Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο Μπομπαντίγια δεν ξεχνά τον Άρη και τις... συστάσεις του

Τις διακοπές του απολαμβάνει ο Ραούλ Μπομπαντίγια στην Αργεντινή και σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα σελίδα με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ, χωρίς όμως να έχει ξεχάσει την παρουσία του στον Άρη. «Ήταν μια ενδιαφέρουσα και διδακτική περίοδος στη Θεσσαλονίκη" παραδέχθηκε ο Μπομπαντίγια μιλώντας στη γερμανική ιστοσελίδα "rp-oline", η οποία αναφέρεται εκτενώς στη νέα ευκαιρία του "Μπόμπα" με την άκρως ενδιαφέρουσα σημείωση: "Επτά παιχνίδια με δυο γκολ, αλλά το κυριώτερο όλων, το ότι είχε καλή συμπεριφορά. Αυτό διαβεβαίωσε ο Άρης στα αφεντικά της Μπορούσια, όταν αυτά ερεύνησαν για να μάθουν σχετικά με τον Μπομπαντίγια». 
 
Οι καλές συστάσεις του Άρη φαίνεται πως ήταν ισχυρές για να δουν με άλλο μάτι οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας τον «Μπόμπα». «Παίρνει μια τίμια ευκαιρία και τον περιμένουμε στις 23 Ιουνίου στο ξεκίνημα της Γκλάντμπαχ», είπε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μαξ Εμπερλ, ο άνθρώπος που πίστεψε στην ανάγκη του δανεισμού του παίκτη στον Άρη.
 
Ο ίδιος ο Μπομπαντίγια - ο οποίος ούτε ο ίδιος, ούτε ο Άρης επιθυμούσαν για διαφορετικούς λόγους τη συνέχιση της συνεργασίας τους- αρκέστηκε να υποσχεθεί ότι: «Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω με γκολ στην Μπορούσια...».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: