Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Βαλντέζ»

Τον Ολυμπιακό  παρουσιάζουν Γερμανοί δημοσιογράφοι, ως φαβορί για την απόκτηση του Νέλσον Βαλντέζ από την Έρκουλες. Ο Παραγουανός φορ αποτελεί «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες του εξωτερικού με τους «ερυθρόλευκους» να είναι οι βασικός μνηστήρας του παίκτη.

Συγκεκριμένα, η γερμανική ιστοσελίδα «freenet» παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα για τους παίκτες που θα αποτελέσουν στόχους μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές προέρχονται αποκλειστικά από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν από τις πρώτες κατηγορίες μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Premier League, Primera Division, Campionato, Championat) στη δεύτερη κατηγορία.

Έτσι, οι Γερμανοί συνάδελφοι επέλεξαν τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές των Γουέστ Χαμ, Μπέρμιγχαμ από Αγγλία,  Έρκουλες, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από Ισπανία, Σαμπντόρια, Μπάρι από Ιταλία και Λανς, Μονακό από Γαλλία έκαναν μία μικρή ανάλυση στα «αστέρια» των ομάδων.



Όσον αφορά λοιπόν την Ισπανία και την υποβιβασμένη Έρκουλες, οι συντάκτες στάθηκαν στον Νέλσον Βαλντέζ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδος. «Ο πρώην παίκτης της Βέρντερ και της Ντόρτμουντ θα αγωνίζεται από του χρόνου στη Segunda Division με την Έρκουλες, με την αξία του να ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός από τον Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως έχουν ήδη γίνει επαφές» αναφέρει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: