Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

«Ναι» σε Ντουγκλάο, Αμπντούν, «όχι» στους...Σερραίους!!

Μετά την ανακοίνωση του νέου τεχνικού διευθυντή, που πιθανότατα θα γίνει τη Δευτέρα και θα είναι ο Ζήσης Βρύζας, οι πράσινοι θα κινηθούν παράλληλα σε δύο μέτωπα. Πωλήσεις και προσθήκες. Σε ότι αφορά τις πωλήσεις περιμένουν προτάσεις για όλους, αλλά ουσιαστικά οι Σισέ, Λέτο και Νίνης βρίσκονται στη βιτρίνα και από αυτούς περιμένουν να βγάλουν ένα σημαντικό ποσό, για να μπορέσουν μετά να κάνουν μεταγραφές ουσίας. Όταν προχωρήσουν αυτά τα ζητήματα θα μπορέσουν να κινηθούν πιο δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Βέβαια αυτή η «συνθήκη», αφορά πιο πολύ τους στόχους εκτός Ελλάδος γιατί από τα εγχώρια προϊόντα, λίγα «γυαλίζουν» στο μάτι του Φερέιρα και δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να γίνουν οι επίσημες προσφορές.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μικρή λίστα με τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν από το πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ και μάλιστα δύο ονόματα μάλλον σβήστηκαν εσχάτως. Πρόκειται για τους Ανάκογλου και Γεωργιάδη, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ντυθούν στα πράσινα. Για την ακρίβεια δεν θα καταθέσει καν πρόταση στον Πανσερραϊκό η πράσινη ΠΑΕ, αφού αμφότεροι δεν τρελαίνουν τον Φερέιρα. Η μοναδική περίπτωση να αναθεωρήσουν άποψη ο Γόντικας και ο 65χρονος τεχνικός, έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να μην κλείσουν κανέναν από τους άλλους στόχους που έχουν πιο ψηλά από τα δύο ταλέντα του Πανσερραϊκού.

Αντιθέτως πολύ ψηλά στη λίστα παραμένουν οι δύο άσοι της Καβάλας, Αμπντούν και Ντουγκλάο. Η γνώμη του Φερέιρα και για τους δύο είναι πολύ καλή, η εισήγηση του θετική και μόνο ο Γόντικας έχει ενδοιασμούς με τον χαρακτήρα του Αλγερινού μεσοεπιθετικού. Εκεί ίσως κολλήσει το θέμα, όχι στα χρήματα. Κάτι άλλο από τον ελληνικό χώρο μάλλον δεν υπάρχει στον ορίζοντα (με εξαίρεση ίσως τη θέση του τερματοφύλακα) και οι υπόλοιπες προσθήκες θα προκύψουν από την αγορά του εξωτερικού. 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: