Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Νικολαΐδης: «Η ατιμωρησία γεννά τα επεισόδια»

Ο Ολυμπιονίκης και αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε για τα επεισόδια που έγιναν στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας στο πλαίσιο του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ-Άρης.

«Το κλίμα του χθεσινού αγώνα δεν έχει καμία σχέση με το αθλητικό κλίμα που πρέπει να επικρατεί στα γήπεδα. Γενικά όλοι μας έχουμε συμβιβαστεί με το γεγονός ότι αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν ανταποκρίνονται στην ανθρώπινη υπόσταση. Ο Άρης ευτυχώς αποτελεί εξαίρεση», είπε μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Οι πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες μας και το απέδειξαν στο παρκέ. Αποκαταστάθηκε η τάξη. Στον επόμενο αγώνα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και προσοχή για να κατακτήσουμε τη νίκη και την τρίτη θέση. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που δεν βρέθηκε τυχαία στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Όταν πηγαίνει κάποιος στο γήπεδο αυτό πρέπει να είναι λίγο "αλλήθωρος" γιατί πρέπει να παρακολουθεί τον αγώνα και τις κερκίδες μήπως και του πετάξουν κάτι. Το περίμενα ότι κάποιους από όσους ήμασταν στην κερκίδα, θα δεχόταν κάποιο αντικείμενο. Έτυχε να είναι ο κ. Δαμιανίδης. Όταν πηγαίναμε στη φισούνα, είδα τον Μπάβτσιτς να μην μπορεί να ακούσει λόγω της κροτίδας. Όλα αυτά είναι άσχημα για τον αθλητισμό και τις αρχές του. Οι διαιτητές έχουν συμβιβαστεί με αυτά και τα θεωρούν φυσιολογικά. Αυτά τα έχουμε δει να γίνονται και αλλού, όπως στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ. Κάποια στιγμή οι αρμόδιες αρχές πρέπει να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές. Τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα είναι αποτέλεσμα της ατιμωρησίας που υπάρχει».

Τέλος ο Νικολαΐδης έστειλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Άρη: «Είμαι πολύ περήφανος για τον κόσμο της ομάδας μου και κάνοντας τη σύγκριση ότνα ήμουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και είδα όσα είδα, το ένιωσα ακόμα περισσότερο. Τον τρόπο με τον οποίο στηρίζουμε την ομάδα μας, τον έχουμε δείξει πολλές φορές. Είναι ο μοναδικός στόχος για να στηρίξεις την ομάδα σου. Όπως ήμασταν πάντα τύποι και υπογραμμοί, έτσι πρέπει να είμαστε και στον επόμενο αγώνα, να στηρίξουμε την ομάδα μας και αυτοί θα μας ανταμείψουν». 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: