Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Οι συνθέσεις στο Ιταλία-Αγγλία!!

Με τον Χάρι Κέιν (ντεμπούτο ως βασικός με το εθνόσημο), όπως είχε γνωστοποιηθεί τα προηγούμενα 24ωρα από τον Ρόι Χότζον, θα παραταχθεί η εθνική Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία στο μεταξύ τους φιλικό στο Τορίνο. Γουέιν Ρούνεϊ και Θίο Γουόλκοτ συμπληρώνουν την τριάδα της επίθεσης. Την 50η εμφάνισή του με το εθνόσημο θα κάνει ο Τζο Χαρτ. Δείτε τις δύο ενδεκάδες.
Συνολικά πέντε θα είναι οι αλλαγές του Χότζον σε σύγκριση με το τελευταίο παιχνίδι της Αγγλίας απέναντι στην Λιθουανία (4-0) για τα προκριματικά του Euro 2016.
Ιταλία: Μπουφόν, Κιελίνι, Ρανόκια, Μπονούτσι, Φλορέντσι, Παρόλο, Βαλντιφιόρι, Σοριάνο, Νταρμιάν, Έντερ, Πελέ
Αγγλία: Χαρτ, Κλάιν, Σμόλινγκ, Γιαγκέλκα, Γκιμπς, Τζόουνς (στον άξονα με το νούμερο 8), Ντελφ, Χέντερσον, Ρούνεϊ, Γουόλκοτ, Κέιν
Στον πάγκο: Μπάτλαντ, Γκριν, Κέιχιλ, Γουόκερ, Κάρικ, Τάουνσεντ, Μέισον, Μπερτράντ, Μπάρκλεϊ
*Πηγή: England365.gr*

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Απόλλων!!

Πέντε μέρες πριν από τον «τελικό» που έχει ο Απόλλων με τον Αγροτικό Αστέρα, προκύπτει ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ!

Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή του ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρόπουλος γνωστοποιεί ότι ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και μάλιστα ζητάει εντός δύο ημερών να του απαντήσουν από τον Απόλλωνα αν υπάρχει ενδιαφέρον για να προχωρήσει η διαδικασία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μαυρόπουλος εκπροσωπεί δύο επιχειρηματίες από την Αθήνα, που προτίθενται να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια, χωρίς πάντως να έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματά τους. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την πλευρά Μαυρόπουλου μάλιστα είναι ο Λάκης Σημαιοφορίδης.
Η επιστολή που εστάλη από τον Γιάννη Μαυρόπουλο στην  ΠΑΕ Απόλλων αλλά και τα μέσα ενημέρωσης, αναφέρει:

«ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ    ΓΙΑ ΤΗΝ   ΑΓΟΡΑ   ΤΩΝ   ΜΕΤΟΧΩΝ  ΤΗΣ  ΠΑΕ   .

Ο παρακάτω  υπογράφων Ιωάννης  Μαυρόπουλος, κάτοικος Θεσσαλονίκης, οδός Χιλής 8-Καλαμαριά σας γνωρίζω με  την  παρούσα ότι  επιθυμώ  την  αγορά  του    πλειοψηφικού  πακέτου των  μετοχών  της  ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  και για  το λόγο αυτό σας  ζητώ να  μου  απαντήσετε εγγράφως  εντός  δύο ( 2)   ημερών   από  σήμερα  περί των  προθέσεών  σας. Σας  γνωρίζω  επίσης ότι εφόσον απαντήσετε θετικά είμαι  σε  θέση να ολοκληρώσω τη σχετική διαδικασία άμεσα. Σε  κάθε   περίπτωση σας  ζητώ να  μου απαντήσετε  εντός του χρονικού ορίου που σας έθεσα  πέραν του οποίου θα πάψει να  ισχύει η ως  άνω εκδήλωση του ενδιαφέροντός μου.
ΑΘΗΝΑ   31-3-2015
ΜΕ  ΤΙΜΗ,  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ».

Βασιλακάκης: «Να κάνουμε το πλεονέκτημά μας μεγαλύτερο» (audio)

Στο Μetropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Κώστας Βασιλακάκης, ο οποίος μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό: «Μπορεί να έχουμε το βαθμολογικό πλεονέκτημα του +4 ωστόσο το ματς αυτό μας δίνει την δυνατότητα να το κάνουμε μεγαλύτερο. Από την άλλη αν κάτι δεν πάει καλά, έχουμε την δυνατότητα να αντέξουμε εκεί που είμαστε. Για τον Άρη είναι ένα ματς που ή θα του δώσει ελπίδες ή θα του τις εκμηδενίσει. Βέβαια, αυτές είναι σκέψεις που όταν μπαίνει ένας παίκτης στο γήπεδο τις αποβάλλει και επικεντρώνεται στο στόχο του για να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό».

Για το ρόστερ του Πανσερραϊκού: «Το ρόστερ μας απαρτίζεται από παίκτες που οι περισσότεροι, για να μην πω όλοι έχουν κάνει πρωταθλητισμό είτε στη Β’ Εθνική παλιότερα με τον Πανσερραϊκό ή σε άλλες ομάδες. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να περνάμε το πνεύμα του ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί, καθώς αν μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν υπερβεί τα όρια δεν μπορεί να πετύχει».

Για το φαβορί: «Όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη και η βαθμολογική διαφορά είναι αυτή που είναι υπάρχει ένα πλεονέκτημα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο και από εκεί και πέρα δεν πρέπει να έχουμε απώλειες, ή αν έχουμε, αυτές να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες».

Για το πλεονέκτημα του Πανσερραϊκού έναντι του Άρη: «Σίγουρα το χτίσιμο του καλοκαιριού την ώρα που ο Άρης ψαχνόταν ήταν μεγάλο ατού. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να έχεις σταθερότητα τόσο στην απόδοση, όσο και στα αποτελέσματα. Εμείς το καταφέραμε αυτό από το τέλος του α’ γύρου και μετά και γι’ αυτό έχουμε αυτό το προβάδισμα».

Για το πόσο μπορεί να επηρεαστούν οι παίκτες του από τον κόσμο του Άρη: «Δε νομίζω ότι θα επηρεαστούν. Απεναντίας, η παρουσία πολύ κόσμου χαροποιεί και τους προπονητές και τους παίκτες γιατί σε άδεια γήπεδα, το κίνητρο είναι διαφορετικό. Παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες ικανοποιούν και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πολλές φορές προετοιμάζονται και από μόνοι τους».

Για την διαιτησία: «Σε δύο ματς στον α’ γύρο με την Καβάλα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος καταφέραμε και πήραμε τη νίκη με ανατροπή ενώ δόθηκε εις βάρος μας πέναλτι και αποβολή. Στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό δεν δόθηκε μαρς πέναλτι υπέρ μας, το οποίο σχολιάστηκε και στην τηλεόραση και με τον παίκτη μας, στον οποίο έγινε η παράβαση να μένει δύο εβδομάδες εκτός. Στο ματς του Ακροποτάμου παίκτης του αντιπάλου έπαιζε… βόλεϊ. Όλα αυτά λέγονται γιατί ο πρώτος πάντα πολεμιέται και βρίσκουν αφορμές για να δημιουργούν προβλήματα. Στο ματς της περασμένης Κυριακής με το Βυζάντιο παίκτης των γηπεδούχων έκανε χέρι εντός περιοχής και δεν δόθηκε ούτε πέναλτι, ούτε αποβολή».

Για τα έκτακτα μέτρα που φέρεται να ζητάει ο Πανσερραϊκός: «Θέλουμε να γίνει ένα ματς χωρίς προβλήματα. Σεβόμαστε τον Άρη, την ιστορία του και τον κόσμο του. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς επεισόδια, να κάνουν και οι δύο ομάδες την προσπάθειά τους και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να νικήσει».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Βασιλακάκης στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

«Και ο... Βαρθολομαίος να σφυρίξει, θα έχουμε σχόλια» (audio)

Για την μεγάλη μάχη του Άρη με τον Πανσερραϊκό αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρόεδρος των «λιονταριών» Παναγιώτης Χαλκίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα κατεβούμε να παίξουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, αν και η ισοπαλία θα είναι σαν νίκη για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να εμφανιστούμε έτοιμοι. Εγώ από την πλευρά μου εύχομαι να γίνει ένα καλό και ήσυχο ματς και να υπάρξει ανταπόδοση της καλής φιλοξενίας που παρείχαμε στις Σέρρες».

Για τους οπαδούς του Πανσερραϊκού που θα παραβρεθούν στο ματς: «Θα πάρουμε εισιτήρια όπως δώσαμε και εμείς στον πρώτο γύρο. Θα πάρουμε 200 εισιτήρια για αρχή και θα υπάρχει εκδοτήριο στην Θύρα 4. Πιστεύω να έχουμε γύρω στα 800 έως και χίλια άτομα».

Για το αν το αποτέλεσμα του ντέρμπι θα κρίνει την άνοδο: «Για εμάς δεν είναι τόσο κρίσιμο το ματς. Ακόμη κι αν έρθει ένα άτυχο αποτέλεσμα, αν κάνουμε το απόλυτο θα είμαστε πρωταθλητές και θεωρούμε ότι μπορούμε να κάνουμε το απόλυτο. Η ομάδα μας χτίστηκε για να κάνει πρωταθλητισμό. Έχουμε παίκτες πίσω από τους βασικούς που έχουν παίξει στην Α’ και τη Β’ Εθνική. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει βάθος στον πάγκο».

Για τις αιχμές του Βυζαντίου για την διαιτησία και τον διαιτητή του ματς του Σαββάτου: «Ο κ. Μαγκαφίνης είναι λίγο παρορμητικός. Αν δείτε τις φάσεις θα δείτε ότι δεν πήραμε πέναλτι στο 0-1 αλλά δεν δημιουργήσαμε θέμα. Και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος να σφυρίξει το Σάββατο πάλι θα έχουμε σχόλια. Ας βάλουν όποιον διαιτητή θέλουν, έμπειρο, αξιολογημένο, Α’ ή Β’ Εθνικής. Ο Πανσερραϊκός να ξέρετε έκανε δύο ανατροπές με δέκα παίκτες, με Καβάλα και Βυζάντιο στον α’ γύρο. Πιθανόν, όπως γίνονται σε όλα τα πρωταθλήματα, να είχαμε σε κάποιο ματς ένα σφύριγμα περισσότερο όπως και σε άλλα ματς ένα σφύριγμα λιγότερο. Πρωταγωνιστές είναι πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές».

Για το... κρυφό αβαντάζ του Πανσερραϊκού έναντι του Άρη: «Εκτός από τους τέσσερις πόντους διαφορά έχουμε και ένα επιπλέον αβαντάζ. Ο Άρης έχει σερραίο πρόεδρο και σερραίο προπονητή, που ενδεχομένως κρυφά να θέλουν να... κερδίσει ο Πανσερραϊκός. Το λέω χαριτολογώντας για να μην παρεξηγηθώ».

Ακούστε όσα είπε ο Παναγιώτης Χαλκίδης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Πήρε 200 εισιτήρια για το Βικελίδης!!


Ο Πανσερραϊκός πήρε επίσημα 200 εισιτήρια τα οποία θα μοιράσει σε φίλους του στις Σέρρες.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, θα υπάρχει και εκδοτήριο έξω από την θύρα 4 του Κλεάνθης Βικελίδης για να προμηθευτούν εισιτήρια και όσοι μεμονωμένοι φίλαθλοι των Σερραίων έρθουν στη Θεσσαλονίκη.
*Πηγή: metrosport.gr*

Βλακώδης η «σπέκουλα» κατά ΠΑΟΚ για τα χρέη!!

Γράφει ο ΣΓ Στέλιος Γρηγοριάδης



Eχω την εντύπωση ότι κακώς ασχολούνται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τους βλακώδεις υπαινιγμούς για τη ρύθμιση των χρεών. Η ρύθμιση αφορά σε πάρα πολλές εταιρείες και σκοπό έχει να συγκεντρώσει το κράτος χρήματα που είναι απαραίτητα και που ποτέ δεν θα εισέπραττε εάν παρέμεναν οι τερατώδεις και παράλογες προσαυξήσεις. Το θέμα είναι πολύ απλό για όποιον θέλει να καταλάβει. Μόνο όποιος δεν θέλει, “σπεκουλάρει” σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρήκε τα χρέη των 10,4 εκατ. ευρώ, συν τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις, “παγωμένα” και “σταλμένα” στα δικαστήρια με σκόπιμες ενστάσεις για να κερδηθεί χρόνος. Από τη στιγμή που ανέλαβε πλήρωσε τα πάντα. Και στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε ότι τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι δικά του χρέη. Εκτοτε, δεν έπαψε να... παρακαλάει να εξοφλήσει τα χρέη, αλλά κανείς δεν ήθελε να τον ακούσει, λες και δεν υπήρχε κρίση στην Ελλάδα, λες και δεν είχε ανάγκη είσπραξης χρημάτων το κράτος.

Πληρώνοντας ληξιπρόθεσμα και τρέχοντα, ο Σαββίδης έβαλε στα ταμεία του ελληνικού κράτους 23 εκατομμύρια ευρώ. Αλλα 10,4 εκατ. ευρώ θα βάλει τώρα για την εξόφληση των “παγωμένων” παλιών οφειλών. Σύνολο 30,4 εκατ. ευρώ. Δεν ξέρω πολλούς επιχειρηματίες, ούτε πολλές εταιρείες, που κατέβαλαν στο ελληνικό κράτος τόσα χρήματα μέσα σε μία τριετία.

Ούτε καν ο Γιάννης Γούμενος, ούτε όσοι υπηρεσιακοί πρόεδροι ακολούθησαν, μέχρι να αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης, δεν κατέφυγαν σε παράθυρα που άνοιγαν κάποια άρθρα νόμων, ούτε μεταπήδησαν από ρύθμιση σε ρύθμιση για να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα χρέη, αφήνοντας ταυτόχρονα “μπουκάλα” αθλητές που μάταια περίμεναν να εισπράξουν τα δεδουλευμένα και προμηθευτές που μάταια περίμεναν να πληρωθούν για προιόντα που πούλησαν στον ΠΑΟΚ. Προς τιμήν τους, δεν ακολούθησαν την τακτική που παράγοντες πολλών άλλων ΠΑΕ επέλεξαν.


Είναι όμως και το άλλο. Από πού κι ως πού να υποχρεώνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάθε άλλη εταιρεία να καταβάλει παράλογα υπέρογκα πρόστιμα και προσαυξήσεις για χρέη που δημιουργήθηκαν σε μια εποχή (2000-2006) κατά την οποία δεν γινόταν ο παραμικρός έλεγχος και υπήρχε πλήρης ασυδοσία; Ηταν η εποχή που το κράτος άφηνε τις ομάδες να καταστρέφονται οικονομικά από την κακοδιαχείριση μεγαλομετόχων και προέδρων, με μοναδική συνέπεια τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις στα χρέη, τα οποία ήταν βέβαιο ότι ποτέ οι κατεστραμμένες ομάδες δεν θα είχαν τη δυνατότητα να πληρώσουν. Τιμωρούσαν τις ΠΑΕ, τιμωρούσαν το ίδιο το κράτος που δεν θα εισέπραττε ποτέ τα χρήματα αυτά και οι μόνοι που έμεναν στο απυρόβλητο ήταν οι τύποι που οδηγούσαν τις ομάδες στον γκρεμό, είτε από ανικανότητα, είτε από σκοπιμότητα.

Σήμερα κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, θεωρούν λογικό να πάει ο Σαββίδης και να “ξαπλώσει” 31 εκατομμύρια ευρώ για να πληρώσει και τις αμαρτίες των προκατόχων του, αλλά και την ανοησία του ελληνικού κράτους; Γιατί να το κάνει; Για να πίνουμε όλοι εις υγείαν του κορόιδου; Εγινε οικειοθελώς κορόιδο από τη στιγμή που ανέλαβε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά επειδή και η κοροιδία έχει τα όριά της, ξεκαθάρισε πολύ λογικά από την πρώτη στιγμή ότι δέχεται να αποπληρώσει μόνο το πρωτογενές κεφάλαιο των χρεών. Ξέρετε κάτι; Δεν άκουσα κανέναν άλλον στον χώρο του αθλητισμού να το λέει. Κανέναν. Κι αν (αν, λέω) η ρύθμιση πέρασε όπως πέρασε τελικά για χάρη του ΠΑΟΚ, σίγουρα οφείλουν να ευγνωμονούν τον Ιβάν Σαββίδη οι εκατοντάδες άλλες εταιρείες πάσης φύσεως που θα μπορέσουν να απαλλαγούν από τον βραχνά των χρεών τους, καταβάλλοντας σε “ζεστό” χρήμα το πρωτογενές κεφάλαιο των οφειλών.

Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να επανέλθουμε για τα αυτονόητα. Και ελπίζω να πάψουν να ασχολούνται με τους λίγους κακοπροαίρετους και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Δεν έχει νόημα να απαντούν σε βλακώδεις αιτιάσεις. Τις δίνουν μεγάλη αξία, ενώ δεν έχουν καμία.


*Πηγή: metrosport.gr*

Σιάκκας: «Ο Αρης την πίεση»

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Άρη που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την τελική έκβαση της μάχης της ανόδου κινούνται άπαντες στον Πανσερραϊκό.

Ο Κώστας Βασιλακάκης και οι ποδοσφαιριστές του αφού έκαναν το… καθήκον τους στο Κοκκινόχωμα, κερδίζοντας έστω και δύσκολα την τοπική ομάδα του Βυζαντίου επικεντρώνονται, πλέον, στο μεγάλο ματς του Σαββάτου γνωρίζοντας πολύ καλά πως ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα φέρει τον Πανσερραϊκό μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Ο εκ των αρχηγών των «λιονταριών» Γιώργος Σιάκκας μίλησε στην «Μ» για το σαββατιάτικο ματς δίνοντας μια εικόνα του πώς το αντιμετωπίζουν στην ομάδα των Σερρών. «Είναι ένα ματς ντέρμπι στο οποίο θα κατεβούμε με στόχο τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί.

Ο Άρης είναι η ομάδα που έχει την πίεση και το ψυχολογικό άγχος αφού βρίσκεται στο -4 από εμάς και πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε. Από την άλλη εμείς ακόμη και με ισοπαλία θα είμαστε και πάλι στο +4 από τον Άρη οπότε θα έχουμε το πάνω χέρι», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός και πρόσθεσε σχετικά με τα στοιχεία που εκτιμά ότι θα κρίνουν το ντέρμπι: «Εκτιμώ ότι αυτό θα κριθεί στο πάθος, την αποφασιστικότητα και το ποιος θα εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένος. Και εμείς και ο Άρης είμαστε δύο ποιοτικές ομάδες που χτίστηκαν με σκοπό την άνοδο. Όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα έχει το πάνω χέρι για τη νίκη».

«Κατάντησε κουραστικό»

Κλείνοντας, ο Γιώργος Σιάκκας σχολίασε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Βυζαντίου για την διαιτησία μη κρύβοντας την δυσαρέσκειά του: «Ακούμε συνεχώς ότι ο Πανσερραϊκός ευνοείται από την διαιτησία. Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό. Σχετικά με το χθεσινό ματς όσοι ήταν στο γήπεδο μπορούν να καταλάβουν τι έγινε. Η νίκη μας ήταν καθαρή. Παλέψαμε, δώσαμε την ψυχή μας και αξίζαμε τη νίκη στο 100%».
*Πηγή: metrosport.gr*

Πληρώνεται ο Άγγελος με απόφαση Ιβάν!!

Δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Όχι γιατί επέμεινε ο ίδιος σ’ αυτό, το αντίθετο ισχύει, αλλά γιατί αυτή είναι η εντολή του Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αποφάσισε να «τρέξει» κανονικά το συμβόλαιο μέχρι την ολοκλήρωσή του και ο Έλληνας τεχνικός (το ίδιο και οι συνεργάτες του) συνεχίζουν να πληρώνονται, κάθε μήνα, όπως ακριβώς αναφέρουν οι δόσεις στα συμβόλαιά του.

Προφανώς, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Σαββίδης έχει αποφασίσει να αποζημιώσει το τεχνικό τιμ που ο ίδιος επέλεξε το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια, αποτελεί ερώτημα γιατί δεν έδωσε μαζεμένα τα χρήματα για να «κλείσει» το κεφάλαιο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Βλαχόπουλος: «Καταπληκτική εκδήλωση»

Ο Βαγγέλης Βλαχόπουλος, γιος εκ των ιδρυτών του Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την χθεσινή εκδήλωση των 101 χρόνων του συλλόγου, στην οποία βραβεύθηκε για λογαριασμό του πατέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το 1908 υπήρχε ο Ηρακλής. Το 1914 έφυγε από τον Ηρακλή ο πατέρας μου μαζί με τον Αγοραστό και  έκαναν μια τριμελή ομάδα ποδοσφαιρική την οποία ονόμασαν Άρης. Επειδή ο Ηρακλής φοράει μπλέ- άσπρα εμείς θα έχουμε ομάδα με τα χρώματα του Βυζαντίου δηλαδή κίτρινο και μαύρο. Όσον αφορά την επωνυμία εμείς θα έχουμε θεό του Ολύμπου τον θεό Άρη, το σκέφτηκαν από την μυθολογία».

Για το πώς συγκεντρώθηκαν και έφτιαξαν νέα ομάδα ενώ δεν υπήρχαν λεφτά: «Επειδή εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχαν χρήματα ο πατέρας μου πήγαινε τις στολές των ποδοσφαιριστών που ήταν 7-8 κάθε ομάδα, τα έπλενε η γιαγιά μου στο σπίτι τους. Έτσι ξεκίνησε η μεγάλη ιστορία του Άρη».

Για την βράβευσή του: «Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣ και την ΚΜΑ του Άρη για την τιμή του πατέρα μου στο πρόσωπό μου. Η εκδήλωση ήταν καταπληκτική. Στην εκδήλωση χτες με βράβευσε ο Γιάννης Ιωαννίδης ο βαφτισιμιός μου.
*Πηγή: metrosport.gr*

Πλίτσης: «Άξιος πρώτος ο Ηρακλής»

Τον προσεχή αγώνα του Ηρακλή με τη Λάρισα σχολίασε ο Γιώργος Πλίτσης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε ο βετεράνος γκολκίπερ που φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων:

«Παρακολουθώ και τον Ηρακλή και γενικά τη Β’ Εθνική. Η ΑΕΛ και Ηρακλής  είναι οι αγαπημένες μου ομάδες. Και οι δυο έχουν την ίδια θέση στην καρδιά μου και δεν έπρεπε να είναι στη Β’ Εθνική. Μακάρι να μπορούσαν ανέβουν  και οι δυο στην Β εθνική».

Για την αγάπη του κόσμου του Ηρακλή: «Η αγάπη του κόσμου και του Ηρακλή μου έδωσε το ερέθισμα  μετά τον Ολυμπιακό που δεν έκανα καλά παιχνίδια να διακριθώ στην ομάδα».

Για την μάχη των πλέι οφ: «Ο Ηρακλής έχει μεγαλύτερο προβάδισμα, παρουσίασε πολύ καλή ομάδα και άξια κατέκτησε την πρώτη θέση».

Για την προτίμησή του ενόψει του αγώνα της Κυριακής: «Δεν μπορώ να υποστηρίξω καμία ομάδα ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ηρακλή. Πάντως θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο η Λάρισα αν θέλει να μπει στα πλέι οφ. Γέρνω λίγο υπέρ της ΑΕΛ γιατί είναι η πατρίδα μου από εκεί ξεκίνησα και χρειάζεται περισσότερο την νίκη από τον Ηρακλή. Η Λάρισα πρέπει να είναι στην Α’ Εθνική τα προβλήματά της ήταν διοικητικά και όχι αγωνιστικά. Πρέπει σε αυτό το παιχνίδι τα παιδιά της ΑΕΛ να έχουν καταλάβει ότι πρέπει να τα  δώσουν όλα».

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Πλίτσης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Μέγκλας: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σέρρες Χρήστος Μέγκλας και αναφέρθηκε στην δίωξη που ασκήθηκε κατά της σερραϊκής ομάδας όσον αφορά τον αγώνα με τον Ηρακλή που χαρακτηρίστηκει ύποπτος χειραγώγησης για στοιχηματικούς λόγους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι η δεύτερη φορά που μας συμβαίνει  να μας κατηγορούνε για ύποπτο παιχνίδι. Την πρώτη φορά δικαιωθήκαμε. Έχουμε  μεγάλη απορία και βγάλαμε ανακοίνωση στην οποία λέμε ότι δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές.  Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Θέλουμε να ανοίξει  ο λογαριασμός των εμπλεκόμενων και να υπάρξει διαφάνεια. Θέλουμε  ακόμη να παρέμβει ο αρμόδιος υπουργός ο κύριος Κοντονής  και να κάνει έλεγχο σε όλες τις ΠΑΕ. Όλη τη χρονιά ενώ ήμουν πεντακάθαρος την έβγαλα με προβλήματα. Χρησιμοποιούν το όνομά μου και βρίσκομαι κατηγορούμενος χωρίς στοιχεία. Αν υπάρχουν υπόνοιες και στοιχεία ας ανοίξουν λογαριασμοί και  ας φανεί ποιος ευθύνεται».
*Πηγή: metrosport.gr*

Στο εδώλιο ο Μπέος για την υπόθεση Δαλούκα!!

Μετά από πολλές αναβολές αρχίζει αύριο η πολύκροτη δίκη που θεωρείται άρρηκτα συνδεδεμένη με την υπόθεση των στημένων.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της εκβίασης κατά του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα αναμένεται να καθίσει ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση που εκκρεμεί από το 2010 και αφορά τις καταγγελίες του βολιώτη πρώην διαιτητή κατά του Αχιλλέα Μπέου πως τον εκβίασε πριν από τον αγώνα Άρη – Παναθηναϊκού (0-1) τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς.

Μετά από αρκετές αναβολές ήρθε, όπως φαίνεται, η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (1/4). Ως μάρτυρες έχουν κληθεί, εκτός του Γιώργου Δαλούκα, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας, ο Αλέξης Κούγιας και αρκετοί άλλοι.

Η δίκη αυτή επί της ουσίας αποτελεί το… πρώτο πιάτο όλων όσων θα επακολουθήσουν και έχουν να κάνουν με την εκδίκαση τόσο της υπόθεσης των στημένων όσο και της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Σε απολογία η Βέροια!!

Δίωξη στη Βέροια για χειραγώγηση του αγώνα με τον Ατρόμητο βάσει της έκθεσης της Sport Radar, άσκησε ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας ενώ η Σούπερι Λιγκ την κάλεσε σε απολογία.
Αναλυτικά:
ΠΑΕ Βέροια: «Βάσει των αναφερομένων στην από 30/3/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Τρίτη, 7-4-2015 και ώρα 14:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

«Δυναμική, Αρειανή συγκέντρωση»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαιότερος εν ζωή πρόεδρος του Άρη, Γιάννης Χολέβας και μίλησε για την εκδήλωση των «Κίτρινων» και για την ιστορία της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ίδρυση του Άρη:
«Ο Ηρακλής έγινε το 1908 πριν από την ελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Όταν ιδρύθηκε ο Άρης το 1914 ξέρω πως έγινε από μια ομάδα νέων ανθρώπων που έπαιζαν ποδόσφαιρο και ήθελαν να κάνουν κάτι καινούριο. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν μορφωμένοι και για αυτό ο Άρης είχε την πνευματική Θεσσαλονίκη μαζί του. Ο ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε αργότερα και πήρε μεγάλη ώθηση από τους πρόσφυγες. Οι παλιοί Θεσσαλονικείς ήταν του Ηρακλή, οι μορφωμένοι ήταν οι Αρειανοί και οι πρόσφυγες ήταν ΠΑΟΚτσήδες. Στον μεσοπόλεμο ο πιο ισχυρός ήταν ο Άρης».
Για την καλύτερη εποχή του Άρη:
«Η καλύτερη εποχή ήταν του 1928-1932 που παίρναμε τα πρωταθλήματα. Μετά ήταν η εποχή του μεσοπολέμου που πήραμε το τελευταίο πρωτάθλημα. Το 1970 πήραμε το κύπελλο και από τότε παλεύουμε».
Για την εκδήλωση του Άρη:
«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία βραδιά. Ξέρω πως υπάρχει μια γκρίνια αλλά διαφωνώ. Χρειαζόταν ένα… σοκ και ήρθε με την συνάντηση που είχαμε. Είπαμε όλοι με μια φωνή πως ο Άρης πρέπει να μπει στον δρόμο της δόξας. Έχει υποστεί πολλές πίκρες η ομάδα για τους γνωστούς λόγους και χρειαζόταν αυτή η εκδήλωση. Ήταν μια πολύ δυναμική και δυνατή, Αρειανή συγκέντρωση. Όλα ήταν πολύ καλά οργανωμένα και προβεβλημένα όπως έπρεπε».
Για τον Ντίνο Κούη:
«Ο Κούης για εμένα είναι ο πιο αληθινός Αρειανός. Δεν πήγε ποτέ σε άλλη ομάδα και χάρηκα που με βράβευσε ένας αγνός Αρειανός».
*Πηγή: arenafm.gr*

Σε απολογία τέσσερις ΠΑΕ!!

Ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Β’ Εθνικής κλήθηκαν να παρουσιαστούν την Πέμπτη τέσσερις ΠΑΕ.
Πρόκειται για τον Άλιμο, τον Πιερικό, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αγροτικό Αστέρα, μρ την ομάδα του Ευόσμου να υπάρχει διπλή κλήση.
Οι κλήσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 2/4/2015 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:
Την ΠΑΕ ΑΛΙΜΟΣ και τους Χ. ΑΥΓΕΡΗ (διερμηνέα), Ι. ΑΡΦΑΝΗ (εκπρόσωπο) για παράβαση των άρθρων 1, 4, 6, 10, 11, 14, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ – ΠΑΕ ΑΛΙΜΟΣ 23-3-2015).
Την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και τον Η. ΜΑΝΙΚΑ (τεχνικό δ/ντη) για παράβαση των άρθρων 1, 4, 6, 10, 11, 14, 25, και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 22-3-2015).
Την ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ.1, 2β, 4, 6 παρ. 3α , 14 και 15 παρ. 2 και 3 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ 22-3-2015).
Την ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ και τον Γ. ΒΡΑΚΑ (φυσ/τη) για παράβαση των άρθρων 1, 3, 4, 6, 10, 11, 14, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 19-3-2015).
Την ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ και τον Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗ (Β. προπ/τη) για παράβαση των άρθρων 1, 4, 6, 10, 11, 14, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ 23-3-2015)».

Ηρακλής: Έληξε η προθεσμία για την αδειοδότηση!!

Ολοκληρώνεται σήμερα η προθεσμία για την καταβολή όλων των σχετικών εγγράφων  αναφορικά με την αδειοδότηση της ομάδας. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ο Ηρακλής ξεκίνησε πολύ νωρίς την διαδικασία, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει κάθε είδους δυσκολία. 
Ήδη στα χέρια της σχετικης επιτροπής δόθηκαν όσα έγγραφα είχαν ζητηθεί ακόμα και εξτρά στοιχεία που ζητηθήκαν από την ΟΥΕΦΑ, από την στιγμή που η ομάδα διεκδικεί την συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, μέσω του κυπέλλου Ελλάδος.
Είναι γνωστό ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην δοθεί  αδειοδοτηση  γιατί η συγκεκριμένη ΠΑΕ ξεκίνησε την λειτουργία της το καλοκαίρι του 2012 . Μπορεί όμως να ξεπεραστεί αυτός ο σκόπελος και για αυτό έχουν δουλέψει σκληρά στην Μίκρα το τελευταίο διάστημα.
Πλέον θα περιμένουν  να εξεταστεί ο φάκελος και περίπου στα μέσα Μαΐου να υπάρξει η οριστική απόφαση από την σχετική επιτροπή της ΕΠΟ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Άρης: Η ξεκούραση των μαχητών!!

Οι καλαθοσφαιριστές του Άρη ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή, αφού ο Δημήτρης Πρίφτης τους έδωσε άδεια έξι ημερών στους παίκτες του.
Ο λόγος είναι ότι η επόμενη επίσημη υποχρέωση της ομάδας αργεί πολύ και θα είναι στις 25 Απριλίου.
Οι περισσότεροι παίκτες των «κίτρινων» εκμεταλλεύτηκαν την άδεια για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν ανανεωμένοι. Ο Τόρεϊ Τόμας ταξίδεψε στις ΗΠΑ, ο ΛαΜάρκους Ριντ στο Ισραήλ, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ στην Κύπρο και ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς στη Βοσνία, ενώ Έλληνες παίκτες πήγαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Το τεχνικό τιμ του Άρη βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλων για φιλικούς αγώνες, ώστε η ομάδα να επανέλθει σε ρυθμούς παιχνιδιών πριν από την επόμενη επίσημη υποχρέωσή της.
*Πηγή: arenafm.gr*

«Να σώσω την ομάδα»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μαυρόπουλος και μίλησε για την πρόταση που έκανε ώστε να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είχα θέσει πριν καιρό ερωτήματα για το τι θα γίνει το πλειοψηφικό πακέτο και μετά από λίγο καιρό βγήκαν και είπαν πως ολοκληρώθηκε. Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ξέρουν τίποτα και νομίζουν πως ιδιοκτήτης είναι ο κ. Χαραλαμπίδης. Εγώ την προηγούμενη Πέμπτη γύρισα από την Αθήνα έχοντας επίσημη πρόταση για τον Απόλλωνα. Πήγα στο μαγαζί του κ. Χαραλαμπίδη, μιλήσαμε και του είπα πως θέλω να πάρω την ομάδα για να την σώσω. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις έστω και την τελευταία στιγμή για να σωθεί η ομάδα. Εγώ είπα πως αν πει το «ναι» θα έρθει μια… σακούλα με λεφτά, όσα ζητήσει. Αντιλαμβάνομαι πως έχει ματώσει ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης και έχει βάλει λεφτά της οικογένειας του. Αντιλαμβάνομαι το ηθικό κομμάτι. Εγώ έχω δύο ανθρώπους ζεστούς να βάλουν 50.000 – 100.0000 ευρώ. Έχω πλήρη άποψη για κάθε τι που συμβαίνει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Αν μου πούνε το «ναι» έρχομαι Θεσσαλονίκη το βράδυ για να τελειώσω τα πράγματα. Γνωρίζω πως ο Απόλλων παίζει την ύπαρξη του αλλά κάποιος πρέπει να σηκώσει το ηθικό αυτής της ομάδας. Δεν μπορώ να ξεχάσω όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Υπάρχει ετοιμότατη λύση αν ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σήμερα που μιλάμε, πει το ναι. Εγώ δεν έχω να χωρίσω κάτι με τον κ. Ανατολίτη αν και με έχει πειράξει σε πολλά θέματα και ξέρει πόσο λάθος φέρθηκε. Μιλάμε τώρα για τον Απόλλωνα μια τεράστια ομάδα. Ακόμα και στην Αθήνα για τον Απόλλωνα μιλάω και με αυτόν τον τρόπο προέκυψαν και οι δύο επιχειρηματίες. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι από τον Πειραιά αλλά αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο και δεν τους στιγματίζει. Ο Απόλλων χρειάζεται έναν… «σεισμό» γιατί η ομάδα πέφτει με μαθηματική ακρίβεια. Το προσωπικό μου ένστικτο με κάνει πολύ απαισιόδοξο. Ο Απόλλων είναι πιο μεγάλη ομάδα από τον Αγροτικό Αστέρα όμως ο Αγροτικός Αστέρας εκπέμπει υγεία και έχει προβάδισμα για την άνοδο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Λάρισα: Χωρίς οπαδούς στο Καυταντζόγλειο!!

Χωρίς φιλάθλους της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο. 
Στην σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα τάξης του αγώνα δεν ζητήθηκαν εισιτήρια από την μεριά της Θεσσαλικής ομάδας και έτσι δεν θα λειτουργήσει η κερκίδα των φιλοξενούμενων.
Άλλωστε και στον πρώτο αγώνα δεν είχαν δοθεί εισιτήρια στους φιλάθλους του Ηρακλή, παρά μόνο οι 30 προσκλήσεις.
*Πηγή: arenafm.gr*

Ηρακλής: Έτοιμος ο Ζιαμπάρης!!

Ευχάριστα τα νέα για τον Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος θα έχει στην διάθεση του στην αυριανή προπόνηση τον Νίκο Ζιαμπάρη ο οποίος είναι έτοιμος να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Όσο για τον Νίκο Πουρτουλίδη η μαγνητική δεν έδειξε κάτι πολύ σοβαρό και η θεραπεία στην οποία υποβάλλεται στοχεύει στην μείωση του αιματώματος.
Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στις 12.00.
*Πηγή: arenafm.gr*

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με Ξάνθη!!

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αύριο Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την Skoda Ξάνθη, τα οποία θα τιμώνται από 10 ως 70 ευρώ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινωνει ότι την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΞΑΝΘΗ της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ 2014-15, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 5 Απριλίου 2015 και ώρα 17:15.
Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:
Α.Εκδοτήρια Γηπέδου της Τούμπας
Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από την Τετάρτη 01.04.2015 έως και την Παρασκευή 03.04.2015 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00, το Σάββατο 04.04.2015 από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 και την Κυριακή 05.04.2015 από τις 09:00 εως και την έναρξη του αγώνα.Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας του φιλάθλου.
Β.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ http://www.paokfc.gr
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκοδτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.
Γ.Καταστήματα Γερμανός
Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα – Τιμή
1 – €30
2, 3 – €25
5, 6 – €15
4, 4α – €10
7, 7α – €10
VIP 3ου: – €70
VIP 4ου: – €70
Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 1 αξίας 30 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι : Είναι απαραίτητο κατά την προσελευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο, ή δίπλωμα οδήγησης».

«Δε ρισκάρουμε με Μέσι»

Ο Λιονέλ Μέσι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το φιλικό παιχνίδι της Αργεντινής με το Εκουαδόρ, τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/4).
Ο Αργεντινός άσος δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο φιλικό με το Ελ Σαλβαρόρ πριν από λίγες μέρες, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πόδι, το οποίο είναι πολύ πιθανόν να του στερήσει και τη συμμετοχή στο φιλικό με το Εκουαδόρ.
«Ξέρουμε ότι ο κόσμος περιμένει να τον δει, έχει πληρώσει εισιτήριο για να τον χαρεί μέσα στο γήπεδο, όμως δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Δεν μπορούσε ούτε να βάλει το παπούτσι του το Σάββατο που παίξαμε με το Ελ Σαλβαδόρ. Θα δούμε πως θα πάει», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χεράρδο Μαρτίνο.
*Πηγή: arenafm.gr*

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ντεπάι!!

Ο Μέμφις Ντεπάι φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε γενικό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ των «κόκκινων διάβολων» θα προχωρήσει ο Λουίς Φαν Χάαλ το προσεχές καλοκαίρι, καθώς έχει εισηγηθεί την απόκτηση τουλάχιστον έξι ποδοσφαιριστών, ενώ αρκετοί είναι κι αυτοί που θα αποχωρήσουν από το «Ολντ Τράφορντ».
Ο Ντεπάι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις  με την Αϊντχόφεν με τον Φαν Χάαλ να τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Πολλά αναμένεται να κριθούν με την πώληση ή μη του Άνχελ Ντι Μαρία.
*Πηγή: arenafm.gr*

«Να αναγεννηθεί ο Άρης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Αποστολίδης που τιμήθηκε από τον Άρη ως εκπρόσωπος του ανώνυμου οπαδού του συλλόγου και αναφέρθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Όλα αυτά τα χρόνια που πηγαίνω στον Άρη έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη που δεν θα σβήσει ποτέ. Πηγαίνω 30 χρόνια στο γήπεδο και έχω δει πολλά. Έχω ζήσει την μεγάλη ομάδα και έχω γευτεί πολλές χαρές και κάποιες πίκρες. Το θέμα πάνω από όλα είναι πως ο Άρης πρέπει να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Έτσι όπως βλέπω την ομάδα τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά η άνοδος στο ποδόσφαιρο δεν είναι ακατόρθωτη. Θέλω να τονίσω πως αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση. Μετά από καιρό ο Άρης ενώθηκε και πάλι και ήρθαν τα άτομα από την ιστορία του Άρη. Όσο μπορώ εγώ θα πηγαίνω στο γήπεδο. Έχω εκ γενετής κινητικό πρόβλημα όμως αυτό δεν με πτοεί και όσο μπορώ θα υποστηρίζω τον Άρη».
*Πηγή: arenafm.gr*

«Μεγάλη χαρά στην πόλη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και μίλησε για την βράβευση της ομάδας του βόλεϊ από τον Δήμο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Πήραμε μια μεγάλη χαρά στην πόλη και ο Δήμος έπρεπε να τους τιμήσει. Τέτοιου είδους γεγονότα έδωσαν μια χαρά και μια ανάταση στην ψυχολογία του κόσμου. Τιμήσαμε μια ομάδα που δούλεψε με μεθοδικότητα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με έναν πολύ σημαντικό παίκτη όπως ο Κουρνέτας και πολύ ικανούς ξένους όπως ο Γκόμεζ και ο Χιμένεζ. Θα τιμήσουμε και την ομάδα του χάντμπολ και πρέπει όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να προχωρήσουν μπροστά. Είναι ζητούμενο για εμάς να έρχονται οι διακρίσεις. Πρέπει να λυθούν θέματα και όλα πάνε παράλληλα και με την κοινωνική πρόοδο».
Για την δήλωση του Δημάρχου για την βία:
« Είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Πρέπει να υπάρχει και πρόληψη όχι μόνο καταστολή και να συμβάλουν και οι ομάδες μας. Μόνο η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι. Γίνεται να εκτοξεύονται φωτοβολίδες μέσα σε κλειστό γήπεδο; Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που «βράζει το αίμα τους» και οι φωνές εκτονώνουν αλλά πρέπει να σταματήσει η άσκηση βίας».
*Πηγή: arenafm.gr*

«Όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της ΚΜΑ και ένας εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης του Άρη, ο Άγγελος Μυσιρλής και μίλησε για το ενωτικό κλίμα που επικρατούσε στην γιορτή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν μια εκδήλωση που άξιζε ο Άρης. Δικαιωθήκαμε για τον χώρο που επιλέξαμε και για τα άτομα που τιμήσαμε. Είχαμε τέσσερα βίντεο, τα αγάλματα μας και μετά το τέλος της εκδήλωσης όλοι οι παλιοί παράγοντες και οι παλιοί ποδοσφαιριστές έφυγαν αγκαλιασμένοι σαν μια παρέα. Αποδείξαμε πως ο Άρης είναι «ατσάλι» και ήταν τεράστια η συγκίνηση στην βράβευση του ανώνυμου οπαδού. Θέλω να ευχαριστήσω του συνεργάτες μου που πρόσφεραν αυτή την εκδήλωση. Παρότι ο σύλλογος είναι σε πάρα πολύ δύσκολη στιγμή ήταν μια εκδήλωση που ένωσε όλο τον κόσμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

«Ο Άρης είναι μία οικογένεια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη στο μπάσκετ, Άκης Μιχαηλίδης και μίλησε για την γιορτή των «Κίτρινων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν γενιές Αρειανών εκεί και ήταν μια απίστευτη γιορτή. Ξαναγυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω και συγκινήθηκα από όλα αυτά».
Για τον Σάκη Παπαβασιλείου:
Ο Σάκης Παπαβασιλείου είναι αυτός που με έφερε στον Άρη. Μου έβαλε το… «μικρόβιο» μέσα μου για να ασχοληθώ και έκανε πολύ καλά.
Για το αν θα έκανε τα ίδια αν μπορούσε να επιστρέψει στο παρελθόν:
« Σίγουρα κάναμε λάθη και παραλήψεις και αν μπορούσαμε θα κάναμε κάτι καλύτερο. Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε ένα γήπεδο όμως απαιτεί εκατομμύρια κι όταν μια ομάδα κάνει πρωταθλητισμό δεν μπορεί να κάνει γήπεδο. Καμία ομάδα δεν έχει γήπεδο πέρα από τον ΠΑΟΚ που το έχει τυχαία. Κανείς δεν έχει γήπεδο γιατί το κόστος είναι τόσο μεγάλο που δεν υπάρχουν τα περιθώρια».
Για το κλίμα στην εκδήλωση:
«Αυτό που είδα με ευχαρίστησε πάρα πολύ. Ο Άρης είναι μια οικογένεια και το είδα αυτό μετά από πάρα πολλά χρόνια. Το κλίμα ήταν ενωτικό και πραγματικά έμεινα άφωνος. Είδα αυτό που ήθελα πάντα για τον σύλλογο».
Για την ομάδα μπάσκετ:
« Το τελευταίο αποτέλεσμα ήταν αρνητικό όμως η ομάδα ξεκίνησε καλά. Σίγουρα υπάρχει βελτίωση αλλά χρειάζονται λεφτά. Αυτά που γίνεται τώρα, δεδομένου των συγκυριών, είναι σε πολύ καλό επίπεδο».
Για το αν είναι πιθανό να βρεθεί μελλοντικά ο Γιαννάκης στον Άρη:
«Φυσικά και το θεωρώ πιθανό αν υπάρξουν οι συνθήκες. Βέβαια, είναι το οικονομικό και άλλα πολλά. Ο Γιαννάκης για να έρθει θέλει άλλες συνθήκες για να μπορεί να πάρει και παίκτες. Δεν θα έρθει έτσι».
Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο:
«Δεν πηγαίνω πολύ συχνά. Εγώ το γήπεδο το αισθάνομαι σαν τον σπίτι μου και αν το φέρουν οι  συγκυρίες θα πηγαίνω πιο συχνά».
*Πηγή: arenafm.gr*

«Ομόνοια μετά από χρόνια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Άρη, Λεωνίδας Μπακούρας και μίλησε για την γιορτή των «Κίτρινων».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Μετά από τόσα χρόνια υπήρχε ομόνοια, δεν υπήρχαν αποδοκιμασίες όπως παλιά και ίσως το πάθημα έγινε μάθημα. Ήρθαν άνθρωποι που έζησαν τρία πρωταθλήματα όπως ο Χολέβας. Υπάρχει ένα παρελθόν και πρέπει το μέλλον να είναι καλύτερο για τον Άρη. Ο κόσμος τρέχει στα γήπεδα της περιφέρειας μέσα στις λάσπες και παλεύει να βγει από το αδιέξοδο. Ήταν μια εκδήλωση που θα μείνει. Παλαίμαχοι, πρόεδροι και σύνδεσμοι ήμασταν όλοι μαζί μια οικογένεια. Έχουμε δύναμη να συνεχίσουμε και ελπίζω το Σάββατο να είμαστε όλοι μαζί και να κερδίσουμε το παιχνίδι για να φύγουμε από την Γ’ εθνική».
Για την υποδοχή του Χολέβα:
«Τον υποδεχτήκαμε με τον Κούη γιατί έκανε τόσες ώρες με το τρένο απλά για να κάτσει δύο ώρες μαζί μας. Φορούσε μια κίτρινη γραβάτα και πέρασε το μήνυμα του».
Για το αν θα βγει ο Άρης:
«Είμαι σίγουρος 100% πως θα βγει ο Άρης. Και εμείς έχουμε αγώνες και οι άλλοι όμως εμείς είμαστε καλύτεροι. Θα κερδίσουμε το Σάββατο και οι αντίπαλοι μας δεν είναι η Ρεάλ. Πιστεύω πως ο Άρης δεν θα έχει απώλειες ενώ οι άλλες δύο ομάδες θα έχουν».
*Πηγή: arenafm.gr*

Μουντιάλ στο Καζακστάν; Ο Μπόρατ θα ήταν υπερήφανος!!

Πολλά φαίνεται πως έχουν αλλάξει από τότε που ο κινηματογραφικός Μπόρατ τρόλαρε για την κατάσταση που επικρατούσε το Καζακστάν, αφού η χώρα ετοιμάζεται να διεκδικήσει ολόκληρο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Μουντιάλ στο Καζακστάν; Ο Μπόρατ θα ήταν υπερήφανος!
Τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 προτίθεται να διεκδικήσει το Καζακστάν!

Ο πρόεδρος της χώρας, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, έχει κατηγορηθεί για πάρα πολλά (άλλωστε το να βρίσκεται στην ηγεσία συνεχώς από το 1990 μέχρι σήμερα όλο και κάποια σχέση θα έχει με αυτό) αλλά έχει βάλει σκοπό μέχρι το 2050 το Καζακστάν να βρίσκεται μεταξύ των 30 πιο αναπτυγμένων κρατών του κόσμου.

Στην προσπάθεια να αλλάξει τελείως η εικόνα που έχει η Δύση για τη χώρα και η οποία εν πολλοίς οφείλεται στην ερμηνεία του Σάσα Μπαρόν Κοέν ως Μπόρατ την προηγούμενη δεκαετία, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του.



Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας Αστάνα, τόνισε πως μετά την υποψηφιότητα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2022 που διεκδικεί το Αλμάτι, η χώρα πιθανότατα θα θέσει υποψηφιότητα για το Μουντιάλ τέσσερα χρόνια αργότερα.

«Συζητούμε με την κυβέρνηση και αξιολογούμε τις πιθανότητές μας. Θα θέλαμε να διοργανώσουμε το Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022 και θέλουμε και το Μουντιάλ του 2026» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερλάν Κοζχαγκαπανόβ, στη ρωσική εφημερίδα «Sport Express». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Μονόδρομος η Γ' Εθνική για τον ΟΦΗ»


Την άποψή του ότι ο ΟΦΗ πρέπει να πάει στην Γ' Εθνική ώστε να καθαρίσει από τα χρέη του εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος τόνισε ότι έτσι μόνο θα έρθει η «ανάσταση» της ομάδας.

«Μονόδρομος η Γ' Εθνική για τον ΟΦΗ»
Πεπεισμένος ότι ο ΟΦΗ πρέπει να πάει στην Γ' Εθνική προκειμένου να απαλλαγεί από τα χρέη του, είναι ο Νίκος Τζώρτζογλου, σύμφωνα με δηλώσεις του στο «Athletic Radio».

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου μίλησε για τη φετινή καταστροφική σεζόν των Κρητικών, τονίζοντας ότι η Γ' Εθνική είναι «μονόδρομος», επισημαίνοντας ότι μόνο έτσι θα καταφέρουν να επιστρέψουν δυνατότεροι.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Τζώρτζογλου:

-Για τη φετινή σεζόν:
«Ο ΟΦΗ περπατούσε σε ένα τεντωμένο σκοινί αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα που τα είχε δημιουργήσει ο ίδιος. Πίστευα ότι για ακόμη μία φορά, λόγω της δυναμικής που έχει και επειδή στο παρελθόν τα είχε περάσει ξανά, θα κατάφερνε να τελειώσει τη χρονιά».

-Για την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ:
«Ουδέν κακό αμιγές καλού για τον ΟΦΗ. Όχι μόνο το πιστεύω αυτό αλλά έχω και μεγάλη αισιοδοξία. Για εμένα τελείωσε ο Γολγοθάς του ΟΦΗ και τώρα μπαίνει στην ανάσταση του. Εμένα, σαν φίλο του ΟΦΗ, δεν μου άρεσε αυτή η κατάσταση, δηλαδή έναν ΟΦΗ που δεν πλήρωνε κανέναν. Δεν μου άρεσε καθόλου. Προτιμώ να περάσει τη δυσκολία που θα περάσει, σε κατηγορίες που δεν συνάδουν με την ιστορία του και να επιστρέψει με ένα διαφορετικό πρόσωπο. Έχοντας αξιοπρέπεια και περηφάνια».

-Σχετικά με το πού πρέπει να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο ΟΦΗ:
«Η δική μου άποψη τώρα είναι η ίδια που είχα και στο παρελθόν. Να πάει ο ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική όσο σκληρό και αν είναι. Ειδικά από τη στιγμή που έγιναν σοβαρά λάθη από την ΠΑΕ ΟΦΗ και τις διοικήσεις του, η Γ' είναι μονόδρομος. Δε λέω ότι τα λάθη έγιναν με δόλο γιατί πιστεύω ότι όλοι οι παράγοντες που υπηρέτησαν τον ΟΦΗ τον αγαπούσαν και είχαν και μεράκι για να τον βοηθήσουν. Αυτοί που έχουν τις τύχες της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα πρέπει άμεσα, αν μπορούσαν ακόμα και χθες, να συγκαλέσουν Γ.Σ. ώστε να αποφασιστεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο σύλλογος για να έχει τυπική ισχύ αυτή η απόφαση. Να αποφασίσει ότι δεν θα κατέβει η ομάδα στην Football League και πρέπει να γίνει άμεσα γιατί υπάρχουν πολλά νομικά θέματα που θα απασχολήσουν τον ΟΦΗ. Πρέπει να προσέχει να μην πάθει αυτά που έπαθε ο Άρης. Όλα πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε να μην χαθούν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στην ομάδα. Έχω πληροφορηθεί ότι ήδη άλλες ομάδες έχουν πλησιάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ».

Δύο πρωταθλήματα ή... 443 εκατομμύρια ευρώ!!

Ανοικτός στο ενδεχόμενο να βρεθεί ένας τρόπος και να επιστραφούν στη Γιουβέντους τα δύο πρωταθλήματα που της αφαιρέθηκαν λόγω Καλτσιόπολις εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Δύο πρωταθλήματα ή... 443 εκατομμύρια ευρώ!
Ανοικτός στο ενδεχόμενο να βρεθεί ένας τρόπος και να επιστραφούν στη Γιουβέντους τα δύο πρωταθλήματα που της αφαιρέθηκαν λόγω Καλτσιόπολις εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Σημείο «κλειδί» σε αυτό είναι η προσφυγή της «Μεγάλης Κυρίας» στα ιταλικά δικαστήρια με την οποία ζητά το ποσό των 443 εκατομμυρίων ευρώ από την ομοσπονδία κατηγορώντας την για δυσφήμηση του ονόματός της.

«Είμαστε οι πρώτοι οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι ένα πρωτάθλημα το κερδίζεις στον αγωνιστικό χώρο… Θα πρέπει να το δούμε το θέμα της επιστροφής των πρωταθλημάτων. Τα 443 εκατομμύρια ευρώ θα οδηγήσουν την ομοσπονδία σε χρεοκοπία», τόνισε ο Κάρλο Ταβέκιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η τελευταία τους συνάντηση!! (videos)

Λίγες ώρες πριν το φιλικό της Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία στο Τορίνο, το england365.gr σας θυμίζει τι έγινε στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, αυτή για τον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Τρία λιοντάρια» και «σκουάντρα ατζούρα» έχουν πλούσιο μεταξύ τους ποδοσφαιρικό παρελθόν και μια κόντρα που κρατάει αρκετές δεκαετίες.
Στην τελευταία τους αναμέτρηση οι Ιταλοί με τον Τσέζαρε Πραντέλι είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1 του συνόλου του Ρόι Χότζον, αφήνοντάς το στην τελευταία θέση του ομίλου. Τα τέρματα για τους Ιταλούς είχαν πετύχει οι Κλάουντιο Μαρκίζιο και Μάριο Μπαλοτέλι, ενώ για την Αγγλία είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ντάνιελ Στάριτζ.



Στο τέλος του αγώνα ο Πίρλο έφτασε εκατοστά από το να σκοράρει το ένα σπουδαίο τέρμα, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.



Δευτερόλεπτα αργότερα ο Χαρτ εξοργίστηκε που τα ball boys δεν του έδιναν την μπάλα…



Μετά το τέλος του αγώνα πάντως, παραδέχθηκε τον πολύπειρο μέσο για την εκτέλεσή του.




  *Πηγή: England365.gr*

Βάλτους να σπάνε πέτρες σε ξερονήσια!!

«Ζητήσαμε βοήθεια από την FIFA και την UEFA» δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος αμέσως μετά τη συνάντηση εργασίας που είχε με τους εκπροσώπους της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Τι θα πει αυτό; Θα πει ότι ο σύριζας είναι αποφασισμένος και στον αθλητισμό να κάνει τα δικά του, όλα αυτά τα νεφελώδη και παραμυθένια, όμως χρειάζεται και τη... βοήθεια της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.
Έτσι λέει ο Κοντονής Σταύρος. Ο αποδυτηριάκιας λέει άλλα. Δεν έχει καμμία ανάγκη την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ η κυβέρνηση αν πράγματι θέλει να προχωρήσει σε τομές. Σε ρήξεις. Σε ανατροπές. Καμμία διεθνής αρχή δεν θα τον εμποδίζει σε κάθε ουσιαστική πολιτική παρέμβαση.
Τέλος πάντων, να ερμηνεύσουμε τη δήλωση του υφυπουργού, ότι ζήτησε βοήθεια από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ. Με μια κουβέντα, ο Κοντονής Σταύρος είπε ότι στην Ελλάδα έχουμε προβλήματα, ότι είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο και για να παράξουμε αποτέλεσμα ζητάμε να κάνετε το κορόιδο όσον αφορά το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ:
Τι να του πούμε του Έλληνα υφυπουργού; Όχι, βέβαια, ότι αυτά που λες δεν λέγονται. Στο φινάλε οι εκπρόσωποι είναι κατώτερα κλιμάκια. Η θέση των διεθνών ποδοσφαιρικών θεσμών είναι ξεκάθαρη. Κάνε ό, τι θες, κύριε υπουργέ, με την αλητεία των γηπέδων, βάλε στη φυλακή και να σπάνε πέτρες οι χούλιγκαν σε ξερονήσια, όμως στα καθαρώς ποδοσφαιρικά ζητήματα το κράτος, το κάθε κράτος είναι στην απ' έξω. Εμείς, σα ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ ξέρουμε από Ελλάδα μονάχα την ΕΠΟ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΧΕΙ η τσέπη του Σαββίδη και του Μελισσανίδη, γράφει ο apodytiriakias.gr

Πιάσε την ΑΕΚ, άσε τον Ηρακλή που επανέρχεται κι αυτός, στο δρόμο είναι κι αυτός, στην σούπερ ληγκ. Πόσους και ποιους παίκτες από την εθνική ομάδα θα ήθελε στο ρόστερ της η ΑΕΚ. Αυτό είναι το ερώτημα που πιθανότατα να βγάζει αποκαλύψεις.
Ο Ολυμπιακός κάνει πρωταθλητισμό κι έχει στη σκέψη τη διάκριση στην Ευρώπη. Στο ίδιο πλάνο θα είναι και η ΑΕΚ από την προσεχή σαιζόν. Όπως και ο ΠΑΟΚ, άλλωστε. Δεν βάζουμε στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό, που επίσης παίζει πρώτο τραπέζι πίστα στο πρωτάθλημα αλλά λόγω στενότητας οικονομικής δεν είναι σε θέση να κτυπήσει την απόκτηση ενός διεθνούς. Να ανταγωνιστεί την τσέπη του Ιβάν Σαββίδη και του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ολυμπιακός, λοιπόν, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ποιους ποδοσφαιριστές θα ήθελαν από την εθνική ομάδα, για να ισχυροποιηθούν περισσότερο. Έκανα την ερώτηση στην παρέα. Το συμπέρασμα είναι ότι στην ομάδα τους τη διαφορά θα την έκανε η προσθήκη δύο παικτών, των σέντερμπακ Παπασταθόπουλου, Μανωλά. Οι ενστάσεις, αν υπάρχουν, είναι δικές σας.

*Πηγή: sportdog.gr*

ΙΛΙΓΓΟΣ: Αυτή είναι η αυτοκρατορία του Ιβάν Σαββίδη!!

Ζαλίζουν τα νούμερα των δραστηριοτήτων του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό. Τα οικονομικά στοιχεία όλων των εταιριών του που απασχολούν πάνω από 15.000 ανθρώπους. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας μεγάλος επιχειρηματίας, αλλά κανείς δε φαντάζεται ποια μπορεί να είναι η οικονομική του δύναμη.
Το αφεντικό του ΠΑΟΚ θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες της Ρωσίας και οι εταιρίες του φιγουράρουν στις 200 μεγαλύτερες της χώρας, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, απασχολώντας συνολικά πάνω 15.000 άτομα.
Η επίσημη ιστοσελίδα του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, παραθέτει τα οικονομικά στοιχεία των εταιριών του, που πραγματικά προκαλούν ίλιγγο.
Πάρτε μια ιδέα...
Τα αποτελέσματα του ομίλου AGROCOM

Στο τρέχον έτος ο όμιλος επικεντρώνεται στη συνολική αύξηση των πωλήσεων σε κάθε κατεύθυνση των επιχειρήσεων.

Ο όμιλος «AGROCOM» περιλαμβάνεται στη λίστα των 200 μεγαλύτερων ρωσικών εταιρειών, σύμφωνα με τo περιοδικό Forbes. Επιχειρεί στους τομείς της καπνοβιομηχανίας, της επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων, της αγροτικής οικονομίας, της συσκευασίας, του λιανικού εμπορίου.

Ο όμιλος ενώνει πάνω από 40 εταιρείες, όπου εργάζονται περισσότερα από 15 χιλιάδες άτομα. Η έδρα της μητρικής εταιρείας βρίσκεται στο Ροστόφ στον Ντον (Ρωσία).

Ο συνολικός όγκος ακαθάριστων πωλήσεων των εταιριών του ομίλου το 2014 αυξήθηκε κατά 4% και ανήλθε στα 1302 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης EBITDA είναι 159 εκατ. ευρώ.

Στο ρωσικό κράτος ο όμιλος κατέβαλε για φόρους 684 εκατ. ευρώ. Το 2013 αυτός ο δείκτης ήταν 632 εκατ. ευρώ.

Για φιλανθρωπία και κοινωνικά έργα προορίζονται 7,2 εκατ. ευρώ. Το 2013 – 3,5 εκατ. ευρώ.

Η επιχείρηση συσκευασίας "Atlantis-Pak"

Η εταιρεία «Atlantis-Pak» είναι μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών τεχνητών περιβλημάτων του κόσμου και είναι τώρα η εταιρεία-ηγέτης της βιομηχανίας συσκευασίας στη Ρωσία.

Το 2014 οι ακαθάριστες πωλήσεις ανήλθαν στα 127 εκατ. ευρώ. Οι καθαρές πωλήσεις ανήλθαν σε 113 εκατ. ευρώ.

Οι εξαγωγές ανήλθαν στα 46,9 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης EBITDA ανήλθε σε 36 εκατ. ευρώ και είναι υψηλότερο από ό, τι το 2013 κατά 2%.

Η γεωγραφία των πωλήσεων: περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο - Βόρεια και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Αφρική, χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών. Αναπτύσσονται νέες κατευθύνσεις πωλήσεων: Κίνα, Νέα Ζηλανδία, Σλοβενία.
Προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά, άνοιξε ένα νέο κέντρο παραγωγής και logistics στην Τσεχική Δημοκρατία, στο οποίο πραγματοποιείται η επιπλέον επεξεργασία του περιβλήματος, το γκοφρέ, η εκτύπωση. Άνοιξε δικά της γραφεία πωλήσεων στη Γερμανία και στην Πολωνία.

Το συγκρότημα επιχειρήσεων καπνοβιομηχανίας "Donskoy Tabak"

Η «Donskoy Tabak» είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς των προϊόντων καπνού στη Ρωσία. Η εταιρεία ιδρύθηκε περισσότερα από 155 χρόνια πριν. Η μητρική εταιρεία βρίσκεται στο Ροστόφ στον Ντον.

Στο φόντο της φθίνουσας πορείας της αγοράς (σε ολόκληρη τη Ρωσία μειώθηκε κατά 9% σε σχέση με πέρυσι), η «Donskoy Tabak» έχει μετακινηθεί από την πέμπτη στην τέταρτη θέση στην αγορά, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς της κατά 0,7% στο 8,8%.

Το 2014 η παραγωγή ανήλθε σε 31,2 δισ. τσιγάρα.

Οι συνολικές πωλήσεις σε 32 δισ. τσιγάρα.

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας είναι πάνω από 120 ονόματα προϊόντων καπνού. Η γεωγραφία των πωλήσεων: όλη η Ρωσία, εξαγωγές.

Οι ηγέτες στις συνολικές πωλήσεις είναι τα εμπορικά σήματα «Donskoy Tabak» «Continent», «PLAY», «Arctica», «Kiss».

Οι εξαγωγές ανήλθαν στα 5,1 δισ. τσιγάρα.

Οι κύριες αγορές του εξωτερικού: Γεωργία, Ιράκ, Αμπχαζία, Ουκρανία, Καζακστάν, Ιράν. Το 2014 άνοιξαν νέες αγορές: Αίγυπτος, Γαλλική Πολυνησία, Ουγγαρία, Συρία, Αζερμπαϊτζάν, Ελβετία, Πολωνία, Σλοβακία.

Οι ακαθάριστες πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 10% και ανήλθαν σε 939 εκατ. ευρώ.

Οι καθαρές πωλήσεις ανήλθαν σε 285 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης EBITDA ανήλθε σε 102 εκατ. ευρώ.

Ο όγκος των φορολογικών πληρωμών στο κράτος αυξήθηκε κατά 10% και ανήλθε σε 638 εκατ. ευρώ.

Στην ευρωπαική αγορά το συγκρότημα επιχειρήσεων εκπροσωπείται από την εταιρεία ΣΕΚΑΠ (Ξάνθη, Ελλάδα), η οποία το 2014 παρήγαγε 1,6 δισ. τσιγάρα και η παραγωγή της αυξήθηκε κατά 8% σε σύγκριση με το 2013. Οι εξαγωγές ανήλθαν στα 1,6 δισ. τσιγάρα και ο δείκτης αυτός είναι κατά 9% υψηλότερος από ό, τι την προηγούμενη περίοδο.

Ο κύριος στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι οι εξαγωγές. Το 2014 η ΣΕΚΑΠ ξεκίνησε την αποστολή προϊόντων σε μια σειρά από νέους προορισμούς εξαγωγών - Αρμενία, Λίβανο, Αμπχαζία, Μολδαβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βουλγαρία. Στις ήδη γνωστές αγορές, Αλβανία και Τουρκμενιστάν, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της η εταιρεία, εμφανίστηκαν δεύτεροι διανομείς.

Για τις εξαγωγές παρουσιάστηκαν μια σειρά από καινοτομίες: «Absolut» Black, «Absolut» Silver, «Absolut» Gold, «Donskoy Tabak» 100’s, «Continent» Slims. Σταθερή ζήτηση παρατηρείται στις παραδοσιακές μάρκες: «Cooper», «GR», «Absolut» και «Continent».

Το συγκρότημα επιχειρήσεων κρέατος "Ταύρος"

Ό όμιλος εταιρειών «Ταύρος», είναι ο μεγαλύτερος επεξεργαστής ωμού κρέατος στη νότια Ρωσία. Ο όμιλος περιλαμβάνει επιχειρήσεις εκτροφής ζώων, σφαγής, εργοστάσια παραγωγής αλλαντικών, επώνυμη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Το 2014 ο όγκος παραγωγής του ομίλου εταιρειών «Ταύρος» ανήλθε σε 45, 9 χιλ. τόνους αλλαντικών και ημικατεργασμένων προϊόντων.
Η γκάμα των προϊόντων είναι 203 ονόματα.

Το 2014 στην αγορά εμφανίστηκαν 14 νέα προϊόντα.

Η γεωγραφία των πωλήσεων: Νότια Ρωσία και Βόρειος Καύκασος. Το μερίδιο αγοράς στη Νότια Ομοσπονδιακή Περιφέρεια: 18,9%

Ο στόχος για το 2015 – είναι η ανάπτυξη του έργου σε γειτονικές περιοχές και η ενίσχυση της θέσης στην παραγωγή και στην πώληση των ημικατεργασμένων προϊόντων.

Άλλες επιχειρήσεις

Η εταιρεία "Aqua-Don"

Το 2014 η εταιρεία παρήγαγε 32,5 εκατ. φιάλες.

Ο όγκος ακαθάριστων πωλήσεων – 8 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης EBITDA - 0,8 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία "Agro-industrial complex 21 century" (θερμοκήπια)

Οι ακαθάριστες πωλήσεις – 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης EBITDA – 0,2 εκατ. ευρώ.
 
*Πηγή: sportdog.gr*

Χριστοδούλου: «Ο Πανιώνιος έχει ιστορία και παλεύει ως το τέλος»

Ο Πανιώνιος αν και δεν έχει υποβιβαστεί ακόμη και μαθηματικά, ωστόσο βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α2 και για τα δεδομένα στην ομάδα, μίλησε στο Novasports, ο Χρήστος Χριστοδούλου.
Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος, μίλησε στο Novasports, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας με τον Παναθηναϊκό (30/03) και ανέφερε:
«Δυστυχώς είναι μια χρονιά που ξεκίνησε λάθος. Η αποχώρηση του κ. Λιανού έγινε τελευταία στιγμή. Η νέα διοίκηση ανέλαβε τον Οκτώβριο. Προσπαθήσαμε να σώσουμε την κατάσταση και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά κάποιες λάθος αποφάσεις και ατυχίες μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση».
Ποιο είναι το νέο ζητούμενο του Ιστορικού; «Ο Πανιώνιος έχει ιστορία και θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το τέλος της χρονιάς, με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Θα κοιτάξουμε να οργανωθούμε και του χρόνου να ανέβουμε άμεσα στην Α1, εκεί όπου ανήκουμε».
Οι άνθρωποι που συγκρότησαν φέτος τη διοίκηση, θα μείνουν στις θέσεις τους; Και ποια είναι τα πλάνα; «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για οργάνωση. Απόφαση της διοίκησης είναι να γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στην Α1.
Ο κόσμος θα πρέπει να είναι μαζί μας και στη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Με τη βοήθεια τους, να επιστρέψουμε στην Α1. Μετά από 35 χρόνια, δυστυχώς έχουμε αυτή την κακή παρένθεση».
Σε ό,τι αφορά τους παίκτες του φετινού ρόστερ, διευκρίνισε πως «όλοι οι παίκτες πονάνε και προσπαθούν. Δυστυχώς μέχρις εκεί φτάνουν οι δυνάμεις της ομάδας. Δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά».

Γκράφιτι ο Ιβάνοβιτς!! (pics)

Οι Βάσκοι έχουν αποδείξει πολλές φορές την αγάπη τους για την ομάδα μπάσκετ της Βιτόρια, όσα ονόματα κι αν έχει αλλάξει. Κάποιοι φίλοι της Λαμποράλ Κούτσα, όπως ονομάζεται πλέον η ισπανική ομάδα, θέλησαν να τιμήσουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα «αστέρια» που πέρασαν από τον σύλλογο τα χρόνια που πέρασαν και όχι μόνο.

Ετσι, δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό γκράφιτι μήκους 150 μέτρων (!), όπου μεταξύ άλλων απεικονίζεται και ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

IVANOVIC
Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Έλμερ Μπένετ



*Πηγή: superbasket.gr*

Ιτούδης: «Με την βοήθεια του κόσμου μας»

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Μόσχα για την 13η αγωνιστική του Τοπ-16 όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ (03/04) με «φόντο» το πλεονέκτημα έδρας και ο Δημήτρης Ιτούδης κάλεσε τον κόσμο της ρωσικής ομάδας να στηρίξει με την φωνή του την προσπάθειά της κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.
Ο Ελληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ, μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τη Νίμπουρκ για την VTB-League, ρωτήθηκε σχετικά με το ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ελπίζουμε την Παρασκευή (3/4) οι φίλαθλοι να δημιουργήσουν μία απερίγραπτη ατμόσφαιρα και να μας βοηθήσουν να νικήσουμε στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».
*Πηγή: superbasket.gr*

Ο Μωραΐτης στους MVP του Jordan Brand Classic!! (pics)

Ο Δημήτρης Μωραΐτης του Πανιωνίου, επελέγη ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους παίκτες που συμμετείχαν στο Jordan Brand Classic Camp και θα διαγωνιστούν στη συνέχεια στο International Game του Jordan Brand Classic, στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, στο Barclays Center, στις 17 Απριλίου.

«Το Jordan Brand Classic αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους νέους παίκτες. Είχα την τύχη να διαγωνιστώ με παίκτες υψηλού επιπέδου από διαφορετικές χώρες. Τώρα, περιμένω να ταξιδέψω και να συμμετάσχω στο International Game στο Brooklyn. Πιστεύω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα και την καριέρα μου», δήλωσε ο Δημήτρης Μωραΐτης.
Το Jordan Brand προσκάλεσε 40 κορυφαίους νεαρούς παίκτες από 21 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, στο τριήμερο προπονητικό camp, προκειμένου να αναδειχθούν διεθνώς νέα ταλέντα. Το camp περιλαμβάνει μαθήματα μπάσκετ αλλά και προπονήσεις αντοχής και δύναμης, οι οποίες στοχεύουν να διδάξουν στους αθλητές τρόπους για να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να καταφέρουν να διαγωνιστούν στο επόμενο στάδιο.
Το camp κορυφώθηκε με ένα παιχνίδι All-Star στο Drazen Petrovic Arena. Με την ανακοίνωση των 10 MVP, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε και οι 10 τυχεροί παίκτες έλαβαν την πρόσκληση να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη για να διαγωνιστούν στο 2015 Jordan Brand Classic International Game τον Απρίλιο. Η σύνθεση του International Game θα ολοκληρωθεί με δέκα επιπλέον παίκτες από άλλες περιοχές του κόσμου.
Οι Ευρωπαίοι MVP που επιλέχθηκαν για φέτος είναι οι Darko Bajo (Κροατία), Onuralp Bitim (Τουρκία), Philip Herkenhoff (Γερμανία), Jaylen Hoard (Γαλλία), Antonio Jordano (Κροατία), Nikola Miskovic (Σερβία), Δημήτρης Μωραΐτης (Ελλάδα), Yves Pons (Γαλλία), Lang McCarthy Santos (Ισπανία), Njegos Sikiras (Βοσνία και Ερζεγοβίνη).
Οι τυχεροί παίκτες θα συμπεριληφθούν στη λίστα των παλαιότερων συμμετεχόντων του Jordan Brand Classic International Game, συμπεριλαμβανομένων των Enes Kanter (Τουρκία), Jonas Valančiūnas (Λιθουανία), Nikola Mirotic (Ισπανία) και Mario Hezonja (Κροατία).
To Jordan Brand Classic περιλαμβάνει επίσης έναν τοπικό αγώνα στη Νέα Υόρκη καθώς και ένα All-American Game με τους καλύτερους παίκτες των Ηνωμένων Πολιτειών. Ανάμεσα στα μέλη του All-American Game είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του NBA, όπως ο Chris Paul, ο Carmelo Anthony, ο Blake Griffin, ο LeBron James και ο Kevin Durant.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jordan Brand Classic, επισκεφθείτε το JordanBrandClassic.com ή ακολουθήστε το JBC στο Twitter @JordanClassic.

Σχετικά με το Jordan Brand
Το Jordan Brand, τμήμα της NIKE Inc. είναι ένα κορυφαίο brand αθλητικών υποδημάτων, ρούχων και αξεσουάρ, εμπνευσμένο από τη δυναμική κληρονομιά, το όραμα και την άμεση συμμετοχή του Michael Jordan. Το brand παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1997 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια ολοκληρωμένη συλλογή που περιλαμβάνει προϊόντα τόσο αθλητικά όσο και lifestyle. Το Jordan Brand διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κοινότητα αφού μέσω του νέου του προγράμματος εταιρικής ευθύνης WINGS for the Future, εστιάζει σε τρία μοναδικά κοινοτικά προγράμματα που δίνουν έμφαση στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τη δημιουργικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jordan Brand επισκεφθείτε το Jumpman23.com.

*Πηγή: superbasket.gr*