Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πολιτική... λιτότητας στον Άρη και στο βάθος Παπαστεριανός

Δύσκολοι καιροί για ήρωες... Το δεδομένα στενό οικονομικό περιβάλλον, όπως και τα μειωμένα φέτος έσοδα της ΠΑΕ λόγω της απώλειας της Ευρώπης, αναγκάζει την διοίκηση του Άρη να προχωρήσει σε μια πολιτική... λιτότητας σε ότι αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Σε πρώτη φάση, εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Σάκη Τσιώλη και έχουν παράλληλα σχετικά υψηλά συμβόλαια. Αυτοί είναι οι Οριόλ, Τσεσνάουσκις και ακολουθεί υπό προϋποθέσεις ο Κουλουχέρης.

Στόχος των συνομιλιών είναι να αποχωρήσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος για τον σύλλογο, ώστε να εξοικονομηθούν και χρήματα, αλλά κυρίως να ελευθερώσουν θέσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Από κει και πέρα, αναμένεται να συζητηθεί η μείωση αποδοχών σε μερικά υψηλά συμβόλαια, όπως είναι παραδείγματος χάρη, αυτό του Κάρλος Τόχα, όπως σας ενημέρωσε σχετικά το The Player.

Σε ότι αφορά τη μεταγραφολογία και με δεδομένο ότι ο Σάκης Τσιώλης έβαλε ως ξεκάθαρη προτεραιότητα το ξεκαθάρισμα του υλικού και μετά την έναρξη της διαδικασίας ενίσχυσης της ομάδας, προκύπτουν και νέες περιπτώσεις, αλλά προς το παρόν οι κίτρινοι ασχολούνται σε θεωρητικό επίπεδο.

Μια από τις ξεχωριστές περιπτώσεις είναι αυτή του Μανώλη Παπαστεριανού. Ο 24χρονος μέσος του Ηρακλή είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ενδιαφερθεί σε...  φιλολογικό επίπεδο ο Άρης και στο παρελθόν, ένα ενδιαφέρον το οποίο έρχεται στο προσκήνιο και μέσα στις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις εξελίξεις τόσο στους κίτρινους, όσο και στο στρατόπεδο του Ηρακλή, αναμένεται το ενδιαφέρον αυτό να πάρει πιο συγκεκριμένη μορφή.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: