Οι δυο Πορτογάλοι διασκέδασαν με τις επιτυχίες του τραγουδιστή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τον επισκέφτηκαν και στο καμαρίνι του, όπου και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr.

Με το ”καλημέρα” 307 εισιτήρια διαρκείας o ΠΑΟΚ!!

Θετικά μηνύματα υπήρξαν από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ κατά την πρώτη μέρα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Ήδη πουλήθηκαν 307 εισιτήρια διαρκείας και έπεται συνέχεια.

Σήμερα διατέθηκαν 307 εισιτήρια διαρκείας και όλα δείχνουν ότι και στην επόμενη σεζόν η Τούμπα θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές

Να θυμίσουμε πως οι τιμές είναι οι εξής: Θύρες 4,4α,7: 160 ευρώ, θύρες 5,6: 280 ευρώ, θύρες 2,3: 435 ευρώ, θύρα 1: 545 ευρώ, 675 ευρώ, VIP4ου ορόφου: 2.000 ευρώ, VIP3ου ορόφου: 2.500 ευρώ, σουΐτες 3ου ορόφου: 25.000 ευρώ, σουΐτες 4ου ορόφου: 50.000 ευρώ.

Πήρε και Φυτανίδη ο Ατρόμητος!!

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωκράτης  Φυτανίδης, όπως ανακοίνωσε η Περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη. Ο ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ελληνικών ομάδων, αλλά και συλλόγων του εξωτερικού, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε τα εξής στο atromitosfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια στην οικογένεια του Ατρόμητου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο προσέγγισης της ομάδας, ενώ είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για εμένα.

Η επιλογή μου είχε, όμως, να κάνει με το γεγονός ότι βρήκα μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, άριστες συνθήκες εργασίας, ένα προπονητικό επιτελείο που δείχνει έργο και το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να πω το «ναι». Γενικά, βρήκα ένα περιβάλλον που βγάζει «υγεία» ώστε εγώ και κάθε αθλητής να δείχνει τον καλύτερο εαυτό του μέσα στο γήπεδο.

Δε θέλω να λέω λόγια από τόσο νωρίς, είναι περιττό. Έχω, όμως, πολλές φιλοδοξίες σαν ποδοσφαιριστής, γι’ αυτό αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να ξεκινήσω δουλειά για να φτιάξουμε ένα σύνολο που να μπορεί να διεκδικεί στόχους, όπως πέρυσι που ο Ατρόμητος έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας».
Ποιος είναι

Ο Σωκράτης Φυτανίδης έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 25 Μαϊου του 1984. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο ΠΑΟ Κουφαλίων την περίοδο 2001-02 και αμέσως μετά αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στον οποίο παρέμεινε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2008. Τότε μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού έχει συνολικά 156 συμμετοχές – 2 γκολ στην Α’ Εθνική και 45 συμμετοχές- 1 γκολ στη Β’ Εθνική (όλες με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς). Επίσης έχει 23 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 13 συμμετοχές – 1 γκολ στην Εθνική Ελπίδων».

«Ναι» σε Ντουγκλάο, Αμπντούν, «όχι» στους...Σερραίους!!

Μετά την ανακοίνωση του νέου τεχνικού διευθυντή, που πιθανότατα θα γίνει τη Δευτέρα και θα είναι ο Ζήσης Βρύζας, οι πράσινοι θα κινηθούν παράλληλα σε δύο μέτωπα. Πωλήσεις και προσθήκες. Σε ότι αφορά τις πωλήσεις περιμένουν προτάσεις για όλους, αλλά ουσιαστικά οι Σισέ, Λέτο και Νίνης βρίσκονται στη βιτρίνα και από αυτούς περιμένουν να βγάλουν ένα σημαντικό ποσό, για να μπορέσουν μετά να κάνουν μεταγραφές ουσίας. Όταν προχωρήσουν αυτά τα ζητήματα θα μπορέσουν να κινηθούν πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια αυτή η «συνθήκη», αφορά πιο πολύ τους στόχους εκτός Ελλάδος γιατί από τα εγχώρια προϊόντα, λίγα «γυαλίζουν» στο μάτι του Φερέιρα και δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να γίνουν οι επίσημες προσφορές.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μικρή λίστα με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν από το πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ και μάλιστα δύο ονόματα μάλλον σβήστηκαν εσχάτως. Πρόκειται για τους Ανάκογλου και Γεωργιάδη, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ντυθούν στα πράσινα. Για την ακρίβεια δεν θα καταθέσει καν πρόταση στον Πανσερραϊκό η πράσινη ΠΑΕ, αφού αμφότεροι δεν τρελαίνουν τον Φερέιρα. Η μοναδική περίπτωση να αναθεωρήσουν άποψη ο Γόντικας και ο 65χρονος τεχνικός, έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να μην κλείσουν κανέναν από τους άλλους στόχους που έχουν πιο ψηλά από τα δύο ταλέντα του Πανσερραϊκού.

Αντιθέτως πολύ ψηλά στη λίστα παραμένουν οι δύο άσοι της Καβάλας, Αμπντούν και Ντουγκλάο. Η γνώμη του Φερέιρα και για τους δύο είναι πολύ καλή, η εισήγηση του θετική και μόνο ο Γόντικας έχει ενδοιασμούς με τον χαρακτήρα του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Εκεί ίσως κολλήσει το θέμα, όχι στα χρήματα. Κάτι άλλο από τον ελληνικό χώρο μάλλον δεν υπάρχει στον ορίζοντα (με εξαίρεση ίσως τη θέση του τερματοφύλακα) και οι υπόλοιπες προσθήκες θα προκύψουν από την αγορά του εξωτερικού. 
Πηγή: theplayer.gr

Πήρε προπονητή ο ΠΑΟΚ

Τον Νίκο Γκούλη προσέλαβε για την θέση του προπονητή ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας, ενόψει της νέα σεζόν που θα τον βρει στην Football League2.

Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των νεοφώτιστων στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της. 

Ο κ. Γκουλής έχει περάσει από τις Ελευσίνα, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Εθνικό, Ιωνικό και ΟΦΗ. The Player

Προτιμούν Αλκάνταρα από Φάμπρεγκας οι οπαδοί της Μπάρτσα!

Τον Τιάγκο Αλκάνταρα από τον Σεσκ Φάμπρεγκας προτιμούν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα για τη μεσαία γραμμή της καταλανικής ομάδας, σύμφωνα με δημοσκόπηση σε ισπανική ιστοσελίδα.
Οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» φαίνεται να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον νεαρό ποδοσφαιριστή, γιό του πρώην τεχνικού του Άρη, Μαζίνιο, ο οποίος τους έχει πείσει για το ταλέντο του.
Έτσι στην ερώτηση της καταλανικής «Mundo Deportivo» για το ποιόν προτιμούν στη Μπαρτσελόνα το 88% των ψηφοφόρων προτίμησε τον διεθνή με την Κ20 της Ισπανίας, από τον μέσο της Άρσεναλ που συγκέντρωσε το 12% , σε σύνολο 17,5 χιλιάδων ψήφων!
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα είναι παιδί Βραζιλιάνων, ωστόσο γεννήθηκε στο Μπάρι της Ιταλίας και μεγάλωσε στην Ισπανία. Δεν έχει αγωνιστεί όμως με τη φανέλα της εθνικής ανδρών κάποιας χώρας, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει τόσο για λογαριασμό των «φούριας ρόχας», όσο και της «σελεσάο».

«Και εγώ με τους "αγανακτισμένους"»

Ο Στέφανος Κοτσόλης σε συνέντευξή του μιλάει για την κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος, για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον Ότο Ρεχάγκελ, αλλά και τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα!
«Και εγώ με τους "αγανακτισμένους"»
Αναλυτικά η συνέντευξη του στη NOVA:
Για την αναπάντεχη όπως την χαρακτήρισε κλήση του στην εθνική μετά από τρία χρόνια:
«Θεωρώ ότι είναι ύψιστη τιμή να υπηρετείς τη χώρα σου και να αγωνίζεσαι για την εθνική ομάδα οπότε είναι φυσικό να είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση αυτή. Δεν το περίμενα, αν σκεφτούμε ότι στην ουσία αγωνίστηκα στο τελευταίο παιχνίδι των play-off κι εκεί αναπάντεχα πάλι λόγω του τραυματισμού του Αλέξη του Τζόρβα και η κλήση ήρθε αμέσως μετά θα ήμουν ψεύτης να έλεγα ότι περίμενα μία κλήση στην εθνική.
Επίσημα ενημερώθηκα την Παρασκευή το απόγευμα από άνθρωπο της ομοσπονδίας. Υπήρχε μία φήμη ότι μπορεί να κληθώ, οπότε περίμενα κι εγώ με τη σειρά μου την κλήση για να χαρώ επίσημα.
Νομίζω ότι οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής καλείται στην εθνική είναι σημαντικό για την καριέρα του και για τον ίδιο. Είτε αγωνίζεσαι στη θέση του τερματοφύλακα είτε σε άλλη θέση είναι εξίσου σημαντικό. Έχω δει τόσα πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο που δε μπορεί να είσαι προκατειλημμένος και να προδικάσεις καταστάσεις, όπως για παράδειγμα αυτή τη χρονική στιγμή που στην ουσία αναπάντεχα κλήθηκα ξανά στην εθνική ομάδα.
Όντως είναι καλή ηλικία αυτή γιατί πλέον δεν αγωνίζεσαι μόνο με τα προσόντα που έχεις, αλλά και από τις παραστάσεις που έχεις όλα αυτά τα χρόνια. Πρώτα χρησιμοποιείς την εμπειρία σου και μετά όλα τα άλλα. Οπότε συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη ηλικία για τους τερματοφύλακες αλλά όπως είπα και πριν όλα είναι υποκειμενικά».

Για τον Παναθηναϊκό που του άνοιξε το δρόμο να βρει ξανά τον εαυτό του και για το γεγονός ότι πλέον απολαμβάνει την κάθε στιγμή:
«Αυτό που μου συνέβη ήταν ευλογία γιατί την περσινή χρονιά αντιμετώπισα διάφορες δυσκολίες που είχαν φέρει σε πολύ δύσκολο σημείο την καριέρα μου. Παρόλα αυτά νομίζω ότι μετά την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό όντως άνοιξε ξανά ο δρόμος για να βρω τον εαυτό μου και να μπορέσω να διεκδικήσω αυτά που θέλω.
Φιλοδοξίες μπορεί να έχω πολύ μεγάλες και να ονειρεύομαι πολλά πράγματα αλλά το ποδόσφαιρο μου έχει αποδείξει ότι μακροχρόνια σχέδια δεν μπορείς να κάνεις κι έτσι από τη στιγμή που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό θέλω να απολαμβάνω την καθημερινότητα, την κάθε προπόνηση, να διεκδικώ καθημερινά ότι καλύτερο μπορώ κι από εκεί και πέρα ότι προκύψει είναι καλοδεχούμενο. Νιώθω πιο έμπειρος και είπα ότι θεωρώ ότι το σημαντικό είναι καθημερινά να προσπαθείς γίνεσαι καλύτερος και να διεκδικείς το καλύτερο δυνατό».
Για τη δική του ιστορία που πολλοί την παρομοιάζουν με αυτή του Αντώνη Νικοπολίδη, με διαφορετική όμως εξέλιξη:
«Τα χρόνια που ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε υπομονή στον Παναθηναϊκό ήταν διαφορετικά. Πλέον όταν άνοιξαν τα σύνορα και είχες την επιλογή να διεκδικήσεις μια μεταγραφή στο εξωτερικό οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαν στο μυαλό τους να φύγουν και να αγωνιστούν σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Υπήρχε αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μου και γι' αυτό αποφάσισα να φύγω από τον Παναθηναϊκό για να αγωνιστώ να πάρω συμμετοχές κι από εκεί και πέρα αν πρόεκυπτε μια καλή πρόταση από το εξωτερικό να δοκιμάσω κι εγώ αυτό το όνειρο. Οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω την υπομονή που έκανε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Δεν μπορώ όμως να γνωρίζω τί θα είχε συμβεί αν δεν είχα αποφασίσει να φύγω από τον Παναθηναϊκό για να πάω στη Λάρισα, είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ξέρω».
Για τη νέα εποχή που έχει φέρει ο Σάντος στην εθνική Ελλάδος σε σχέση με την εποχή Ρεχάγκελ:
«Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τη φιλοσοφία του ομοσπονδιακού τεχνικού, αλλά νομίζω πως και μόνο και μόνο η παρουσία του σε πολλά ματς ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια δίνει κίνητρο σε όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να διεκδικήσουν μια κλήση στην εθνική. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος κορμός αλλά από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντικό όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται να διεκδικήσουν την κλήση τους. Πλέον μιλάμε για νέα εποχή στην εθνική ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε τον ομοσπονδιακό προπονητή να παρακολουθεί πάρα πολλά παιχνίδια κάτι που πριν δεν το βλέπαμε. Ο κύριος Ρεχάγκελ είχε επιλέξει να παρακολουθεί συγκεκριμένα παιχνίδια και συγκεκριμένους αγώνες. Ενώ ο Φερνάντο Σάντος έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στη χώρα μας κάτι που δείχνει πολλά για εκείνον.
Για την αναμέτρηση με τη Μάλτα και την κατάσταση στον όμιλο:
«Τα τελευταία χρόνια η ψαλίδα ανάμεσα στις θεωρητικά καλές ομάδες με τις θεωρητικά μικρές έχει κλείσει. Έχουν συμβεί πολλά αποτελέσματα που κανείς δεν περίμενε, οπότε δεν νομίζω να πρέπει να γίνεται διάκριση στα παιχνίδια, θα πρέπει σε όλα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς γιατί στο τέλος μόνο αυτό μετράει οι τρεις βαθμοί της νίκης. Νομίζω ότι από αυτά τα παιχνίδια που όλοι θεωρούν εύκολα κρίνονται προκρίσεις.
Έχω την άποψη ότι στον όμιλο που βρισκόμαστε, αυτό που έχει σημασία είναι το πως παρουσιαζόμαστε εμείς. Από τη στιγμή που η εθνική θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια και θα βγάλει τον καλό της εαυτό τότε ναι νομίζω ότι έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.
Θεωρώ όλα τα παιχνίδια το ίδιο σημαντικά, οπότε ας δούμε πως θα έχουμε φτάσει μέχρι το παιχνίδι με την Κροατία και ίσως αν τα αποτελέσματα έχουν πάει όπως θέλουμε, τότε μπορεί εκείνο το παιχνίδι να καθορίσει την πρώτη θέση».

Για το ότι θα πήγαινε κι εκείνος να συμπαρασταθεί στους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα:
«Θεωρώ ότι η κοινωνία μας μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από πάρα πολλά προβλήματα τα οποία τείνουν να μεγιστοποιηθούν και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου ο κόσμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να προβάλλει αντίσταση και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Ότι μπορεί να κάνει ο καθένας για να βελτιώσει τις συνθήκες της κοινωνίας μας πρέπει να το κάνει, οπότε αν η βελτίωση της κοινωνίας μας προϋποθέτει την παρουσία μου σε μια τέτοια συγκέντρωση τότε ναι θα το έκανα».

«Με απειλούν να μην μιλήσω για τα “στημένα”»

Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανέφερε πως δέχεται απειλές για την ζωή του από αγνώστους, οι οποίοι δεν θέλουν να μιλήσει για την υπόθεση των «στημένων».

«Με απειλούν να μην μιλήσω για τα “στημένα”»
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα με το φάκελο της ομάδας, καθώς ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη από τη διευθυντή της Α' ΔΥΟ Πατρών, πως υπάρχει έγγραφο από τις 3/1/2011, μη νόμιμο με το σύστημα τάξης και αφορά στο πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας της ΠΑΕ.

Ο Κούγιας ανέφερε αρχικά: «Την ίδια μέρα, κυκλοφόρησε σε σάιτ από την Κρήτη η είδηση ότι ενδέχεται η Παναχαϊκή να εμπλακεί σε ένα τέτοιο ζήτημα. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες δέχθηκα επισκέψεις στο γραφείο μου τόσο από τους ανθρώπους του Ηρακλή, όσο και από τον κ. Κουράκη από τον ΟΦΗ, να βοηθήσω στις υποθέσεις τους. Τους απάντησα ότι δεν είναι το αντικείμενό μου. Μου τέθηκε ένα θέμα να προσέχω γιατί τα οικονομικά στοιχεία από την εποχή Μακρή δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Τους έδειξα το χαρτί το επίσημο από την Εφορία Πατρών, που υπάρχει βεβαίωση ότι η ΠΑΕ είναι 'καθαρή'».

Στη συνέχεια, ο Κούγιας ανέφερε: «Πρέπει να σας πω, ότι τις τελευταίες μέρες δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, και μου ζητούν να ανακαλέσω τις καταθέσεις για τα στημένα ματς. Είμαι ο μοναδικός μάρτυρας απ' όλη την Ελλάδα γι' αυτή την υπόθεση. Αμέσως έκανα εξώδικο στο λογιστή μας, για να μάθω τι ακριβώς σημαίνει. Του ζήτησα να μου απαντήσει επακριβώς τι έχει γίνει και αν έχει υπάρξει κάποιο λάθος. Μου απάντησε με εξώδικο και με διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε έγινε λάθος εκ μέρους του. Θέλω να πιστεύω ότι όντως δεν έχει σχέση ο λογιστής μας με αυτή την υπόθεση. Κάποιοι κινούνται να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, εγώ δεν πρόκειται να ανακαλέσω τις καταθέσεις μου και το τονίζω εδώ από την Πάτρα, ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή. Ετοιμάζω και ένα έγγραφο προς την ΕΠΟ που θα αναφέρονται όλα αυτά. Εμείς σαν ΠΑΕ, δεν πρόκειται να φοβηθούμε τίποτα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει υποψίες ποιος ή ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση απάντησε: «Πιθανότατα είναι σχέδιο δολιοφθοράς. Το μυαλό μου πηγαίνει στα παλιά στελέχη της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ και στους ανθρώπους που μεθόδευσαν την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην Α' Εθνική και το άνοιγμα του δρόμου για τον Λεβαδειακό. Να ξέρετε, ότι το επεισόδιο με τον κ. Καϋμενάκη, δεν ήταν τυχαίο. Ήταν αποτέλεσμα όλων αυτών που έχω πληροφορηθεί ότι γίνονται».

Αλεξανδρής: «Προβάδισμα στον Άρη, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο γνωστός προπονητής του Αμαρουσίου Βαγγέλης Αλεξανδρής, τοποθετήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη χθεσινή νίκη του Άρη στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ, που του δίνει προβάδισμα για την έξοδο στην Ευρωλίγκα, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
«Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά υποτονικός στο παιχνίδι μέχρι το σημείο που βρέθηκε πίσω με δέκα πόντους, όταν και κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί να προηγείται με έξι πόντους. Οι παίκτες του Άρη όμως έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, χρησιμοποιήθηκαν παίκτες που βοήθησαν μέσα στη ρακέτα, ενώ σημαντικό ήταν και το γεγονός πως μπήκαν τα κρίσιμα σουτ. Τόσο του Σλούκα που κάνει πραγματικά καταπληκτική δουλειά, όσο και του Χατζηβρέττα, που απέδειξε πως μπορεί ακόμη και σε μεγάλα παιχνίδια να δηλώνει την παρουσία του. Θεωρώ πως ο Νίκος Χατζηβρέττας πήρε το παιχνίδι πάνω του, πέτυχε δύο εξαιρετικά κρίσιμα καλάθια, τα οποία έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ του Άρη.
Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη όμως στη σειρά. Πρόκειται για δύο εντελώς ισοδύναμες ομάδες και κάθε ματς κρίνεται καθαρά στη βραδιά που βρίσκεται η κάθε ομάδα. Ο Άρης έπαιξε αυτή τη φορά καλύτερα στην Πυλαία και πήρε το σπουδαίο διπλό, αλλά θεωρώ πως και ο ΠΑΟΚ μπορεί να σπάσει την έδρα του Άρη. Ο Άρης σίγουρα πήρε το πλεονέκτημα, αλλά πήρε μαζί και το άγχος, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά.
Δεν θέλω να κάνω κάποια πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, αλλά θεωρώ πως ο Άρης έχει το προβάδισμα. Όμως πάντα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι, δεν μπορείς να πεις με ιδιαίτερη σιγουριά πως ο Άρης θα είναι αυτός που θα πετύχει την έξοδο στην Ευρωλίγκα».
Σχετικά με τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τόνισε: «Ο Ολυμπιακός την πάτησε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά όχι τυχαία. Ο Ομπράντοβιτς κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό, αλλά κέρδισε καθαρά στο πρώτο ματς. Το παιχνίδι χθες που έγινε το 2-1 κρίθηκε ουσιαστικά σε δύο αλλαγές όταν το σκορ ήταν 61-66 και πιο συγκεκριμένα μπήκαν ο Νίκολας αντί του Διαμαντίδη και ο Γκόρντον αντί του Τεόντοσιτς. Μάλιστα ο Σέρβος είναι πραγματικά απαράδεκτος σε αυτή τη σειρά. Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη να έχει σε πολύ καλή κατάσταση τους Πρίντεζη, Πελεκάνο και Γλυνιαδάκη».

Το πράσινο παρασκήνιο για Γιανκουλόφσκι!!

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο Μάρεκ Γιανκουλόφσκι κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 34 ετών. Ο Τσέχος έκανε μεγάλη καριέρα στην Μίλαν, ενώ έπαιξε 77 φορές στην εθνική ομάδα.
Το πράσινο παρασκήνιο για Γιανκουλόφσκι (BINTEO)
Να σας αποκαλύψουμε κάτι, με την ευκαιρία; Το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι. Όταν ο Γιανκουλόφσκι ήταν να φύγει από την Μπάνικ το 2000 (για να πάει στην Ιταλία και αρχικά στην Νάπολι), είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό! Και, μάλιστα, με καλά λεφτά, αφού έπαιξαν ρόλο και οι παραδοσιακά καλές σχέσεις που είχαν τότε οι πράσινοι με κάποιες χώρες από το πρώην ανατολικό μπλοκ. Είχαν βοηθήσει εκείνη την εποχή και κάποιες γνωριμίες.
Ήδη ο παίκτης είχε αρχίσει να δείχνει το ταλέντο του στην εθνική ομάδα, όμως δεν θεωρήθηκε τότε καλή λύση για τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό δεν αποκτήθηκε. Ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, δεν έπαθε και τίποτα κακό. Το αντίθετο, αφού αποδείχθηκε εξαιρετικός κι έφτασε να κάνει καριέρα στην Μίλαν.
Πηγή: sportdog.gr

«Αν σας απειλούν, στην δικαιοσύνη. Όχι όμως σε αυτήν της ΕΠΟ…»

Πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ προσυπογράφουν από κοινού μια ανακοίνωση στην οποία απαντούν στις καταγγελίες του κ. Πιλάβιου και κάνουν λόγο για συγκεκριμένες ενέργειες του κατά του ΟΦΗ στο κομμάτι της αδειοδότησης.
«Αν σας απειλούν, στην δικαιοσύνη. Όχι όμως σε αυτήν της ΕΠΟ…»
Αναλυτικά η καυστική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. τις τελευταίες ώρες διαρρέει εντέχνως σε ΜΜΕ ότι Κρητικοί παράγοντες απειλούν τη ζωή του. Μάλιστα τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ για να τον εγκαλέσει και να του παραπονεθεί για τις απειλές που δέχεται. Η ΕΠΟ στο επίσημο site της ανήρτησε δηλώσεις του κ. Προέδρου με τις οποίες δηλώνει ότι δεν κάμπτεται από απειλές εναντίον του και ότι θα συνεχίσει απτόητος το έργο του για την εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Πρόεδρος της ΕΠΟ είτε είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας είτε αστειεύεται με θέματα ιδιαιτέρως σοβαρά.
Είναι πραγματικά εξοργιστικό ο Πρόεδρος της ΕΠΟ να ομιλεί για εξυγίανση , όταν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο επί των ημερών του κάθε μέρα διολισθαίνει, με καταγγελίες για στημένα παιγνίδια , παράνομα στοιχήματα, πλαστές φορολογικές ενημερότητες ΠΑΕ.
Κύριε Πρόεδρε δεν γνωρίζουμε αν οι απειλές αυτές είναι φανταστικές ή πραγματικές. Αυτό που γνωρίζουμε ότι είτε συμμετέχετε ενεργά είτε ανέχεστε την εκτέλεση της ΠΑΕ ΟΦΗ και της ιστορία του, με πράξεις και παραλείψεις, δικές σας και των συνεργατών σας.
Εκτελείτε τους ανθρώπους του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ , οδηγώντας τους σε προσωπική καταστροφή. Εκτελείτε το φίλαθλο κίνημά και τον κοινωνικό του ιστό.
Κύριε Πρόεδρε αυθαιρετείτε.
Κύριε Πρόεδρε προκαλείτε το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Κύριε Πρόεδρε παρανομείτε.
Δεν είναι δυνατόν η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Ο. να εκδίδει απόφαση δια περιφοράς , δια τηλεφώνου, με τα μέλη της να βρίσκονται σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, χωρίς να τηρείται η στοιχειώδης συνταγματική διάταξη του άρθρου 20 του Συντάγματος περί δικαιώματος ακροάσεως.
Αποφασίσατε για εμάς χωρίς εμάς, για το μέλλον μας , χωρίς ειδοποίηση , χωρίς ακρόαση. Όμως αυτή δεν είναι δικαιοσύνη κ. Πρόεδρε. Όταν μάλιστα απονέμεται από τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας , που ασκούν δικαιοδοτικά καθήκοντα αν και τούτο δεν επιτρέπεται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. Διαπράξατε ποινικά αδικήματα κύριε Πρόεδρε.
Παραβήκατε το καθήκον σας. Κατακρατήσατε την αίτηση ανάκλησης της ΠΑΕ ΟΦΗ και αντί να την αποστείλετε στον Πρόεδρο της ΕΕΑ για να προσδιορίσει δικάσιμο για συζήτηση , την κρατήσατε και δικάσατε ερήμην μας καταδικάζοντάς μας. Ανέχεστε τουλάχιστον την διάλυση της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενός σωματείου καθαρού, που δεν ακούγεται ούτε ψίθυρος σε βάρος της.
Ότι και να γίνει , το ξέρετε πως έχουμε απέναντί σας το ηθικό πλεονέκτημα. Αυτό το ηθικό πλεονέκτημα θέλετε να σπιλώσετε με τις καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής σας . Δεν γνωρίζουμε τίποτα κύριε για τις απειλές που ισχυρίζεστε ότι δέχεστε. Αν είναι υπαρκτές τις καταδικάζουμε. Έχουμε όμως την βάσιμη υπόνοια ότι επιχειρείτε ακόμα ένα τέχνασμα σε βάρος μας, προκαλώντας την κοινή γνώμη και τη λογική. Έχουμε την βάσιμη υπόνοια ότι οι καταγγελίες σας ανήκουν στη σφαίρα της μυθοπλασίας. Αρκετά.
Εμείς βιώνουμε την εκτέλεση! Την εκτέλεση δύο χρόνια τώρα. Αν δέχεστε απειλές, καταθέστε τα στοιχεία στη δικαιοσύνη. Την πραγματική, όχι αυτή της ΕΠΟ. Γιατί στην δικαιοσύνη της ΕΠΟ δεν πρόκειται να δικαιωθείτε ποτέ.
Σας μιλάμε εκ πείρας. Επιτέλους. Αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Το θράσος σας και η υπομονή μας έχουν όρια. Φτάνει κύριε Πρόεδρε. Αρκετά. Το έχουμε καταλάβει. Είστε πανίσχυρος. Όχι όμως , κύριε, πάνω από το Νόμο. Όχι δεν είστε πάνω από το Νόμο.
YΓ. Εφόσον επικαλείστε την νομιμότητα, την διαφάνεια και τις αρχές γενικά του Δικαίου, ας κάνετε ένα βήμα. Δώστε όλους τους φακέλους των ομάδων στην δημοσιότητα. Για να δούμε αν τηρήθηκαν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για όλους.
Υπογράφουν
Μιχαλόπουλος Χρήστος
Κουτάντος Αντώνης
Μανουσάκης Ανδρέας
Κουγιουμουτζής Ελευθέριος
Καλουτσάκης Γιώργος

«Επιμένουν στα 4 εκατ. για Σάντσες»

Δύσκολη θεωρείται η μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες στον Ολυμπιακό, καθώς εκτός από τα… τρελά λεφτά που ζητάει η Βαλενσιέν για την απόκτησή του, υπάρχουν πλέον και άλλοι «μνηστήρες».

«Επιμένουν στα 4 εκατ. για Σάντσες»
Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τον παίκτη και έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του, ωστόσο το πρόβλημα είναι η ομάδα του, που σύμφωνα με δημοσίευμα του «football365.fr» ζητάει 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως για τον Σάντσες, ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το Κόπα Αμέρικα, ενδιαφέρεται και η Μπορντό, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αλού Ντιαρά.

Εξάλειψη "μαύρου" χρήματος!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Εμπορικών Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ, η παραοικονομία από το παρεμπόριο υπολογίζεται στα 25 δισ. ευρώ, από το "μαύρο" χρήμα 8 δισ. ευρώ, από το λαθρεμπόριο 3 δισ. ευρώ, από τα τσιγάρα και ποτά 2 δισ. ευρώ, από τα καύσιμα 1 δισ. ευρώ και τις υπόλοιπες παράνομες δραστηριότητες περισσότερα από 22 δισ. ευρώ.

Εξάλειψη "μαύρου" χρήματος

H εξάλειψη του ''μαύρου'' χρήματος αποτέλεσε θέμα συζήτησης που είχε με το νέο Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ, π. εισαγγελέα, Ιωάννη Διώτη, ο πρόεδρος και τα μελη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.
Συγκεκριμένα, τα ζητήματα που συζητήθηκαν στο πλαίσιο της συνάντησης αφορούσαν στην προστασία του στεγασμένου εμπορίου, στη σημασία του σεβασμού των ελεγκτών στον επαγγελματικό χώρο του ελεγχόμενου, στην προτεραιότητα της ουσίας και της αποφυγής της τυπολατρίας και στην ανάγκη διαμόρφωσης ενός αξιόπιστου συστήματος καταγραφής και ελέγχου.

Πιείτε όση μπύρα θέλετε...!!

"Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, παγωμένη Amstel και καλοί φίλοι… η καλύτερή μας", αναφέρει το μήνυμα στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για την ανανέωση της συνεργασίας με την γνωστή εταιρεία μπύρας.
Πιείτε όση μπύρα θέλετε...