Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Αγκουέρο: «Θέλω να συνεχίσω στην Ισπανία»

Την επιθυμία του να συνεχίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Σέρχιο Αγκουέρο, αν και δεν θέλησε να αναφερθεί συγκεκριμένα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θα μου άρεσε να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και το αγγλικό μου αρέσει, όπως και το ιταλικό. Θα προτιμούσα όμως την Ισπανία επειδή είμαι εδώ εδώ και 5 χρόνια.

Θέλω να φύγω από την Ατλέτικο, ελπίζω ο κόσμος και ο σύλλογος να το καταλαβαίνει. Πάντα έλεγα ότι όταν θα ήθελα να φύγω θα το έλεγα. Το θέμα είναι ξεκάθαρο, ενημέρωσα την Ατλέτικο και θέλω να με βοηθήσουν να φύγω με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να αφήσω ανοιχτή την πόρτα σε οποιαδήποτε ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή και ο κόσμος και ο σύλλογος να δείξει κατανόηση. Ξεκαθάρισα την ομάδα ότι θέλω να διαπραγματευτώ με όποια ομάδα προκύψει, χωρίς όρους. Δεν έχω προτιμήσεις», τόνισε ο παίκτης.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ερχόμενο Κόπα Αμέρικα: «Θα είναι το πρώτο μου Κόπα Αμέρικα, είμαι ευτυχισμένος. Πάντα το να φοράς τη φανέλα της Εθνικής της χώρας σου είναι κάτι όμορφο. Θα πρέπει να τα δώσω όλα στις προπονήσεις και να αφήσω τον προπονητή να αποφασίσει. Ελπίζω να είμαι ανάμεσα στους 22. Στις 8 ξεκινάω να προπονούμαι με την Εθνική και μετά θα δω σε ποιά ομάδα θα πάω». 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: