Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Έρχομαι στον ΠΑΟΚ»!

Πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία με τον Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται από χθες (1/6) ο ΠΑΟΚ! Το πλέον καθοριστικό ραντεβού του Παντελή Κωνσταντινίδη με τον Ρουμάνο τεχνικό έκλεισε, έπειτα από 7 ώρες(!), με θετικά αποτελέσματα, χωρίς, φυσικά, να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, κάτι που φαίνεται, όμως, πως είναι θέμα χρόνου…

Ο απεσταλμένος του «δικεφάλου του Βορρά» στη Γαλλία, ανέλυσε πλήρως στον Μπόλονι το πλάνο που έχει εκπονήσει η ΠΑΕ για την επόμενη τριετία, του μίλησε για το ρόστερ και τις προοπτικές που υπάρχουν, αλλά και για τις απαραίτητες αλλαγές, βάσει των νέων οικονομικών δεδομένων.

Ο 58χρονος προπονητής έδειξε θετικός σε όλα όσα άκουσε, αλλά και οι δικές του αναλύσεις-εισηγήσεις άφησαν απόλυτα ικανοποιημένη την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Η ουσία είναι ότι ο Λάζλο Μπόλονι είναι έτοιμος να συμφωνήσει να συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Πάντως, οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία όσον αφορά το οικονομικό σκέλος -οι ετήσιες απολαβές του δεν θα ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.

Ωστόσο, αυτό το θέμα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει τη… δουλειά και το μόνο που απομένει είναι ο τελευταίος λόγος του προέδρου, Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος θα πάρει και την οριστική απόφαση.

Το ραντεβού Ζαγοράκη-Μπόλονι μπορεί να γίνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: