Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πήρε και Φυτανίδη ο Ατρόμητος!!

Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωκράτης  Φυτανίδης, όπως ανακοίνωσε η Περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη. Ο ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ελληνικών ομάδων, αλλά και συλλόγων του εξωτερικού, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε τα εξής στο atromitosfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια στην οικογένεια του Ατρόμητου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο προσέγγισης της ομάδας, ενώ είναι αλήθεια ότι υπήρχαν αρκετοί σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για εμένα.

Η επιλογή μου είχε, όμως, να κάνει με το γεγονός ότι βρήκα μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, άριστες συνθήκες εργασίας, ένα προπονητικό επιτελείο που δείχνει έργο και το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να πω το «ναι». Γενικά, βρήκα ένα περιβάλλον που βγάζει «υγεία» ώστε εγώ και κάθε αθλητής να δείχνει τον καλύτερο εαυτό του μέσα στο γήπεδο.

Δε θέλω να λέω λόγια από τόσο νωρίς, είναι περιττό. Έχω, όμως, πολλές φιλοδοξίες σαν ποδοσφαιριστής, γι’ αυτό αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να ξεκινήσω δουλειά για να φτιάξουμε ένα σύνολο που να μπορεί να διεκδικεί στόχους, όπως πέρυσι που ο Ατρόμητος έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας».
Ποιος είναι

Ο Σωκράτης Φυτανίδης έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 25 Μαϊου του 1984. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο ΠΑΟ Κουφαλίων την περίοδο 2001-02 και αμέσως μετά αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στον οποίο παρέμεινε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2008. Τότε μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού έχει συνολικά 156 συμμετοχές – 2 γκολ στην Α’ Εθνική και 45 συμμετοχές- 1 γκολ στη Β’ Εθνική (όλες με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς). Επίσης έχει 23 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας και 13 συμμετοχές – 1 γκολ στην Εθνική Ελπίδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: