Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

«Βόμβα» με Σισέ η Γαλατάσαραι!

Μόνο φιλολογικό δεν είναι το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραι για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «haber3» οι Τούρκοι ανακοίνωσαν ότι ο Γάλλος σταρ του Παναθηναϊκού αποτελεί βασικό στόχο του συλλόγου και μιλούν για επίσημη πρόταση.

Οι Τούρκοι λοιπόν επανέρχονται για τον Τζιμπρίλ Σισέ για τον οποίο να θυμίσουμε ότι έγραφαν και τον Ιανουάριο ότι απασχολεί έντονα την «Γαλατά». Αυτή την φορά πάντως απ’ ότι φαίνεται το ενδιαφέρον της «Τσιμπ Μπομπ» για τον Γάλλο σταρ είναι αρκετά «ζεστό» και προχωράνε την υπόθεση τονίζοντας ότι υπάρχει επίσημη πρόταση στα …σκαριά.

Στην τουρκική ομάδα έχουν ανακοινώσει ήδη ότι οι δύο πρώτοι στόχοι του συλλόγου είναι ο Αχιλ Εμανά της Μπέτις και ο Τζιμπρίλ Σισέ, για τον οποίο δεν αποκλείεται ήδη να έχει φτάσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι η «Γαλατά» είναι διατεθειμένη να προσφέρει 7 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις (Ντρογκμπά, Μιλίτο, Βούτσινιτς) που έχει στην λίστα της.

Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, η «Γαλατά» βλέπει τις περιπτώσεις του Αχίλ Εμανά, όπως προείπαμε, αλλά και αυτές των Μουντάρι, Κάλστρομ.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: