Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

«Με απειλούν να μην μιλήσω για τα “στημένα”»

Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανέφερε πως δέχεται απειλές για την ζωή του από αγνώστους, οι οποίοι δεν θέλουν να μιλήσει για την υπόθεση των «στημένων».

«Με απειλούν να μην μιλήσω για τα “στημένα”»
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόβλημα με το φάκελο της ομάδας, καθώς ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη από τη διευθυντή της Α' ΔΥΟ Πατρών, πως υπάρχει έγγραφο από τις 3/1/2011, μη νόμιμο με το σύστημα τάξης και αφορά στο πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας της ΠΑΕ.

Ο Κούγιας ανέφερε αρχικά: «Την ίδια μέρα, κυκλοφόρησε σε σάιτ από την Κρήτη η είδηση ότι ενδέχεται η Παναχαϊκή να εμπλακεί σε ένα τέτοιο ζήτημα. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες δέχθηκα επισκέψεις στο γραφείο μου τόσο από τους ανθρώπους του Ηρακλή, όσο και από τον κ. Κουράκη από τον ΟΦΗ, να βοηθήσω στις υποθέσεις τους. Τους απάντησα ότι δεν είναι το αντικείμενό μου. Μου τέθηκε ένα θέμα να προσέχω γιατί τα οικονομικά στοιχεία από την εποχή Μακρή δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Τους έδειξα το χαρτί το επίσημο από την Εφορία Πατρών, που υπάρχει βεβαίωση ότι η ΠΑΕ είναι 'καθαρή'».

Στη συνέχεια, ο Κούγιας ανέφερε: «Πρέπει να σας πω, ότι τις τελευταίες μέρες δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, και μου ζητούν να ανακαλέσω τις καταθέσεις για τα στημένα ματς. Είμαι ο μοναδικός μάρτυρας απ' όλη την Ελλάδα γι' αυτή την υπόθεση. Αμέσως έκανα εξώδικο στο λογιστή μας, για να μάθω τι ακριβώς σημαίνει. Του ζήτησα να μου απαντήσει επακριβώς τι έχει γίνει και αν έχει υπάρξει κάποιο λάθος. Μου απάντησε με εξώδικο και με διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε έγινε λάθος εκ μέρους του. Θέλω να πιστεύω ότι όντως δεν έχει σχέση ο λογιστής μας με αυτή την υπόθεση. Κάποιοι κινούνται να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, εγώ δεν πρόκειται να ανακαλέσω τις καταθέσεις μου και το τονίζω εδώ από την Πάτρα, ότι κάποιοι θα πάνε φυλακή. Ετοιμάζω και ένα έγγραφο προς την ΕΠΟ που θα αναφέρονται όλα αυτά. Εμείς σαν ΠΑΕ, δεν πρόκειται να φοβηθούμε τίποτα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει υποψίες ποιος ή ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση απάντησε: «Πιθανότατα είναι σχέδιο δολιοφθοράς. Το μυαλό μου πηγαίνει στα παλιά στελέχη της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ και στους ανθρώπους που μεθόδευσαν την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην Α' Εθνική και το άνοιγμα του δρόμου για τον Λεβαδειακό. Να ξέρετε, ότι το επεισόδιο με τον κ. Καϋμενάκη, δεν ήταν τυχαίο. Ήταν αποτέλεσμα όλων αυτών που έχω πληροφορηθεί ότι γίνονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: