Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

«Το μόνο ένδικο μέσο, είναι το CAS»

Κατόπιν της χθεσινής καταδικαστικής απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ συνήλθε εκτάκτως εξετάζοντας την κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί. Τις προσεχείς μέρες θα ασκηθούν όλα τα ένδικα μέσα, με στόχο την προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας. Οι διοικούντες της ομάδας δεν έχουν πλέον και πολλές επιλογές, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να τις εξαντλήσουν και να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν, προσπαθώντας μέχρι τέλους για τη δικαίωση.
Το «Μetrosport» επικοινώνησε με τον νομικό της ΠΑΕ Ηρακλής, Δημήτρη Βαγιάκο, προκειμένου να καταθέσει την άποψη του αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. «Δεν την περιμέναμε. Θεωρούσαμε ότι νομικά είχαμε δίκαιο και θα δικαιωνόμασταν. Για έναν από τους λόγους, τουλάχιστον, που επικαλούμαστε. Για έναν μόνο… Άλλωστε, οι λόγοι ήταν πολλοί. Δεν είχε επικυρωθεί η βαθμολογία, σε κάθε περίπτωση έπρεπε να τιμωρηθούμε με χρηματικό πρόστιμο, υπήρχε η παραγραφή που επικαλούμαστε για το άρθρο 26. Για κανέναν απ’ αυτούς τους λόγους δε δικαιωθήκαμε», είπε χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε για το ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση και το πώς θα κινηθεί η ομάδα, απάντησε: «Το μόνο ένδικο μέσο είναι να πάμε στο CAS. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι στα πολιτικά δικαστήρια. Γι’ αυτό και δεν το αναφέρω. Το ζήτημα είναι πάντως και θα πρέπει να το τονίσουμε αυτό, είναι πώς ότι είναι να κάνουμε, θα το κάνουμε άμεσα. Σε συνδυασμό φυσικά με τι θα κάνουμε με την αδειοδότηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: