Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πλάνα με «Σάλπι»-«Αντίο» από Βρύζα

Στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη καταλήγει ο Φερνάντο Σάντος για την κορυφή της επίθεσης της Εθνικής ομάδας στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 στο «Καραϊσκάκη». Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το σχήμα που αναμένεται να παραταχθεί στον προσεχή αγώνα σε διάταξη 4-3-3 είναι το ακόλουθο: Κοτσόλης (τερματοφύλακας), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Σπυρόπουλος (αριστερό μπακ), Κ. Παπαδόπουλος, Μόρας (στόπερ), Τζιόλης (αμυντικό χαφ), Κατσουράνης, Καραγκούνης (κεντρικά χαφ), Φετφατζίδης (αριστερός μεσοεπιθετικός), Νίνης (δεξιός μεσοεπιθετικός) και Σαλπιγγίδης (σέντερ φορ).

Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε χωρίς προβλήματα. Ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε στη μεταφορά της ομάδας από την άμυνα στην επίθεση κι αντιστρόφως, ενώ έγινε και δουλειά στις στημένες φάσεις, με τους Φετφατζίδη και Νίνη να κάνουν γεμίσματα προς την αντίπαλη περιοχή.

«Αντίο» από Βρύζα

Ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου με τη Μάλτα θα είναι ο τελευταίος για τον Ζήση Βρύζα. Ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος αποχωρεί για να πάρει θέση τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός προπονητής θα κάνει συζήτηση με την ομοσπονδία και είναι πιθανό να προσληφθεί κάποιος άλλος στο πλευρό του.

Αντιδρούν οι διεθνείς

Αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. Οι διεθνείς αντιδρούν στα μέτρα που θέλει να ψηφίσει η ΕΠΟ και προβλέπουν μεταξύ άλλων δικαίωμα μονομερούς λύσης συμβολαίων από τις ομάδες χωρίς δικαίωμα προσφυγής για τους ποδοσφαιριστής. Οι νέοι κανονισμοί θα τεθούν προς ψήφιση στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή και δεν αποκλείεται ακόμη κι εντός της ημέρας να γίνει συνάντηση των διεθνών με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Μάλιστα συζητείται, αν περάσει ο κανονισμός, ως μέσος αντίδρασης η αποχή από το φιλικό που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη κόντρα στον Ισημερινό.
Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: