Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Γωγάκος: «Οι νόμοι της ΕΠΟ είναι σαν λάστιχο…»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή Κωνσταντίνος Γωγάκος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις του «Γηραιού», μετά τη χθεσινή έκδοση της καταδικαστικής απόφασης από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά ο κ. Γωγάκος υπογράμμισε: «Όταν δεν είσαι στο κύκλωμα αυτά παθαίνεις. Όσο καλό αρνί κι αν είσαι, αν βγεις από το κοπάδι θα σε φάει ο λύκος. Πλέον πρέπει να δούμε τα οικονομικά της ΠΑΕ και να αποφασίσουμε τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όσον αφορά τις νομικές μας κινήσεις, οφείλουμε να εξαντλήσουμε πρώτα όλα τα ένδικα μέσα, προτού καταλήξουμε στο CAS προκειμένου να μην υποστούμε πάλι τα περσινά.

Πέρυσι είχαμε την υπόθεση του πολύ μεγάλου προστίμου και στην εκδίκαση που έγινε στο CAS, παρέστη από πλευράς ΕΠΟ ο κ. Πιλάβιος που ανέφερε πως είναι θέμα του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ κι έτσι η υπόθεση παραπέμφθηκε εκεί. Οι νόμοι της ΕΠΟ πάντως είναι γνωστό πως είναι σαν λάστιχο που τους τραβάμε όπως θέλουμε. Με την προσφυγή μας στο CAS ουσιαστικά, θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα, ούτως ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Από εκεί και πέρα πάντως θα κινηθούμε φυσικά και στην ποινική δικαιοσύνη καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές, αλλά θα προσφύγουμε και στην επιτροπή δεοντολογίας της FIFA καταγγέλλοντας την ΕΠΟ. Πλέον όμως πρέπει να δούμε και τη θέση του μεγαλομετόχου, καθώς η ομάδα είναι του Ρέμου, δεν είναι δική μου».The Player
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: