Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Γαλατσόπουλος : «Μπορεί να πετύχει την ανατροπή στο Αλεξάνδρειο»

Για τις αναμετρήσεις  με τον Άρη μίλησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος σε συνέντευξή του στον "Sport 103 FM".

 "Τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης είναι πάντα δύσκολα, ακόμη κι αν δεν έχουν την αίγλη του παρελθόντος. Και τα τρία φετινά έχουν κριθεί στο τέλος. Χθες (1/6) ο ΠΑΟΚ είχε μία μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς και να διατηρήσει το πλεονέκτημα. Δυστυχώς, το έχασε και καλείται να ανατρέψει την κατάστση στο Παλέ. Είναι ντέρμπι, μπορεί να το πετύχει, αρκεί να έχει την ψυχική δύναμη η ομάδα και το τεχνικό τιμ".

Στη συνέχεια έκανε και μια μίνι ανάλυση του αγώνα της Τετάρτης (1/6): "Δεν θέλω να κάνω τον τεχνικό, αλλά πιστεύω ότι χθες είχε δύο ευκαιρίες να τελέιώσει το ματς. Η πρώτη στην αρχή του αγώνα όταν δημιουργήθηκε φοβερή ατμόσφαιρα και πέρασε με δέκα πόντους μπροστά και η δεύτερη όταν έκανε ένα σερί πόντων, κάλυψε μία μεγάλη διαφορά και πέρασε με έξι πόντους μπροστά. Η δεύτερη ήταν μεγαλύτερη, δεν την εκμεταλλεύτηκε και χάθηκε το ματς. Η απόδοση του ΠΑΟΚ δεν ήταν η καλύτερη".

Όσο για τη συνέχεια ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, τόνισε: "Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, ειδικά οι ξένοι έχουν παίξει σε διάφορα πρωταθλήματα, δεν είναι ούτε άπειροι, ούτε οι νεαροί έτσι ώστε να λέμε ότι δεν έχουν την ψυχολογία. Φάνηκε και την Κυριακή (29/5) ότι πρέπει να το πιστέψουν ότι μπορούμε και ελπίζω ότι θα το δείξουν στο επόμενο ματς. Είναι αρκετός ο χρόνος. Το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, οι παίκτες μπορούν να τα καταφέρουν αν δουλέψουν στο κομμάτι ψυχολογίας. Η Ευρωλίγκα είναι μία μεγάλη πρόκληση, έχουν δεύτερη ευκαιρία να τα καταφέρουν".

Τέλος, μίλησε και για την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ, μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν: "Αφού τελειώσει το πρωτάθλημα και αναλύσουμε την κατάσταση που διαμορφώνεται και με την οικονομική κρίση, θα πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Να βοηθήσει και ο Ερασιτέχνης για να έχει ανοδική πορεία η ομάδα μπάσκετ. Ο κόσμος ήταν απογοητευμένος πολύ γι' αυτό και δεν ερχόταν στο Παλατάκι, σε αντίθεση με την Τούμπα. Ο κόσμος, όμως, είναι η δύναμη της ομάδας γι' αυτό και εγώ μιλάω συνέχεια για τον ενιαίο ΠΑΟΚ". Όταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος εμπλακεί στα της ΚΑΕ στο προσεχές μέλλον, πρόσθεσε: "Εφόσον κληθώ θα είμαι δίπλα για να βοηθήσω".  

Δεν υπάρχουν σχόλια: