Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"Κουμπάρος" ο ΟΦΗ;

Μέχρι και το ακραίο σενάριο μεταφοράς της ομάδας στη γειτονική μεγαλόνησο εξετάζουν στον ΟΦΗ!
"Κουμπάρος" ο ΟΦΗ;
Μετά την ανακοίνωση των φιλάθλων η οποία μιλάει για αυτοδιοίκητο του ΟΦΗ, έντονο προβληματισμό προκαλεί η επιστολή του Συλλόγου Μετόχων στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, μέσω της οποίας ζητάει να ενημερωθεί για την προθυμία των Κυπριακών αρχών, για άμεση έναρξη συζητήσεων περί συμμετοχής του ΟΦΗ στο Κυπριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.
Το παραπάνω σενάριο, που αποκαλύπτει το CRETALIVE ,μπορεί να λεγόταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες στις συναντήσεις των φιλάθλων του ΟΦΗ ως μια απέλπιδα προσπάθεια πίεσης στην ελληνική πολιτεία να σκύψει πάνω στο πρόβλημα του ΟΦΗ, αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι ο Σύλλογος Μετόχων, θα προχωρούσε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας επίσημη ενημέρωση από τις κυπριακές ποδοσφαιρικές αρχές περί του ζητήματος.
Στον ΟΦΗ πρέπει να είναι έτοιμοι να ενημερώσουν τους μετόχους της ομάδας για όλα τα πιθανά σενάρια της επόμενης ημέρας για το μέλλον της ομάδας. Κι εφόσον, όπως διαφαίνεται, οι ελληνικές αρχές οδηγούν τον ΟΦΗ σε καταστροφή, οφείλουν να διερευνήσουν ακόμα και αυτό το ακραίο αλλά –ίσως όχι απίθανο- σενάριο.
Είναι εμφανές ότι το ζήτημα ξεφεύγει πλέον ακόμα κι από την ευρύτερη έννοια του ελληνικού αθλητισμού και περνάει σε ένα άλλο επίπεδο. Καλό θα είναι, η ελληνική πολιτεία να πάψει να κρύβεται πίσω από το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σκύψει πάνω στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.
Πηγή: Cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: